|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Dziękuje Ivoclar za szczegółową informację...to załamka... bo cały czas jesteśmy nastawieni na ten zameczek...Zadzwonię jutro do dyrekcji i zapytam,czy jest możliwość wyboru firmy cateringowej. Może da się tam wepchnąć,że tak powiem, z własnym jedzeniem;P
Dzięki ,to były bardzo przydatne wskazówki dla mnie!!! natali86 ![]() Rybulka ![]() Pozdrawiam i gratuluję wszystkim studentkom zdanej sesji!!! ja już na szczęście mam to za sobą-odbywam teraz staż podyplomowy )
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zamotane z tymi fotografami.
Kamerzysta, polecił fotografa, który robi zdjęcia w plenerze, podczas ceremonii i wesela. Robi ok.100 zdjęć i z tego mamy wybrać 20. A reszta? Reszta do kosza, nie dostaniemy ich na płycie. Dziwne ![]() Wniosek jest taki, że mieliśmy zamawiać dwóch fotografów jeden tamten, a drugi w studiu. Ci fotografowie, ze stron www, które podajecie, dojeżdżają wszędzie? Czy tylko w ich rejony? |
|
|
|
#4143 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jaka jest cena tego fotografa: www.fotogallery.com.pl ? |
|||
|
|
|
#4144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiedz mi jak się o nim dowiedziałaś?? jak ja o niej pisałam czy może od znajomych?? bo ciekawią mnie inne opinie i kamerzyste też od niej prawdopodobnie biorę- musze tylko jeszcze zobaczyć jak montują filmy
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2008-02-06 o 07:39 Powód: literówki |
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
A my wczoraj z TZ dzwonilismy po roznych fotografach i kamerzystach i wszędzie nasz teramin jest wolny i jutro albo ppjutrze zaczniemy juz do nich jeździć
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze w nastepnym tygodniu z orkiesta...w koncu cos ruszylo jupiiii
|
|
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wesele mamy w Kielcach i rozwiążemy to w ten sposób, że TŻ-et się będzie przygotowywał u siebie, a ja u mojej babci, która mieszka 30 km od Kielc i TŻ-et po mnie przyjedzie i razem pojedziemy do Kielc do kościoła ![]() ...ja zaczynam sesję w sobotę o 19 egzaminem z metodologii bombowa wizja...nie napisze kto na usiu pracuje...ale chyba nie ludzie...normalny człowiek o tej godzinie egzaminu by nie wymyślił
|
|
|
#4150 |
|
Rozeznanie
|
A ja juz mam część przygotowań z głowy- sala zarezerwowana telefonicznie,a dziś podpisanie umowy,zespół załatwiony,kamerzysta też.Pozostało zaklepać godzinę w kościele,zrobić nauki i znaleźć fotografa.Narazie myślę nad tym : www.Fotoservice.com.pl Co sądzicie o jego zdjęciach??
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh wiec do czerwca musze zalatwic troche spraw...a fotograf ladne zdjecia robi
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie narazie przygotowania zawieszone. W sobotę mam egzamin (Boże błagam, błagam trójcyna), najgorszy, najtrudniejszy, ponoć nie do przejścia za pierwszym podejściem.
A poza tym obraziłam się na TZta
|
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko bywam w swoim mieście,bo studiuję 200km stamtąd, TŻ też i do tego pracuje,więc jak już się wybraliśmy to chcieliśmy załatwić jak najwięcej
Zwłaszcza,że z zespołem udało się cudem-mieliśmy upatrzone dwa,jeden już zaklepany na naszą datę,drugi wstępnie też,ale przez kogoś z Warszawy kto nie spieszył się z odesłaniem podpisanej umowy,więc zespół doszedł do wniosku,że powie tamtym,ze w takim razie nic z tego i zagra u nas. No i udało się
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4155 |
|
Rozeznanie
|
Tak,teraz jestem juz spokojniejsza,że wszystko będzie tak jak chcę
A manager zespołu jak mu powiedzielismy jaka salę wybraliśmy i kamerzystę stwierdził,że robimy wzorcowe wesele,więc tym bardziej jestem zadowolona,że dokonałam dobrych wyborów
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki odpiszcie mi, nie wiem co mam robić
. A jest dlatego, że ponoć zdjęcia robi aparatem analogowym. |
|
|
|
#4157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Rozeznanie
|
A wogóle to nieco dziwne-skoro macie sami wybrać z tych 100 zdjęć to 20 to przecież będzie musiał wywołać wszystkie 100,bo jak inaczej je zobaczycie skoro to nie aparat cyfrowy?? Więc nie może w tej sytuacji już poprostu dać Wam tych 100? Ja bym poszukała innego fotografa,bo ten jakis nie bardzo mi się wydaje...
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż to zauważył, na szczęście i powiedział, że przemyślimy to. Teraz dopiero mu tłumaczę, że to zły wybór...![]() A co teściowej, to chciała nam jeszcze ustalić kościół, w którym się pobierzemy, godzinę ślubu. Wiem, że chce jak najlepiej, no ale chciałabym, abyśmy to my sami zadecydowali o tym jak bedzie wyglądał TEN dzień. ![]() Ale się wyżaliłam.
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=aniaaa84;6506071]U nas jest taka sytuacja, że ja mieszkam na Śląsku, TŻ-et w Kielcach
wesele mamy w Kielcach i rozwiążemy to w ten sposób, że TŻ-et się będzie przygotowywał u siebie, a ja u mojej babci, która mieszka 30 km od Kielc i TŻ-et po mnie przyjedzie i razem pojedziemy do Kielc do kościoła ![]() Ja mieszkam w okolicy Kielc-w takim razie podziel się swoimi planami, gdzie zamierzacie wziąć slub, wesele, czy macie już kamerzyste, fotografa, muzyke! My mamy narazie sale i kucharki!mam mały problem z wyborem muzyki, kamerzysty i fotografa! |
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Powiedz mi jak ten fotograf wychodzi cenowo i kamerzysta od nich. Jeszcze na 100% nikogo nie wybraliśmy, dlatego będę wdzięczna za najmniejsze informacje |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Otwiera Ci się cennik bo mi niestety nie gdybyś mogła mi go przesłać byłabym bardzo wdzięczna Nie umiem też znaleźć maila do nich...ehh.. ten kamerzysta któreo ja na początku wybrałam chyba odpada.. napisał, że możemy teraz sobie wstępnie zarezerwować termin ale tak na serio to bedzie rezerwował z zaliczką dopiero w styczniu 2009 nie podoba mi się coś takiego bo jednak chciałabym mieć już wszystko załatwione i chce być pewna że na pół roku przed weselem nie okaże się, że nie mamy kamerzysty bo ktoś np. nas uprzedził w wpłaceniu zaliczki itp.
|
|
#4163 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę że juz u wszystkich przygotowania ruszyly My mamy narazie tylko załatwioną salę i orkiestre a to dlatego że moj TŻ pracuje za granica i nie za często sie widujemy ale juz za pare dni przyjedzie na urlop
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
a co ile sie widzieci?? i czy na długo??
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maila rzeczywiście nie podali na stronce... Musiałabyś tam sobie zadzwonić. |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez to by nie odpowiadalo...poszukaj innego..jest teraz bardzo duzo dobrych fotografow
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi dziś. Wściekam się na TZ, bo wczoraj nabroił i dziś znalazłam jeszcze mnóstwo innychrzeczy do których się przyczepie jak tylko przyjdzie!
Ślubu i wesela też nie chce mi sie organizować, no bo jak to jest moja uroczystość czy nasza. Jak na razie to tylko ja szukam, wyszukuje, porównuje. A on nic. To tyle kwestią mojego żalu. Pozdrawiam |
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=mika_am;6507486]
Cytat:
odnośnie naszych planów to wesele będzie w CASTORZE na Krakowskiej, zespół mamy z okolic Częstochowy (słyszeliśmy jak grają na weselu mojej kuzynki ) fotograf - skłaniamy się ku http://www.styczen-fotografia.pl/, nad kamerzystą jeszcze się zastanawiamy (jak skończy mi się sesja to wtedy wybierzemy teraz nie mam możliwości wybrać się do Kielc), a ślubować zamierzamy w Kościele Św. Franciszka z Asyżu u słynnych Kapucynów na ul. Warszawskiej ![]() A Wy gdzie wynejęliście salę? bo może wiem jaka to sala, gdyż w pobliżu Kielc gro osób z mojej rodziny urządzało swoje weseliska
|
|
|
#4169 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=aniaaa84;6508755]
Cytat:
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

)

ja jakoś nie mam marzeń o wielkim ślubie i wydaniu na to ok 20000zł

wesele mamy w Kielcach i rozwiążemy to w ten sposób, że TŻ-et się będzie przygotowywał u siebie, a ja u mojej babci, która mieszka 30 km od Kielc i TŻ-et po mnie przyjedzie i razem pojedziemy do Kielc do kościoła
bombowa wizja...nie napisze kto na usiu pracuje...ale chyba nie ludzie...normalny człowiek o tej godzinie egzaminu by nie wymyślił

.