|
|
#4921 |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIX
Phi, ja na nogach jestem od 5.30 a od prawie trzech godzin pracuję
i kto tu jest obibokiem ![]() Tru wszystkiego najnajnaj i czego tylko sobie życzysz , niech Ci się spełnia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4922 |
|
Mother of Cats
|
Tru, wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Osz w mordę jeża, Gryczanych życzeń nie przebiję,
ale Maja i Tru, dziewczyny spełnienia marzeń i przyjemności życzę! |
|
|
|
#4924 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się dopiero rozkręcam! ![]()
|
||
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A życzenia serio słit
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-06 o 12:53 |
|
|
|
|
#4926 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry.
Wszystkiego najlepszego dla Mai i Tru Pytanko mam: czy widział ktokolwiek gdziekolwiek płaszcze jesienne - nie kurtki, które by nie miały rozziawy pod szyją? O kapturze już nie wspominam, bo to raczej marzenie ściętej głowy, ale tak se przeglądam strony rozmaitych sieciówek oraz Alledrogo i wszystkie jak jeden mąż mają dekolt do pępka płaszcze, nie strony
|
#4927 | |
|
BAN stały
|
Ale ja się wcale nie dziwię, że ktoś ich lubi, bynajmniej!
Sam może nie szaleję jakoś szczególnie, ale okiem (i uchem) rzucę Cytat:
--- W Pasłęku znowu Bursztynowej Komnaty szukają, never ending story... mama opowiadała, że gdy chodziła do LO to już też prowadzili jakieś badania/wykopy przy zamku i jajco im z tego wyszło No ale współczesna technika to współczesna technika, niech w końcu odnajdą ![]() Zebrałem trochę opadłych jabłek i mam dylemat: drożdżówkę piec, czy drożdżówki? A może coś w stylu jagodzianek? Jabłecznik odpada, lepszego od mamy nie upiekę, więc daremny mój trud ![]() I jeszcze kociaki-bliźniaki
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys musimy zrobic wreszcie wspólną imprezę i zaprosić cały bar
|
#4929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak od razu się nie da uwierzyć ![]() Cytat:
Nom nawet dziś kasztany znalazłam ![]() Cytat:
Cytat:
ale wcale nie musi ![]() Cytat:
![]() Agnyska -gratuluję ![]() Maja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Truskawko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Gryx wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Pytanie chyba do Red i Katt Gdzie Wasze Tżty (tudziez u Katt chyba dzieć ) kupują buty? Coś mi świta, że mają takie wielkie giry jak mój Tż, mam rację? Macie jakieś sprawdzone sklepy dla kajaków? ![]() Będę zakładać hot temat Także zapraszam ![]() Zapraszam do Tró ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2016-09-06 o 14:28 |
|||||
|
|
|
#4930 |
|
Piers do przodu
|
Spoo - mój Dzieć wyczaja głównie w necie ale korzysta też z wersji XXL w Deichmanie
|
#4931 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gryx, najlepsze życzenia urodzinowe!!!
Cytat:
A w ogóle dziś w Trójce słyszałam wywiad z panem, który karmi szerszenie miodem z ręki Cytat:
] Nic latającego nie może się czuć bezpieczne A pisałam, że jak powiesiłam "Muchę w zupie" to przez kilka dni próbował tą namalowaną muchę upolować? Szkoda chłopaka, inteligentny i wrażliwy - i stąd problem chyba... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Taaaaak! To co, w przyszłym roku? ![]() Nom Dziś pogrzeb Ale... zadzwoniła do mnie koleżanka z życzeniami, mieszka w pobliżu miejsca wypadku więc jest dobrze poinformowana i okazało się, że dziecko żyje! Mocno poturbowane, ale stabilne, powinno wyzdrowieć! Izba Lek.-Wet. ma utworzyć specjalne konto na leczenie i rehabilitacjęTylko jak się sam grzmotnie - w łeb czy cokolwiek innego, może pomóc ale wcale nie musi [/quote]Wzdech...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4932 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Gryksiu, a co Ty się nic nie przyznajesz, sto lat! (i pal licho ZUS
) Tru, dziękuję mój Tatuumowy płaszcz ma już ponad 10 lat i tak się nieśmiało rozglądam.... wizualnie to mi się podoba coś takiego: http://www.tatuum.com/en/coats-and-j...63-alison.html ale za lekkie będzie jak na nasze szarugi, obawiam się - i ten dekolt...
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
zapisałam się na studia podyplomowe z it na polibudzie warszawskiej, dostałam własnie potwierdzenie przyjęcia
No to się zacznie od października zapiernicz
|
#4934 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4935 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4936 |
|
Nindżopesz
|
Tru, wszystkiego najlepszego!
Spoo, mój kupuje na allegro (np. sportowe tj. glany, jakieś takie sportowe buciszcza), albo w takim małym warszawskim sklepie, który nie pamiętam jak się nazywa (tam trumniaki). ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Maja, ho ho, gratulacje! Jaki kierunek? |
|
|
|
#4937 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
zarządzanie zasobami IT
z koleąanką i kolegą z pracy, w kupie będzie raźniej
|
#4939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On musi mierzyć ![]() Cytat:
O to już jakaś wskazówka! Żarcik , no w chwili obecnej poszukiwane kajakoadidasy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4940 |
|
Piers do przodu
|
Deichman stacjonarnie jest przecie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4941 |
|
Nindżopesz
|
W ogóle nie odnotowałam i nie skojarzyłam bo małymi literkami
Spoo, kajakoadidasy kupił na Allegro, Everlast Arizona za około 90 zł, całe czarne, rozmiar zgodny z tym co na aukcji. |
|
|
|
#4942 | |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4943 | |||||||
|
BAN stały
|
Jestem za!
To jak się podzielimy? Może Ty i Tru jedzenie i alkohol, a ja serwetki, wykałaczki i słomki do napojów? Pamiętałaś? ![]() A od "hot tematów" jest podforum seks ![]() Dzięki! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzisiaj rano szukałem Kajtka w ogrodzie, aż nagle słyszę przeciągłe "psiiik!" i dotarło do mnie, że urzęduje tuż za płotem, gdzie akurat jakaś kobieta (tzw. prace zlecone z "gminy") oczyszczała szkolną bieżnię z chwastów, a on się jej psocił Cytat:
To co, wszystko ustalone jak powyżej? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O! Te moje to też coś z IT w języku niemieckim, przypomniało mi się
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-09-06 o 17:17 |
|||||||
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx wszystkiego najlepszego!
|
#4945 |
|
Piers do przodu
|
Gryx wszystkiego naj
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4946 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4947 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Melduję, ze wróciłam
![]() Filtr Vichy genialny, nie opaliłam buzi nic a nic Tylko sie swiecił w trakcie dnia i zapchał mi nieco cerę ![]() Poza tym Lirene dla dzieci na całe ciało i prawie wcale sie nie opaliłam I widze ze dobrze trafiłam - na dżamprezę urodzinową, no to kręcimy Gryxiu i Tru !! Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!! ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-09-06 o 20:07 |
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Eeech, ja bym na jego miejscu wolała nie przeżyć. To była moja pierwsza myśl, jak napisałaś o tej tragedii, że boże jakie "szczęście"dla dziecka, że też nie przeżyło. Bo żyć z taką traumą, co to za życie? Dla dziecka to jest koniec świata.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-06 o 20:31 |
|
|
|
|
#4949 | |
|
Mother of Cats
|
Gryxiu, wszystkiego najlepszego
Kociaki cudne absolutnie Cytat:
Zapisz
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale dziś tylko 3 godziny...Ja dziś widziałam obuwie zimowe u 2 kobiet na ulicy ![]() Gryxie i Tru, najlepszego Wam! Zapisz
Zapisz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

i kto tu jest obibokiem 

Ja się dopiero rozkręcam! 
płaszcze, nie strony
No ale współczesna technika to współczesna technika, niech w końcu odnajdą 
Jabłecznik odpada, lepszego od mamy nie upiekę, więc daremny mój trud 

Razem z mężem i dzieckiem... Nie mieści mi się to w głowie 
nawet dziś kasztany znalazłam 

Macie jakieś sprawdzone sklepy dla kajaków?
moja kotha tez chyba ma uczulenie na ćmy , bo zeżarła parę dni temu latającego chipsa i zaraz rozpaskudziła się jej gojąca się zmiana uczuleniowa na grzbiecie 

mój Tatuumowy płaszcz ma już ponad 10 lat i tak się nieśmiało rozglądam.... wizualnie to mi się podoba coś takiego: