|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII
Cytat:
Na chwilę obecną nie chce mi sie już z nią gadać. Może potem mi przejdzie. |
|
|
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie moze wczesniej? dasz rade, trzymam kciuki! pomysl, ze to tylko tydzien. ona spedza z nim prawie 24godz na dobe ![]() ogladacie "Rolnika..."? Dzis pierwszy odcinek ![]() ja pierwszej serii nie ogladalam, moze w necie znajde i w koncu obejrze ponoc byla najlepsza. druga juz ogladalam i mnie wciagnela choc strasznie wg mnie wyrezyserowana, co tez potwierdzaly osoby ogladajace serie pierwsza. ciekawe jak bedzie tym razem? ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Jak po weselu?
|
||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Zmęczona. Niby dużo nie tańczyłam, ale jednak troche potuptałam a dzisiaj jestem obolała :/ Wrocilismy do domu o 1.00. Obudziłam sie o 7 i strasznie chce mi sie spać ale zasnąć nie mogę. Jeszcze z lozka nie wyszlam :P Troszkę glowa mnie boli, ale to pewnie zmeczenie. Generalnie wesele okey ale srednio sie bawiłam bo nikogo nie znalałam. Troszkę pogadalam z ludzmi, ale ciezko sie wbic w towarzstwo gdy sie nikogo nie zna, a cala reszta zna sie dobrze. Do tego ja nie piłam. Ale tz byl ze mną bawił sie ze mna także spoko. Bynajmiej sie poruszalam na parkciecie
A Panna Mloda na koniec jak sie zeganała to w szoku była ze ja w 7 miesiącu jeszcze sie bawiłam w tancu. A Natalka chyba lubi skrzypce bo tak kopała do muzyki w kosciele |
|
|
|
#1896 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
My dziś wracamy od teściów pogoda super ale jak dla mnie to tu nudno😜 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
I tak w ogole od wczoraj Natalka dalej mi sie rozpycha, chyba rzeczywiście ma położenie poprzeczne i wygląda jak by było jej ciasno bo pcha tą dupke w moj lewy bok az sie wybrzusza. Nie moge sie na lewej stronie polozyc bo od razu zaczyna sie wypycha c z tej strony, a momentami czuje uderzenie troszkę wyzej po tej lewej stronie, a nigdy tam nie kopala, takze mysle ze jej sie robi ciasno i mam nadzieje ze w koncu sie obroci glowka w dół.
|
|
|
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz musisz porządnie wypocząć po weselu a jak jedzenie? Pojadłaś chociaż jakichś pyszności?
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Jadlam ale nie dużo, srednio mi smakowało i ja nie przepadam za polską kuchnia.Na obiad rosól, chodził za mną
jutro chyba sobie ugotuje Na drugie wzielam schaboszczaka ktory mi nie smakował, taki twardy i w ogole fujjj. mieonego na imprezach nie jem bo nie wiem co to za mieso, de volaille zazwyyczaj sa z pieczarkami ktorych nie jadam i zawsze chwytam za kotleta. Ale wole jak piers sie trafi niz schabowy bo nie zawsze mieso jest miekkie Salatki to wiadomo, najwięcej, ale po obiedzie juz je zabrali iz takich warzywnych rzeczy to tylko tradycyjna salatka stala na stole na takim polmisku z jakimis galaretkami, szynkami i serami zoltymi Po za tym głąbki, ktorych nie ruszyłam, bo mialam w domu na obiad i dwa dni z rzedu jadłam, krotkietów tez nie ruszylam bo grzyby, ale barszczyk wypilam. Ryba po grecku taka ze wiecej przesolonej marchewki bylo niz tej ryby. Ale tak narobili mi ochoty, ze tz dzisiaj już poczynił zakupy na rybke po grecku i jutro bede robic A bigos tak wygladal, że nikt go chyba nie ruszył Jakis taki siny bez koloru, no i te grzyby Ale jadlam ciasto ktore mi nie smakowało bo bylo mega slodkie i z cukierni. Lubie jak na weselach maja domowe wypieki ale nie tym razem Jaldam owoce, deser, ktory rozdawali jak wszyscy byli na parkiecie. A po powrocie ich miny bezbłędne i pytanie skad macie lody ?![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- No i zjadłam torta ale jak pisałam ja za ciastami z cukierni nie przepadam, ale zjadlam bo mialam na coś po prostu ochotę, taki zły nie był.a z owocow podjadlam tylko troche czerwonegp winogrona be stalo na osobnym stole z alkoholami po drugiej stronie sali akże tyle co w przelocie chwyciłam :P Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2016-09-04 o 14:23 |
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja pojechałam na działkę, zabrałam wanienkę i pampersy, bo tam składowałam.. w domu coraz mniej miejsca, jutro musimy zabrać jeszcze łóżeczko od mojego brata, powoli chyba je będziemy skręcać... zawsze trochę miejsca w szufladzie pod łóżkiem do przechowywania :P Podjechałyśmy z mamą po drodze z działki do Tesco, takiego małego osiedlowego. Miałam już nic młedemy nie kupować...ale oczywiście natrafiłam na wyprzedaż ubranek.. ceny w cały świat, inne na opakowaniu inne pod czytnikiem. Dzięki temu upolowałam: 3x pajac za 16 zł (na opakowaniu za 38 zł) , jeszcze jeden pajac za 10zł i taki bawełniany kocyk za 10zł. Wzięłam takie na 50cm i 56 cm.. stwierdziłam, że większość kupowałam na 58-62 i takich malutkich do szpitala nie mam... a jak będą małe to zwiozę do siebie na oddział, wcześniaki się ubiorą Także jak któraś ma tesco to posprawdzajcie sobie ceny pod czytnikiem, bo mogą się różnić ![]() Już nic więcej nie kupię!!! Przysięgam :P |
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaa, do nastepnego razu
![]() fajne te ubranka |
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
oj tam oj tam, ostatnie szaleństwa... Na macierzyńskim, jak przyjdzie mi 80% pensji to już szaleć nie będę :P
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
My dziś od rana na obrotach. Rano byłam poszaleć dla Małego i mam wielką torbę ubrań zakupy zaliczam do raczej udanych W domu pooglądam co tam dokładnie jest. Później pojechaliśmy do siostry do szpitala bo jest na badaniach, posiedzielismy ponad 2h, a teraz wyskoczylismy po szafkę do salonu w końcu mam mój ukochany hemnes do kompletu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie w Tesco zawsze biorę w nawias te ceny bo co pojedziemy TŻ to zawsze cis się nie zgadza potem na paragonie, nawet w produktach spożywczych. Zdjęcie zobacze dopiero na kompie. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Blue pochwał się fotkami
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
No co
słabo u mnie z pamięcią Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pospalam godzinke i dalej jestem zmęczona. Z łóżka wychodze tylko na jedzenie dzisiaj. Zaraz TŻ wróci to poprosze go ładnie o jakiś deser 😁 a młoda dalej nie przestaje kopać i dalej matce nie daje spać na lewym boku. Rozhulala się po wczorajszej imprezie 😂
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Też byłyśmy na zakupach
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle nie widzę na tel Waszych zdjęć :-( obejrzę wieczorem na lapku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zdięcia mietowki widzę, nie wiem czemu. Bardzo ładna czapeczka i buciki. Czapeczka na wyjście ze szpitala ? A wiecie ze ja nie mam żadnych bucików myślicieli żeby kupić jednak czy to raczej zbędny zakup ?
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Fajny artykuł przeczytałam na blogu hafija, o karmieniu piersią - normalnie nic, tylko wydrukować i wrzucić do torby do szpitala.
Przeczytajcie, warto http://www.hafija.pl/2016/07/co-powi...-a-co-nie.html A, mam jeszcze pytanko - macie jakieś zdanie na temat podpasek poporodowych Hartmann? Bardzo mnie przekonują dane, ile potrafią wchłonąć płynów i ogólnie wyglądają bardzo porządnie, w przeciwieństwie do Belli, która mnie odstrasza archaicznym wyglądem pierwszych podpasek, które kiedykolwiek na rynku polskim się pojawiły
|
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy dzisiaj na zakupach a co! To ja sie pochwale ze kupiliśmy fotel do karmienia z podnóżkiem
ledwo co go zmieściliśmy do samochodu i przywieźliśmy ale mam juz swój tron
|
|
|
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po dłuższej nieobecności i w mojej przerwie w trakcie poprawin. Postanowiłam chwilę odpocząć w pokoju Młodych (udostępniony ciężarówkom - chwała im za to) Mam już serdecznie dosyć głośnej muzyki, porozmawiać się nie da i potańczyć też nie, bo po wczorajszych hulankach dosłownie odpadają mi kończyny. Czuję że jeszcze godzina i będę dętka. Przynajmniej mamy jutro z małżonem dzień wolnego to i wreszcie będzie można sie wyspać
|
|
|
|
#1917 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasem można nadrobić jedzeniem...Cytat:
Śliczne rzeczy, też się muszę rozejrzeć za cieplejszą czapką... Cytat:
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Uff no i jestem.
Jakaś zmęczona się czuje po tym weekendzie, nie wiem czemu. ![]() Cytat:
też bym chciała fotel, ale chyba nie zmieści się już u nas w sypialni.
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też by chciała, ale nie mam go gdzie ustawić :P
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zadomowienie
|
Mamy listopadowe 2016 - cz. VII
Cytat:
IMG_3098.JPGIMG_3099.JPG nie wiem czy cos widac bo z tel wrzucam.. Kiedyś widziałam Wasze foty na Tapatalk a teraz jakaś lipa sie zrobiła ale widzę buciki słodkie i czapeczkę ! Słodkie!
Edytowane przez doooti Czas edycji: 2016-09-04 o 19:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

robia z nim co chca. niestety, ale dziecko musi miec jakies zasady, obowiazki, schematy itd. wtedy tak naprawde czuje sie bezpiecznie. powiedz jej, ze wg ciebie takie postepowanie z mlodym nie wrozy nic dobrego. ze zalezy Ci i na niej i na mlodym ale nie chcesz i nawet nie mozesz sie wiecej w to wtracac. to jej syn, jej zycie. albo sie opamieta albo za doslownie chwile bedzie plakac.

jutro chyba sobie ugotuje
Na drugie wzielam schaboszczaka ktory mi nie smakował, taki twardy i w ogole fujjj. mieonego na imprezach nie jem bo nie wiem co to za mieso, de volaille zazwyyczaj sa z pieczarkami ktorych nie jadam i zawsze chwytam za kotleta. Ale wole jak piers sie trafi niz schabowy bo nie zawsze mieso jest miekkie
iz takich warzywnych rzeczy to tylko tradycyjna salatka stala na stole na takim polmisku z jakimis galaretkami, szynkami i serami zoltymi