![]() |
#4561 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Zuzia chciałabym też minimum te 2 lata być w domu. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- U mnie rocznica pozytywnego testu 21.10 ![]() Leci czas. .. ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65405231]Ja daję na noc 5 kropli. Na ulotce chyba jest do kazdego karmienia, ale tak nigdy nie dawalam. Też wyrzuclam ulotkę... na początku dawałam co 8h po 5-6 kropli Mysle że prędzej da się,zamotac do kieszonki ![]() Właśnie o kieszonce myślałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Ooo to ja już rocznicę tez miałam
![]() ![]() Dokładnie 13 września ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-09-17 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie pamiętam kiedy test robiłam. Pamiętam tylko mmsa do męża ze zdjęciem testu "nie wiem jak to zrobiłeś, ale zrobiłeś" do tej pory nie wiemy jakim cudem powstał Tomasz
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Kurczę mam ochotę strzelić sobie...starszak jest taki mamusiowy, starałam się by tak nie było ale mi nie wyszło. Przykład: Jak on idzie spać to i ja muszę, wycierać nosa przychodzi do mnie. Usypiam Tomka przychodzi do mnie. Cienia mam. Nawet do łazienki za mną chodzi. Mam nadzieję że Tomus da mi więcej swobody. |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Madzia, Dzanet, dzięki
![]() Ja wcześniej też Bobotic podawalam. Potem tylko Dicoflor ale chyba nie daje rady w pojedynkę. Właśnie nad ranem rzuca nóżkami i ma przerwy w spaniu i podejrzewamy, że to sprawa brzuszka. Podałam na noc 10 kropli bo przeliczylam, że bedzue to 20 mg synetykony czyli tak jak podawalam w 3 kroplach Bobotic Ale jestem gapa... Lena witaj u nas ![]() Podobnie jak Dzanet, też chorowałam na dredy... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może ma taki okres w życiu?mojej koleżanki syn też tak za nią chodził do pewnego momentu. Potem Mu przeszło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już czasami mózg mi paruje bo cały czas jest przy mnie. Tak jak piszesz; toaleta, gotowanie, prasowanie, Karmienie... wszystko że Starszakiem Wyjątkiem jest usypianie bo odkąd poszłam do szpitala przejął to tatuś. Kilka razy Maks chciał mame ale zagadywalismy Go i szedł mąż. Nie chcemy na razie tego zmieniać bo zazwyczaj jest tak, że mąż usypia Starszego a ja młodszego. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4571 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A rocznicę testowania mam 13. października. Nawet pisałam w tym dniu na pierwszym wątku, że może dołączę, bo będę testować ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65403051]Witaj Lena ![]() Fajnie że Franek przybiera oby tak dalej ![]() ![]() Weź tą chustę nad morze, może przez zmianę klimatu mu się odmieni. Szum morza, cieplo mamy, mmmmm ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] dzanet ja latami chorowałam na dredy i w końcu sobie zrobiłam. Przez 1,5 roku nosiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszek planowaliśmy i zaczęliśmy starania wcześniej, ale bez spiny, a tego miesiąca miało nie wyjść bo to choroba moja i starszaka, to delegacja moja, to mąż miał nocne zmiany . U przyjaciela tak samo było "tym razem miało się nie udać"
Mam nadzieję że to taki okres. Ale też myślę jak Miszkaa Sis mi poleciła herbatkę na gardło i podziałała, a próbowałam wyleczyć innymi sposobami i nie szło. Imbir+goździki+miód. Wypiłam dwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
U nas po pierwszym karmieniu. Teraz czas na sen.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Konto usunięte
|
Karmienie nr 3
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych w biedronce -50% na ubrania i obuwie.
Jutro przejdę się i zobaczymy czy jest coś ciekawego. Przepraszam cooo zostalo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Karmienie namber łan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gardło mnie tak boli że ledwo sline przelykam. U mnie o 23:30 pobudka i brak snu aż do teraz. Tz się zajął Hania w końcu w Naszym łóżku zasnela. Nie wiem co jej jest:/ alr chyba coś z dziaslami bo mocno smoczka łapie i paluszki ciągle wkłada albo i całą piastke :/ Oby się tylkp ode mnie nie zarazila! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4578 |
Rozeznanie
|
Witam karmienie 1
Ale mnie w kurza ze w nocy trudno malemu sie odbija albo w ogole. Na dniu czesto tylko podniose do gory i juz odbite. A w nocy, trzymam na ramieniu, klepie po pleckach, klade, podnosze i nic. Wiem ze nic strasznego, tylko mlody nie lubi na boczku spac, budzi sie zataz i nerwpwo probuje odwrocic sie na plecy. Lena witaj ![]() ![]() ![]() Chudziaszek tak jak dziewczuny pisaly, dowiesz sie na rozmowie co proponuja i przemyslisz czy to to o czym marzylas. A tym ze zostawisz synka sie nie przejmuj w ie macierzynski tylko pol roku wuec to tutaj normalne. Dzieciom krzywda sie nie dzieje. Sama bym juz wrocila do pracy przynsjmniej na dwa trzy dni zeby pobyc z doroslymi i nie skupiac sie tylko na kupkach i co Gabrys potrafi. Dredy- ja marzylam o dredach, nie mialam jednak odwagi sobie zrobic, acz testowalam wiele roznych fryzur i kolorow na glowie ![]()
#4579 |
Zakorzenienie
|
Justynka my w nocy nie odbijamy bo Hania od razu zasypia zwykle. Nawet na boku chwili nie polezy bo się wierci jak zasypia ale potrm się czesto na bok układa
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4580 | ||
Wtajemniczenie
|
My już po pierwszym karmieniu
![]() Cytat:
![]() Dużo zdrówka Ci życzę ![]() Cytat:
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
PierwsZe karmienie
![]() Nam udało się w pierwszym cyklu starań splodzic Kiniusie ![]() ![]() ![]() Pamiętam, że dołączyłam do Was jakoś później, bo wiedziałam, ze pierwsZy miesiąc jest niepewny. I te moje całodniowe mdłości! Jak zaczęły się w 7-8tc to skończyły w 4 msc:/ ale warto było się pomEczyc ![]()
#4582 |
Raczkowanie
|
Od 3 wojuje z malym! Mam juz serdecznie dosc
![]() A swoja droga juz wszyscy w domu jestesmy chorzy maz zaczal teraz wszyscy mamy katar.dramat...
#4583 |
Zakorzenienie
|
Madzia korzen, 1 grubszy plaster, goździki kto jak lubi 1 lub dwa. Imbir i goździki razem przy zaparzaniu herbaty, a miód później.
Ania w mojej biedrze już z resztek nie ma co brać. Może jakbym do mamy się wybrała to tam coś. Ale też wątpię bo tam dużo ludzi robi zakupy. Zajrzyj jej do buźki i zobacz czy czerwone gardełko. Ja wiem że u mnie w domu wirus. Starszak mi godzinę temu zwymiotował. Poszła flegma i nagromadzona przez noc wydzielina z nosa. Do tego gorączka. Eh tak to jest ze spokojnym spaniem w nocy. Tomuś drugie karmienie zalicza i bączki puszcza ---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ---------- Pikpik współczuje i przytulam |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4585 |
Rozeznanie
|
Karmienie nr 2
Pikpik, Fiazo wspolczuje nocnych przezyc. Oby juz sie uspokoilo i zdrowko do waszych domow wrocilo ![]() Madzia mlody tylko jak twardo zasnie to jest szansa ze pospi na boczku, a tak to sie przebudza i sie odkreca dlatego chcialabym zeby mu sie odbilo. Ciekawe czy za jakis czas spodoba mu sie spanie na boczkach.
#4586 |
Raczkowanie
|
Nadal nie spie,a kto by sie przejmowal.zaraz tz konczy zmiane a ja dalej bajabongo! W dodatku starszy sie obudzil 10 min temu i mnie wnerwia spal juz nie bedzie!
#4588 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chudziaszku długo się o Wojtusia staraliscie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4589 |
Konto usunięte
|
Współczuję przebalangowanych nocek. U nas po tym karmieniu o 1 były już tylko dwa więc nie najgorzej. Z tym że od 1 Hania spała z nami.
Madzia zdrówka! Masz tamtum verde, albo cokolwiek innego na to gardło? Gorączkujesz dalej? Fakt, to jak dzieci śpią z dupkami do gory wygląda slodko. Tylko wtedy skonczy się zostawianie dziecka gdzie usnie, czyli u nas głównie na naszym łóżku, zeby nie spadlo. Przy starszej czytałam wtedy książki obok niej. Teraz przy dwójce nie poczytam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |||
Wtajemniczenie
|
U nas już spania nie ma
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam udało się w pierwszym cyklu. Do trzeciego miesiąca nie mogłam w to uwierzyć i wkręciłam sobie, że na pewno jest coś nie tak skoro tak szybko poszło. Najgorzej było jak u nas na wątku kolejne mamusie traciły swoje fasolki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-09-18 o 07:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.