|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Nefre, też mam brata (młodszego) i wiem, że bracia potrafią nam zaleźć za skórę. Jutro wstaniesz i stwierdzisz, że nie warto było tak się tym przejmować. Przecież to facet - najpierw mówi, a potem (czasami) myśli.
Ja dziś całe popołudnie spędziłam z mężem w mieście - kręgle, spacer, chodzenie po sklepach, pizza, piwo - było super.
|
|
|
|
#422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam kijowy wieczór ale mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam beznadziejny wieczór- zresztą jak każdy niedzielny poprzedzający szkolny tydzień. Co najgorsze ostatnio chodziłam późno spać i boję się, że znów problemy z zaśnięciem będe miała
A jutro 5.40 pobudka, śniadanie, troche posiedze przy kompie, wypije kawe i wiooooooo do szkoły Jak sobie o tym pomyśle to płakać mi się chce normalnie Zawsze jak mam iść do szkoły to jestem poddenerwowana, smutna... Najchętniej wogóle bym tam nie chodziła... Szczerze to chciałabym żeby mnie jakieś grypsko złapało (wiem, że to głupota, ale cóż ) zeby tylko tam nie chodzić... A mój organizm o dziwo jest tak silny, że żadna grypa złapać mnie nie chce ![]() ![]() ehh... nie wiem czy wpadne jeszcze na plotkowy, bo widzę, że tu mały ruch dziś, więc mówie juz Dobranoc Kochane )
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczcie ze tak znowu wbijam na czytając, ale dopiero wróciłam z Kielc bo znowu szukałam mieszkania
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ciut lepiej.
Chodzi o to, że uraził mnie wytykając mi moje błędy z przeszłości. Wysmiał moj światopogląd, moje przekonania religijne. Naprawdę przykro mi się zrobiło. Jegożona dołaczyła się do niego i rzuciła tekstem:" Boże drogi, kogo ja za chrzestną dla swojego dziecka wzięłam?!". ... Bez komentarza. Ryczałam w poduszke ehhh...;(Tamus - nie próbuj chorowac ![]() Też uciekam już spać. Dobranoc kochane i zycze Wam, aby wszystko się ułożyło.
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Jak miło
Muszę się wdrążyć w ten wątek, ale wy dużo piszecie!! Ano ja chcialam sie pochwalic, ze u mnie chyba coraz lepiej, a dzis poprosilam admina forum pro, zeby skasowala moje konto i mnie zablokowala Uzywala ktoras z was suplementow na lepsza nauke, wydajniejsza?
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
djapirko, ja używałam tabletek Sesja - nie wiem czy to czasem nie efekt Placebo, ale duuużo lepiej się po nich koncentrowałam
gratuluję decyzji odnośnie forum pro ![]() echh nie chorujcie mi tutaj i nie dołujcie się, wystarczy, że ja mam paskudny humor i czuję się nie najlepiej :/ głupota totalna - "nie miała baba problemu to wymyśliła sobie doła w ferie:/". mam nadzieję, że przejdzie. nefruś przykro mi strasznie ale wiesz jak jest - palnie ktoś coś niemiłego w nerwach, a poźniej pewnie żaluje,ale nie wie jak przeprosic... ![]() wszystkim, ktore jutro mkną do szkoły życzę, żeby to był lajtowy i przyjemny dzień ![]() wszystkim, ktore zaczynają ferie hmm....gratuluję ![]() No i zmykam spać - może prześpię jakoś zły humor i samopoczucie... Buziaki
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mimo,ze waze 53 przy 166 wiec nie jakos tak tragicznie...Potem sie poklocilam z TZ, stluklam miske, spalilam patelnie i poprostu myslalam,ze wybuchne dzis... ide sie polozyc i poczytac. zadnego dzis ze mnie pozytku.. dobranoc
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam na oku: Memory Formula lub ginko biloba lub guarane, a do tego lecytyna i tyrozyna. Jutro ide do apteki i mam nadzieje, ze cos mi doradza Tylko sie boje o cene ![]() Jabłuszko mam nadzieje, że jutro obudzisz sie w lepszym nastroju ![]() Oj ja mam od jutra ferie, ale to nie bedzie odpoczynek. Matura juz niedlugo, a ja dopiero od jutra biore sie za nauke ![]() No przeciez ja sie nie wyrobie
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Malinko, a na co te leki ? Nefre Kochana, wiem jak to boli, ale nie powinnaś przejmować się bratem, a juz napewno bratowa, kazdy ma prawo popełniac błedy i kazdy je popełnia ! Przecież nikt nie jest idealny ! A co do twoich przekonan religijnych to pamietaj, ze są one Twoja osobista sprawa i NIKT, ale to nikt nie powinien ich egzekwowac lub oceniac, bo nikt nie ma do tego prawa ! Dlatego nie przejmuj się Kochana ![]() Djapira, to na wizażu istnieje takie forum jak pro ? Jabłuszko ! Nie pozwalam się smucić ! Nie Tobie Kochana masz ferie, za sobą udaną sesję, masz Nas i dlatego nie możesz być smutna ! Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej ![]() Agolku, przykro mi, że taki dzień miałas niezbyt ciekawy... Trzymam kciuki, aby dziś było lepiej ! ![]() No i poniedziałek. Znow zaczyna się życie od weekendu do weekendu... Wogóle to jestem udana Niby jestem po feriach (w które spalam średnio do 9...) a dzis 5.35 SAMA się obudziłam mimo, że budzik miałam nastawiony na 5.40 ![]() ![]() Teraz idę zrobić śniadanie i do szkoły... ![]() Miłego dnia Słonka
|
|
#431 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Nie bylo mnie na Wizazu 2 dni, bo wizyta ciotki sie przeciagnela. No i zaraz znowu do szkoluy... ehh.. Po 2 tygodniach wolnego trudno bedzie sie wkrecic w trym intensywnej pracy. Takie zycie i nikt ani nic tego nie zmieni. Postaram sie napisac wiecej jak wroce.Życze milego dnia
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wydajności nauki. Teraz kieruję taka propozycję do wszystkich: a może tak zastrzyki z aloesu? Świetne są! Zwiększają objętość mózgu, wyczyszczają organizm z toksyn I dziękuję za miłe słowa. Fakt, nie ma prawa nikt egzekwowac moich przekonan, ale kurcze - dlaczego czasem ludzie nie pomyslą zanim coś powiedzą? Oczywiście nie focham się na brata czy jego żonę, bo po co? Ale bądź co bądź jest mi przykro, a z racji tego, ze jestem pamiętliwa, to dłuuuugo ejszcze będzie mi to leżało na sercu. Ehh i znowu szkoła... Ehh. Dzisiaj po szkole idę do lekarza z wynikami. Nie są za ciekawe ;( Jestem ciekawa co lekarz powie Trzymajcie kciuki proszę...Miłego dnia ;*
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu u Was dawno nie było
Ale cierpiałam na chroniczny brak czasu, na szczęście od dzisiaj mam oficjalnie rozpoczęte ferie zimowe Więc zacznę zaglądać znów regularnie. Yay... W końcu 2 tygodnie wytchnienia, a na dodatek, tak cudnie zaczęte - dziś nad ranem wróciłam z całonocnej imprezy, dawno się tak dobrze nie bawiłam A nóg to dosłownie nie - czu - ję Ale warto było... zdecydowanie. Poza tym odkryłam u siebie w mieśce prześwietny pub, jak z filmów - nastrój, stonowana muzyczka, wystylizowany na taki 'starszy'... A na dodatek kelner niczego sobie... Akurat trafiłam na świetną porę bo było niewiele osób. A tak poza tym... nadal chodzę na zajęcia plastyczne, skrobię trochę w szkicowniku więc ogólnie bez większych zmian. A co u Was Gwiazdeczki ? Działo się coś ostatnio ? - przepraszam, ale jestem bardzo do tyłu z newsami, a nadrobienie tego zajęłoby mi ogrom czasu ![]() Prosiłabym o malutkie streszczenie ^^ Pozdrawiam, A. |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
tamonita - spróbuję nie zagmatwać - mam androgenizm zdiagnozowany (narazie tylko nadnerczowy) i biorę na obniżenie androgenów i biorę na odchudzanie (meridię) ponieważ przez te zaburzenia hormonalne nie mogłam schudnąć i musiałam dostać coś "do pomocy". Przy okazji tego wszytskiego wyszło, że mam zaburzenia wydzielania insuliny i muszę się kontrolować tak samo jak cukrzyk nawet chyba jeszcze bardziej. Muszę pisać rozpisywać itp. żeby nie było w diecie za dużo węglowodanów, cukrów itp. Musiałam zrezygnować z białego chleba, ziemniaków itp. Miłego dnia dziewczynki
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobnie jak część z Was,miałm wczraj beznadziejny dzień. Na szczeście wygląda na to, że dzis już jes lepiej
mam nadzieję. no ale glowa mnie nie boli, wiec chyba nie będzie tak źle ![]() miłego poniedziałku
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Nie, no co Ty Na takim pewnym forum.Cytat:
Kułaś sie tymi zastrzykami ? I jak?A co to za badania nie wiem, o co chodzi, ale mam nadzieje, że będzie dobrze ![]() Ja juz pochłonęłam "Sklepy cynamonowe" Schulza, ale nie podobały mi się zbytnio Kurcze ja muszę przez feri przeczytać co najmniej 7powieści ![]() Miłego dnia dziewczynki
|
|
#437 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Oj właśnie chyba nie
Wczoraj wieczorem miałam 39,6 stopni temperatury, bolała mnie głowa, było mi nie dobrze, nie mam pojęcia dlaczego Dziś już temperatura spadła i tylko ból głowy został. Nie ma to jak chorować w ferie![]() Witaj Cytat:
Muszę zacząć częściej go odwiedzać.Cytat:
Tak mi przykro, że nie dogadujesz się z mamą. Dobrze, że masz możliwośc przeprowadzenia się. Bardzo często jak ludzie ograniczą kontakty ze sobą do minimum zaczynają dopiero wtedy doceniać tą drugą osobę i rozumieć pewne sprawy.A daleko mieszka? Musicie się częściej spotykać Może następnym razme Ty ją odwiedzisz![]() Cytat:
Zostaw sobie część na później![]() Śliczne masz imie Kilka lat temu znalazłam grubą koperte z listami z młodości moich rodziców. Mój tata był wtedy w wojsku, moja mama w ciąży ze mną. Przeglądałam te listy (romantyczne i wzruszające) i przeczytałam jak chcieli dać mi na imie... między innymi rozalia albo róża Cytat:
Jakie to słodkie ![]() Może coś z blogu lulu Cię zainspiruje - http://nadeser.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?5 W sumie możesz zrobić każde ciasto i dodać poprostu do niego kakao ![]() Cytat:
Nefruś jesteś bardzo zgrabniutką i ładną dziewczyną i jeśli masz zamiar zacząć się odchudzać tylko dlatego, że brat Ci coś powiedział, to chyba nie jest to dobry pomysł. Przykro mi z powodu brata![]() Ja pije multiwitaminy i łykam magnez, trudno mi stwierdzić czy pomaga Na pewno psychicznie lepiej się czuje.Cytat:
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-02-11 o 14:39 |
||||||
|
|
|
#438 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już nie pamiętam jak to jest kłócić sie z rodzicami jak sie widzimy to tylko nie możemy się nagadać, nie ma czasu na nieporozumienia na pewno u Ciebie tez tak będzie jak się wyprowadzisz ![]() śliczne imię ja piję plusz activ i mnie pomaga rzeczywiście ![]() Cytat:
ja tam sie do matury 2 tygodnie uczyłam ^^ ![]() Cytat:
![]() również uważam że wtrącanie się do spraw religijnych jest generalnie nie na miejscu, bo to każdego najbardziej osobista sprawa ![]() trzymam kciuki dziś z wyniki ![]() Cytat:
no nareszcie jesteś myślałam wczoraj o Tobie ![]() super że miło spędzasz czas ![]() u mnie nic ciekawego, też mam niby ferie, ale jakieś takie krótkie i bez sensu Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle przytulam wszystkie wczoraj zdołowane i mam nadzieję ze dziś już jest lepiej u mnie tak sobie, raz na wozie raz podwozie ogólnie jestem zmęczona chociaż nic prawie nie robię... nawet do pozmywania nie mogę się zmusić czyżby jakieś przesilenie wiosenne już
|
||||||
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
witam,
u mnie dzis lepiej niz wczoraj juz.. i dobrze, bo dawn nie mialam takiego strasznego dnia..Przez ten stres jestem dzis spiaca i nie moge sie skupic na niczym.. Przynajmniej pogoda piekna wiosenna to jakos czlowiekowi sie lepiej robi na duszy.. wieczorem planuje slodkie lenistwo i nic poza tym ![]() buziaki
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet nie chce mi się ubrać i wybrać chociażby na spacer - za pewne dobrze by mi zrobił, ale jakoś nie mogę... No ale planuje zaraz zebrać się w sobie i iść na ryneczek po warzywka i ugotować sobie jakąś zupę. To również wyraz lenistwa bo jak bede miala zupe to z dwa dni nie bede musiala kombinowac z obiadem a tak wogole to uwazam wlasnie, ze mnie przesilenie wiosenne dorwało. bo tak sie czuje jakos slabo i wogole poza tym, luty a po zimie ani sladu. pogoda nijaka. ni to zima, ni to jesien, ni to wiosna. no rzecz jasna lato tez nie wolalabym siarczysty mrozik i przynajmniej pozniej bylo by pewnie ladnie na wiosne
|
|
#441 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
bonjour dziewuszki
![]() Cytat:
Obejrzałam wczoraj przed pójściem spać taki fajny program o medytacji i jakoś się wyciszyłam dziś jestem spokojna, aż za spokojna trochę.. ![]() a kosmetyki też uwielbiam kupować, ale cóż - z kasą krucho :/ jutro chyba zrobię napad na lumpeks ^^ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nefruś, trzymam kciuki za wizytę u lekarza, daj znać jak było ![]() Cytat:
tak właśnie myślałam, że zaczynasz ferie więc pewnie się tu pojawisz ![]() cieszę się, że byłaś na fajnej imprezie, a ten nieziemski ból nóg to ostatnio mój wierny towarzysz - polecam leżenie z nogami w górze, pomaga musisz szybko odzyskać siły i wracać zrywać kelnera^^Cytat:
![]() no to jedna powieść na dwa dni, co to dla Ciebie? ![]() Cytat:
mam nadzieję, że i ból głowy lada chwila przejdzie ![]() Cytat:
ale Emilka to też wcale nie takie częste imię i bardzo słodkie ![]() Cytat:
tydzień tylko? co to w ogóle ma być?:PCytat:
Cytat:
![]() Powizażuję trochę beztrosko i chyba...pójdę spać bo oczy się kleją ![]()
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Witam słoneczka ;*
Własnie wrocilam ze szkoly. Nie bylo tak zle.Przezz pierwsze 2 godziny ogladałam nudny teatrzyk,potem nauczyciel nie przybyl na 3 lekcje,nauczycielka od anielskiego chora...Oddawali probne testy. Moja laczna ilosc pkt to 65/100. Przynajmniej wieksza polowa^^. madame_apple: Pogoda dla samobojcow? Co Ty gadasz? U mnie cieplutko i az sie chce zyc ^^. Ewusia_marchew: Mi tez sie chce spac bardzo. W szkole myslalam ze usne. Powizazuje troche i sie poloze na pol godznki jakies ;D schism_: To moze wyprobuje ta Toritille w najblizszym czasie ^^.Albo ten jogurt skoro tak zachwalasz. tamo: Nie mow nawet o chorobie. Potem tyle nadrabiania ze masakra... Dobra poczytam jeszcze troche wizazu i lece sie zdrzemnac a potem zabieram sie za broszurke i nauke niemieckiego. Szara rzeczywistosc wraca... |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ather, ahhhh zazdroszcze tych ferii strasznie fajnie, że masz wkońcu troszke odpoczynku i będziesz tu częsciej ![]() Malinko to brzmi conajmniej groźnie... Mam nadzieję, że jednak mimo wszystko wszystko będzie wszystko dobrze... ![]() Djapira, no podejrzewam, że na Forum, aczkolwiek chodzi mi o to na którym ? ![]() Milciu siostra mieszka dość blisko, 10 kilometrów odemnie tylko, zaraz obok Babci u której jestem raz w tygodniu Więc w sumie widujemy się, ale to jednak nie to samo poza tym ona uczy się w innym mieście niż ja więc nie mamy szans na częstsze widzenia ![]() Jabłuszko, czy Twoje zamartwianie się ma sens to nie wiem, bo nie znam powodu jednak mam nadzieję, że to nic złego. Cieszę się, że dziś juz lepiej Pierwszy dzień w szkole minął bez wielkich ekscesów ![]() Ludzie z klasy stwierdzili, że dobrze mi w nowym kolorze włosów Poza tym już zapowiedzieli nam 3 sprawdziany ![]() Uczyć mi się nie chce zupełnie, lenia mam takiego, że tragedia, dlatego też dziś się jeszcze 'pobycze' bo na jutro nauki (chyba ) nie mam ![]() Miłego dnia
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
często występujące zjawisko po imprezach ![]() (... ajć :x ) Cytat:
![]() Ferie dopiero się zaczęły a ja mam wrażenie, że szkoła jest już tak odległa i że to wolne trwa dłużej niż miniony weekend. W piątek miałam tylko 4 lekcje a w czwartek byłam z klasą w kinie więc to pewnie stąd takie uczucie
|
||
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
zupka wstawiona
narazie gotuje sie rosołek z warzywek a pozniej dodam soku pomidorowego mniam co chwilke wchodze do kuchni i smakuje tego rosołku, mam juz taka ochote na ta zupke ze ach... dobrze ze poszlam na rynek bo od spacerku od razu lepiej sie poczulam mimo to dzis juz raczej bede tylko leniuchowac, a co tam
|
#446 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już dawno znalazlam listy mamusi i tatusia Ahh, naprawde ładne i zauważyłam, że mama była wtedy całkiem inna, taka niewinna, ufna, szczęśliwa.. Szkoda, że teraz jest inaczej...Magnez też zaczne brać ![]() Cytat:
![]() Jejku, właśnie ja czesto słysze z opowiadań, że tak późno zaczynają sie uczyć, ale ja chcę już, tylko, ze ma lenia Cytat:
Ale później mamusia była niezadowolona Bo "takie moje odżywianie" drogo kosztuje Ja chce juz na studnia i do pracy!![]() Cytat:
![]() Ja dziś kupiłam sobie kremik nawilżający, zmywacz, pomadke ochronna i lakier do paznokci Jeszcze czekam na jedwab do włosów i wax ![]() Cytat:
Tylko Ty tam przypadkiem nie wchodź!!!
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie było mnie tutaj troszkę,chciałam sprawdzić czy któraś zatęskni,ale nieee żartuję oczywiście .Tydzień był dla mnie bardzo edukacyjny,sprawdzian z maty-totalna lipa,za to z fizyki,pościągałam wszystko co się dało .Na walentynki kupiłam Tż-etowi ogromną walentynkę za 25zł i to będzie taki mój skromny prezent,ustaliliśmy że to ma być jakaś drobnostka .No tak,w czwartek walentynki,a mi dzisiaj pękło lusterko,7lat nieszczęścia? .
|
#448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
słusznie
![]() Cytat:
chyba też przemyślę opcję zupki ![]() Cytat:
(a szkoda ) Cytat:
widzę że jest nas więcej ![]() Cytat:
współczuję Kochana.... mam nadzieję że pozbierasz się szybko....edit: Karolinko no nareszcie jesteś już miałam list gończy po Katowicach rozsyłać 7 lat nieszczęścia? nie sądzę.. góra 7 dni :Pnie robię nic
|
||||
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
7dni to mogę przełknąć ewentualnie,pod warunkiem,że po tym 7 będzie pełen entuzjazmu 8
ale boję się nie na żarty
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
tamo - brzmi groźnie i trochę jest jeśli tak jak u mnie lekarze będą twierdzić, że jestem zdrowa a organizm się buntował.Ale najważniejsze, że już jest ok i z dnia na dzień przy lekach i diecie czuję się lepiej. Tylko jest ból jak zapomnę tabletki wtedy kolejny dzień jest prze prze ciężki... ok koniec użalania
Lolcia eee tam nie bedzie żadnych nieszcześć
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

- było super.

ale mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej
) zeby tylko tam nie chodzić... A mój organizm o dziwo jest tak silny, że żadna grypa złapać mnie nie chce
)

No przeciez ja sie nie wyrobie
Kochana masz ferie, za sobą udaną sesję, masz Nas i dlatego nie możesz być smutna ! Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej 
nie wiem, o co chodzi, ale mam nadzieje, że będzie dobrze
Dziś już temperatura spadła i tylko ból głowy został. Nie ma to jak chorować w ferie