Mamy listopadowe 2016 - cz. VII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-08, 11:26   #2731
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ja zamawialam wczoraj, dzis mi przyszedl mejl ze zamowienie jest w trakcie realizacji

ale bedzie dzampreza!!!

i co najlepsze - wszsytkie na golasa!!!
Dziekuje mysle wiec czy czekac z zamowieniem, czy wyslac ja na adres rodzicow
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 11:30   #2732
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Dziekuje mysle wiec czy czekac z zamowieniem, czy wyslac ja na adres rodzicow
z tego co sie orientuje to tam chyba na koniec bylo napisane ile sie czeka na wysylke u mnie chyba bylo 48 godz ale jakos specjalnie sie w to nie wczytywalam bo mi akurat nie zalezy na szybkiej wysylce.

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 11:32   #2733
sosowhat
Wtajemniczenie

ale jestem głooooodna ciągle
i zjadłabym gar barszczu czerwonego z baru mlecznego... ale dopiero jutro sama będę robić jeść jeść jeść
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 11:36   #2734
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
A jaki kupiłaś? Pochwal się
http://allegro.pl/show_item.php?item...EzNWU5MDkzZg==

Cytat:

nie chwal, nie chwal. wczoraj taka jedna tez chwalila spanie na lewym boku
nie kracz, wiedźminko!!

Cytat:
ja zamawialam wczoraj, dzis mi przyszedl mejl ze zamowienie jest w trakcie realizacji

ale bedzie dzampreza!!!

i co najlepsze - wszsytkie na golasa!!!
No no, a do tego każda z mężem jako osobą towarzyszącą. Oj, będzie się działo!
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 11:40   #2735
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Ja wolałam robić te ćwiczenia: https://www.youtube.com/watch?v=8chTHB_uqZE ale skoro skróciła mi się szyjka, to przestałam. Robię tylko proste ćwiczenia na kręgosłup i szyję (typu krążenia ramion) i to mi wiele daje, bo odkąd je robię to nie wstaję rano jak połamana. Napinam też pośladki i też widzę poprawę - nie wiszą jak przed ciążą.

Co do żelu, to mi dali w szpitalu przy pierwszym porodzie, ale nic to nie dało. Dopiero jak zrobili masaż szyjki (nie życzę nikomu ) i przebili pęcherz płodowy to poszło błyskawicznie.
To też spróbuję i zobaczę co mi podpasuje

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Mnie też plus na "zakazanym" prawym boku. Jak na złość nie potrafię zasnąć na lewym

Ja chyba też się zdecyduję na ten balonik. Tylko wstrzymam się do wizyty, żeby (odpukać!) jakieś wskazanie do cc nie wyskoczyło.
A propos - wk.rwię się strasznie jak wyćwiczę bożenkę i to za ciężkie pieniądze, a młody jakiś numer wytnie i trzeba będzie cc

Wiesiołek nawilża i uelastycznia śluzówkę, dodatkowo nasila skurcze macicy więc jest cenny, ale do stosowania nie wcześniej niż 4-5 tygodni przed terminem
to by mnie na prawdę zdenerwowało

Cytat:
Wliczając kokosy
(Patrząc do jakich obwodów dochodzą dziewczyny)

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
A propos wagi - mężu pojechał na zajęcia ze sztuk walki a ja z nudów przeglâdałam sobie zdjęcia m.in. z zeszłorocznych wakacji.. depresja, ależ jestem wielka teraz!!
mi to się płakać chce jak pomyślę, że w tym roku żadnych wakacji nie będzie/nie było a za rok to też nie wiadomo ,
a wielkie to wszystkie jesteśmy - ja to się już zarzekam, że na przyszłą wiosnę to się tak wylaszczę, że wszystkim oczy wyjdą

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Wylaszczysz się po ciąży a jak się solidnie przyłożysz, to może finalnie będziesz wyglądać lepiej niż przed, internet zna takie historie

Może wielka nie jestem, ale za to nieproporcjonalna... Czuję się jak klocek. Cera popsuta, zbrzydło mi się.

Ale nie wchodzisz na łóżko na czworakach?

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

to brzmi bardziej jak peeling krocza. Kawa parzona genialnie ściera martwy naskórek, najlepszy zdzierak ever.

A czemu tak się boicie nacięcia? To przecież dużo lepsze niż ewentualne niekontrolowane pęknięcie. Położna widzi, że skóra napina się zanadto i w odpowiednim miejscu delikatnie nacina, na skurczu, nawet tego nie czuć... Rozumiem ćwiczenia, żeby zminimalizować ryzyko, ale strach przed nacięciem? Uprzedzenie?
ja tam wolę nie być rutynowo nacięta, jak się położna zna na robocie i się jej chce to podobno to po tkance widać czy jeszcze się naciągnie czy nie ma już luzu i może pęknąć - wtedy powinno być nacięcie. Ale nacięcie na wszelki wypadek, albo po to żeby położna miała już z głowy pacjentkę - ja mówię zdecydowane nie.

Poza tym zawsze lepiej nie mieć żadnej rany niż mieć. Gojenie się nigdy nie jest przyjemne. Jakbym się miała nastawiać na nacinanie to bym od razu cc chciała.

Cytat:
Wczoraj zachwalalam jak to mi sie wspaniale, cudnie i niebiansko spi na lewym boku. I co? Dzis ledwo wstalam bo mnie wszystko bolalo dobrze, ze jeszcze na plecach jest ok. Ciekawe tylko jak dlugo...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
dziś chyba była ciężka noc, bo ja też zazwyczaj nie mam problemu, ale wczoraj wieczorem nie mogłam zasnąć choć czułam zmęczenie i w nocy jak się obudziłam to też był problem z ponownym zaśnięciem.
Mi już powoli mniej wygodnie na plecach - po jakimś czasie czuję ucisk, na bokach jeszcze ok.

Cytat:
nono, taki se pierdykne.
http://allegro.pl/basen-stelazowy-45...,1&bi_c=131196
i zaprosze wszystkich z oddzialu. ale bedzie impreza
no to zaszalejesz jakbyś rodziła latem to czemu nie, ale w listopadzie to nie wiem czy kompanów znajdziesz do basenu. Ale to super że za 1-szym razem udało ci się w wodzie rodzić
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:13   #2736
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Sanczo panczo fajne!
Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
i zjadłabym gar barszczu czerwonego z baru mlecznego... ale dopiero jutro sama będę robić jeść jeść jeść
Pierogi mam jedynie, barszcz w torebce ewentualnie by się znalazł.

Oglądam właśnie ten komplet pościeli, fajna nawet! i nawet prześcieradełko w komplecie więc za taką cenę całkiem całkiem
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:14   #2737
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Sanczo panczo fajne!

Pierogi mam jedynie, barszcz w torebce ewentualnie by się znalazł.

Oglądam właśnie ten komplet pościeli, fajna nawet! i nawet prześcieradełko w komplecie więc za taką cenę całkiem całkiem

jza kupilam oba wzory i są super! mam nadzieje ze po wypraniu to samo wrazenie bedzie
Stary 2016-09-08, 12:16   #2738
Listopadowaa
Zakorzenienie

Odnośnie krocza.... Czytaliście porody sierpniowek? Wspolczuje dziewczynie ale i takie przypadki się zdarzają cale szczęście wyszła z tego bez większych powikłań
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:18   #2739
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
jza kupilam oba wzory i są super! mam nadzieje ze po wypraniu to samo wrazenie bedzie
Materiał wydaje się całkiem fajny
Ja wzięłam tylko ten w gwiazdki.
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Odnośnie krocza.... Czytaliście porody sierpniowek? Wspolczuje dziewczynie ale i takie przypadki się zdarzają cale szczęście wyszła z tego bez większych powikłań
Nie czytałam, a co się stało?
Stary 2016-09-08, 12:25   #2740
doooti
Zadomowienie

Dziewczyny czy jak potraktuje pająka zwykłym dezodorantem to umrze? Pierwszy raz w życiu widzę tak dużego pająka w mieszkaniu aż krzyknęłam sama do siebie i nogi mi się trzęsą.. chciałam być super hero i go zabić ale jakoś się idealnie wkomponował pomiędzy ramę okienną a ścianę i podłogę i nie wiem co z nim zrobić.. boję się wciągnąć odkurzaczem żeby nie wyszedł
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:27   #2741
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
A propo przygotowań Bożeny... To jak bardzo trzeba się ogolić? Bo w żadnej książce nie było info, a w Google boję się wpisać zwyczajnie ogolone bikini czy tak na zero-zero wszystko? Bo nie wiem, czy tylko to co by było potrzebne do ewentualnego szycia czy może jednak całość

Sent from my iPhone
Na sr mówiła nam położna ze nie ma potrzeby na zero, wewnatrz a tam u gory grzywa poloznym nie powinna przeszkadzać. w ogóle jak ktoś na codzien się nie goli żeby tego nie robić tylko do samego porodu bo otwiera sobie drogę do infekcji.

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-09-08 o 12:28
Stary 2016-09-08, 12:29   #2742
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zaraz będę jeść barszcz z ziemniakami <3

W lidlu byłam z babcią i było szaleństwo :-D ja wyszłam z ponczo, spodniami, sukienka i rajstopkami dla młodej a babcia z sukienka, jeansami i butami :-D
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:34   #2743
doooti
Zadomowienie

nawiązując do mojego pytania mogę Wam odpowiedzieć że dezodorant nie działa, chyba że chcecie aby zaczął spier.dzielać w Waszym kierunku ;p ale dobiłam gnojka
Stary 2016-09-08, 12:36   #2744
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie zaraz będę jeść barszcz z ziemniakami <3

W lidlu byłam z babcią i było szaleństwo :-D ja wyszłam z ponczo, spodniami, sukienka i rajstopkami dla młodej a babcia z sukienka, jeansami i butami :-D
Daaaaj

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
nawiązując do mojego pytania mogę Wam odpowiedzieć że dezodorant nie działa, chyba że chcecie aby zaczął spier.dzielać w Waszym kierunku ;p ale dobiłam gnojka
Haahahahahahahahahah

Stary 2016-09-08, 12:37   #2745
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Padła bym ze strachu... Brrrr
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:38   #2746
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Bohaterka! 😂

Stary 2016-09-08, 12:38   #2747
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Padła bym ze strachu... Brrrr
Ja wczoraj zaczelam skakac i piszczec na takie niby jakn to wierdzi tz male gowno, a dodam ze wyszlam z pod prysznica

Stary 2016-09-08, 12:48   #2748
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Bohaterka! 😂

to przerażające że kiedyś moja córka będzie krzyczeć a ja będę musiała zacisnąć zęby i zabijać wszystkie robaki..
Stary 2016-09-08, 12:50   #2749
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
czyli w obronie własnej załatwiłaś drania
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:56   #2750
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
to przerażające że kiedyś moja córka będzie krzyczeć a ja będę musiała zacisnąć zęby i zabijać wszystkie robaki..
a moze córa będzie dzielną i to ona będzie drani załatwiała dzieciaki przewaznie sie nie boją :P
Stary 2016-09-08, 12:59   #2751
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Ja raczej pozostawię tę "przyjemność" tżtowi 😝

Stary 2016-09-08, 13:05   #2752
domek_z_piernika
Zadomowienie

Pamiętacie kuzynkę co się na mnie obraziła, że nie chcę przyjechać do rodzinnego miasta co mnie z brzuchem zobaczy? Swoją drogą do tej pory ona jakoś się do Poznania nie wybiera. Otóż dostałam smsa "heh. Co nie wysyłasz mi fotki Jagody?". Parę dni temu wysłałam mamie mms, pewnie się pochwaliła bo fotka w 3d. A tu foch, bo nie wysłałam po całej rodzinie. Aż mam ochotę napisać "bo K.wa nie". Ale tak serio, nie planuję nawet odpisywać bo aż nie mam pomysłu. No chora jakaś. Jak bym chciała wysłać to bym wysłała

Sent from my iPhone

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Doooti, brawa za unicestwienie bestii

Sent from my iPhone
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 13:08   #2753
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!
Witam sie w 31tyg

Cytat:
Napisane przez BothSides Pokaż wiadomość
Chyba sam płyn, bez fusów, do masażu samo nacięcie jest spoko, ale rana po nim boli, nie można siedzieć normalnie itd. Ja prosiłam o ochronę, za pierwszym razem lekko pękłam, jeden malutki szew, za drugim, mimo córki 3, 660 g krocze bez obrażeń. Oby i teraz tak było!
Dobre geny masz!

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość

Patrzcie filmik, kobieta urodzila w wodzie. Parenascie sekund filmiku, sie wzruszylam wczoraj. https://www.facebook.com/InlandEmpir...8/?pnref=story

Myslala ktoras nad porodem w wodzie? Bo tak czytam,czytam i wyczytuje same korzysci
Widziałam to wczoraj na fb, wzruszyłam się. Tylko nie chce mi się wierzyć że to tak hop siup szybciutko No i w moim szpitalu mają taki syf, że za żadne skarby nie weszłaby tam do wanny.

Cytat:
Z drugiej strony wzgórkiem nie rodzimy i nie wiem czy nie będzie mi, nomen omen, łyso
Sent from my iPhone
Wzgórek dobrze byłoby ewentualnie podgolić, w razie nieplanowanej cesarki cięcie wykonuje się w okolicy linii włosów.

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Witam sie po strasznej nocy. Zauwazylam ze z dnia na dzien jest coraz gorzej. Najpierw do 1.30 nie moglam sobie znalezc wygodnej pozycji do spania a krecic się z boku na bok juz mega ciezko, plecy bolą, maly szaleje ale jakos usnelam
Jak się obudzilam o 4 to juz bylam bliska placzu. Znowu to samo, duszno, ciezko się ulozyc, w brzuchu impreza. Jakis kryzys ciazowy mam.
Współczuję, poczułaś się już lepiej? Odespałaś chociaż trochę?

Cytat:
Ja miałam pierwsze skurcze gdzieś o 5 rano. wstałam, wypiłam kawę, zjadłam śniadanie, poszłam na godzinę do wanny przy okazji ogoliłam nogi, grażynę, zrobiłam pięty co by były gładziutkie
Później włosy, makijaż, ubranie i pojechałam rodzić więc peeełen luz
I tż jest już przeszkolony w goleniu więc poprawki to jego działka I to skupienie w oczach

Blue, Ty byś mogła Rozenkową z projektu lady wygryźć

Cytat:
U mnie jest jedna wanna wiec mialam farta ze zadna inna mamuska akurat wtedy nie byla na porodowce. Fart i tyle.
O, moze oprocz swojej poscieli wezme jeszcze wanne pod pache? wielkoscia duzo od torby roznic sie nie bedzie

Balię! Taką co się kiedyś na wsi w niej kąpano

Cytat:
haha też tak mam, na studiach nie ważne w jakim stanie wróciłam do mieszkania to i tak jakimś cudem się umyłam i zdjęłam zawsze soczewki
O to to

Cytat:
Co się wydarzyło?
A co do badania, poproś na kolejnej wizycie żeby lekarz skontrolował stan szyjki.

Cytat:
Dziewczyny czy jak potraktuje pająka zwykłym dezodorantem to umrze? Pierwszy raz w życiu widzę tak dużego pająka w mieszkaniu aż krzyknęłam sama do siebie i nogi mi się trzęsą.. chciałam być super hero i go zabić ale jakoś się idealnie wkomponował pomiędzy ramę okienną a ścianę i podłogę i nie wiem co z nim zrobić.. boję się wciągnąć odkurzaczem żeby nie wyszedł
Khem, lakierem do włosów w ilości sporej

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
a moze córa będzie dzielną i to ona będzie drani załatwiała dzieciaki przewaznie sie nie boją :P
"Zobacz mamusiu jaką znalazłam dżdżownicę! Mogę ją zatrzymać?"
Albo ślimaka, w słoiku.
Stary 2016-09-08, 13:12   #2754
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
A ja, tfu tfu, odpukać, nie mam ostatnio problemów ze spaniem 😉

A propos spania - kupiłam dzisiaj materac do łóżeczka 😁 łóżeczka jeszcze nie mamy, ale dziecko przynajmniej nie będzie spało na gołej podłodze 😂

To my mamy lozeczko a materaca nie mamy. A jaki wybralas materc ?
Stary 2016-09-08, 13:12   #2755
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

"Zobacz mamusiu jaką znalazłam dżdżownicę! Mogę ją zatrzymać?"
Albo ślimaka, w słoiku.

ej ale tak faktycznie jest! pamiętam jak moja siostra chodowała ślimaki ! a teraz? kazde zyjątko to fuuu ble i ciary albo jak w przedszkolu na podwórku wygrzebywalismy dzdzownice koło drzewa
Stary 2016-09-08, 13:13   #2756
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Na sucho jednorazówką to ja podziękuję
O nie. Liczę że zrobi moją pianką i golarką. Będzie szybko, gładko i bez zadraśnięć

Cytat:
Czytałam, masakra. Ma dziewczyna sporo szczęścia w nieszczęściu. To dla mnie dodatkowa mobilizacja żeby ten aniball kupić
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 13:20   #2757
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moj brat pryskal lakierem do włosów i zdychaly :P
Stary 2016-09-08, 13:33   #2758
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam pierwsze skurcze gdzieś o 5 rano. wstałam, wypiłam kawę, zjadłam śniadanie, poszłam na godzinę do wanny przy okazji ogoliłam nogi, grażynę, zrobiłam pięty co by były gładziutkie
Później włosy, makijaż, ubranie i pojechałam rodzić więc peeełen luz
I tż jest już przeszkolony w goleniu więc poprawki to jego działka I to skupienie w oczach :
Kuuurde ja też miałam taki plan , że przed porodem się ogarnę i będę na błysk ale że wylądowałam w 36 tc na cc to giry nieogolone, nie mówiąc o krzaczorze na grażynie, pielęgniarka mnie dopiero ogoliła ale tylko wzgórek pod cc resztę zostawiła i musiałam śmiesznie wyglądać taka zarośnięta wszędzie i tylko pasek łysy 😆 a stóp się tak mega wstydziłam że nie zdjęłam skarpet w ogóle i dziwiłam się trochę że nikt mi przed operacją nie kazał ich zdjąć 😎 i byłam goła ale w skarpetach

Cytat:
haha też tak mam, na studiach nie ważne w jakim stanie wróciłam do mieszkania to i tak jakimś cudem się umyłam i zdjęłam zawsze soczewki
Ja to samo! Makijaż soczewki i prysznic przede wszystkim. rano czasem nie pamiętałam jak do końca wróciłam ale te czynności były odhaczone 😜

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 13:43   #2759
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie przyszedł mój pisak do materiału, mogę już przerabiać kosze do przewijaka
I brakujący element do lampy.
Co z tego, jak nie mam na nic siły :/
U mnie dziś taki sam dzień... Gorąco i nic się nie chce... Chyba dopiero pod wieczór odżyję...

Cytat:

Nienawidzę pająków!!!

Cytat:
Mojej koleżanki mama boi się tak samo jak ona, więc na widok pająka obie się darły i uciekały
Hmm dobrze, że będę miała synka, on na pewno będzie mnie bronił przed tymi paskudami

Cytat:
Pamiętacie kuzynkę co się na mnie obraziła, że nie chcę przyjechać do rodzinnego miasta co mnie z brzuchem zobaczy? Swoją drogą do tej pory ona jakoś się do Poznania nie wybiera. Otóż dostałam smsa "heh. Co nie wysyłasz mi fotki Jagody?". Parę dni temu wysłałam mamie mms, pewnie się pochwaliła bo fotka w 3d. A tu foch, bo nie wysłałam po całej rodzinie. Aż mam ochotę napisać "bo K.wa nie". Ale tak serio, nie planuję nawet odpisywać bo aż nie mam pomysłu. No chora jakaś. Jak bym chciała wysłać to bym wysłała
Ludzie bywają dziwni
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 13:43   #2760
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
No moja na przykład zbiera wszelkie robactwo i zamyka do takiego pudełka z lupą ostatnio tż w słoiku jej przywiózł takiego wieeeelkiego pająka z pracy! no myślałam że zabije :killer:
Dostali obydwoje po uszach i kazałam nowego lokatora wynieść i wypuścić z drugiej str ogrodu
Cytat:
Czy tylko na mnie wiadomości zaczynające się od "heh" działają jak płachta na byka?
Cytat:

Blue, Ty byś mogła Rozenkową z projektu lady wygryźć
A tam uczą golenia grażyny na czas i w ciężkich warunkach ? ide!
Cytat:
O nie. Liczę że zrobi moją pianką i golarką. Będzie szybko, gładko i bez zadraśnięć
Ja bym na to nie liczyła

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Kuuurde ja też miałam taki plan , że przed porodem się ogarnę i będę na błysk ale że wylądowałam w 36 tc na cc to giry nieogolone, nie mówiąc o krzaczorze na grażynie, pielęgniarka mnie dopiero ogoliła ale tylko wzgórek pod cc resztę zostawiła i musiałam śmiesznie wyglądać taka zarośnięta wszędzie i tylko pasek łysy 😆 a stóp się tak mega wstydziłam że nie zdjęłam skarpet w ogóle i dziwiłam się trochę że nikt mi przed operacją nie kazał ich zdjąć 😎 i byłam goła ale w skarpetach
Ja przy ostatniej laparo też byłam w samych skarpetkach
Dlatego też planuje w miarę regularnie się golić, żeby w razie w wyglądać jak człowiek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości