![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :) Kramik levante.
Oki, więc czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Bardzo przepraszam za zwłokę w odpowiedziach - byłam bardzo zabiegana...
Odpisane ![]() ![]() Cytat:
![]() Ps. Już zarezerwowałam kosmetyki dla Ciebie. Ps2. Wartości są bardzo zbliżone (mała symulacja ![]() Bebe – niecałe 5zł; nowy błyszczyk 12,90; brokat 5zł cień w kuleczkach APC, nr 15 – 10,50; sypki cień opalizujący APC, nr 12, platynowe złoto – 10,50 - kosztuje nowy... Jestem 'za'. Pozdrawiam ![]() Chętnie wymienię Mixa+ Garnier + któryś z preparatów do stóp – do wyboru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ojoj, przepraszam, że nie odpowiadałam tak długo, ale jakoś umknęła mi Twoja wiadomość, byłam przekonana, że odpowiedziałam na wszystkie
![]() Interesują mnie u Ciebie: - Oriflame krem na noc z kwiatem szarotki - WYCIĄG ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY - 20. Zmiękczajacy krem do pięt - 19. Odżywczy krem do stóp z kofeiną - 24. Avon Senses zmysłowy balsam do ciała - 22. Scrub do stóp z jeżyną i miętą Raczej wolę takie w miarę większe wymianki, więc jeśli dalej interesują Cię bransoletki, to może coś byś sobie do nich dobrała? Mnie najbardziej interesuje krem z Oriflame'u, wyciąg ze skrzypu i krem do stóp z kofeiną. Przejrzyj jeszcze rzeczy u mnie i czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Paul's girl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
taka pani - odezwę się
![]() Może być ![]() Jeżeli poza tym jesteś zainteresowana również Garnierem może coś jeszcze dobiorę u Ciebie (ekonomiczność większej wymiany ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Paul's girl
|
Cytat:
![]() czy moglabys mi podac terminy ważności mixy i garniera? bylabym wdzieczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Ok – odlewki CREAM NUTRALOE oraz CREAM SNAKE OIL WL/F, nowy żel do stylizacji i klapki za Twój używany puder Sephora.
![]() Cytat:
Czy rezerwacja u Ciebie na Avon - odżywka do paznokci z morskimi mineralami jest już przesądzona? Ewentualnie interesuje mnie Avon - Always EDP miniaturka, ok 5 ml. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Błyszczyk Avon był ostatnio po 5 czy 6,90, a jaka byłaby ilość odlewki, interesuje mnie w sumie każda z nich, ale najbardziej garlic i jaborandi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cień w kuleczkach APC, nr 15, sypki cień opalizujący APC, nr 12, platynowe złoto; ale jeżeli trzeba to zrobię odlewki po 100ml za szampon, satysfakcjonuje Cię taka ilość? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
kaczina - no to ustalone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
kieys bylas zainteresowanan kuleczkami oriflame z ojego watku sa one nadal aktualne wiec zapraszam interesuja mnie u ciebie odzywka krem oriflame na noc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Która odżywka wpadła Ci w oko? Ile kuleczek posiadasz na wydanie oraz w jakim opakowaniu one są? Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
[quote=levante;6618546]Żel niestety mam zarezerwowany
![]() Byłabym też zainteresowana samoopalaczem Garniera lub ewentualnie lawendowym płynem do kąpieli stóp. A co Tobie się u mnie spodobało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.