![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ekshibicjonista......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
może i dla Ciebie udana, tylko zastanawia mnie jaka masz przyjemność z pisania i udawania kogoś kim np. nie jesteś ( jeżeli to prowokacja, a jeżeli nie- to koleżanka wcześniej dobrze pisała "przyjmij się do klubu dla striptizerów, będziesz miał przyjemne z pozytecznym, będziesz robił to co lubisz+ zarabiał na tym sporą kasę, no ibedziesz to robił legalnie, a nie w ciemnej uliczce wystraszony że zgarnie Cię policja)
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po co włączyłem się do tego wątku? Przeczytałem wcześniejsze posty i stwierdziłem, że dyskusja jest cokolwiek jednostronna, bo jej uczestniczki są generalnie tego samego zdania. Mój udział stworzył możliwość szerszego dialogu na ten temat. Liczyłem na rzeczową dyskusję nad zagadnieniem, ewentualnie na chęć poznania takiego jak ja, że tak powiem z pierwszej ręki. Po części się to udało, choć z tonu wypowiedzi Sabbath czułem, że jej się niebezpiecznie longbow napina, ale cóż - mam co chciałem. Jeśli nie życzycie sobie mojej tu obecności, zignorujcie ten post i kolejnych nie będzie. Pozdrawiam i życzę odwagi w spotkaniach z Obcymi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uczestniczki dyskusji są jednego zdania i wątpię żeby Twoja osoba zmieniła czyjekolwiek zdanie ![]() dla większości taka osoba to psychol i jakiś niwyżytek seksualny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Reakcje kobiet na obnażających się ekshibicjonistów są często przesadzone, nieadekwatne do poziomu zagrożenia. Pasuje mi tu słowo ksenofobia, choć wiele z Was mogłoby się obruszyć. Ksenofobia dlatego, że w myśl definicji jest to strach przed nieznanym. De facto żadna z dyskutantek nie wie na temat ekshibicjonistów nic ponadto, że to co robią jest "chore, obrzydliwe, facet męczy swoją glizdę, powinno się takim ucinać, są niezrównoważeni, przyczajony kłębek kompleksów, powinno się takich pozabijać,". Choćby z łuku ![]() ![]() Podobnie ekshibicjonista, "dla większości psychol i jakiś niewyżytek seksualny" jest człowiekiem, który ma swoją wrażliwość, uczucia, inteligencję. Nie musi być splutym śmierdzącym prymitywem, przygniecionym ciężarem swoich natręctw. Oczywiście to nie jest żadne usprawiedliwienie czy wymówka. Chodzi mi tylko o to, że odruch spowodowany strachem, żeby takiego "robala" rozdeptać i wgnieść w ziemię, z reguły nie jest adekwatny do sytuacji. Po zapoznaniu się z postami tutaj stwierdzam znaczną różnicę reakcji w zetknięciu z ekshibicjonistą Polek i cudzoziemek. W wypowiedziach dyskutantek na pierwsze miejsce wybija sie strach, potem jest obrzydzenie i wściekłość. Tymczasem w ciągu paru ostatnich lat w czasie wakacji miałem przyjemność być oglądanym przez Francuzki, Niemki i zdaje się, że Czeszki (ale tylko się śmiały, więc nie wiem). W ich reakcjach nie wyczułem tej atawistycznej wrogości, chęci unicestwienia "robala". Niektóre się tylko uśmiechały, dwie inne zapytały, dlaczego chodzę tu nago, a uzyskawszy odpowiedź, że dla przyjemności, po prostu sobie poszły. Żadna nie uciekała w panice. Jasne, że widok mojego członka to pewnie dla nich "żaden cymes", ale nie uznały też, że są w śmiertelnym niebezpieczeństwie, albo że poniosły niewyobrażalne straty moralne. Żadna nie wyglądała na szczególnie zszokowaną. Moim zdaniem to były normalne reakcje, przypuszczalnie wiedziały, że ekshibicjonista nie stanowi zagrożenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałem na myśli to, że dyskusja, w której wszyscy są tego samego zdania, traci sens, bo nie ma poglądów do wymiany. Trudno też zawrzeć kompromis, gdy wszyscy uważaja tak samo. Dlatego uznałem, że mój w niej udział wprowadzi ten element przeciwstawności, dzięki czemu nasze poglądy będą mogły się ścierać. Oczywiście, oczekiwanie, że zaakceptujecie moją dewiację byłoby mocno przesadzone, ale myślę, że rozmowa sama w sobie ma pewną wartość, nawet, gdy nie dojdzie do kompromisu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Darioo, oczywiście, dyskutować można zawsze.
Swoją drogą ciekawe doświadczenie ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Użyłam określenia "szczególnie upodobania" i tak to widzę. Nie widzę niczego złego w pokazywaniu swojego nagiego ciała i czerpaniu z tego przyjemności, nie widzę niczego złego w masochizmie, swingerstwie, saksie grupowym, czy wspomnianej już koprofagii. Pod jednym wszakże warunkiem: że obie (czy też wszystkie) strony tej szczególnej relacji są świadome tego, co robią i decydują się na to dobrowolnie. Mówiąc po ludzku - nie jest dewiacją to, co sprawia przyjemność wszystkim zainteresowanym, o ile są dorosłymi ludźmi. Zaś przymuszanie ludzi do zachowań seksualnych, których nie chcę to po prostu przemoc seksualna, rodzaj gwałtu. Taka jest litera prawa. Nie opowiadaj mi tu o ksenofobicznych stereotypach w mojej głowie - łamiesz prawo, krzywdzisz ludzi.
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powiesz chyba że 12- letnia Czeszka, czy Niemka byłaby zachwycona Twoim nagim widokiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właściwie ten mój ekshibicjonizm ewoluuje na przestrzeni lat. Czuję coraz mniejszą potrzebę obnażania się przed kobietami (nie mówiąc o trzepaniu konia publicznie, co zarzuciłem już dawno), skłaniam się raczej do przebywania w miejscach publicznych zupełnie nago, bez konieczności bycia oglądanym. No, chyba że przez przypadek... Coraz częściej wybieram też lasy i łęgi jako miejsce moich wędrówek. Czyżby przeradzało się to w naturyzm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Drogie dziewczęta, W sezonie letnim 2008 unikamy lasów tudzież łęgów. Czycha tam bowiem Dariooo wraz z Fredem ![]() Właściwie to jestem za-wprawisz w osłupienie najwyżej kilku zbłąkanych ornitologów i grzybiarzy,a nie niczego się nie spodziewające kobiety. Edytowane przez aleksandra999 Czas edycji: 2008-02-05 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Darioo
można wywnioskować, że masz problem. Problem- który sprawia ci przyjemność. Więc o czym mowa? Nikt cie nie zmusi żebyś jakoś spróbował to naprawić. A tak naprawdę to każdy ma swoje racje. ![]() Tylko mi nie mów, że przesadzam. Ok, przeczytałam wszystkie twoje posty. W jakimś małym sensie zrozumiałam cię. Ale nic cię nie usprawiedliwia. Twoje przyjemność może być dla kogoś dużym ciosem. Dlaczego nie zaczniesz się leczyć? Są w życiu inne, lepsze przyjemności ![]()
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Interesuje mnie natomiast co Ci to daje, jakie są Twoje uczucia kiedy tak paradujesz sobie nago "boso w obcym mieście". Czy nigdy nie spotkało cię z tego powodu nic złego? Nikt nie podebrał CI tych ciuchów? A co gdyby tak się stało? Pewnie najbardziej podniecająca jest ta niepewność i ryzyko? Opowiedz więcej o sobie, jestem ciekawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Czy Twoje najbliższe otoczenie (rodzina, ludzie z którymi pracujesz) wie o Twojej paradzie "nude in public"? 2. Jakbyś zareagował ,gdyby jedną z tych niewinnych istot mających Ciebie nagiego przed oczami okazała się Twoja kierowniczka (lub inna wpływowa osoba), która tego felernego dnia postanowiła przejść się parkiem ? Jakbyś się czuł w pracy dnia następnego?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Leczenia nie podejmę, trochę na to za późno. Jak pisałem, moje upodobania ostatnio zmieniają się i szansa na to, że kogoś skrzywdzę jest teraz minimalna. Wszystko ewoluuje, ja też. Kyano, dziękuję Ci za słowa "W jakimś małym sensie zrozumiałam cię". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Raczej niemożliwe. Gdyby tak się stało... Cóż, sytuacja nie byłaby komfortowa dla obu stron. Myślę jednak, że zdobyłbym się na rozmowę, niezależnie od jej przebiegu i następstw. Staram się być konsekwentny, a czasami oznacza to podjęcie trudnych decyzji czy zmaganie się z niewygodnymi sytuacjami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Czy obecnie jesteś z kimś w związku? Zastanawia mnie czy przed ukochaną osobą ukrywałbyś "swoje zachowania" (że pozwolę tak sobie je nazwać
![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do Twoich pytań... Cała ta zabawa jest trochę jak narkotyk, wciąga, ale i ewoluuje. Ma się ochotę robić rzeczy coraz bardziej szalone, wiążące się z coraz większym ryzykiem bycia zauważonym. Może to być np. takie oddalenie się od miejsca ukrycia ciuchów, że nie sposób wrócić tam przed świtem, a w mieście wiadomo, z czym się to wiąże. Pomysły mam różne, powoli dojrzewają i w końcu zdobywam się na ich realizację. Fakt, że coraz mniej wspólnego mają one z narażaniem kobiet na mój widok. Liczy się raczej sytuacja - ryzykowna i niebezpieczna. Korci mnie na przykład, żeby w jakimś miejscu publicznym zniszczyć ubranie tak, żeby nie dało się ponownie założyć i zobaczyć co będzie dalej. Tak, jak pisałem wcześniej, nie każdy dewiant musi wpisywać się w 100% w charakterystykę swojej przypadłości, więc o ile jeszcze pięć lat temu byłem klasycznym ekshibicjonistą, o tyle teraz jakoś to tak się pozmieniało. Nie wiem, czy zaspokoiłem Twoją ciekawość, jeśli nie - pytaj dalej. A może podsuniesz jakiś pomysł? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Nasze małżeństwo trwa ponad 10 lat. Oczywiście, moja żona nie zaakceptowałaby faktu, że "marszczę freda" publicznie, więc już dawno tego nie robię. O moich paradach (niezłe określenie) wie i zapowiedziała, że nie będzie mnie z pierdla wyciągać. Więc uważam jak cholera. Zresztą, jeździmy przecież razem na wakacje, podczas których ja latam na golasa. Jest bardzo tolerancyjna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.