|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Czekam u lekarza, jak dzisiaj nie dowiem sie plci to zezre litrowe opakowanie lodow ze zlosci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdziu
Prawie zapchalam WC ta pulpa z sokowirowki Najpierw stanęło Musiałam jej pomóc Nie wrzucajcie tego do kanalizacji ☝ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wtedy zaczęłam też jeść dużo szpinaku, brokułów itp więc nie wiem na ile burak miał wpływ na poprawę wyników - ale fakt faktem wyniki miałam później dużo lepsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się! Kiedy znowu będzie słonecznie??? Ciemno, buro brrrr
Meewka współczuję picia tego soku bleeeeee! Jak łykam żelazo w tabletce i mam nadzięję, że wyniki będą lepsze i gin nie zwiększy mi dawki. Teraz biorę 1x1 |
|
|
|
#2945 | ||
|
Rozeznanie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Dwie wizyty pod rząd jadłam wielkiego snickersa przed badaniem, bo mi lekarz powiedział, że dzieć powinien się pobudzić za tym drugim razem to aż mnie skręcało pod koniec tego batona, a Hrabina i tak i tak spała, co lepsze z rękami pod głową haha. I dopiero za 3 podejściem Mała nam się ujawniła, taka uparta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Ja się cieszę z takiej pogody, nie męczę się tak jak jest chłodniej chociaż zastanawiam się w czym ja będę chodzić jak wszystkie moje kurtki i bluzy już mi się na brzuchu nie zapinają ale nie powiem, jak szłam rano do Lidla to było 6 stopni, mogłoby się ochładzać jakoś tak troszkę wolniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nudnylogin Czas edycji: 2016-09-19 o 09:31 |
||
|
|
|
#2946 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś poznasz! Trzymam kciuki 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
Ten koktajl Lucy 🤔 Inaczej nie wyrobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Ja też mam tabl 1 rano i 1 wieczorem Buraka pokazuje jeszcze do pt Wtedy mam krew Liczę na spektakularne efekty🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Ja nie chcę mówić ile słodyczy zjadłam nad morzem Na samo wspomnienie mnie mdli😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Hej, u nas też brzydka pogoda, ja akurat nie przepadam za taka, jakoś mam mniej energii.
Dodo, trzymam kciuki, a o której wizyta? Chyba dziś więcej osób ma wizytę? Ja też Ostatnio cały czas mi się macica stawia. Jak leżę lub siedzie jest ok, wystarczy, że wstanę i od razu mam mogą twardy brzuch :/ Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2948 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Ja sie ostatnio łapie coraz czyszczenie, ze robie chwilami więcej niż powinnam. Choć zaniedbali odkurzanie domu a wiadomo jak to jest jak ma się kota. Tz odkurzacz ale tylko raz w tygodniu a to mało. 0 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2949 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale skończyło się wszystko ok? Cytat:
![]() Tutaj w aptece Omega med kosztuje jakieś 55zł :/ Tragedia... Kupiłam zamiast tego Feminovit + DHA, całe 30zł mniej. Cytat:
Ci faceci to w trakcie ciąż (niektórzy) to jakby wrócili do dzieciństwa... Jacyś nieogarnięci, nieporadni... Mówię mojemu tż, żeby pod wieczór puścił ciepło na grzejniki, bo mi w łazience zimno się myć, to odpowiedział "ale ta babka u góry ma bardzo ciepło i się tam zagrzeje". Noż urwał nać!! Ważniejsze jest zbyteczne ciepło jakiejś obcej baby niż to, że mi jest zimno i mogę się przeziębić, co się właśnie dzieje Cytat:
![]() U was też jest już tak zimno? Niby na słońcu ciepełko, ale w cieniu to jak mróz O.O
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Nudna ktorą sukienke kupilas??
![]() Ja mam ta z apaczem krolikiem jest cudna ale duza jest bedzie chyba na wrzesien haha ![]() I wzielam body bo fajny material
|
#2951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wzięłam taką samą a jaki rozmiar kupiłaś?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
62-68 ale duza mi sie wydaje ale jest cudna taka milusia ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- DoDoo kciuki
|
|
#2954 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
DoDoo, mmgi, powodzenia na wizytach! ![]() Cytat:
Nie dziwię się, że musi Ci być ogromnie przykro, a jeszcze do tego strach o córeczkę Rób to co absolutnie konieczne dla siebie i synka i ani grama więcej! Niech on głodny i w brudnym ubraniu chodzi. Wybacz ten przydługi wywód, ale i tak jeszcze wiele dużo gorszych słów mi się na usta ciśnie
|
|
#2955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To tak jak ja, niby miały byc mniejsze, ale u mnie w ogole żadnych ubrań w mniejszym rozmiarze nie było. Taka sporawa jest, ale myślę, że na wiosne może bedzie ok, żal było jej nie wziąc bo jest super ![]() jak się Mała wda w mamę to nogi będzie miała długie, a tak w ogóle to i tak pewnie będzie długim dzieckiem bo ja 180 cm a mąż 192 nie ma w kogo być drobna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
meewka nie męcz się samym burakiem! Mieszaj pół na pół z sokiem z pomarańczy, smak lepszy i działanie też.
pijąc samego buraka duża część żelaza przelatuje przez Ciebie bez wchłaniania. Żeby sie wchłonęło więcej potrzeba wit C, dlatego poł szklanki buraka z połowa szklanki świeżego soku z pomarańczy da Ci więcej żelaza wchłoniętego niż szklanka samego buraka Mówiła technolog żywienia :P
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się postawił brzuch w nocy, niezły twardziel
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! Dodoo jak płci nie poznasz to ja bym się do innego lekarza przeszła bo bym chyba nie wytrzymała
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli mamy najmniejszy i niby pisze od 2 miesiecy do 6 ale dziwna maja rozmiarowke ale jest cudna wiec pal licho kiedy jej ubiore ![]() Bedziesz miala mała modelke ja sie urodzilam 59cm a maz 51 acteraz ja 1.73 a mąż 1.82
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2016-09-19 o 10:52 |
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj jak wody odchodzą to czym bobas oddycha na czas pozostawania jeszcze w brzuchu???
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także to nie jest tak ze on tam ma sucho jedynym zagrozeniem po odejsciu wód i pęknieciu pęcherza jest infekcja, dlatego wtedy jak nie nastepuje akcja porodowa zaleca sie cc, ale z tego co mi wiadomo to jak sie jest w szpitalu pod kontrola to moze to byc nawet 48 h po ja dzisiaj też wizytuje nic sie nie pouczyłam, ani tutaj nie byłam, super! Ale za to ugotowałam sobie wigilijny barszczyk
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero dwie godzinki czekam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki za wyjaśnienie
|
|
|
|
#2966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde cie podziwiam, że twój TŻ jeszcze żyje To teraz miej kilka dni regeneracji Zazdroszcze łóżeczka ![]() Co do ceratki - to ja właśnie chce ceratke pod prześcieradło, ale pieluszki juz normalne bede kupować, najwyżej prześcieradełko bede czesciej prac ![]() Cytat:
mnie zawsze rozbraja widok babek stojących przed lidlem ![]() ale po cichu sie przyznam ze kilka razy tez z nimi stałam w tej kolejce przed otwarciem
|
||
|
|
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2970 | ||
|
Rozeznanie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
No dziwna dziwna ta rozmiarowka, w Lidlu, dla dorosłych też zawsze inne rozmiary sobie kupowałam niż noszę ja też miałam 59 cm, potem wyrosłam jak na drożdżach Cytat:
Czasami wolałabym mieć z 10cm mniej ale ogólnie lubię swój wzrost a mąż się nastawia na siatkarkę więc też liczy, że wzrost po nas odziedziczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

za tym drugim razem to aż mnie skręcało pod koniec tego batona, a Hrabina i tak i tak spała, co lepsze z rękami pod głową haha. I dopiero za 3 podejściem Mała nam się ujawniła, taka uparta
chociaż zastanawiam się w czym ja będę chodzić jak wszystkie moje kurtki i bluzy już mi się na brzuchu nie zapinają 

o 8 otwieraja a tylko jedna babka stoi juz pod drzwiami z wozkiem na zakupy od 5 minut :P

a jaki rozmiar kupiłaś?