|
|
#3541 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część III
Oj az tak zle nie jest zeby zaraz do rozstania mialo dojsc
No narazie spokoj od paru godzin, znowu zaczyna swoje podchody![]() Nasza milosc jest silna i mam nadzieje ze niegdy sie nie rozpadnie nasz zwiazek, za duzo nas laczy ![]() Czasami bywa tak ze sa wieksze i miejsze spiecia ![]() U nas pewnie jak zwykle ulozy sie i bedzie dobrze Tz jak wraca do domku to prawie wcale sie nie kłócimy, od ponad miesiaca zdazylo sie to pierwszy raz.A i zapomialam dodac ze prawdopodobnie to jest ostatni rok bez niego, pozniej wraca na stale ![]() A o tym czepianiu sie tez slyszalam juz nie raz ![]() Ja tam czarno tego nie widze, zalezy tez czy takie osoby chca dojsc do porozumienia i czy potrafia. Ja cos czuje ze dzis wieczorem mnie przeprosi, bedzie sie bardzo staral, ale to bardzo i pewnie bedzie ok ![]() I znowu zapomialam: wczoraj wygralam podklad Rimmel ten nowy na pewniej stronie Pierwszy raz udalo mi sie cokolwiek wygrac
Edytowane przez eweska Czas edycji: 2008-02-05 o 20:27 |
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
a pewnie ze tak
jak sie kochacie a sie kochacie to dacie radeee![]() tylko wlasnie czesto ta czepliwosc sie pojawia i zgrzyty wychodza aleee jak juz wroci na stale to pewnie czepliwosc mu zniknie moj tez jest czepliwy ale nie bardziej niz ja wiec i tak gora jestem hehe
|
#3543 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() No wlasnie ta czepliwosc jego mnie wkurzyla niesamowicie, zbieralo sie to we mnie od paru dni, az niewytrzymalam ![]() W czepliwosci to ja gora nie jestem, ja w zasadzie jestem spokojna i ugodowa, nie lubie sie klucic, ale za to bardzo uparta. Np. jak z tz sie poklucimy to az mnie korci zeby do niego podejsc i przytulic sie, a z drugiej strony odzywa sie moj upor, no i czekam na jego pierwszy krok ![]() Candy siedzialam dzis troche w twojej galerii, naprawe piekna galeria i swietne fotki
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie
robie chwilowa przerwe w galerii az nie kupie aparatu nowego bo to nie ma sensu jakims kompaktem sie bawic![]() hehe ja tez sie nie lubie klocic ale jak juz jest foch to ja tak samo..pierwsza nie pojde i czekam az on przyjdzie a ze on zodiakalny baran to tak sie przetrzymujemy hehe :P
|
#3545 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
bo zadne z nas nie chce sie zlamac.Jutro musze rano wstac bo z synkiem do lekarza jade do alergologa, nic mu nie jest tk poprostu na wizyte kontrolna, przynajmniej raz w roku musimy byc jak nic sie u synka nie dzieje. Ja tez mam tylko kompaktowy aparat, a lustrzanki sa zdecydowanie lepsze
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze lepsze
to nawet nie ulega watpliwosciom zadnym ja to jednak chcialabym nauczyc sie poslugiwac analogowa lustrzanka bo zdjecia z analogow sa tyyysiac razy lepsze od niejednej najlepszej cyfrowej mmmm ale to juz wyzsza szkola jazdy do alergologa tez bym sie wybrala ale przed wyjazdem kupie sobie leki..inhalatory mam jeszcze wiec jakos przezyje wiosne w tej hiszpanii moze ![]()
|
#3547 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Dla mnie zwyklaczka szarego, ktory nie zna sie na fotografi wystarczy zwykly kompaktowy aparat Choc czasem mnie drazni ze nie zawsze mi wychodza takie zdjecia jakbym chciala![]() dobra zmykam do wanny i do lozeczka, dobranoc Edytowane przez eweska Czas edycji: 2008-02-05 o 21:24 |
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dobranoc
ja wlasnie z moim na skypie pogadalam dlugo dlugo az 25 min hehe co u nich jest wyczynem bo komp im sie normalnie pali bo wiatraczek jakis nie chodzi no i grzeje sie straszliwie![]() ja juz wanne zaliczylam wczesniej i chyba zaraz pojde sie polozyc bo jakos mnie glowa boli dzisiaj:/
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz w skrocie ode mnie : bo wypilam ciupke w tego śledzia i wole nie pisac za duzo JESTEM ZWOLNIONA Z PIATKOWEGO EGZ ! wszystko okazalo się jedną wielką pomyłką, w złą rubryke wpisał tzn komu innemu moje oceny za aktywnosc, co dalo w protokole, ze nie mam nic z aktywnosci. No i podeszlam,pokazalam protokol i az mnie przepraszal ![]() ![]() co oznacza wolne do 14.02 - do egzaminu z organizacji :/ nastepnie ![]() w sexy shopie :P zakupilam zel jakis o smaku passion fruit ![]() ![]() mniam tż wracaj ![]() aaaaaaaaaaa i co jeszcze aaaaaaaaaa ide zaraz spac :P
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie kur.. pięknie
cały dzisiejszy dzien przewegetowałam w łóżku na prochach i kawie. nic sie nie nauczylam na egzamin ![]() Lustrzanki moze i dobre, ale nie dla mnie wazy toto ponad 1kg i aż ręce bolą od trzymania
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
1kg?:P to chyba jakas bez obiektywu:P ostatnio moj kolega poskladal swoj aparat..wiesz body obiektyw oslone na obiektyw i filtr na obiektyw i go zwazyl...2,5 kg:P:P hehehe ciezkie ciezkie ale jakie efekty
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
No mojego TZ wazy 1kg w wersji podstawowej
![]() i co najwyzej moze byc tylko cieższy ;/
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie wlasnie
dooobre sa lustrzanki i tyle:P a ja zul jeden sobie szampana hiszpanskiego otworzylam...chce ktoras?::P
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja już podziękuję
![]() ide spać ![]() jutro mam oficjalny dzień lenia ![]() tratatata
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro troche poganiam..do fryzjera do banku do kantora na zakupy po pidzamke:P i kosmetyki jakies tam i do mamy sprzedac rowerek treningowy i moze na wieczor wroce..a wiczorem jeszcze kuzynka wpadnie...no powariowali :P
|
#3556 |
|
BAN stały
|
Jestem juz wrocilam od Tzta niedawno bylo milo
No i dostalam okres brzuch okropnie mnie boli i do tego glowe mam jakby miala zaraz wybuchnac eeeh . Wiecie co chyba bedzie w porzadku z Tz narazie minely 2 dni dopiero ale wsyzstko na to wskazuje . Hmm moze mam poprostu zly miesiac czy cos i terazj uz bedzie ok Lece spaaac paa
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mialam napisac to samo. TYlko mn ie wczoraj nie było, ale widze, ze dziewczyny juz to napisały.
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff wstałam
zaraz do pracy trzeba iść. A mi jak zwykle się nie chce \Aguś nie wiem co z tym spotkaniem w pt. Pojawiły się małe problemy. Wszystko będę wiedziała dzisiaj wieczorem. |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Ok piękna
będę czekać na jakieś info ![]() ![]() a ja też własnie sie podnioslam, palcem u nogi odpaliłam moje srebrne cacko za glosne chlodzenie mam :/ czy cos;p i teraz spowrotem do wyra , mam ciepla herbatke i bede ogladac 11 odc 3 serii prison break ![]() poslinie sie na widk Scofielda :P:P
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
o bozzz
żaba, coś ty do tej 3 robiła tak długo :Pja o 3 to już bym jak duch wygladala :P moja godzina na spanie to zawsze od 23- 1 w nocy sie zaczyna :P
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
uczylam sie do 3
spokoj cisza, nikt sie nie kręci.wogole przestawilam sie na nocny tryb zycia. chodze spac o 3, wstaje ok 9
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja tez jak sie uczylam to w nocy
![]() ide sie szykowac i do fryzjerki uciekam ![]()
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Okej Aga - wszystko już załatwiłam
![]() Spotkanie w piątek nadal aktualne ![]() Ja już pomalowana, najedzona- zapomniałam , ze dzisiaj post i zjadłam kanapki z pasztetem Kto za mnie do pracy pójdzie ? ładnie proszę ![]() Ja nigdy nie umiałam się w nocy uczyć. Mi już po 20 mózg odmawiał posłuszeństwa. Na niczym nie mogłam się skupić Tak samo jak nie umiem uczyć się np dwa tyg przed egzaminem. Zawsze dzień przed
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie potrafie sie uczyc w nocy. najlepiej mi sie uczy tak od9-14 godziny
![]() a co do nauki dzin przed to niestety często materiału jest tak duzo, ze jest to poprostu niemozliwe |
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Moderatoreska
|
ŁAaa ale sie nie wyspalam, musialam wstac o 6 i od samego rana wedrowki po lekarzach z synkiem, wizyty kontrolne. No i w piatek jeszcze czeka nas laryngolog i za dwa tygodnie testy alergiczne, mial je robione 3 lata temu a teraz bedzie powtorka czy cos sie nie zmnienilo.
Z tz nie jest cudownie, ale tez nie jest zle, odzywa sie do mnie, ja do niego jak musze, klutni nie ma, ale przytulanek itp. tez nie Ale miejsza z tym![]() Zaraz ide synka zaprowadzic do szkoly, zawsze to tz robil ale dzis on tez pojechal do lekarza swojego, ma dyskopatie i pojechal po recepty, bo jak wyjezdza to musi miec leki ze soba w razie czego. Ja dzis ide do fryzjera, ale z synkiem odbiore go ze szkoly i pojdziemy![]() No i co ja jeszcze mialam napisac... |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do fryzjera idę za tydzień
![]() Bo tak jak Magda mówi- przez grzywkę już nic nie widzę Oprócz tego trzeba sie zająć odrostami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

No narazie spokoj od paru godzin, znowu zaczyna swoje podchody

moj tez jest czepliwy ale nie bardziej niz ja wiec i tak gora jestem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

flejksy
\