Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-10, 21:57   #481
OlaBulBul
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

NIe wiem dlaczego mogło to by być odebrane jako ironia Ja żyję z wszystkimi pokojowo...no taka już jestem
Stary 2008-02-10, 22:10   #482
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

no ja też sie staram dlatego grzecznie zapytałam, bo zabrzmiało to tak trochę... nienaturalnie ale dziękuję, jeśli miało to zabrzmieć jak pewnego rodzaju komplement

88Ekaterina88, ty to jakaś taka kłótliwa chyba jesteś...;> smyk jesteś
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 22:11   #483
gosiaczek6
Zakorzenienie

dziewczyny pomocy
wiecie ze sie poklociłam z TZ wczesniej, dzis przyjechal, pogodzilismy sie no i oczywiście co...bzykano ale pękła nam gumka TZ nie miał jeszcze wytrysku ale pękła i co teraz???? o mamo
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 22:14   #484
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

gosiaczek6, będzie dobrze <przytul>
Stary 2008-02-10, 22:17   #485
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
dla kasy ? oj, to nie dla mnie... nie potrafiłabym tak... do bogatych raczej nie należę, ale raczej moich rodziców stać na wszystko czego chcę... Może po prostu nie mam wygórowanych zachcianek poza tym, sama sobie pracuję (dorabiam) więc też znam wartość pieniądza i nie wyobrażam sobie wydawać nie wiadomo ile na nie wiadomo co...
mój tż ma bardzo zbliżoną sytuację do mnie, ale nie sprawdzałam gdzie pracują/ ile zarabiają/ile mają na koncie jego rodzice ani nic z tych rzeczy, zanim zaczęliśmy być razem... zresztą teraz mnie też to nie obchodzi, po prostu tak jakoś wyszło że wiem mniej więcej takie rzeczy, bo o wszystkim się gada jak się ma staż ponad dwuletni :P a co do prezentów... ja nie lubię dostawać rzeczy wartościowych materialnie... wolę jakąś zwykłą ramkę z jego zdjęciem bo to on jest najważniejszy a nie cena tej ramki lub coś takiego małego taniego, jeśli już się uprze... a najbardziej to lubię jak albo moich albo jego rodziców nie ma i my mamy wolne i możemy sobie spędzić caaaalutki dzień razem poleżeć, poleniuchować, pogadać, poprzytulać się, pogotować wspólnie i ... :P to jest dla mnie najlepszy prezent z każdej możliwej okazji

kiedyś, pamiętam mieliśmy takie jakieś coś dziwnego, że robiliśmy "zawody" kto da lepszy i droższy prezent... takie to podświadome było i chyba nie do końca chciane, ale tak jakoś wychodziło... ale to były początki naszego związku teraz kupujemy sobie coś co jest nam akurat potrzebne, często bez okazji (po prostu mamy "wspólną" kasę :P) a jak są jakieś okazje to po prostu dajemy sobie buziaka i staramy się jak najlepiej wykorzystać czas spędzony wspólnie
hmm... też mam podobnie... np. na mikołajki tam dziewczyny mówiły co tam dostały to jakieś drogie prezenty od chłopaków... a ja dostaam czekoladki w pudełku w kształcie serduszka... i prezent był, że tak powiem... pyszny... wogóle to nawet ani ja ani tż nie mamy kasy na drogie prezenty.... a takie drobiazgi cieszą nas jak najbardziej... tj. tż na dzień chłopaka dostał ode mnie praktyczny prezent, czyli portfel bo ten co miał był w opłakanym stanie i do tego dorzuciłam mu breloczek (kotek hehe )- taki śmieszny... i bardzo się ucieszył.. powiedziałam, że na szczęście bo właśnie szedł na studia.. i nosi go przy plecaku

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 22:22   #486
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomocy
wiecie ze sie poklociłam z TZ wczesniej, dzis przyjechal, pogodzilismy sie no i oczywiście co...bzykano ale pękła nam gumka TZ nie miał jeszcze wytrysku ale pękła i co teraz???? o mamo
spokojnie,bedzie dobrze tez sie niedawno martwilam bo ze swojej glupoty - nie wazne jakiej - ale wsyztko ok bylo wiec Ty tez sie nie martw!!
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 22:23   #487
gosiaczek6
Zakorzenienie

zaraz mi serce wyskoczy
chyba z rana szybko sie udam do apteki po postinor duo
macie z tym doświadczenie??
Stary 2008-02-10, 22:26   #488
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

widzę, że ostatnio dużo nas się boi o jedno... ale mnie się udało, mart989 się udało więc i u ciebie- gosiaczek6 będzie dobrze

dziewczyny jak zacytować kilka wypowiedzi w jednym poście ? bo nie potrafię tego zrobić na tym forum...
Stary 2008-02-10, 22:36   #489
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
zaraz mi serce wyskoczy
chyba z rana szybko sie udam do apteki po postinor duo
macie z tym doświadczenie??
wiesz, jezeli byl jeszcze przed wytryskiem to raczej szansy na ciaze nie ma...
a co do tego srodka-doswiadczenia nie mam ale znalazlam cos takiego, moze ci sie to przyda

Skład - wysoka dawka progestagenu - 0,75 mg lewonogestrelu

Wskazania - Postinor, podany w jednorazowej dawce bezposrednio po stosunku plciowym, zapobiega ciazy. Wskazany jest przede wszystkim w sytuacjach wyjątkowych, nagłych zagrażajacych niepożadana ciaza. Nie moze byc stosowany, jako rutynowa metoda antykoncepcji

Dzialanie - Dokładny mechanizm działania preparatu nie jest znany. Uważa się, że lewonorgestrel stosowany zgodnie z zaleceniami działa głównie poprzez zahamowanie owulacji i zapłodnienia, o ile stosunek płciowy miał miejsce w okresie przedowulacyjnym, kiedy prawdopodobieństwo zapłodnienia jest największe. Lek nie jest skuteczny, jeżeli proces implantacji już się rozpoczął. Ocenia się, że skuteczność preparatu zmniejsza się z upływem czasu od stosunku (95% po przyjęciu w ciągu 24 h, 85% po przyjęciu w ciągu 24-48 h a 58% po przyjęciu w ciągu 48-72 h). Lewonorgestrel stosowany zgodnie z zaleceniami nie wpływa na czynniki krzepnięcia ani na metabolizm lipidów lub węglowodanów. Po podaniu doustnym wchłania się szybko i prawie całkowicie. Po przyjęciu 1 tabl. maksymalne stężenie we krwi występuje po 1,6 h. Okres półtrwania wynosi 9-14,5 h. Lewonorgestrel jest wydalany w postaci metabolitów w prawie równych ilościach z moczem i z kałem. Lewonorgestrel jest związany z albuminami i białkiem wiążącym hormony płciowe (SHBG). Jedynie około 1,5% całkowitego stężenia lewonorgestrelu we krwi stanowi frakcja wolna, a 65% jest swoiście związane z SHBG. Bezwzględną biodostępność lewonorgestrelu określono jako prawie 100% podanej dawki

Przeciwwskazania - Zaburzenie krzepniecia, zapalenie, zakrzepowe naczyn, inne choroby naczyniowe, (jesli jest to stosowanie niejadnorazowe). Choroby watroby i pecherzyka zolciowego. Zoltaczka ciazowa w wywiadzie. Nierozpoznane krwawienia z drog rodnych, nowotwory watroby, sutka i endometrium, ciaza lub podejrzenie ciazy. Szczegolna ostroznosc nalezy zachowac w okresie pokwitania.
Zazycie wiecej niz 4 tabletek w miesiacu jest zabronione.

Dawkowanie - Pierwsza tabletke nalezy przyjac, jak najwcześniej po stosunku, czas na zazycie pierwszej tabletki nie moze przekroczyc 72 godzin. Jeśli przyjecie pierwszej tabletki nastapiło pozniej niż 1 godzine po stosunku, to po 12 godzinach należy przyjac druga tabletke.

Objawy niepozadane - W przeciagu 2-3 dni po przyjeciu tabletki moga wystapic nudnosci, wymioty, bole i zawroty glowy, krwawienia i plamienia. W razie silnego krwawienia wskazane jest badanie u ginekologa.

Postinor Duo jest dostepny tylko tylko na recepte, cena ok. 60 zl
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 22:42   #490
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny pomocy
A jesteś w trakcie owulacji?
Stosowanie postinoru nie jest polecane. Oblicz dokładnie czy dzisiaj byłaś płodna, jesli byłas to lepiej leć do gina i po receptę na postinor.

http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/fert.html
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 22:45   #491
gosiaczek6
Zakorzenienie

z wyliczen wychodzi ze nie mam teraz dni plodnych ale jak mam bardzo nieregularny cykl raz 30 dni raz 38
Stary 2008-02-10, 22:45   #492
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Maleńka, sama stwarzasz sobie problemy, ale widocznie taka jesteś. Wierz sobie w co chcesz, nawet w złotą gęś na łańcuchu co szczeka. Twoje zycie, twoja wiara i wyobraźnia. widać, nie można komentowac twoich wpisów według własnego uznania, bo odrazu przyjmujesz to do swojej świadomości dosłownie. Nie mam zamiaru cie tu przepraszać, czy coś, bo nic ci nie zrobiłam. W końcu to jest forum i każdy może się tu wypowiadać jak chce i o czym chce.Każdy jest przygotowany na kąśliwe uwagi, złe zdanie na dany pomysł, temat, czy sposób ubioru, tak jak to jest na Modzie. Szczerość ponad wszytsko i przyzwyczajmy się do tego, bo prędzej czy później będziemy musiały. Nie każdy będzie się z nami zgadzał na dany temat , nie wszyscy będa mieli takie same poglądy jak my.

Wszyscy inni. Każdy równy. I tak też powinno byc tu =]
Ja to odebrałam jako naskok na mnie. Człowiek chce się "pochwalić", a tu od razu zjadą i jeszcze powiedzą "to się nie uda". Spoko, przyzwyczaiłam się. Od samego początku naszego związku ktoś jest przeciw. zaje..fajne uczucie - polecam

Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że każdy ma inny pogląd na sprawę. Mogłas skrytykować wiarę w jakieś wróżby itd ogólnie, a nie na moim przykładzie. Być może, jestem przewrażliwiona na punkcie swojego związku, ale tak już mam. Nie należę do osób, które wywołują wojnę z niczego, do tej pory jeszcze mi sie nie zdarzyło. Ale o swoje walczyć potrafię...

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
Skromnie proponuję zaprzestać tej dość ostrej wymianie zdań ... proponuję nie nakazuję
Na mnie raz już dziewczyny w jakimś tam wątku najechały... ja tylko chciałam zapytać coś o pończochy... a te się czepiły nicka..
i tam leciały różne epitety... (nie było by miło gdyby i na tym wątku kogoś to spotkało) i moze nie dosłownie ale dało się domyśleć, że skoro już mam nick "wywłoczka" to jestem jakąś zdzirą i takie tam... ale nie dałam się i nick taki w dalszym ciągu posiadam

i kolejne moje pytanie...

czy jesteście / byłyście / mogłybyście być z facetem dla kasy ??

otóż mam kilka takich znajomych które są z facetem właśnie dla kasy... bo ciuszki kupuje, bo wszędzie wozi, wogóle prezenty przywozi, wszystko wszystko wszystko kupuje...

noi oczywiście plany na dalszą przyszłość... ślub... hmm.. no bo wiadomo dobra partia...

a gdzie miłość...

ja bym tak nie mogła...
mój TeŻet do bogatych nie należy... a zresztą ja również... ale jakoś za najważniejsze przedkładam miłość... hmm
Dokładnie, nie jest miło. Nick nie musi miec dosłownego sensu, kazdy niech ma taki - jaki mu się podoba

Nie potrafiłabym być w związku ze względu na kasę. O nie KIedyś byłam w związku bez uczucia z mojej strony, męczyłam się i nie wyobrażam sobie tak całego życia... Moja koleżanka, natomiast uważa, ze wyjść za maż za jakiegoś "ciepłego" gościa to niezły biznes. Ty siedzisz w domu, abo pracujesz dla przyjemności... stać cię na wszystko, o nic się nie martwisz, mąz w delegacjach, a ty balujesz... Zapytałam się jej czy ona to uważa za związek małżeńskim w którym ślubuje się miłość i wierność? Nic nie dopowiedziała.

Cytat:
dziewczyny pomocy
Kierunek jutro -> ginekolog i Postrinol

Cytat:
dziewczyny jak zacytować kilka wypowiedzi w jednym poście ? bo nie potrafię tego zrobić na tym forum...
Przy opcji cytuj, po prawej stronie masz taki przycisk z kartką w tle. Naciskasz wszystkie z których chcesz cytować i na koniec "odpowiedz"
Stary 2008-02-10, 22:53   #493
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

gosiaczek6, jeśli masz nieregularne cykle to lepiej do ginekologa jutro zmykaj po receptę bo to nigdy nic nie wiadomo... chociaż myślę, że wszystko w porządku jest

Insomnia89, dziękuję, nie przyuważyłam tej opcji
Stary 2008-02-10, 23:05   #494
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Serio ? kusisz mnie na tą nokię a jakie bajery ona ma? Tydzien temu w MM kosztowała 560. A dziś już 650 .

Taki ciekawy Twoj telefonik , faktycznie inny niz wszystkie
dzwonki w formacie mp3 wiadomo całkiem niezły aparat,metalowa obudowa na plus,boczne diody tez fajna sprawa powiadamiają miganiem kiedy nie odbierzesz smsa. Radyjko działa sprawnie dużo stacji
i dużo dużo więcej:p ale nie jestem w stanie powiedzieć bo nie używam go na co dzień. Aaaa i odrazu polecałbym kupienie silikonu na niego bo łatwo sie rysuje

Tż farbował mi dziś włosy aaaaa
Bylismy na zakupach przechodzimy kolo Rossmana a on do mnie"Wyglądasz jak wysrany kasztanek chodź kupimy brązową farbę"
Ja oczy jak satelity a później w beke no i jestem brunetką
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 23:35   #495
OlaBulBul
Zakorzenienie

wysrany kasztanek hahaha mój to by już po głowie dostał dawno jakby mi takim tekstem ciepnał
Stary 2008-02-10, 23:53   #496
blue_mysecka
Zakorzenienie

łoooo dziewczyny ale stron przybylo niebylo mnie raptem przez weekend a tu tyle czytania moge sie pochwalic ze u TŻta bylam bo mial czesciowo wolną chatę (siostrzyczka tylko nam towarzyszyla, ale praktycznie caly czas byla w drugim pokoju )

co do walentynek to kurcze pomyslu mi brak mialam myśl zeby mojemu striptiz jakis walnąc, ale u niego w domku wszyscy, u mnie tez komplet i lipa ze striptizu.... myslalam nad kalendarzem z naszymi fotkami albo z moimi tylko takimi bardziej hmm... no ewiecie... w bieliznie itp ale (znowu ale....) niebardzo jest czas na kompletowanie zdj itd....
i teraz nie wiem
w tamtym roku dostal ramke a w ramce nasze fotki - kilka przycietych w ksztalt serca i jedno wieksze i tak ladnie poukladane, na jedne swieta misia dostal, na nastepne t-shirt i cos slodkiego, na urodziny parfuma no i teraz pomysly mi sie skonczyly jakos..... moze mu cos upiekie? tylko z moimi zdolnosciami boje sie ze zakalec wyjdzie

gosiaczek6, a Ty sie niemartw na zapas - bedzie dobrze napewno, a jesli Cie to tak martwi to najlepiej skoczyc do ginekologa
tez mialam takie jazdy, jak jeszcze anty nie lykałam, moj TŻ mnie pocieszal jak mi sie okres spoznil pare dni ze bedzie dzi dzi (i cieszyl sie nawet) ale sie mam niemartwic bo to ono nasze bedzie i on mnie nie zosrtawi
Stary 2008-02-11, 07:00   #497
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
wysrany kasztanek hahaha mój to by już po głowie dostał dawno jakby mi takim tekstem ciepnał

uwierz mi że dostał
Stary 2008-02-11, 10:28   #498
taka ja
Wtajemniczenie

kurcze skończyły mi sie ferie i zaraz musze zmykać do szkoły a uwierzcie taaaak mi sie nie chce,a teraz będe tam siedziała całymi dniami bo po lekcjach sa fakultety pocieszam się tylko faktem że dziś dostane nagranie ze studniówki oj jaka ja jestem ciekawa jak wyszłam i mam nadzieje że niektóre wątki pan kamerzysta wyciął bo jak nie to bede miała przechlapane;0
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 10:34   #499
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

Dziewczyny powróciłam ;p z moim TŻtem i jego upartością w końcu dałam sobie rade. Powiedziałam że nie zrezygnuje z babskiego wieczoru to on na to że to koniec. Jeden dzień się praktycznie nie odzywał, drugiego przyszedł do mnie ale traktował mnie jak powietrze ale wieczorem jak pojechał do siebie to zaczeliśmy pisać SMSy i ja zaczęłam w nich wspominać najlepsze chwile w ciągu tych 2 lat i 3 misięcy razem i tak go to poruszyło że zadzwonił do mnie oboje sobie popłakaliśmy a rano przyleciał z prezentem na walentynki (kupił mi taką dużą pluszową poduchę z napisem I love You i z dwiema słodkimi owieczkami teraz na niej śpie). I wiecie spędziliśmy wczoraj pierwszy tak wspaniały dzień od dłuższego czasu. Poszliśmy na spacer, zaszliśmy na piwko potem do centrum handlowego żeby wybrał sobie prezent ode mnie, a jak wróciliśmy do mnie to zrobiliśmyt razem pyszne kanapeczki i herbatke a potem do wieczora leżeliśmy sobie i gadaliśmy. I tak sobie myśle że czasami takie ciężkie chwile są potrzebne żeby w związek wprowadzić trochę świeżości.

Pojawił się tu wątek telefonów... Ja mam ich w domu naprawde dużo bo mój tata mieszka w Szkocji i co jakaś promocja to kupuje bo są czasami 3 razy tańsze niż w Polsce. I doszło do tego że on je kupuje i używa tydzień iu kupuje nowy i teraz moja szafa jest pełna telefonów i chyba zaczne nimi handlować... Tata jest już chyba nałogowcem. Obecnie używam Samsunga SGH-Z370. Lubie go bo jest taki płaski i nie ma klapki joysticka itp a uwierzcie mi mam wyjątkowy talent do psucia takich telefonów ;p

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 13:30   #500
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
dzwonki w formacie mp3 wiadomo całkiem niezły aparat,metalowa obudowa na plus,boczne diody tez fajna sprawa powiadamiają miganiem kiedy nie odbierzesz smsa. Radyjko działa sprawnie dużo stacji
i dużo dużo więcej:p ale nie jestem w stanie powiedzieć bo nie używam go na co dzień. Aaaa i odrazu polecałbym kupienie silikonu na niego bo łatwo sie rysuje

Tż farbował mi dziś włosy aaaaa
Bylismy na zakupach przechodzimy kolo Rossmana a on do mnie"Wyglądasz jak wysrany kasztanek chodź kupimy brązową farbę"
Ja oczy jak satelity a później w beke no i jestem brunetką
No co za okropny ja cały czas blondynka za parę lat pewnie też brunetką będe tak dloa tż

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
mój też, a co

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powróciłam ;p z moim TŻtem i jego upartością w końcu dałam sobie rade. Powiedziałam że nie zrezygnuje z babskiego wieczoru to on na to że to koniec. Jeden dzień się praktycznie nie odzywał, drugiego przyszedł do mnie ale traktował mnie jak powietrze ale wieczorem jak pojechał do siebie to zaczeliśmy pisać SMSy i ja zaczęłam w nich wspominać najlepsze chwile w ciągu tych 2 lat i 3 misięcy razem i tak go to poruszyło że zadzwonił do mnie oboje sobie popłakaliśmy a rano przyleciał z prezentem na walentynki (kupił mi taką dużą pluszową poduchę z napisem I love You i z dwiema słodkimi owieczkami teraz na niej śpie). I wiecie spędziliśmy wczoraj pierwszy tak wspaniały dzień od dłuższego czasu. Poszliśmy na spacer, zaszliśmy na piwko potem do centrum handlowego żeby wybrał sobie prezent ode mnie, a jak wróciliśmy do mnie to zrobiliśmyt razem pyszne kanapeczki i herbatke a potem do wieczora leżeliśmy sobie i gadaliśmy. I tak sobie myśle że czasami takie ciężkie chwile są potrzebne żeby w związek wprowadzić trochę świeżości.

Pojawił się tu wątek telefonów... Ja mam ich w domu naprawde dużo bo mój tata mieszka w Szkocji i co jakaś promocja to kupuje bo są czasami 3 razy tańsze niż w Polsce. I doszło do tego że on je kupuje i używa tydzień iu kupuje nowy i teraz moja szafa jest pełna telefonów i chyba zaczne nimi handlować... Tata jest już chyba nałogowcem. Obecnie używam Samsunga SGH-Z370. Lubie go bo jest taki płaski i nie ma klapki joysticka itp a uwierzcie mi mam wyjątkowy talent do psucia takich telefonów ;p
Super , ciesze się ze jestescie szczesliwi . Chcialabym taki dzień jak Ty mieć . Niestetyt szkoła ..
Mama sie wkurzyla wczoraj na mnie i już nie mozemy sie spotykać codziennie .. nauka nauka blee matura :P .

Ta ja tez jestem talentem do psucia . Ostatnio za mocno wyciagnełam ładowarkę z fona i te kabelki zostaływ telefonie a połowa tego "wciskacza"razem z kabelkiem
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 14:43   #501
blue_mysecka
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja bym miala tyle telefonow w domu to juz bym dawno wyniosla polowe do jakiegos komisu albo powystawiala na allegro heh
ja mam SE k550i

a tak przy okazji mam takie pytanie - ide w tym roku na dwa wesela i na jedno bede miec czerwona sukienke (tylko musze dekold zmienic calkowicie, bo material na studniowce sie troche pozaciągał, no i uwiera mnie przy pachach) a na drugie mam taki czarny niby gorset i wlasnie nie wiem jaki dol do tego fiolet jakis? bo ten material jest taki wytlaczany i nie wiem co by pasiło..... cale szczescie ze jeszcze duzo czasu
Stary 2008-02-11, 15:44   #502
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ja też bym sprzedała :P

a teraz od 3 tygodni mam motorole k1 też śliczny telefonik tylko szkoda że radia nie ma, ale za to odtwarzacz mp3 jest

blue_mysecka, nie wiem czy ten fiolet będzie pasował... najlepiej to idz do sklepu z tym gorsetem i przypasuj sobie bo z takimi tłoczeniami to ciężko z reguły jest coś dobrać tak na oko, a tym bardziej jak się w ogóle tego nie widzi
Stary 2008-02-11, 15:45   #503
niqska
Wtajemniczenie

gosiaczek6 nie wstrzykuj sie tak bedzie ok ;*

Cytat:

to fajnie ale idziesz na ten babski wieczor ?

ja mam sony ericssona W810i ale w wakacje zmienie na W880i )

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 15:51   #504
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
No co za okropny ja cały czas blondynka za parę lat pewnie też brunetką będe tak dloa tż

mój też, a co

Super , ciesze się ze jestescie szczesliwi . Chcialabym taki dzień jak Ty mieć . Niestetyt szkoła ..
Mama sie wkurzyla wczoraj na mnie i już nie mozemy sie spotykać codziennie .. nauka nauka blee matura :P .
Chciałabym przebarbowac się na jakiś ciemny kolor, ale wszyscy twierdzą, że będę wygladała starzej niż powinnam. Wstrzymam się jeszcze może z tą decyzją. Ostatnio się nakręciłam na jakiś brąz, dopóki kilka osób nie powiedziało mi, że miałam śliczne włosy na studniówce.. dobra, to niech im będzie - zostane na razie jako blondynka U mnei kiedyś w klasie było 20/24 blondynek, teraz 3/24

Ja o spotykaniu się codziennie mogę pomarzyć... Szkoła, praca TŻ. Jak wypada, że ma drugą zmianę,a ja rano do szkoły to nie widzimy się tydzień Teraz ferie, więc nadrabiamy

Nauka.. błe.. byłam dziś w księgarni, kupiłam sobie książkę z testami z biologii i książkę do prezentacji maturalnej - wydalam 60 zł wiedza kosztuje...

Cytat:
Napisane przez blue_mysecka Pokaż wiadomość
jak ja bym miala tyle telefonow w domu to juz bym dawno wyniosla polowe do jakiegos komisu albo powystawiala na allegro heh
ja mam SE k550i

a tak przy okazji mam takie pytanie - ide w tym roku na dwa wesela i na jedno bede miec czerwona sukienke (tylko musze dekold zmienic calkowicie, bo material na studniowce sie troche pozaciągał, no i uwiera mnie przy pachach) a na drugie mam taki czarny niby gorset i wlasnie nie wiem jaki dol do tego fiolet jakis? bo ten material jest taki wytlaczany i nie wiem co by pasiło..... cale szczescie ze jeszcze duzo czasu
U mnie też by te telefony nei leżały

Fiolet? Modny teraz jest
Stary 2008-02-11, 16:01   #505
blue_mysecka
Zakorzenienie

no wlasnie jakby nie te tloczenia to by bylo latwiej pewnie, bo tak to myslalam zeby kupic satyny i uszyc sobie jakas prosta spodnice tylko jaki kolorek??

SE w880i fajny fonik
mnie do mojego SE by sie karta przydala bo niby pamieci duzo ale dla mnie malo jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00070.JPG (100,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-02-11, 16:05   #506
gosiaczek6
Zakorzenienie

wziełam rano postinor, mam nadzieję, że będzie ok
Stary 2008-02-11, 16:08   #507
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość

Nauka.. błe.. byłam dziś w księgarni, kupiłam sobie książkę z testami z biologii i książkę do prezentacji maturalnej - wydalam 60 zł wiedza kosztuje...

U mnie też by te telefony nei leżały

Fiolet? Modny teraz jest

Taaa wiedza kosztuje krocie :P za głupie cienkie repetytorium z geografii zapłaciłam dziś 35zl
Ale był i czas na przyjemności czyli Vitapil na włoski i Novite na noc do picia trzeba sie wzmacniać od środka
Stary 2008-02-11, 16:09   #508
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

Cytat:
wziełam rano postinor, mam nadzieję, że będzie ok
bedzie dobrze...nie stresuj sie taka wiem jakie to uczucie sie tak denerwowac ale bedzie ok
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 16:16   #509
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:

blue_mysecka, nie wiem czy ten fiolet będzie pasował... najlepiej to idz do sklepu z tym gorsetem i przypasuj sobie bo z takimi tłoczeniami to ciężko z reguły jest coś dobrać tak na oko, a tym bardziej jak się w ogóle tego nie widzi
dokładnie najlepiej zabrać się z gorsecikiem do sklepu... i sobie dopasujesz... a nawet może ktoś Ci pomoże.. np. jakaś fajna ekspedientka... (jeśli jest akurat fajna)

Insomnia89- mój naturalny kolor włosów jest to taki dość ciemny blond... a blondynką nigdy być nie chciałam... ale zawsze ktoś mnie zbałamucił, jak nie znajomi to fryzjer... i kolejny raz rozjaśniałam włosy... (rozjaśniacz- najgorsze co moze być... niszczyciel włosów... )
ale przed ostatni raz jak robiłam pasemka to już "zaszalałam" bo zrobiłam sobie- blond, brąz i czarny.. wyszło bardzo fajnie, ale wiadomo farba się wypłukuje... wiec czarny się szybko zmył... i znowu byłam blondy.. :/
tak więc ostatnio jak malowałam tooo poszedł - czekoladowy brąz i ciemny fiolet...
Wszyscy mi odradzali przyciemnienie sobie kłaków... aaale jak już pomalowałam nikt nie powiedział, że źle wyszło... a wręcz każdy się dziwił, że wyszło tak dobrze...
A ja pewna byłam, że będzie mi dobrze w ciemnych kolorach bo malowalam kiedyś szamponetką na jakiś ciemny brąz i miałam sporo przyciemnione i fajnie wyglądałam... Mam jak to mówią ciemną "oprawę" czyli czarne brwi i rzęsy, choć jestem blondynką...
Bo jeśli ktoś ma jaśniutkie brwi i rzęsy to jakoś nie widzę takiej osoby w ciemnych barwach

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 16:16   #510
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

Głupia i naiwna... ale ciągle wierzy...

Edytowane przez nuziii
Czas edycji: 2008-03-15 o 10:20
nuziii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości