![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
też biorę mamadha, wcześniej łykałam osobno...łykałam źle powiedziane bo ta z dha nie chciała mi przejść przez gardło. Co wzięłam to odruch wymiotny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
14/40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zaczęliśmy z tż oglądać seriale wieczorami, bo na film często nie mam siły, no chyba że ma max 1,5h ![]() ![]()
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 14/40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
karnataka dzięki za ściągawkę jest super!
![]() No i wczoraj na noc najadłam się winogron i dzisiaj byłam skorzystać z WC ![]() A z seriali to czekam na kolejny sezon The Walking Dead ![]()
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio myłam z miesiąc temu, do świąt musi starczyć. A potem no niestety, mycie musi spaść na barki męża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- dziewczyny nie mam sukienki na ślub brata, a ślub już w tą sobotę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do suplementów - nie znam sie na wszystkich, ale pracowałam z ginekologami, z położnymi neonatologami dermatologami pediatrami chirurgami. Wiec troche sie obyłam w specyfikach (konkurencje znac musiałam ![]() ![]() ![]() Druga sprawa, że ja mózg biologiczno-chemiczny i nawet seriale w tych dziedzinach mnie kreca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
14/40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłabym na tego bezpiecznego malucha, ale samej tak głupio, skoro sQ mówi, że same pary były ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze odnośnie fotelików wspominał ze jak przymierzamy do samochodu to powinnismy spr kąt nachylenia fotelika w stosunku do siedzenia w samochodzie. Optymalny to 35-45 stopni. Mozna to spr przykładając telefon z zainstalowana aplikacja kątomierza do miejsca w którym znajduje sie główka dziecka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam sama ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z seriali to jeszcze kocham "Desperate housewives" ![]()
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Ojeju dziewczyny ale jesteście kochane
![]() ![]() Seriale swoje ulubione juz po któryś raz oglądam, mój ulubiony gatunek to mystery. Uwielbiam jak jest jakaś tajemnica do rozwiązania, albo coś o fbi ![]() ![]() No właśnie myślałam żeby coś sobie kupić,szukam takiej wieeelkiej chusty bawełnianej w jakichs ładnych pastelowych kolorach, żeby byłana wiosne jesień i może do okrycia się przy karmieniu jakmnie mały głód na spacerze zaskoczy. Albo jakąś biżuterię bo baardzo dawno żadnej sobie nie kupiłam a jakaś nowa błyskotka w uszach to jest to. Fizycznie ciężko powiedzieć jak się mam, skurcze chyba opanowane,jutro ide do lekarza to coś więcej może powie. Strasznie mnie głowa ostatnio boli, może przez to, że ciągle wyje
#527 |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę !
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten sambucol można w ciąży albo małym dzieciom (2-latka)? Dobrze by było mieć coś takiego właśnie na jesień... Do tej pory lekarka poleciła nam Neosine, ale wolałabym coś naturalnego (np ten sambucol z bzu). Ja umysł ścisły - mało brakowało, a byłabym biotechnologiem, ale ostatecznie poszłam w bardziej matematyczne kierunki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Mieszkanie błyszczy
![]() A z mycia okien dupa ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Pedicetamol to paracetamol ale w kroplach. Ma duzo wieksza, bezpieczna dawke, malutko trzeba dac maluszkowi. Niby ma malinowy smak, ale jak dla mnie to kiepskie maliny ![]() Dierol to proszek na biegunke, zawiera drożdże saccharomyces b., jest duza dawka drożdży i one najbardziej naturalne. Poza tym nie trzeba tego trzymac w lodówce a gdzieś w pokoiku przy łóżeczku. Niestety to co wymaga trzymania w lodówce, a sie tego nie stosuje z każdym dniem ma coraz mniejsza dawke. A i w razie antybiotyku, drodze mozna podawac jednoczesnie bo na nie nie działa antyb. A sambucol to czarny bez, jak pracowałam to nie bylo jeszcze badan na ciezarnych, ale w skladzie nie ma nic co mogloby zaszkodzic. I z tego co pamietam to "wersja" dla dzieci byla od 3 roku zycia, ale z rozmow z pediatrami wiem ze zalecaja i mniejszym (takim powyzej 2rż). Nie jestem teraz na bieżąco wiec moglo sie cos pozmieniac na korzysc zalecen. Ja tak sie podjaralam tym czarnym bzem ze narobiłam nalewek i moge je sobie teraz wsadzic ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |||
Zadomowienie
|
Witajcie! dzisiaj wizyta, proszę o kciuki, pewnie wynikow pappa nie będzie jeszcze, ale liczę na podglądanko
![]() Cytat:
też mam niskie, potrafię mieć 90/50... ty sie nie śmiej, ja tak miłam z 3 razy chyba, obudziłam sie ![]() Cytat:
a ty nie mylas ostatnio? czy juz mam urojenia? ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spotlaky sie 2 pary i panowie wymienili krotkie -chciales byc? -co Ty...z przyzwoitosci... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- MalaMi trzymam kciuki!!
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
My jestesmy serialowymi maniakami. Breaking Bad jest jednymi z moich ulubionych. Niedawno dołączył do niego majstersztyk w postaci Peaky Blinders. Uwielbiam tez Homeland. O serialach mogłabym bez końca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
MalaMi trzymam kciuki!!
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() jedna uwaga, bo ja myslalam ze to ma elektryczne mycie. no nie ma. myjesz normalnie plynem (swoim lub kercherowym, w saszetkach do rozrobienia z wodą) a kercherem jak odkurzaczem sciagasz cała wode i pianę... po kazdym sciagnieciu trzeba przetrzec tę sciągaczkę bo inaczej na gorze okna odciskujesz mokry pasek... i czesto po bokach zostaje prosta smuga ale to papier 2s i wytarte ![]() ja lece tym lustra, kabine prysznicową, okna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- ooo tak ![]() ![]() o i supernaturals ![]() ale to takie 40-45min, wciagające. dla mnie inna kategoria niz "odmóżdżające" ![]() teraz jestesmy na etapie stranger things... zaczelismy na urlopie ale ja poszlam spac a chlopcy wciągneli 3ci odicnek...wiec sama musze sobie sezon 1 dokonczyc ![]()
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Stranger Things mnie nie powalił. Ta mała super gra jedynie. Wynona mnie denerwowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
DHA w poprzedniej ciąży kupowałam też z omegamed (ale tak jak pisałam - polowałam na promocje w superpharmie) - można kupić zestaw witaminy+dha lub samo dha ![]() Cytat:
![]() Te smaki dziecięcych specyfików zawsze są "identyczne z naturalnym" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.