|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Cytat:
Damy radę z tym porodem 💪 Jeśli tylko humor mi dopisze po Zdam relacje z anatomicznymi szczegółami jakiej wizaz nie widział 🙊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
i wychodzi ze tak dużo nie przytylysmy wszystkie ☝ Gratuluję udanej wizyty ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
Zobacz w necie sobie mangooutlet Tylko mnie nie zabij Tam jest dział plus size🙊 Drugi dzień bez buraka dniem rownie pięknym co pierwszy ☝ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3512 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
Dzięki za linka bo ja ich nigdy na oczy nie widziałam 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
że podkłady są zintegrowane z majtkami 🙊 S tu wychodzi ze kupuje się oddzielnie 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Dla mnie codziennie inaczej Bo kopie gdzie chce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Czyli wychodzi na to są 2 rodzaje podkładów dla nas Do majtek i na łóżko? Pierwsze koniecznie kupić Marki hartman Drugie ...zapytać się w szpitalu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3515 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
![]() Cytat:
Moniw na mnie tez mozesz rzucic taki czar! Kolejna nic nieprzespana. Lili w nocy ma chyba nauke tanca. Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#3516 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podkłady na łóżko też kupujemy☝ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Bo kami żyjesz w pl 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
2 tyg temu wchodziłam w spodnie które miałam założyć jutro na radę wydzialu nadająca mi tytuł I terax już nie wchodzę Idę na tą imprezę w czarnych legginsy h, baletkach i długiej białej koszuli w najgorszych snach nie przewidywalam takiego looku przed wszystkimi profesorami mojego wydzialu Brawo ja! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
Muszę rozbebeszyc swój 😬 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Poszukaj czy u ciebie są szkoły dofinansowane przez samorząd Nie są bezpłatne ale kosztują dużo mniej Za moją też za 300 place tylko 100zl Zorientuj się co u ciebie w trawie piszczy 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Ja bym nie demonizowala tego Jak będą mu przeszkadzać pewnie sama zauważysz po jego marudzeniu Może na początku nie pal w tym pokoju gdzie mała będzie Tylko w innym Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Ale skoro wszystko ogarniete to superancko 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Rytuały też mi się podobają Ale podoba mi się też gdy będąc gdzieś z Karolem nie gram do domu na zbity pysk Bo czas naszego rytuału nadszedł Moja szwagierka tak robi To bardzo ogranicza ja i cała rodzinę Bo rytm wszelkich imprez rodzinnych wyznacza rytm tych rytuałów Jest to mega wkurzajace Bo zaplanowany obiad nagle rozpoczyna się 3 h później Bo dziecko spało... Jak to rozwiązać? 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Nawet nie wiedziałam że tak umiem 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#3517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wezme ale w styczniu w sumie nawet nie ja bo no jak.. tylko pewnie tż z moją mamą wyśle bo musi ktoś mieć ją na kolanach ![]() my jak mieliśmy stary chodnik przed domem to była dziura i nam kejtry przelaziły albo nasza , teraz no zamknięte wszystko ja musze lukać z okna bo jestem przeziębiona ![]() na szczeście malo jej tej krewki leci... teraz lezy koło mnie ale na swoim kocyku ![]() Cytat:
![]() o żesz PL taki cudny kraj i te szpitale... zdarza się i tak będziesz elegancko wyglądać !
|
||||
|
|
|
#3518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też już jesień Wczoraj pochowalam letnie buty już I wyciągnęłam baletki i przeżyłam szok Nogi mi urosły 😣 Buty cisna, spodnie też...😬 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W kazdym razie trzeba sie liczyc ze czasem wypadnie impreza czy cos i wtedy wszystko byłoby zaburzone. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3520 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
Nie wiem jak wy ale ja zaraz idę po niego z paleciakiem😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyzej dziecko pójdzie spać brudne ![]() |
|
|
|
|
#3522 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Nie będę go już zmieniać W Japonii śpią na desce To Karol też da radę z tak przelozonym materacem 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
A mnie mama uczyła żeby nóżki razem trzymać 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi poki co stopy nie urosly, ale w tylek mi poszło i w uda, a zawsze miałam chude nogi i przeszkadza mi to dobrze, ze juz sie sezon sukienek konczy, bo bym sie gotowała w jeansach chyba wszystko co przybrałam właśnie w te partie poszło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3524 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym coś po środku Żeby mi się Karol nie kojarzył z wiecznym pędem do domu Bo o 12 to on idzie spać A o 19 to .... Ja też po porodzie po pewnym czasie wrócić do swojego hobby I będę pazurami walczyć o te 1,5 h dziennie dla siebie 😬 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
Ostatnia Wigilia rozpoczęła się 2,5 h później Wszyscy siedzieliśmy o suchym pysku Wyglądając nie pierwszej gwiazdy Ale świateł ich auta który wyjeżdżał na podwórko 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
ej a mi w dupcie nie poszło
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ida zawsze w uda, pupę i cycki Gruszka jestem No i teraz w brzuch jeszcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Idę dzwonić o to usg i przesuwać lekarza Miłego dnia 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym z głodu padła
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię mieć zaplanowany czas, ale nie tak rygorystycznie
![]() Mi poszło na razie tylko w brzuch Co śmieszne, mieszczę się spokojnie w spodnie sprzed ciąży i to takie gumowane jeansy Mąż mi tam nigdy nie mówił, że jestem gruba czy chuda, ale teraz dosłownie każe mi więcej jeść, bo na jego oko jestem za chuda
Edytowane przez snufey Czas edycji: 2016-09-22 o 09:19 |
|
|
|
#3529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja zawsze przybierałam w boczki i w brzuch, nigdy w nogi, tylek to mialam plaski jak plecy haha, myslalam ze teraz tez mi bedzie szlo w boczki itp. W brzuszek to mi idzie tyle co Mała rośnie, taka piłeczka tylko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Nadrobilam wszystko od wczoraj ale nie cytuje bo na tel to wyzwanie Co do podkladów to warto zajrzec na strone swojego szpitala zazwyczaj jest wypisane co trzeba miec ja mam konkretna liste, podklady swoje, pampersy, cos do kapieli malej itp itd... Kociulku nie podczytuje marcowek to nie widzialam sobowtora Dziewczyny czy ktoras kupila reczniczki kąpielowe w Pepco ? Sa oki ??
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jeden recznik kapielowy z kapturkiem dla mnie okej
![]() kuzwa.. tż dzwonil mam podwyzszona glukoze ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam czasem jeszcze mdłości, ale rzadko... Zbieram się bo teraz mam dalej do szkoły rodzenia.. Wcześniej to dwie ulice a teraz jakieś 20km ![]() Kłuje mnie w podbrzuszu z lewej... Wyczytałam, że jak nic nie zdrętwieje, kurczy ani nie boli w krzyżu, to jest to normalne, więc się uspokoiłam. Jeszcze położne się wypytam.. Pa!
|
|
|
#3533 |
|
Zadomowienie
|
Mi poszlo w dupsko i uda. Brzuch wiadomo... musi rosnac ale te uda! Ile ja bede musiala cwiczyc zeby je zgubic!
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch wiadomo ale boczkow nie widac hehee Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zadomowienie
|
Teraz urodzilo im się 2 dziecko
Moj dojdzie mój Karol Żadna impreza nie rozpocznie się o czasie Lub nawet nie dojdzie może w ogóle do skutku 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Latino laska Tzn kiedyś byłam 😂 Bo teraz jestem buła vel. parówa😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Odchudzam sie Na górze zebra widać Ale uda i dupa bez zmian 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Kamisha odbieral Twoje wyniki??? Duzo podwyzszone??
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
Kobieta z usg chyba nie lubi swojego żołądka
Bo ciągle kawę pije Do tej pory nie udało mi się do niej dodzwonić 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra juz ma wieksze dzieci wiec nie ma problemu, w tym roku mieli byc u nas na swieta ale pewnie pojada do tesciow bo nie moga sie zjechac jak mozliwe ze bedziemy z malym juz w domu.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3539 | ||||
|
Rozeznanie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Ja kupiłam jeden, trochę twardawy jak dla mnie, ale może po praniu zmięknie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To ja właśnie na odwrót, w najgorszych momentach tzn wtedy kiedy wazyłam najwiecej wyglądałam jak lizak na dwóch patyczkach teraz pewnie tez bym tak wyglądała z tym arbuzem w brzuchu, ale nogi nie te haha Dziewczyny, ile macie kocyków? Bo właśnie wróciłam z Pepco i wpadł mi tam w oko piękny kocyk z takim misiem ala kapturkiem, milusi jak nie wiem, za całe 24,99 - i nie wzięłam go, mam dwa. Ale chyba wrócę bo "nie wytrzymnę" ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Docelowo będzie chyba 2 Jak się jeden posiusia to drugi na podmianke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

mój też już pasuje nie przejmuj się
nawet mama mi dziś powiedziała, że widziała super sukienkę w sklepie, ale tak utyłam, że nie wyglądałaby na mnie dobrze, więc nie kupowała
zawsze kupowała S, a teraz nie wiem czy by L pomogło
a ja się wyleguje i nawet mi się nie chce wstać i wrzucić w końcu ciuchów Marcela do pralki

nie zeby one sie kiedykolwiek skonczyly bo caly czas mnie rano mdlilo ale teraz mam znowu jak w pierwszym trymestrze. Zalodek na druga strone mi sie przewraca. Super 

pozdrawiam wszystkie ranne ptaszki
na szczeście zasnęłam jeszcze na chwilę.

dobrze, ze juz sie sezon sukienek konczy, bo bym sie gotowała w jeansach