|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Mam na imię Magda 24l
O dzidzie staralismy sie 1 cykl TP z OM 11,02 z USG 15 Jest to moja pierwsza ciąża ☺☺ |
|
|
|
#3932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W maju mialam ostatnia miesiaczke, w czerwcu dowiedzialam sie o ciazy. 💖Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjejjj nie wiedziałam, że chodziki są beee no i rozbić sobie finanse, żeby nie kupować wszystkiego naraz. Ja wózek będę wybierać z mężem jak znajdzie chwile po pracy...jak mi się jakiś podoba to za ciężki. Mamy też problem z mocowaniem nosidełka, bo samochód ma na tylnej kanapie nietypowe siedzisko, gdzie nosidełko, a nawet baza pod nosidełko ewentualna nie ma dobrego kąta ustawienia ale to wiedzieliśmy, że mogą być hocki klocki, dlatego od tego zaczynamy. Wysypało mnie na czole czuję się dziś wielka, brzydka, włosy nie układają się jak mają / dziś zły dzień żeby być sam na sam z lustrem![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
My też, stwierdziliśmy, że pora, bo może być różnie, a tu bach niczym snajper. Ucieszyliśmy się bardzo
|
||
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
To tak jak u nas
te dwie kreski są moim prezentem urodzinowym bo ja z 4.06 ![]() Myslalam ze troszke dłużej nam to zajmie bo przez 7 lat bralam anty i po odstawieniu cykle były rozlegulowane . |
|
|
|
#3935 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam w ciazy ladna, gladka cere. Nawet podkladu nie uzywam ( zawsze mialam jakies wypryski albo cos ).
Za to wlosy mi leca strasznie. :/ suche jak wior mimo olejow itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie z cera różnie to bywa jest dzień ze czuje sie jak nastolatka a jest taki ze jest ok ☺
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Tez mnie to zastanawia. Cytat:
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
A jak wasze samopoczucie? Jakieś zachcianki? ☺ mnie naszlo na żurek maz wlasnie skończył gotować i teraz sie zajadam 😊 a później bedzie płacz ze zgaga męczy ale co tam
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Dużo nowych mamuś ostatnio ![]() Ja o chodziku słyszałam,że bardzo szkodzi. Ale o bujaczku - leżaczku pierwsze słyszę. Miałam przy pierwszym dziecku, moja siostra też i nie zaszkodziło nic a nic. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko, żeby się dobrze rozwijać i ćwiczyć mięśnie powinno mieć swobodę ruchu a w bujaczkach i lezaczkach często jej nie ma. Nie chodzi o to, żeby dziecko było na płasko. Ponoć najlepsze efekty daje położenie dziecka luzem na łóżku lub podłodze. Pytanie tylko czy bedzie się nam chciało to robić A chodziki to dramat dla kregoslupa, nog, bioder i rozwoju dziecka, bo po nic nie może sięgnąć, a wiadomo że takie małe uczą się poprzez dotyk i badanie różnych rzeczy i zabawek.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Moja aż tak dużo nie leżała w bujaczku, ale był fajny z wibracjami. Uspokajał ją.
Widziałyście,że Kevin dziś leciał? We wrześniu! oczywiście oglądałam ale pierwszy raz zdarzyło mi się płakać na tym filmie. Co te hormony ze mną robią Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-03 o 22:46 |
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale "Kevin sam w domu"? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kevin sam w domu. Na Polsacie leciał. Przed chwilą się skończył.Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Ja bujaczek dostalam w prezencie. Nie wiem czy sama bym kupiła. Ale naprawdę super jest. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod koniec filmu się wzruszyłam jak mama do niego przyjechała, a on taki biedny sam ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystko odpowiedzi
my korzystając z tego ze mamy pokój wolny obok sypialni, będzie pokojem dziecięcym. Do sypialni zmieścimy jeszcze ewentualnie łóżeczko jeśli będzie taka potrzeba, ale mebelki, przewijak i resztę zrobimy w pokoju obok. Myślę, że to całkiem spoko pomysł . Jeśli chodzi o rozczulanie to ost stałam na skrzyżowaniu obok tira z kurczakami i tak się popłakałam, że nie mogłam dalej prowadzić i musiałam się zatrzymać. Było ich tam bardzo dużo i raczej nie jechały na wakacje
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez dostalam w spadku po chrzesniaku bujaczek i chodził. Ale czy będę używać tego nie wiem. Siostra z bujaczka była bardzo zadowolony Antek sie w nim wyciszal i usypial później go przenosiła do lozeczka.
|
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Nadrobione
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2016-09-04 o 09:39 |
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Laski czy belly dalej wysyła Wam maila? Ja w tamtym tyg nie dostałam, myślałam że może go wywaliłam z ofertami czy coś, byłam też a Wiedniu problem z netem... Ale kolejna niedziela i znowu nic
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie przez wycieczkę autostradami i obserwowanie tirów rzuciłam mięso Ale te biedne kurczaki i ryby jeszcze czasem zdarza mi się jeść Docelowo po ciąży ma być dieta wegetariańska w końcu
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2016-09-04 o 09:39 |
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe mamusie
sQuaara ja dostaje, ale zauwazylam, ze bbf czesto się krzaczy, kilka razy nie moglam sie zalogowac, a jakis czas temu mi pół tabeli wyczyscilo potem się naprawiło...moze im sie cos skrzaczylo akurat jak maila powinnas dostac... ale sama mozesz to przeczytac, wystarczy wejsc w zakładkę cotygodniowe informacje
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w mailach było więcej niż to "ciąża tydzień po tygodniu" To co teraz sobie mogę przeczytać to i bez premium widać więc niech mi oddadzą pieniądze! ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Znalazłam że te cotygodniowe i ciąża tydzień. Po tygodniu to co innego!!! )) hura'!! Dziękuję
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
haha tak to co innego, oni wysylaja i tak to co mozna sobie przeczytac... prosze
![]()
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3957 |
|
Zadomowienie
|
Ogladalam Kevina!
Jakich aplikacji ciazowych uzywacie? Ja mialam Pregancy + ale jest platna od ktoregos tam tyg wiec ja usunelam. Chcialabym cos takiego fajnego z opisami a nie tylko taka, ktora odlicza tygodnie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też jest płatna i jest ok
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Asystent ciążowy,Sprout ciąża i Kalkulator tygodnia ciąży. Są opisy co się dzieje z dzidziusiem w danym tyg. Bezpłatne sąNigdy bym nie płaciła za takie coś. Belly też nie wykupiłam. Nie wszystko mi się teraz wyświetla,ale aż tak tego nie potrzebuję.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-04 o 10:36 |
||
|
|
|
#3960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam Pregnancy+, ale rzadko używam. Polecam za to bardzo Ovię (Ovia). Konkretne opisy, podgląd jak rośnie rączka, wielkość dziecka w porównaniu do warzywa, słodyczy (ciastka itp.) albo do zabawek. Przejrzysty kalendarz z numerowanych tygodniami. Belly best friend to jak dla mnie totalna pomyłka i te opisy tygodni z wyprzedzeniem. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

W maju mialam ostatnia miesiaczke, w czerwcu dowiedzialam sie o ciazy.
💖
ale to wiedzieliśmy, że mogą być hocki klocki, dlatego od tego zaczynamy.
czuję się dziś wielka, brzydka, włosy nie układają się jak mają / dziś zły dzień żeby być sam na sam z lustrem

oczywiście oglądałam