Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-11, 18:00   #571
NinaSimone
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Alantan. Mnie jak podrapal kot cioci to Mialam cale rece pocięte. Po 2 dniach zniknęło

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Alantan. Mnie jak podrapal kot cioci to Mialam cale rece pocięte. Po 2 dniach zniknęło
Dziękuję. Właśnie mój kot mnie tak urzadzil
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 18:00   #572
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Jest sporo ofert w budżecie do 1800 na Cyprze. Maroko też widziałam, jeśli ten kierunek wchodzi w grę.
A jak z bezpieczeństwem?
W Internetach różnie piszą, ale może ktoś przekonał się na własnej skórze w te wakacje?
Myślałam jeszcze nad Albanią. W tym momencie jest tam około 30 stopni, znacznie więcej niż w Chorwacji czy Grecji.
Stary 2016-09-11, 18:03   #573
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
A jak z bezpieczeństwem?
W Internetach różnie piszą, ale może ktoś przekonał się na własnej skórze w te wakacje?
Myślałam jeszcze nad Albanią. W tym momencie jest tam około 30 stopni, znacznie więcej niż w Chorwacji czy Grecji.

Byłam w zeszłym roku na Cyprze-na części greckiej super i bezpiecznie. Części turecka stolicy odwiedzona na 2 godziny i tez było ok ale nigdzie głębiej nie zaglądałam.
Cypr odwiedziłam w połowie października, w ciagu dnia było ciepło, wręcz upalnie, tylko noce chłodniejsze.
Stary 2016-09-11, 18:20   #574
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Za kilka dni jadę do Zakopanego. Jestem mało zaawansowana jeśli chodzi o chodzenie po górach i zastanawia mnie jedno. Myślicie, że dla takiej osoby trasa do Morskiego Oka i później na Dolinę 5 Stawów jest do przejścia?
Dolina 5 stawów raczej nie bardzo.
Cytat:
Gdzie pojechać na wakacje pod koniec września zagranicę? Interesuje mnie wyjazd około 22 września na 7-8 dni.

Cenowo do max 1800 zł/os.
Musi być ciepło, chcę pływać w morzu i się opalić. Zależy mi na ładnych widokach, ciekawych miejscach, ale nie potrzebuję wielkich miast obok ani imprez do rana. Myślałam nad Maltą, Kretą, Rados albo Chorwacją.
No i żeby było bezpiecznie. Obojętne, czy wykupię wakacje przez biuro podróży, czy hotel i bilety zorganizuję sama, ale raczej wolałabym to drugie, bo chcę płacić w funtach, nie złotówkach.
Nie wiem, gdzie w tym terminie zagląda jeszcze upalne lato

Grecja (szczególnie Kreta i Rodos), Kanary (wszedzie, czy Teneryfa czy Lanzarote czy Fuerta), ale tu juz drożej, Cypr, Turcja, Egipt, Maroko, Madera. W tych kierunkach spokojnke bedzie ciepło, to juz bardziej kwestia w jakich rejonach bylas i czego oczekujesz. W chorwacji juz w tym tygodniu byl deszcz, w kolejnych raczej juz upalnie nie bedzie.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 18:21   #575
blue3
dead & alive

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
Jaka maść, krem na zadrapania polecacie? Mam całą rekr pochlastana. A za tydzień z tej rwki będę miała klucia iglaa
Przede wszystkim nie pozwalaj kotu sie tak traktowac, nie baw sie z nim gola reka tylko zawsze zabawkami, bo moze sie nie oduczyc takich "zabaw" i jak bedzie duzym kotem tp bedzie Cie atakowal, a to dopiero bedzie problem :/
blue3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 18:30   #576
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue3 Pokaż wiadomość
Przede wszystkim nie pozwalaj kotu sie tak traktowac, nie baw sie z nim gola reka tylko zawsze zabawkami, bo moze sie nie oduczyc takich "zabaw" i jak bedzie duzym kotem tp bedzie Cie atakowal, a to dopiero bedzie problem :/
Właśnie wiem. Mój kot ma takie fazy. Bo mu aplikuje maść na swiezb. I dostaje nerwicy.
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 18:54   #577
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Regista Pokaż wiadomość
Czy ktoś jeszcze czyta Wizaż na telefonie przez przeglądarkę? Bo od wczoraj zauważyłam upierdliwą zmianę i zastanawiam się, gdzie szukać problemu. Otóż, wielkość tekstu w postach drastycznie się zmniejszyła. Nie da się tego czytać, nawet powiększenie obrazu niewiele daje. A jeszcze przedwczoraj wszystko było w porządku, tekst był prawie 2x większy. Ktoś też tak ma, czy tylko u mnie coś nawala? Choć na innych stronach, forach, wszystko jest po staremu.
Ja właśnie korzystam z telefonu, u mnie w przeglądarce jest wszystko ok i na pewno nie zamierzam pobierać aplikacji wizażu

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 19:14   #578
semantique
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Byłam w zeszłym roku na Cyprze-na części greckiej super i bezpiecznie. Części turecka stolicy odwiedzona na 2 godziny i tez było ok ale nigdzie głębiej nie zaglądałam.
Cypr odwiedziłam w połowie października, w ciagu dnia było ciepło, wręcz upalnie, tylko noce chłodniejsze.

Ja spędziłam w tym roku wakacje na części północnej, było bardzo bezpiecznie.
Stary 2016-09-11, 19:24   #579
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Dolina 5 stawów raczej nie bardzo.

Grecja (szczególnie Kreta i Rodos), Kanary (wszedzie, czy Teneryfa czy Lanzarote czy Fuerta), ale tu juz drożej, Cypr, Turcja, Egipt, Maroko, Madera. W tych kierunkach spokojnke bedzie ciepło, to juz bardziej kwestia w jakich rejonach bylas i czego oczekujesz. W chorwacji juz w tym tygodniu byl deszcz, w kolejnych raczej juz upalnie nie bedzie.
Czyli tak, jak myślałam
Nie byłam nigdy w tych rejonach. Oczekuję temperatury odpowiedniej do leżenia na plaży i kąpieli w morzu, organizowania wycieczek, gdzie będę mogła podziwiać przyrodę i piękne widoki. Ogólnie miejsca niezatłoczonego z dala od imprez itd.
Stary 2016-09-11, 19:58   #580
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie pojechać na wakacje pod koniec września zagranicę? Interesuje mnie wyjazd około 22 września na 7-8 dni.

Cenowo do max 1800 zł/os.
Musi być ciepło, chcę pływać w morzu i się opalić. Zależy mi na ładnych widokach, ciekawych miejscach, ale nie potrzebuję wielkich miast obok ani imprez do rana. Myślałam nad Maltą, Kretą, Rados albo Chorwacją.
No i żeby było bezpiecznie. Obojętne, czy wykupię wakacje przez biuro podróży, czy hotel i bilety zorganizuję sama, ale raczej wolałabym to drugie, bo chcę płacić w funtach, nie złotówkach.
Nie wiem, gdzie w tym terminie zagląda jeszcze upalne lato

Ja jeszcze dodalabym Kos, tam też pogoda powinna sprzyjać

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

Stary 2016-09-11, 20:22   #581
mycha9393
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie gdzie dostanę taki stolik??
Na stronie ikea nie ma trafiłyście może na jakieś ogłoszenie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lack-stolik-na-kolkach-bialy-oferta-0599eb076142e695.jpg (5,8 KB, 10 załadowań)
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 21:02   #582
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
A hmmm na rusinowej byłam tylko nie z tej strony, no nic dzięki

hmm to chyba jednak nie to Tam było jednak pod górę co mi nie pasuje trochę do niebieskiego szlaku. Tak, Wrota Chałubińskiego albo Szpiglasowy wierch
Ja na Rusinowej też byłam z innej strony. Tak mi pokazuje mapa, wejdź na mapy-turysteczne i tam sprawdź, bo może mówimy o czymś innym

Kolor szlaku nie świadczy o jego trudności. Także nie jest powiedziane, ze ten niebieski szlak jest łatwy.

Ja z tras korzystam z bloga Rudej, ona ma posegregowane szlaki wg stopnia trudności. Naprawdę polecam. Na Piątkę lajtowo to lepiej nie wchodzić na pobliskie większe szczyty, tylko sobie z niej wrócić Świstową Czubą
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 21:11   #583
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Ja na Rusinowej też byłam z innej strony. Tak mi pokazuje mapa, wejdź na mapy-turysteczne i tam sprawdź, bo może mówimy o czymś innym

Kolor szlaku nie świadczy o jego trudności. Także nie jest powiedziane, ze ten niebieski szlak jest łatwy.
Ja mówię o tym szlaku gdzie wskazuje strzałka, tuż przed wejście nad morskie oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mapa-szpiglas.jpg (20,5 KB, 19 załadowań)
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 21:16   #584
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja mówię o tym szlaku gdzie wskazuje strzałka, tuż przed wejście nad morskie oko
Ah widzisz, źle zrozumiałam. Ja spojrzałam na wejście, ale od strony Palenicy, czyli tam, gdzie zaczyna się wycieczka w stronę Moka No tak żółty na Szpiglasową Przełęcz. Ja wracałam Świstówką (niebieski).
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 21:37   #585
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
A jak z bezpieczeństwem?
Tydzień temu wróciłam akurat spod granicy z Albanią, gorąco było jeszcze, byłam akurat
na południu Czarnogóry, wybrzeże najpiękniejsze z tych, które miałam okazję widzieć.
Na Cypr i do Maroka też bym pojechała, ale ja akurat z tych zbyt mało bojaźliwych jestem
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 22:17   #586
gasolina84
Zakorzenienie

Czym najlepiej dojechać z Wrocławia do Zamku Książ? Czy to daleko od centrum Wałbrzycha?

Stary 2016-09-11, 22:31   #587
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tydzień temu wróciłam akurat spod granicy z Albanią, gorąco było jeszcze, byłam akurat
na południu Czarnogóry, wybrzeże najpiękniejsze z tych, które miałam okazję widzieć.
Na Cypr i do Maroka też bym pojechała, ale ja akurat z tych zbyt mało bojaźliwych jestem
Myslałam nad Czarnogórą też

Generalnie posprawdzałam ceny biletów i mogę lecieć 26 września na Malę, bilet w obie strony wyniesie mnie około 600 zł. Także z noclegiem się zamknę w swoich progach cenowych, a i zostanie trochę kasy na rozrywkę. Tylko czy pod koniec września mogę nie bać sie o pogodę i spokojnie pływać ?
Stary 2016-09-11, 22:43   #588
jaksy
Zasiedzenie

Jakiś sposób na obejście limitów na wyborczej? Próbuję triku z google, ale nie działa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-11, 23:03   #589
samotny_t
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
Jakiś sposób na obejście limitów na wyborczej? Próbuję triku z google, ale nie działa.

Usunięcie ciasteczek / równoważnie tryb incognito + server VPN (np. wtyczka Hola).
samotny_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 23:32   #590
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
Czym najlepiej dojechać z Wrocławia do Zamku Książ? Czy to daleko od centrum Wałbrzycha?
Z Wałbrzycha dojeżdża autobus miejski, odjeżdża chyba spod dworca PKP. To jest trochę drugi koniec miasta, jedzie się z tego co pamiętam ok pół godziny. Chyba nadal od strony zamku są tam remonty (byłam kilka miesięcy temu z tej strony i takie miałam wrażenie), więc mogą być korki. Autobusy jeżdżą jakoś raz na godzinę. Ja byłam w niedzielę w wakacje 2 lata temu, z powrotem łapałam stopa (co było trudne ;/), bo na autobus trzeba było poczekać. Polecam widok na Książ gdzieś z krzaków, chyba najlepsze, co można tam zobaczyć.
Jeśli będziesz jechała do Wałbrzycha pociągiem to pamiętaj, że tam są dwa dworce. Wydaje mi się, że lepiej wysiąść na dworcu Miasto (stąd jedzie ten autobus).
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-11, 23:55   #591
koszyk
Wtajemniczenie

Jakie polecicie lakiery hybrydowe. Warunki przystepna cena i trwalosc w.porywach 1,5 do 2 tygodni
Stary 2016-09-12, 00:02   #592
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Jakie polecicie lakiery hybrydowe. Warunki przystepna cena i trwalosc w.porywach 1,5 do 2 tygodni
Neonail
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 08:12   #593
mairi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość

W każdej przeglądarce masz nowy limit, więc jak masz explorera i firefoxa to już 2x
Stary 2016-09-12, 08:24   #594
Friese
Zakorzenienie

Pokrowiec ROWEROWY na telefon :

MOŻE mi ktoś wyjasnić tą magię która isę stała z moim pokrowcem?
Da się to zareklamować?

Kupiłam wczoraj ok.20.00 w Media Markt pokrowiec na telefon do roweru i wkładałam w pokrowiec w sklepie - dużo miejsca miałam jeszcze. po powrocie do domu rozpakowałam, wkładałam do pokrowca - bez problemu.
Dziś rano już się nie da zapiąć.... No za mały jest. Jakby się przez noc skurczył
Wkładałam w sklepie i wczoraj wieczór w pokrowcu moim - a dziś i w pokrowcu i bez pokrowca jest ZA MAŁY..

Da się to zareklamować? Wyrzuciłam pudełko już
Nie jakoś dużo zapłaciłam bo 50 zł no ale szkoda mi tych pieniedzy jak pokrowca już nie użyję (ekran się nie da dotknąć jak jest tak wcisnięty i ciągle przycisk głosnika mi się naciska jak siedzi tak podczas jazdy)

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160912_080654.jpg (95,5 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2016-09-12 o 09:01
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 08:25   #595
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Co warto kupić przyjaciółce na nowe mieszkanie? Mieszka w przyziemiu, nie ma okien (przeszklone drzwi), więc kwiaty odpadają, na pewno pochłaniacz wilgoci, może termofor? Chodzi o takie pierdoły, dodatki
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 08:28   #596
I am Rock
lokalna gwiazda

Idź z paragonem i dobra. Zdaje się, że brak opakowania nie ma znaczenia. Ja w ogóle porównałabym na miejscu wymiary.
A jest możliwość, że patrzyłaś na jeden, a wzięłaś drugi?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 08:47   #597
Friese
Zakorzenienie

I am Rock dzięki. Właśnie wzięłam na 100% ten sam, bo też wieczorem wczoraj po zakupie wkładałam mój telefon w ten pokrowiec i bez problemu, nawet z luzem, się mieścił
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 09:03   #598
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Macie problemy z wizażem? Bo ja wieczorem (właściwie w nocy) nie umiałam wejść na aplikacji, a teraz mi pokazuje wątki, które mam już całe przeczytane..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 09:08   #599
Olushka
Zakorzenienie

Tak. Dodatkowo nie mogę cytować, nie widzę swoich odpowiedzi w wątkach i tak, jak Tobie nie odznaczają się przeczytane już tematy

Wysłane z 📱

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-12, 09:09   #600
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

I nie pokazują mi się nowe odpowiedzi. Ok, czyli pewnie coś zmieniają. Spodziewam się najgorszego:P

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości