Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-15, 18:47   #2611
monika0185
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016

W liście wyprawkowej zauważyłam prześcieradło do wózka? Takie coś też mam kupić? Myślałam, że wózek już jest gotowy do drogi plus dzidziuś, kocyk i ten pokrowiec z wózka...

No i pytanie jeszcze o te podkłady na materac do łóżeczka. Jakoś nie jestem przekonana, przecież to nie przepuszcza powietrza
Jak byłam w szpitalu i leżałam na takim materacu, który miał taki materiał to się strasznie pociłam. I kolejna myśl - czy dziecko na początku tak dużo leje, że przesiąknie przez pieluchę/body/pajac/rożek?
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 18:58   #2612
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Kociulek kapsułki z Loveli są teraz w Biedronce za 13.99 jakoś
Stary 2016-09-15, 19:02   #2613
kamisha
Zakorzenienie

kociulek no chyba ze tak u nas wlasnie zostawialo takie plamy po tym i wrocilismy do proszku
pochwal sie wozkiem i lozeczkiem

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
W liście wyprawkowej zauważyłam prześcieradło do wózka? Takie coś też mam kupić? Myślałam, że wózek już jest gotowy do drogi plus dzidziuś, kocyk i ten pokrowiec z wózka...

No i pytanie jeszcze o te podkłady na materac do łóżeczka. Jakoś nie jestem przekonana, przecież to nie przepuszcza powietrza
Jak byłam w szpitalu i leżałam na takim materacu, który miał taki materiał to się strasznie pociłam. I kolejna myśl - czy dziecko na początku tak dużo leje, że przesiąknie przez pieluchę/body/pajac/rożek?
pierwsze slysze ja tam jedynie kocyk dam, przescieradla nie kojarze zeby siostry dzieci mialy

ja nie kupuje

podklady do lozeczka chyba sa po to by materac nie przemokl jak dziecku sie siuski wyleja itp.
niby mamy ten podklad tak moja mama twierdzi hehe

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 19:11   #2614
Velvet Wave
Rozeznanie

Cytat:
Super, że na wizycie wszystko dobrze! Ja dwa tygodnie temu u gina miałam 2 kg na plus od wagi startowej Ale ja z tych krągłych kobitek Teraz mi chyba doszło znowu z ok 2 kg. Dowiem się za dwa tygodnie.

A jaki laktator kupujesz? Ja myślę o elektrycznym medela swing i teraz jest na niego promocja w aptece Gemini - 499 zł.
O laktatorach czytam od jakiegoś czasu i jak zwykle, tyle ludzi = tyle opinii, jedni twierdzą, że najpierw kupić ręczny a elektryczny w przyszłości jak będzie potrzeba, drudzy, że od razu w elektryczny inwestować, trzeci, że oni tylko ręczne dobre, następni na to, że w ogóle nie potrzebny i zobaczyć czy po porodzie będzie konieczność i już sama zgłupiałam od tych opinii i nie czytam już internetów Jedno wiem, że ja jestem zapobiegliwa i muszę uspokoić swoje "ja" i laktator już teraz kupię Wszystkie położne właśnie podobno polecają medele i oprócz tego, że są głośne to mają bardzo dobre opinie Elektryczny canpola też ma dużo pozytywów a jest połowę tańszy
Ale jednak chyba zacznę "przygodę" od ręcznego tommee tippee Takie też butelki kupuję, nawet mają z tym systemem antykolkowym podobne do dr browns

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 19:16   #2615
kamisha
Zakorzenienie

laktator mam ręczny od siostry bo nie używała..
Stary 2016-09-15, 19:53   #2616
ewelinuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Velvet Wave Pokaż wiadomość
Melduje po wizycie Prawie 800g, 26t4d +/- 14 dniWszystko dobrze, na twardnienie brzucha mam brać magnez i no spa, jeśli będzie bardzo dokuczało, ale szyjka wzorowa, więc to powiedział, że to normalne Mała się już przekręciła główką w dół. Mi w miesiąc przybyło niecałe 1.5kg, od początku 2.8kg

Wybrałam się na zakupy i weszłam do Smyka, na wszelkie akcesoria, smoczki, itp jest min.10zł różnicy między nim a np Gemini a laktator to 90zł różnicy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ile??? No to u mnie waga startowa 51,5 a waga teraz 28 tydz to 57...
Cytat:
Super, że na wizycie wszystko dobrze! Ja dwa tygodnie temu u gina miałam 2 kg na plus od wagi startowej Ale ja z tych krągłych kobitek Teraz mi chyba doszło znowu z ok 2 kg. Dowiem się za dwa tygodnie.

A jaki laktator kupujesz? Ja myślę o elektrycznym medela swing i teraz jest na niego promocja w aptece Gemini - 499 zł.
Podsyłam wam link może któraś kiedyś skorzysta jak jeszcze nie będzie miała laktatora http://dzielnicarodzica.pl/33064/22/...reczne_pokarmu
ewelinuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 20:12   #2617
mmgi
Zadomowienie

Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część

Hej, ja również piorę wszystko, kocyki, ochraniacze też

Czuję się ostatnio beznadziejnie, taki ból w kroku, że ledwie chodzę.

Karuzele mieliśmy, ale córka nie była zainteresowana.

Justyna, ja mam w swoim rozmiarze koszule.

Kociolek, my również spalismy i nadal śpimy w trójkę. W ciąży uważałam, że dziecko będzie spać w łóżeczku, jednak dzieci są różne i moja córka od kiedy skończyła pół roku nie chciała spać w łóżeczku, więc została u nas. Mi też było o wiele łatwiej bo karmiłam piersią 20 miesięcy i w nocy robiłam to w pół śnie. Rano wstawałam wyspana i nawet nie wiedziałam ile razy mnie córka budziła

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 20:14   #2618
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Jutro spodziewam się paczki z fotelikiem, spiworkiem do fotelika i wanienką.
Czy kupiłaś taki śpiworek z wypięciem na pasy?
Ja będę chciała coś takiego.
Cytat:
Ja miałam przebłysk, żeby kupić taki piękny z minky (serio, ubranka mnie tak jakoś nie jarają jak kocyki z minky ), ale stwierdziłam, że bez przesady i będę kładła po prostu pieluchę flanelową
Stary 2016-09-15, 20:19   #2619
xjustyniaaax
Zakorzenienie

ja mam taki kombinezon z wycięciem na pasy niby 62 rozmiar ale jakiś gigant ale chyba się nada
Stary 2016-09-15, 20:23   #2620
PaniMigdalek
Zadomowienie

Dziewczyny, nie mam na razie ani czasu ani możliwości zmian na pierwszej stronie, więc cierpliwości.
Ogarnę to jak się ogarnę...
Stary 2016-09-15, 20:32   #2621
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Ja miałam przebłysk, żeby kupić taki piękny z minky (serio, ubranka mnie tak jakoś nie jarają jak kocyki z minky ), ale stwierdziłam, że bez przesady i będę kładła po prostu pieluchę flanelową
Tak. Z maxi cosi do kompletu z fotelikiem

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 21:02   #2622
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
Też mam lovele
Justi ta cena w biedrze to promo czy normalna cena?🤔

Darunia ma rację
Dzidziuś czy lovela bez różnicy wg mnie
Te płatki to podobno mogą nieźle styrac pralkę
Tak słyszałam i odpuscilam ta opcje dlatego
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Płatki mydlane podobno zostawiają osad na pralce... kiedyś mama je kupiła żeby poprać rzeczy od brata i dała za dużo i piana była na pół łazienki
Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
pamietam jak kiedys kapsulek z mama uzywalysmy to niektore zostawaly na ubraniach.. :/
dzięki za info odnośnie płatków mydlanych. to ja ich za chiny nie kupię skoro mogą popsuć pralkę...

Kamisha jeśli chodzi o kapsułki, teraz używam surf, wcześniej persila i fossila z lidla i nigdy nie miałam problemu że nie rozpuszczały się w pralce. być może za dużo prania wkładacie do pralki i kapsułka nie może sobie ze spokojem powirować żeby się rozpuścić? albo za niska temp wody.? nie wiem

Cytat:
nie mają Loveli normalnie w ofercie więc promo ale podobno często się pojawia więc bedę polować w rossmanie kosztuje 25 zl w normalnej cenie ;/
tak, ta lovela była w promce. u mnie jeszcze leżało kilka worków. zastanawiam się czy nie podjechać i wziąć na zapas. mi odpowiadają kapsułki. wrzucam jedną i się nie zastanawiam czy wsypałam wystarczająco proszku czy nie. bo prawda jest taka, że proszku zawsze sypię za dużo

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Dzisiaj spierd...kurtke mezowi bo ja wypralam i cala watolina sie skolkowala i z puchowej lekkiej kurtki jest teraz szmata
ja też tak zrobiłam z kamizelką Tż. ale wysuszyłam ją i potem paluszkami porozprowadzałam te pierze po całej kamizelce i jest si.
swoją drogą, kamizelka nike za niemałe pieniądze i kurna pikowania nie było mogliby poprzeszywać przeciez, żeby się to tak nie zbijało w jedną kulkę w rękawie kamizelki.
dodam, że stosowanie piłeczek w praniu niewiele dało.

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
Ciekawe czy mi się wyniki zmienia
Pije codziennie 2 litry soku z buraka
Tż chodzi na targ i kupuje je w workach po 10 kg
o kurde, to bardzo dużo tego soczku pijesz! myślę, że po ciązy nie ruszysz go za chiny ludowe! na sam dźwięk słowa "buraczki", będzie ci się podnosiło

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Co do oddechu to w 3 trymestrze jak najbardziej moze cos takiego wystapic. Mnie za to tak plecy bola, ze ani siedziec ani lezec ani stac...
dziewczyny nie możemy oddychać, bo w tej chwili nasza przepona jest tak ściśnięta przez płód, że nie ma miejsca na duże oddechy.
musimy niestety czekać do momentu, kiedy nam się brzuszki opuszczą przed porodem, wtedy będziemy oddychać normalniej.

moja Ala sięga już na tyle, że żołądek mam przy mostku

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Dziś przyszła do mnie paczka z feedo, a w niej torba do wózka i pierwsza zabawka malutkiej Kupiłam ten termoforek Mrb z lullalove. Uroczy jest

Dziękuję za info o promocji na Lovelę w biedrze. Zobaczę czy u mnie mają. Kupiłam na razie tylko małe opakowanie 1.8 kg, ale jak jest dobra cena to zrobię zapas.
na feedo.pl też jest super cena na proszki lovela (przynajmniej była. za dwie paczki 5kg proszku plus płyn do płukania 2l loveli było 90zł chyba). nie wiem jak teraz!

A kaszotto sama bym zjadła!

Byłam dziś u teściówki na chwilkę w pracy, dostałam taką małą żabkę na szczęście do postawienia na szafce.
Spotkaliśmy dziś z tż pierwszą sąsiadkę na klatce schodowej. powiem Wam szczerze, że taka gaduła z niej, że nie mogliśmy wyjść z jej domu, a tż się spieszył do pracy. przez to oczywiście mi się oberwało, bo nic nie zjadł przez treningiem (to ta praca) i ubierał się z taką miną na twarzy że szok...
nie wiem co będzie jadł jak wróci, bo w lodówce zbyt wiele nie ma. mieliśmy jechać na zakupy to miał w nosie. ja też mam w nosie, bo mi się nie uśmiecha dźwigać siatek ze sklepu.
ostatnio szłam jak wielbłąd z mleczkiem, wodą do picia, kefirkiem itp. Wszystko przecież waży. Wkurza mnie to, że nie ma czasu iść ze mną na zakupy ostatnio. a ja nie będę nic nosić. w nosie mam.

Muszę też zadbać o siebie bo ostatnio chodzę taka poobdzierana, że aż mi wstyd. paznokcie nie zrobione, włosy każdy w inną stronę. mówię dość! na jutro zapisałam się do fryzjera, a zaraz będę pisać do takiej dziewczyny żeby mi pazury zrobiła. i brwi muszę zrobić henną. ostatnio serio miałam tyle na głowie, że się zapuściłam na maxa.
nawet bożenę trudno mi ogolić, bo już nic nie widzę przez ten brzuch... całe szczęście, że mam tyle luster w domu, bo mogę sobie ją obejrzeć, chociaż z drugiej str jak widzę siebie taką zaniedbaną to aż mi się żyć odechciewa. biorę się za siebie bo ile można. cały czas tylko dom, praca, jakieś obowiązki, a gdzie w tym wszystkim JA ?

Zakochałam się w tych pluszakach. LINK kupię Alusi.
Stary 2016-09-15, 21:10   #2623
xjustyniaaax
Zakorzenienie

A mnie mąż ochrzanił że zamówiłam ta lalę podróbkę z Metoo bez atestu... w sumie miał racje bo dziecko będzie to wkładać do buzi...

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Ja też się zaniedbałam cały dzień siedzę w domu a nic mi się nie chce...
Dziś sukces pomalowałam paznokcie u stóp.. ledwo już sięga do nich ale jakoś się powykręcałam do tego... czas nauczyć męża malować
Stary 2016-09-15, 21:11   #2624
kamisha
Zakorzenienie

Darunia - no sama nie wiem co bylo nie tak.. :/
w kazdym razie zrezygnowalysmy..

masz racje zadbaj o siebie i swoje samopoczucie!!

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez kamisha
Czas edycji: 2016-09-15 o 21:13
Stary 2016-09-15, 21:16   #2625
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ja nie lubię kapsułek, kiedyś dostałam to ledwo wymęczyłam wydaje mi się taka kapsułka za mała na jedno pranie
Stary 2016-09-15, 21:21   #2626
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Czuję się ostatnio beznadziejnie, taki ból w kroku, że ledwie chodzę.
ja czasem mam takie odczucie, jakby ktoś mnie mocno uderzył w krocze, ale nie że boli w środku, tylko tak kość łonowa jakoś.
ale wydaje mi się, że to przez to, że miednica nam się teraz rozszerza i te kości sobie sam pracują.
ale ... uczucie jakby ktoś mi przywalił pałką w bożene nie jest zbyt fajne...

Justynka to połóż tą metoo na półkę i niech sobie ozdabia miejsce dla dzieciątka. Bobas nie musi od razu jej ssać.

dziewczyny która z Was mówiła o tym termometrze microlife? możesz wstawić dobra duszo jego zdjęcie tak "na ręce"?? bo chce zobaczyć jaki on jest duży.

Edytowane przez malaDarunia
Czas edycji: 2016-09-15 o 21:24
malaDarunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 21:22   #2627
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Kociulek kapsułki z Loveli są teraz w Biedronce za 13.99 jakoś
Poważnie A byłam dzisiaj w biedronce i nie widziałam. Albo wykupili, albo nie zwróciłam uwagi, albo w mojej wcale nie było bo tu nie wszystkie promocje docierają. Jutro jadę odebrać wyniki, to zajrzę do drugiej, większej. Teściowa też mówi, że będzie na mieście to zobaczy w jeszcze jednej. Dzięki wielkie za info

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie mam na razie ani czasu ani możliwości zmian na pierwszej stronie, więc cierpliwości.
Migdałku, spokojnie, ty się teraz zajmij swoimi sprawami i nie zawracaj sobie głowy pierwszą stroną. Na to przyjdzie czas. Chociaż martwię się o ciebie, że tyle masz na głowie w związku z ta przeprowadzką. Nie przeforsuj się!

Kamisha, miałam wrzucić od razu, ale jak nie wizaż, to kabel od tel coś nie łączył. Złośliwość rzeczy martwych
Fotki łóżeczka nie zrobiłam, bo ono jeszcze takie niekompletne bez materacyka itp., ale ciut widać go w tle
Tylko już się nie bawiłam ze spacerówką i fotelikiem. To już kiedyś przy okazji

He he, Darunia, fajne te pluszaczki

No właśnie, Mewka, Darunia mi przypomniała, że miałam napisać. Z tym sokiem z buraka to nie jest tak, że organizm dziennie wchłonie to co mu potrzebne, a nadmiar i tak wydali? 2 litry to nie ciut za dużo? A gdzie wit C, np. w soku pomarańczowym? Tylko nie pochłaniaj go kolejnego litra. Wit C pomaga wchłaniać żelazo także warto łączyć te dwa soki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160915_142410.jpg (95,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160915_153536.jpg (86,3 KB, 33 załadowań)

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 21:23   #2628
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Ogarniaj się na spokojnie
Stary 2016-09-15, 21:26   #2629
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też się zaniedbałam cały dzień siedzę w domu a nic mi się nie chce...
Dziś sukces pomalowałam paznokcie u stóp.. ledwo już sięga do nich ale jakoś się powykręcałam do tego... czas nauczyć męża malować
o nie!! pokazać Ci jak mi tż pomalował paznokcie u stóp ??
Stary 2016-09-15, 21:30   #2630
kociulek
Zakorzenienie

Ja 21.09 mam fryzjera, a dzień później paznokcie. Zastanawiałam się czy nie ściągnąć już hybrydy, ale poczekam do następnego razu. Szczerze mówiąc trudno dostać się do tej kobietki, a robi naprawdę fajnie. Obawiam się, że jak wypadnę z obiegu, to później się do niej nie załapię Za to na stopach zostawiam bez żadnych lakierów. W razie W

My + A + K +
Stary 2016-09-15, 21:32   #2631
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaDarunia Pokaż wiadomość
o nie!! pokazać Ci jak mi tż pomalował paznokcie u stóp ??
Dawaj

Kociulku u mnie te kapsułki są nie na dziale z chemią a w tych koszach na środku

Boski wózek i łóżeczko

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Darunia i tak bedzie lala pojdzie do domku a orginalną zamówię z imieniem to będzie do ciumkania

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

właśnie a to dalej trzeba byc bez lakieru na stopach?? bo kiedyś czytałam że już się tego nie praktykuje
Stary 2016-09-15, 21:32   #2632
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Też jestem zakochana w minky. Mam już dwa koce ocieplane 75x100. I jeszcze chce ze dwa nieocieplane
Stary 2016-09-15, 21:35   #2633
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem zakochana w minky. Mam już dwa koce ocieplane 75x100. I jeszcze chce ze dwa nieocieplane
zamawiałaś czy stacjonarnie? ja wczoraj kliknełam podusie płaską i kocyk za 47,50 w tym sklepie ktory się u mnie wystawiał więc cenowo super, jutro bede odbierać to wrzucę zdjęcie
Stary 2016-09-15, 21:36   #2634
Emosz
Zadomowienie

Uff nadrobiłam wszystko! Dziewczyny melduje, że remont zakończony teraz zostały tylko porządki, dziś udało mi się już zagospodarować prawie całą garderobę a tż miał wolne, więc wyniósł starą szafę z sypialni i wstawił w końcu tam łóżeczko

Obiecuję, że teraz już postaram się bardziej udzielać

Odnośnie czegoś do spania dla malucha na sam początek to chciałabym jeszcze kupić taki otulacz na zamek może z Tulika albo z innej firmy w Smyku widziałam, na rożek się raczej nie skuszę co do spania to chciałabym małą od początku usypiać w jej łóżeczku ale jak się nie uda to chyba spróbujemy spania razem tzn widziałam że da się nasze łóżeczko zmodyfikować żeby pełniło funkcję dostawki do naszego łóżka

Pisałyście o pakowaniu torby do szpitala, a jakie macie te torby? Bo ja nie mam chyba żadnej takiej i nie wiem jak duża powinna być :P a nie chce skończyć z jakąś walizka na porodówce

Mewka gdzieś pisała o szyszkach z krówek i tak mi się ich zachciało kiedyś robiłam je tak, że robiłam sama masę krówkową z mleka i cukru chyba no i do tego ryż prażony

Cytat:
Napisane przez kaziowa Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie gratulacje! Obiecuje jutro nadrobić co u Was słychać, bo dziś już się nie nadaje do niczego, poza spaniem

Gratulacje obrony!
Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 21:37   #2635
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
zamawiałaś czy stacjonarnie? ja wczoraj kliknełam podusie płaską i kocyk za 47,50 w tym sklepie ktory się u mnie wystawiał więc cenowo super, jutro bede odbierać to wrzucę zdjęcie
Koleżanka Mamy mi uszyła
Stary 2016-09-15, 21:41   #2636
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka Mamy mi uszyła
aaa no to super ! pochwalisz sie fotką ?

Emosz super że już końcówka !!!
Czekamy na fotki
Stary 2016-09-15, 21:42   #2637
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Kociulku u mnie te kapsułki są nie na dziale z chemią a w tych koszach na środku
Będę szukać i tu i tu
Cytat:
Boski wózek i łóżeczko

Cytat:
właśnie a to dalej trzeba byc bez lakieru na stopach?? bo kiedyś czytałam że już się tego nie praktykuje
U mnie krzyczą i za dłonie i za stopy Bo to w razie jakby się z tobą coś działo podczas porodu/operacji to po paznokciach sprawdzają czy nie sinieją. Po cichu liczę, że te na stopach im wystarczą.

Justynia, a ten twój sklep to udostępnia wysyłkę? Ja zaszłam do naszego stacjonarnego, to mi cenę zaśpiewali 100zł, a jak życzę sobie swoją kolorystykę, to będzie drożej

No i po co wspominałyście o lidlu? Coś nie wierzę sama sobie, że tam nie zajrzę

My + A + K +
Stary 2016-09-15, 21:59   #2638
ewelinuus
Zadomowienie

Dziewczyny, mężuś kazał mi zamówić sobie poduszkę do spania dla kobiet w ciąży. Któraś z Was ma? Jeśli tak to jaką? Przydaje się?
ewelinuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 22:06   #2639
Emosz
Zadomowienie

Cytat:
aaa no to super ! pochwalisz sie fotką ?

Emosz super że już końcówka !!!
Czekamy na fotki
Fotki będą jak już wszystko będzie cacy

Cytat:
Napisane przez ewelinuus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mężuś kazał mi zamówić sobie poduszkę do spania dla kobiet w ciąży. Któraś z Was ma? Jeśli tak to jaką? Przydaje się?
Ja mam taką i ją uwielbiam, dzięki niej mniej mnie bolą biodra (sprzedawcy nie polecam jakoś bardzo, bo długo czekałam i w sumie teraz trochę mi się zbiło wypełnienie ale kształt jest super) http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5595976406
Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 22:17   #2640
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Będę szukać i tu i tu

U mnie krzyczą i za dłonie i za stopy Bo to w razie jakby się z tobą coś działo podczas porodu/operacji to po paznokciach sprawdzają czy nie sinieją. Po cichu liczę, że te na stopach im wystarczą.

Justynia, a ten twój sklep to udostępnia wysyłkę? Ja zaszłam do naszego stacjonarnego, to mi cenę zaśpiewali 100zł, a jak życzę sobie swoją kolorystykę, to będzie drożej

No i po co wspominałyście o lidlu? Coś nie wierzę sama sobie, że tam nie zajrzę
tak mają wysyłkę

https://projectbyalice.eu/pl/p/Wlasn...-elementy/1483 komplecik 50 zł a przy rejestracji jest 5% rabatu na pierwsze zakupy więc komplet wychodzi 47,50 możesz wybrać kocyk z ociepleniem lub bez czyli taki z minimalnym jutro odbiorę swój to Ci wstawię fotkę. Masz kolor minky do wyboru i bawełny ja akurat zamówiłam ten ze zdjęcia bo takie właśnie chciałam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości