|
|
#4321 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ uwielbia biegać, pływać itp. a dzięki mnie i dojazdom do szkoły (4 h w pociągu codziennie) nie ma na to czasu... I jego piękne mięsnie brzucha pokryły się warstewką tłuszczyku
. Od dłuższego czasu mniej je, a teraz to już w ogóle szaleje . Hmm... Ostatnio gdy rozmawialiśmy o ślubie mówił, że wtedy już będzie miał idealne ciało .
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bawiłam się super W ten weekend też mamy plany zabawowe z kolejnymi przyjaciólmi - noc horrorów planujemy hahhaha Jak pojedziemy w sobotę po południu to wrócimy w niedzielę na wieczór pewnie![]() A w piatek spotkanie z moją siostrą Tak więc znów weekend zaplanowany A ty sie bierz za szukanie kiecki, zeby potem nie było placzy, ze za późno!!! Strasznie jestem ciekawa co wybierzesz ![]() Moje ukochane Wiedziałam, że jak ci powiem, że nie przyjadę to sorbet zmieni się cudownie w prawdziwe lody!!!
|
|
|
#4326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
U mnie takie słońce jak by był lipiec... PięknieCytat:
nie kumam juz teraz... stwierdził: ,,po co?" Bo ogólnie to muszę go pół dnia namawiać na spotkanie ze znajomymi (nawet z jego znajomymi!). Ten typ tak ma.Cytat:
Ale Ci zazdroszczę... a wiesz, ze koty (głaskanie kota) spowalniają nam puls, leczą nadpobudliwość i nadciśnienie i są super na reumatyzm
|
||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Po
1. miał z byłą Ż kotka... i jakoś mu się źle kojarzą ![]() 2. koty go uwielbiają - nie może żyć - włażą na głowę, spać nie może, bo duszą - widziałam na własne oczy - mój były włąsny kot nie chciał do mnie przyjść a zakochał się z Mężu od pierwszego wejrzenia - kot, który przed obcymi się chował... 3. za często nie ma nas w domu i... obydwoje boimy się, czy nie skrzywdzimy zwierzątka, więc nie naciskam i nie nalegam, bo to prawie jak zdecydować się na dziecko ![]() Zapraszam!!!! |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cię ze soba nie zabieram ty wredoto
będziesz "łapkę lizać" na odległośc a nie lodów ci się zachciewa z Hihi
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi ja mam nadzieje, ze mój TZ to w koncu tez zrozumie i zacznie myslec tak jak my ty wszytskie
![]() wiec czarownice kochane czarujcie i trzymajcie za to kciuki ok?? |
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on rozumie co się do niego mówi, jak siedze sama w domu to zapraszam go, czyszcze mu łapki, lezy mi na dywaniku i mnie obserwuje Nie czuje sie wtedy taka sama , a zapewne on też nie
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
buuu ja tez chce miec zwirzaczka
![]() ale musze poczekac az z TZ zamieszkam bo w domku mi nie pozwolą
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kot... którego pochopnie wzięłam w akcie rozpaczy, bo miał iść do schroniska, gdy przestałam bywać w domu, tylko wpadałam na noc - sechł z tęsknoty w oczach... więc nie mogłam go tak męczyć
|
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO! NO! ![]()
|
|
|
#4336 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
< drukuj > ![]() Cytat:
![]() Cytat:
F O C H !!! Lemoorko, nic się nie martw, juz od dawna uchodzę wśród znajomych za zoo-szajbę |
||||
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No nic musimy byc dobrej myśli...w koncu przeciez musi się cos znaleźć. Mam nadzieje ze niedługo bedziemy rozmawiac o tym na jaki kolor sciany malujemy ![]() W sobotę dostałam normalnie jakiegos ataku furii z powodu tęsknoty. TZ wyjechał w piątek i w planach był powrót w sobotę na godz 18...ale ze względu na to ze wracał samochodem ze znajomymi był od nich uzalezniony i niestety wrócili na 22. Od 19 ryczałam w poduszkę a jak TZ przyjechał to powiedziałamz zeby mnie nie dotykał i chcę byc sama . Normalnie nie wiem co mi odbiło...bo przeciez to nie jego wina ze wrocili tak poźno. Pół nocy mnie uspokajał..oczywiscie wszystko zakończylo sie smiechem. ...ale jakby nie było całą sobote świrowałam w domu. Jak o godz 15 uslyszałam ze dopiero zbieraja się do wyjazdu to myslałam ze z nerwów potłukę wszyskie talerze w domu. I postanowiłam sobie ze obrazam się na znajomych bo mi męża nie chca oddać. ![]() ...no po prostu wariatka
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boba nosze przeciez![]() Dobra dobra ona mnie zapraszała na jakieś masakrystyczne spotkanie gdzie ja bym miała po angielsku gadac!!!! No a ona miała sluchac haha Hihi nie słuchaj jej w ogóle![]() A sie obrażaj bedzie swięty spokój z tobą
|
|
|
#4339 |
|
*sportaddict*
|
Ignoruj -> Kulbit zwana W Kółko Goloną :P :P :P :P
<śmiertelne obrażenie> |
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie doznałam szoku.
Moja koleżanka rozstała sie w sylwestra z chlopakiem, gdy on skąłdając jej zyczenia noworoczne powiedział" abys znalazła sobie innego i była z nim szcęsliwa, bo ja tez nie chce miec jednej dziewczyny do konca zycia, chce sie pospotykac z innymi i poszalec" potem pisał jej eski jak sie spotyka z innymi. wogóle robił jej takie akcje praktycznie co 2 miesiące. nawet miał jakąs ale doszedł do wniosku ze jest pusta iz e chce wrócic do mojej kolezanki. a teraz ona mi pisze, ze na wiosne chcą wziąc slub. ze mu wbaczyła,z e po slubie on sie napewno zmieni. |
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O naiwności! Na pewno się NIE zmieni. |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie/nas w porządku, dystansuję się powoli, tym bardziej, że nie mogę zupelnie nic zarzucić Tż. Tylko kurczę zdrowie mi szwankuje, co to może być, że od 3 dni mam zawroty głowy, nie mogę jeść, bo mi strasznie niedobrze i w ogóle jakoś dziwnie? Tż się już zaczął powaznie martwić i mnie kontroluje telefonicznie czy jadłam. Ale kurczę sam zapach mnie totalnie odrzuca i już mam wizję siebie w łazience.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4345 |
|
*sportaddict*
|
Madlen - odreagowanie stresu może?
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanki nie przekonasz bo widocznie jest slepo zakochana. Można miec tylko nadzieje ze do wiosny koleś wywynie jakis kolejny numer i może to ja ocuci.
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem?
Może? Jak wstaję za szybko to prawie lecę na ziemię. Tż kazal mi na siłę coś zjeść (ostatni posiłek to był wczoraj obiad o 15 - tj 1/2 obiadu) więc niemożliwe, żeby to "z głodu" było. Stoi przede mna karton z sokiem jabłkowym, sok też śmierdzi obrzydliwie. Coś mi siadło na żołądek czy ja nie wiem co?? (CD tiramissu uwielbiam - ale teraz pewnie by się nie dało zjeść..)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu i Dorinko trzymam kciuki
Froggie gratuluję, napisz coś wiecej a nie tylko nas ,,podczytujesz" ![]() Wczoraj kupiłam hula-hop w kolorze pomarańczowo-białym, wygląda jak by było zrobione z cukierkowej masy aż mam ochotę się w nie wgryźć ![]() od dzisiaj zaczynam kręcenie, podobno rewelka na ,,boczki" Byliśmy też na filmie Lejdis. Gorszy niż Testosteron, mniej smiechu, więcej życiowych problemów... ale polecam. Mogłabym to porównać trochę do Seksy w wielkim mieście...polskim ![]() Weekend bardzo udany. No i byłam na spacerze z mamą. Postanowiłam ocieplić nasze relacje. Taki wieczorny spacer.. ręka pod rękę. I mimo, ze ona jak zwykle weszła na tematy ,,iskrzące" (między nami) to starałam się jak najszybciej załagodzić. Bedę się starać. |
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Chryste Panie.... to jasne że się nie zmieni....
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre kobiety to oczu nie mają...a później będzie - bije bo kocha? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

. Oczywiście ja też mam nie jeść słodyczy
. Od dłuższego czasu mniej je, a teraz to już w ogóle szaleje
dzisiaj dzwoni do mnie i mówi, że babka przyznała się, że ktoś z rodziny chce kupić to mieszkanie ale nie wie czy kredyt dostanie dlatego wstrzymuje się do końca lutego
W ten weekend też mamy plany zabawowe z kolejnymi przyjaciólmi - noc horrorów planujemy
Wiedziałam, że jak ci powiem, że nie przyjadę to sorbet zmieni się cudownie w prawdziwe lody!!!
U mnie takie słońce jak by był lipiec... Pięknie
nie kumam juz teraz... stwierdził: ,,po co?" Bo ogólnie to muszę go pół dnia namawiać na spotkanie ze znajomymi (nawet z jego znajomymi!). Ten typ tak ma.

Nie czuje sie wtedy taka sama , a zapewne on też nie
flejksy
o Chryste Panie.... to jasne że się nie zmieni....