|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Ile radości z jednym adresem
![]() Idę na egzamin. Po raz trzeci :/ Trzymajcie kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zadomowienie
|
Ale to jest standardowy (acz malo bezpieczny) sposob na zlikwidowanie problemu "ile wu", znaczy, zeby zadzialalo www.koraliki.pl, ww.koraliki.pl etc. Jeden wpis w konfiguracji, a ile radosci
![]()
![]() |
#3033 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ze sklepów internetowych korzystam na razie z www.qnszt.pl i www.artfan.pl - w obu przypadkach dobre wrażenie - szybko, sprawnie. Ale przeglądając to forum znalazlam juz kilka innych sklepów o których isnieniu nie miałam bladego pojęcia więc pewnie niedługo moje fundusze się skurczą drastycznie. Edytowane przez inka74 Czas edycji: 2008-02-06 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tam sobie poczytasz o antykwariacie do woli ![]()
![]() |
#3035 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
masa perłowa bardzo ładna, jakość i cena dobra - jak dla mnie idealna do naszyjników ze sznurkiem. Cytat:
![]() O matko - wlasnie poczytalam pierwsze posty i nic nie kupię. Papier toaletowy to już przesada. Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-02-08 o 18:53 Powód: połączenie postów |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Rozeznanie
|
ŚK2- w pn. zamówienie i przelew, we wtorek potwierdzenie wysłania, dziś (środa) jest paczuszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Astari - malutkie zamówienie złożone i opłacone płatnościami w środę wieczorem, dziś już mam
![]() ![]()
#3039 |
Przyczajenie
|
Skarby mają opóźnienia natury bardziej ogólnej. Pani Kasia przesłała wszystkim przeprosiny na maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
Moze nie do konca na temat, ale mnie rozsmieszylo stwierdzenie z tego maila "Teraz jestem i pakuję ostro." . Wiem, wyjete z kontekstu i jakos silownia stanela mi przed oczami
![]() Ale fajne jest to, ze newsletter SN podaje na biezaco co i jak - nie trzeba sie zastanawiac ![]()
#3041 |
Zakorzenienie
|
Maila nie dostałam, ale czekam cierpliwie, bo sama mam opóźnienia natury ogólnej nie raz...
![]()
#3042 |
Zakorzenienie
|
"doszedł" artfan... po 2,5 tygodnia.
ciekawe że dopiero wtedy jak powiedziałam pani w okienku że ma sprawdzić czy ta paczka nie dotarła do nas na pocztę bo będę razem ze sklepem dochodzić rekompensaty za zgubioną przesyłkę. znalazła się na półce obok, oh jej, cóż za cud. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
SN jest wporzadku. Czekam tydzien na paczke, wczoraj zrobilam drugie zamowienie a dzis dostaje owego maila. no to w przyplywie nadzieji ze moze jeszcze porzedniego nie spakowali i nie bedzie problemu poprosilam o polaczenie obu zamowien. Odrazu dostalam telefon z dokladym zapytaniem czy wszystko razem w jednej paczce czy jak. Zostalam tez przeproszona za opoznienie, ze 2-3razy nawet a za koszt przsylki za drugie zamowienie cos mi dobiora (co mi sie nawet podoba). Ogolnie zaskoczyli mnie natychmiastowa reakcja.
#3044 |
Rozeznanie
|
Ja też od SN nie dostałam. Byłam zapisana w newsletterze, ale ostatnio przypadkiem kliknęłam na link "nie chce wiecej" i teraz nie moge znaleźć na stronie tej zakładki żeby sie ponownie zapisać <beczy>
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w SN, mają rzeczywiście sajgon z internetem. Ale od dzisiaj ma być dobrze, przynajmniej tak Kasia obiecała.
Ja z diamicartu czekam tydzień ![]()
![]() |
#3046 |
Zadomowienie
|
gdzie jest największy i w miarę tani wybór bali/przekładek itp.?
/EDIT: Już nieaktualne ![]()
'Człowiek jest najgłębiej uzależniony od swego odbicia w duszy drugiego człowieka, chociażby ta dusza była kretyniczna. Edytowane przez iguana_night Czas edycji: 2008-02-08 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio zrobiła, to samo. wysłałam do nich maila, zeby zapisali mnie jeszcze raz, bo nie moge znalezc okienka, ale nie dostałam odpowiedzi, a juz jakis czas nic nie dostaje, wiec nei wiem, czy w koncu dalej jestem do tego newslettera zapisana...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Zakorzenienie
|
na Kamyczkach jest do północy promocja - na wszystko -10%
![]() w Korallandzie niby też, ale oni i tak mają takie ceny, że.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
EDIT: A propos sklepu impresjaart - mają rewelacyjne narzędzia, ale w takich cenach koszmarnie zawyżonych, ze szok! Zestaw nożyków do fimo kupiłam w innym sklepie za 28zł, tak samo wyciskarkę do fimo - na allegro za dwadzieścia parę zł, a w sklepie chcą 59zł! A maszynka doi cieniowania - do makaronu - kupowałam na targu Hoffnera za 50zł, a w sklepie chcą 94zł. przeginają ostro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
No cóż, obchodzi tyle, że nie powinni się gniewać na wypadki losowe, jesli sklep o nich informuje, przeprasza i obieca zadoścuczynić
![]() Ja się wkurzam, jak np. nie wysyłają mi przesyłki przez długi czas, nie wiem, co sie z nią i sklepem dzieje. Ale jesli sklep napisze do mnie, że mają problem itd. że wyślą wtedy i wtedy, że przepraszają, to już nie mam żalu.
#3052 |
Konto usunięte
|
Nie pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Raczkowanie
|
ja zamawiam na qnszt, artfan i allegro (półfabrykaty glownie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 |
Zadomowienie
|
zamawiałam z mk- artu już kilka razy.Wszystko było ok, szybkaprzesyłka , dokładnie wszystko zapakowane.Maja tam piekne swarovskie i minerały.Chciałam zamówić jeszcze raz niejakie swarovskie zawieszki Rivioli, a tu niespodzianka...podwyższo no ich cenę z 3.60 na 4,60
![]() http://www.mk-art.pl/zawieszka-rivio...58-p-3216.html chyba przy okazji wprowadzena nowego koloru w nowościach http://www.mk-art.pl/zawieszka-rivio...69-p-3440.html Zamiast swarovskich round 6mm crystal AB za 1,40 za sztuke dostałam, round w kolorze golden shadow za 1,20. niby nie wielka różnica....a jednak.... wysłałam nawet do nich maila ze zdjęciem tych pomylonych swarków ,w celu udowodnienia nie mojej pomyłki,- ---- pani owszem odpisała mi , nie przyznając sie jednak do błędu. Obiecała mi nawet odliczyć różnicę ceny przy nastepnym zamówieniu.... .....zamówilam i żadnego rabatu nie mam, może coś będzie w przesyłce, czekam na nią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Wtajemniczenie
|
swarovskie, o ile są prawdziwymi swarovskimi, są wszędzie tak samo ładne.
więc po co przepłacać w mk?
#3056 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
Przyszło diamicart
![]()
#3058 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
w porównaniu z koralowo, art- bijou, i akcesoria. net MK - art ma chyba tańsze swarovskie. Przynajmniej ja nigdzie nie znalazłam tańszych ![]() chyba że nie wiem gdzie szukać. Gdzie kupujecie tanio swarki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
ebay
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli w PL to jak narazie widziałam że impresjaart.pl maja bicony 4mm [2szt] po 0,85zł...później bs 1,1zł...ale to chyba juz normalnie
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.