Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-02, 12:34   #1111
NiEBiE
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Skąd masz szafę? Pytam bo moja też taka żarłoczna
Nie wiem, to stara szafa, ma ponad 20 lat, ale to wcale nie jest śmieszne! Dałam za nie 40 zł, ani razu na dupę nie wciągnęłam, a ich po prostu NIE MA.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:37   #1112
Karoloo
<3 <3 <3

Kyiia zamawiaj z tesco szkoda, że u mnie w mieścinie nie ma tej opcji

cicha taaa lekarze są zabawni ale wiadomo muszą powiedzieć a my mamy się trochę bardziej oszczędzać. Mi dała magnez ale czasem sobie zaaplikuje no-spe gdy nie chce przejść. Mam w domu biegającego potworka (20m), który gdy ma potrzebę musi być przytulony pocieszony, trzeba go z łóżeczka/ z wanny wyciągnąć- na szczęście jest szczypiorem i waży coś ok. 11 kg

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:46   #1113
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość
Hejdziewczyny, troszke sie nie odzywałam alejakimś cudem nadrobiłam wszystko... Nie powiem poszalałyście troche...
Dlatego tak ogólnie
Gratuluje Wam wizyt, informacji kto w Was zamieszkuje, ruchów
Co do fotelika jak kiedys mojemu wspominałam o tym że trzeba kupić z atestem a nie z zestawu 3w1 to powiedział ze wymyślam że te z zestawów też muszą spełniać jakieś wymogi skoro je dopuścili... U nas w sklepie ogólnie są wózki 2w1 i za dopłatą200zl macie fotelik ale nie wiem czy np. Maxi cosi będzie można wybrać czy zwykły z zestawu.
Co do dostawki do ł9żka to dostaniemy od szwagierki (ostatnio sie dowiedziałam) starczyła jej na 5 mies.. W sumie jakbym wiedziała to kołyski bym nie kupowała a tak to będe miala i dostawke i kołyskę, a łóżeczko i tak trzeba będzie kupić bo po 5 mies. Musi gdzieś dziecie spać.

Powiem Wam dziewczyny, że zaczyna mnie to wszystko przerażać... Dzieciątko jest wyczekane, wystarane przez 1,5 roku ale teraz dopada mnie panika że sobie nie poradze z tak malutkim dzieciątkiem... Przeraża mnie też ta cała wyprawka, która jest jak czarna magia... A tyle tego trzeba kupić... Z ciuszkami to na spoko zawsze sie jeszcze coś dostanie, coś kupimy ale te inne rzeczy mnie przerażają... Jakaś panika mnie dopada...
No i boje sie przedwczesnego porodu... Trzeba zaciskać nogi do stycznia
7.09 połówkowe, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze bo to najważniejsze no i że płeć poznamy

Ogólnie przyszedł mi zestaw do haftowania i tak sobie siedze i dziergam, szczerze jest bardziej to skomplikowane niż myślałam (dużo kolorów, skomplikowany wzór jak na 1 raz) no ale może do stycznia ogarne
Powodzenia na połówkowych! No i odzywaj się do nas bo już chciałam się pytać o Ciebie co się dzieje

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Ja się zaraz wybieram na pocztę. I zastanawiam się czy robić jakieś zakupy bo lekarka nie pozwoliła mi nosić więcej niż 2kg na rękę... A tak naprawdę to co to jest 2kg? Kupię jakiś nabiał, mięso i będzie... a gdzie owoce i warzywa? Mąż dziś późno wraca i nie pomoże... niby teściowie po południu jadą ale też mają problemy i nie mogą dźwigać. A do samochodu jednak trzeba wszystko dotaszczyć. Więc nawet jak pojadę to nie kupię wszystkiego czy takich ilości jak bym chciała... I myślę czy na jutro nie zamówić kuriera z zakupami. Czasem takie z almy robiliśmy i byłam zadowolona. Niby alma pada i nie ma już wyboru, brakuje tam podstawowych produktów, ale do nas dojeżdża jeszcze K&M, fri sco, tesco... i może gdzieś bym sobie coś dobrała Macie jakieś doświadczenia z tymi trzema ostatnimi sklepami? warto, nie warto?
Ja nie pomogę bo nie korzystam

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj zaczynam odpieluchowanie starszaka- oby wystarczyło mi cierpliwości
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Nie wiem, to stara szafa, ma ponad 20 lat, ale to wcale nie jest śmieszne! Dałam za nie 40 zł, ani razu na dupę nie wciągnęłam, a ich po prostu NIE MA.
A może przez przypadek z męża ciuchach się zapodziały?
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:47   #1114
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Wnosi do mieszkania i na miejscu proponuje zamienniki. ja miałam świeżo.
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Kyiia zamawiaj z tesco szkoda, że u mnie w mieścinie nie ma tej opcji
No to muszę się przyjrzeć ich ofercie. Najbardziej zależy mi żeby ktoś mi wodę przywiózł bo jak pojadę sama to będę musiała pojedynczo nosić. A tak zamówię ze 4 zgrzewki i dalej jazda
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:50   #1115
muffi24
Zadomowienie

Niebie ja w pierwszej ciąży po 2 mc poszukiwań znalazłam spodnie w zamrażarce

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 12:50   #1116
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
A może przez przypadek z męża ciuchach się zapodziały?
Oj nie, maż ma swoją szafę, a ja ich nie nosiłam, więc i jeszcze nie prałam. Doskonale pamiętam na którą półkę je położyłam. Echhh... To już ciążowy kalafior, nie?
Pewnie je znajdę po ciaży, jak się będziemy przeprowadzać.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość

Coooooo????

Stary 2016-09-02, 12:51   #1117
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-02, 12:53   #1118
muffi24
Zadomowienie

Taaak okazało się że mi kapnął na nie wosk i w jakiejś tv śniadaniowej mówili żeby do zamrażarki. Ale po godzinie już zapomniałam o tym całkiem i tak poszukiwałam 2 mc, aż przyszedł czas przeprowadzki i zamrażarkę musiałam opróżnić

Stary 2016-09-02, 12:53   #1119
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

Ja dosc czesto robie zakupy on line, ale watpie czy moja opinia bedzie miarodajna jak jestem w uk

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-09-02, 13:00   #1120
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:05   #1121
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Taaak okazało się że mi kapnął na nie wosk i w jakiejś tv śniadaniowej mówili żeby do zamrażarki. Ale po godzinie już zapomniałam o tym całkiem i tak poszukiwałam 2 mc, aż przyszedł czas przeprowadzki i zamrażarkę musiałam opróżnić

: hahaha:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-02, 13:11   #1122
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe gdzie i kiedy znajdę swoją zgubę.
Szukałam już we wszystkich szufladach, komodach, za kanapą, w reklamówkach z rzeczami do oddania / do wyrzucenia.

Idziemy niedługo do hurtowni dziecięcych, ciekawe z czym wrócę.

Stary 2016-09-02, 13:12   #1123
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

Lidka postaram sie częściej pisać ogólnie podczytuje cały czas tylko później już brakuje czasu na odpisanie ale jestem z Wami na bieżąco

Muffi24 leże i kwicze:rotf l:

http://www.suwaczek.pl/cache/a51c7de9d8.png
wild_girl1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:19   #1124
KPZ
Raczkowanie

Cytat:
Ja co do ciążowych wzruszeń to wczoraj się popłakałam czy dam radę być taką cudowną mamą jaka jest moja. I w ogóle beczałam czemu moje dzieciństwo tak szybko minęło i jakie było cudowne i czemu życie jest takie okrutne że pewnie kiedyś stracę rodziców. Ehhh a wszystko przez jedną piosenkę z dzieciństwa dobrze że męża nie było bo by mnie ochrzanił że małego stresuję heh..

a te strachy to ja sobie tłumaczę tak: kiedyś się stresowałam maturą, potem studiami, ślubem, kredytem i mieszkaniem... a teraz widocznie dojrzałam i nadszedł mój czas na dziecko; stres jest normalny ale to po prostu kolejne wyzwanie w życiu, z którym dam sobie radę na tyle na ile potrafię. Mamy o tyle dobrze, że mamy forum i w ogóle internet , który jest kopalnią wiedzy. I ja na dodatek mam mamę czy choćby teściową na wyciągnięcie ręki. Kochnego Męża który na bank się zaangażuje. Jak pomyślę jak miala moja Mama... dwójka malutkich dzieci - jedno świeżo urodzone, drugie 14 miesiecy. Jej Mama na wsi, z gospodarstwem do ogarnięcia, samotna wdowa. Mąż na kopalni , od świtu w pracy , powrót późnym popołudniem. Bez telefonu, internetu, nawet teściowie kawałek drogi, zresztą średnio chętni do pomocy. To był dopiero hardcore...

Zgadzam się
W każdym wieku czekają na nas inne wyzwania...
Mamy z jednej strony łatwiej bo istnieje internet, istnieją poradnie ( chocby laktacyjne) wielu ludzi którzy mogą pomóc, wcześniej nie było to taki łatwe. Też jestem przerażona, najbardziej tym ze nie będę potrafiła być konsekwentna i wychować odpowiednio dziecka.. chociaż Tż ma świetne podejscie do dzieci ale starszych...
Moi rodzice ledwo wiązali koniec z koncem kiedy byliśmy mali, była nas czwórka, więc w domu przedszkole i dom wariatów w jednym szczególnie że było to mieszkanie.
I wiecie co ? Nigdy bym tego nie zamieniła na jakieś luksusy, uważam że wychowali nas na porzadnych ludzi, mieliśmy piękne dzieciństwo. I co ?? rodzice mieli o wiele trudniej a dali radę !
My też damy radę.
Pomyślcie sobie że ta mała istotka na początku nie będzie widziała poza nami świata. Każdy uśmiech zrekompensuje nam nieprzespane noce. Zresztą z przyjemnością poświęca się dla ludzi których się kocha

Ja martwię się tylko trochę że Tż nie będzie chciał zajmować się takim maluszkiem...
KPZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:21   #1125
hope2016
Raczkowanie

Cytat:

You made my day

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
hope2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 13:22   #1126
KPZ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
Ja miewam skurcze i twardnienia brzucha od 16tc..ale na szczescie szyjka dluga wiec brac 3x2 asparginu i nospe jak by bolal. I tekst lekarza odpoczywac i sie nie przeciazac haha a w domu 13miesieczniak przy którym nie da sie odpoczywac. Ale dajemy rade i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Mi czasem brzuch twardnieje ale dotor kazała się nie przejmować i nic na to nie powiedziała więcej.
A skurcze ? Ja nigdy nie miałam chyba i nie umiem ich rozpoznać nawet jesli mam

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:

ale jak to możliwe ??
Stary 2016-09-02, 13:29   #1127
Lidka99
Zadomowienie

NiEBiE koleżanka zamawiała z tej strony kocyk http://amaloo.pl/ i jest bardzo zadowolona, mają właśnie minky bardzo dobrego gatunku.
Stary 2016-09-02, 13:30   #1128
muffi24
Zadomowienie

KPZ ja też mam obawy co do tż. Czy jak zobaczy taką kruszynę to nie będzie zwyczajnie się bał nią opiekować. Pamiętam swoje przerażenie kiedy rodzice wrócili z małą siostrą ze szpitala, bardzo ją kochałam i właściwie ją wyprosiłam. Ale jednak pierwsze 3 mc miałam duże opory żeby ją np przytulić bo wydawała się taka krucha.

Ale dlatego zmusiłam tż do szkoły rodzenia. Są 4 spotkania - poród, połóg, niemowlę i karmienie piersią. No i na poród i niemowlę rozkazałam mu obowiązkowo iść ze mną

Mi trochę twardnieje czasem, ale nie boli i widzę to po tym, że jak leżę na plecach to ma taki kształt wystający melona twardego, a normlnie się bardziej zlewa z resztą.

Jutro mamy połówkowe

Dziewczyny co do wczesnego porodu, podobno DHA zmniejsza prawdopodopieństwo. Mi lekarz kazał brać dodatkową dawkę, czyli 600 co drugi dzień 900. Niby szyjka super ale on chyba jest abicjonalnie nastawiony do mnie i mu zależy żebyśmy tym razem się mogli bez komplikacji cieszyć dzidziusiem

Ogólnie kocham lekarza prowadzącego i smutno mi bardzo że raczej będę rodzić w wawie nie w krakowie... No i lekarza prędzej czy później trzeba będzie zmienić Ale powiedzcie na NFZ wizyta co 2-3 tygodnie, usg na każde wizycie, zawsze skierowanie na morfo, mocz i tsh, a też mnóstwo innych badań Jeszcze przychodzę bez kolejki jako oznaczona C-ciąża

Stary 2016-09-02, 13:37   #1129
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
NiEBiE koleżanka zamawiała z tej strony kocyk http://amaloo.pl/ i jest bardzo zadowolona, mają właśnie minky bardzo dobrego gatunku.
Dziękuję, że o mnie pamiętałaś.
Stronka zapisana i wezmę ją pod uwagę przy zakupach.

Stary 2016-09-02, 13:45   #1130
Kyiia
Zakorzenienie

Lipa, tesco nie akceptuje bonów A ja mam ich jeszcze trochę i muszę zużyć bo termin się skończy i przepadną. W fri sco i K&M mogę użyć... więc chyba zamówię któreś z tych dwóch...

Puściłam pralkę ciuszków dziecięcych kolorowych... to już druga i jeszcze będę miała jedną białych/jasnych + pieluchy i jedną z kombinezonami i kocykiem...

Stary 2016-09-02, 13:55   #1131
KPZ
Raczkowanie

A propos całowania brzuszka przez Tz itp to moj nie ma tego w zwyczaju, tylko raz tak zrobił.
A wczoraj młody się tak kręcił i kopał, wołam Tz a on wolał przy kompie siedziec i mówic "zaraz" wiem że dla niego to nie to samo co dla mnie ale przykro mi trochę..

Nie wiem jak ja jutro będę na tym weselu funkcjonować, bolą mnie pachwiny mocno ;/
I w ogole chyba zmienie lekarza, moja nigdy nawet na temat szyjki nic nie wspomniala hmm. Może jestem przewrażliwiona no i twierdzi że wszystko jest idealnie. Poza tym namawia mnie na te połówkowe genetyczne.... a ja nie chce ich robić, uważam że to nie potrzebne ( i mam prawo tak sądzić ) i teraz boje się do niej iść powiedzieć ze nie robiłam :P
Stary 2016-09-02, 13:59   #1132
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ItsyBitsyTeenieWeenie Pokaż wiadomość
Moj TŻ poczuł raz a porządnie poza tym cały czas czuje bulgotanie małej. No i jak położę sie na plecach to jej chyba ciasno bo wierzga jak źrebak
Czy wy dajecie rade spać tylko na lewym boku? Bo mój organizm nie może przywyknąć do niezmiennej pozycji
I dzis jest taki dzien, ze tylko ryczeć, oczywiście bez powodu
Ja tez dzis jakas zdolowana chodze

Cytat:
Napisane przez zie_l_ona Pokaż wiadomość
Ja zasypiam na lewym, ale jeszcze mi się chyba nie zdarzyło na nim obudzić. Mam ten kojec z motherhood położony od strony pleców, żeby się aż tak nie przekręcać, ale i tak zawsze się budzę na plecach. Wydaje mi się, że teraz to jeszcze nie ma jak zaszkodzić, bo dziecko jest lekkie, a do trzeciego trymestru może już się uda przyzwyczaić do spania na lewym? Oby
W trzecim trym przyzwyczaimy sie do NIEspania
Cytat:
Napisane przez KPZ Pokaż wiadomość
Mam straszne duszności od jakiegoś tygodnia:/ Zasnąć nie mogę czasem, Tz sie pyta co ja tak wzdycham a ja poprostu probuje nabrać powietrza.
Dziś mam to samo... Strasznie to nie przyjemne, jakby tchu brakowało.

Co do spania, ja nie umiem tylko na lewym boku, śpię też na prawym i na plecach a za poduszkę robi mi ramię Tż
Idz do internisty.
Wyobraz sobie ze w srode sie dowiedzialam ze przeskakuje mi serce, przy osluchiwaniu lekarka to uslyszala
Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie. Wyniki wszystkie bardzo ładne, cieszę się bo z dzidziem wszystko w porządku.
Dzidziuś spał boczkiem, nie było szans żeby pokazał co tam ma między nóżkami, chyba skorzystam z rad i przed połówkowymi zjem jakąś nutellę Na prenatalnych doktor mi mówił, że na 70% chłopiec. Chciałabym już wiedzieć przynajmniej na 95 %
Posłuchałyśmy serduszka

Niestety aparat USG nie zmierzył masy, pani doktor powiedziała, że dzidziuś jest duży jak na swój wiek, mówiła że to pewnie po mężu (on ma 194 cm, ja 160 cm). Ale żadnych dodatkowych informacji nie dostałam, a zdjęcie jest kiepskiej jakości więc znów nie mogę doczekać się kolejnej wizyty :p
Grunt ze masz wyniki dobre
U mnie 24 tc i tez nadal nie wiem na pewno czy bedzie dziewczynka
Cytat:
Super że wszystko ok

Ja też po wizycie, niestety lekarz powiedział że szyjka trochę krótka 3,1cm, dostałam luteine i nospe i mam więcej odpoczywać, trochę się zmartwiłam ale mówił że dzidziuś jest tak ułożony że główką napiera na szyjkę i stąd mogę mieć bóle i wymiar szyjki może być zaniżony.
Uu to czas sie oszczedzac. Nie martw sie tylko serio dbaj o siebie

iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:04   #1133
KPZ
Raczkowanie

W przyszłym tygodniu mam wizytę to wszytko ginowi powiem, na temat duszności, bóli w pachwinach itd, mam nadzieję, że na zwolnienie nie kaze iśc, jestem w nowej firmie i glupio mi by było po miesiącu pracy odchodzić a z drugiej strony to mi się nie chce już pracować.

Też mam dzisiaj doła trochę...
Stary 2016-09-02, 14:13   #1134
NiEBiE
Zakorzenienie

Dziewczyny nie dołujemy się!
Oficjalny zakaz

Stary 2016-09-02, 14:26   #1135
furjatka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie dołujemy się!
Oficjalny zakaz

Ok pani kieroownik! za godzinkę wizyta i zobaczę Mikaaaaa : love:

daj znać co uppolujesz na zakupach
Stary 2016-09-02, 14:28   #1136
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KPZ Pokaż wiadomość
Mi czasem brzuch twardnieje ale dotor kazała się nie przejmować i nic na to nie powiedziała więcej.
A skurcze ? Ja nigdy nie miałam chyba i nie umiem ich rozpoznać nawet jesli mam

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

ale jak to możliwe ??
Po 20tc to normalne. U mnie zaczelo sie w 16wiec za wczesnie. Skurcze przynajmniej ja czuje okresowy bol brzucha wtedy brzuch twardy jak skala..puszcza i pojawia sie znowu
Stary 2016-09-02, 14:37   #1137
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Ok pani kieroownik! za godzinkę wizyta i zobaczę Mikaaaaa : love:

daj znać co uppolujesz na zakupach
Halo halo, Miki! Pokaż się dzisiaj mamusi!

Jak coś upoluję, to oczywiście pokażę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-02, 14:40   #1138
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
Po 20tc to normalne. U mnie zaczelo sie w 16wiec za wczesnie. Skurcze przynajmniej ja czuje okresowy bol brzucha wtedy brzuch twardy jak skala..puszcza i pojawia sie znowu
Te bole okresowe to nie do konca chyba sa ok, niech zawsze lekarz sprawdza dokladnie szyjke

iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:41   #1139
Amalte
Rozeznanie

Cytat:
Ciekawe gdzie i kiedy znajdę swoją zgubę.
Szukałam już we wszystkich szufladach, komodach, za kanapą, w reklamówkach z rzeczami do oddania / do wyrzucenia.

Idziemy niedługo do hurtowni dziecięcych, ciekawe z czym wrócę.
Z ta hurtownią to super pomysł!!
Już znalazłam kilka w moim mieście- na pewno się wybierzemy
Pochwal się koniecznie zakupami
Amalte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-02, 14:54   #1140
muffi24
Zadomowienie

Amalte ciekawa jestem cen w tych hurtowniach. Moja mama mama ma obczajoną wielką hurtownię z eleganckimi ubraniami, dosłownienie 500 opcji stroju na wesela tam jest. Wybór super ekstra i rozmary 34-44. Ale ceny? Raczej przeciętne/wysokie. Np. mi tam kupowała letnie bluzeczki, no fajne ale po 30-50 zł za takie zwykłe w sumie koszulowe. Sukienki też bez szału cenowego 150-350 zł. Akurat z moją mamą na zakupach tam jest taniej bo jak on tam nakupuje za 1000-2000 ciuchów to zawsze mamy rabat i za free jedną czy dwie koszulki. Jest tam obok dziecięca hurtownia ale nie wiem czy ceny też przeciętne.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości