![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Nefre, też mam brata (młodszego) i wiem, że bracia potrafią nam zaleźć za skórę. Jutro wstaniesz i stwierdzisz, że nie warto było tak się tym przejmować. Przecież to facet - najpierw mówi, a potem (czasami) myśli.
Ja dziś całe popołudnie spędziłam z mężem w mieście - kręgle, spacer, chodzenie po sklepach, pizza, piwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam kijowy wieczór ![]() ![]()
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Też mam beznadziejny wieczór- zresztą jak każdy niedzielny poprzedzający szkolny tydzień. Co najgorsze ostatnio chodziłam późno spać i boję się, że znów problemy z zaśnięciem będe miała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehh... nie wiem czy wpadne jeszcze na plotkowy, bo widzę, że tu mały ruch dziś, więc mówie juz Dobranoc Kochane ![]() ![]()
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczcie ze tak znowu wbijam na czytając, ale dopiero wróciłam z Kielc bo znowu szukałam mieszkania ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
U mnie ciut lepiej.
Chodzi o to, że uraził mnie wytykając mi moje błędy z przeszłości. Wysmiał moj światopogląd, moje przekonania religijne. Naprawdę przykro mi się zrobiło. ![]() Tamus - nie próbuj chorowac ![]() Też uciekam już spać. Dobranoc kochane i zycze Wam, aby wszystko się ułożyło.
#426 |
Zadomowienie
|
Jak miło
![]() ![]() Muszę się wdrążyć w ten wątek, ale wy dużo piszecie!! Ano ja chcialam sie pochwalic, ze u mnie chyba coraz lepiej, a dzis poprosilam admina forum pro, zeby skasowala moje konto i mnie zablokowala ![]() Uzywala ktoras z was suplementow na lepsza nauke, wydajniejsza?
#427 |
Zadomowienie
|
djapirko, ja używałam tabletek Sesja - nie wiem czy to czasem nie efekt Placebo, ale duuużo lepiej się po nich koncentrowałam
![]() gratuluję decyzji odnośnie forum pro ![]() echh nie chorujcie mi tutaj i nie dołujcie się, wystarczy, że ja mam paskudny humor i czuję się nie najlepiej :/ głupota totalna - "nie miała baba problemu to wymyśliła sobie doła w ferie:/". mam nadzieję, że przejdzie. nefruś przykro mi strasznie ![]() ![]() wszystkim, ktore jutro mkną do szkoły życzę, żeby to był lajtowy i przyjemny dzień ![]() wszystkim, ktore zaczynają ferie hmm....gratuluję ![]() No i zmykam spać - może prześpię jakoś zły humor i samopoczucie... Buziaki ![]()
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Potem sie poklocilam z TZ, stluklam miske, spalilam patelnie i poprostu myslalam,ze wybuchne dzis... ide sie polozyc i poczytac. zadnego dzis ze mnie pozytku.. dobranoc ![]()
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam na oku: Memory Formula lub ginko biloba lub guarane, a do tego lecytyna i tyrozyna. Jutro ide do apteki i mam nadzieje, ze cos mi doradza ![]() ![]() Jabłuszko mam nadzieje, że jutro obudzisz sie w lepszym nastroju ![]() ![]() Oj ja mam od jutra ferie, ale to nie bedzie odpoczynek. Matura juz niedlugo, a ja dopiero od jutra biore sie za nauke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Malinko, a na co te leki ? Nefre Kochana, wiem jak to boli, ale nie powinnaś przejmować się bratem, a juz napewno bratowa, kazdy ma prawo popełniac błedy i kazdy je popełnia ! Przecież nikt nie jest idealny ! A co do twoich przekonan religijnych to pamietaj, ze są one Twoja osobista sprawa i NIKT, ale to nikt nie powinien ich egzekwowac lub oceniac, bo nikt nie ma do tego prawa ! Dlatego nie przejmuj się Kochana ![]() ![]() Djapira, to na wizażu istnieje takie forum jak pro ? Jabłuszko ! Nie pozwalam się smucić ! Nie Tobie ![]() ![]() ![]() Agolku, przykro mi, że taki dzień miałas niezbyt ciekawy... Trzymam kciuki, aby dziś było lepiej ! ![]() ![]() ![]() ![]() No i poniedziałek. Znow zaczyna się życie od weekendu do weekendu... ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz idę zrobić śniadanie i do szkoły... ![]() ![]() Miłego dnia Słonka ![]()
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Witam!
![]() Życze milego dnia ![]()
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wydajności nauki. Teraz kieruję taka propozycję do wszystkich: a może tak zastrzyki z aloesu? ![]() ![]() I dziękuję za miłe słowa. Fakt, nie ma prawa nikt egzekwowac moich przekonan, ale kurcze - dlaczego czasem ludzie nie pomyslą zanim coś powiedzą? Oczywiście nie focham się na brata czy jego żonę, bo po co? Ale bądź co bądź jest mi przykro, a z racji tego, ze jestem pamiętliwa, to dłuuuugo ejszcze będzie mi to leżało na sercu. Ehh i znowu szkoła... Ehh. Dzisiaj po szkole idę do lekarza z wynikami. Nie są za ciekawe ;( Jestem ciekawa co lekarz powie ![]() Miłego dnia ;*
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu u Was dawno nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym odkryłam u siebie w mieśce prześwietny pub, jak z filmów - nastrój, stonowana muzyczka, wystylizowany na taki 'starszy'... A na dodatek kelner niczego sobie... ![]() A tak poza tym... nadal chodzę na zajęcia plastyczne, skrobię trochę w szkicowniku więc ogólnie bez większych zmian. A co u Was Gwiazdeczki ? Działo się coś ostatnio ? - przepraszam, ale jestem bardzo do tyłu z newsami, a nadrobienie tego zajęłoby mi ogrom czasu ![]() Prosiłabym o malutkie streszczenie ^^ Pozdrawiam, A. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() tamonita - spróbuję nie zagmatwać - mam androgenizm zdiagnozowany (narazie tylko nadnerczowy) i biorę na obniżenie androgenów i biorę na odchudzanie (meridię) ponieważ przez te zaburzenia hormonalne nie mogłam schudnąć i musiałam dostać coś "do pomocy". Przy okazji tego wszytskiego wyszło, że mam zaburzenia wydzielania insuliny i muszę się kontrolować tak samo jak cukrzyk nawet chyba jeszcze bardziej. Muszę pisać rozpisywać itp. żeby nie było w diecie za dużo węglowodanów, cukrów itp. Musiałam zrezygnować z białego chleba, ziemniaków itp. Miłego dnia dziewczynki ![]()
#435 |
Wtajemniczenie
|
Podobnie jak część z Was,miałm wczraj beznadziejny dzień. Na szczeście wygląda na to, że dzis już jes lepiej
![]() ![]() miłego poniedziałku ![]()
![]() |
#436 | |
Zadomowienie
|
Nie, no co Ty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co to za badania ![]() ![]() Ja juz pochłonęłam "Sklepy cynamonowe" Schulza, ale nie podobały mi się zbytnio ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#437 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]()
Oj właśnie chyba nie
![]() ![]() ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A daleko mieszka? Musicie się częściej spotykać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczne masz imie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jakie to słodkie ![]() ![]() Może coś z blogu lulu Cię zainspiruje - http://nadeser.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?5 W sumie możesz zrobić każde ciasto i dodać poprostu do niego kakao ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja pije multiwitaminy i łykam magnez, trudno mi stwierdzić czy pomaga ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-02-11 o 13:39 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() śliczne imię ![]() ja piję plusz activ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam sie do matury 2 tygodnie uczyłam ^^ ![]() Cytat:
![]() ![]() również uważam że wtrącanie się do spraw religijnych jest generalnie nie na miejscu, bo to każdego najbardziej osobista sprawa ![]() trzymam kciuki dziś z wyniki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() super że miło spędzasz czas ![]() ![]() u mnie nic ciekawego, też mam niby ferie, ale jakieś takie krótkie i bez sensu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w ogóle przytulam wszystkie wczoraj zdołowane ![]() ![]() u mnie tak sobie, raz na wozie raz podwozie ![]() ogólnie jestem zmęczona chociaż nic prawie nie robię... nawet do pozmywania nie mogę się zmusić ![]() czyżby jakieś przesilenie wiosenne już ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
witam,
u mnie dzis lepiej niz wczoraj juz.. i dobrze, bo dawn nie mialam takiego strasznego dnia..Przez ten stres jestem dzis spiaca i nie moge sie skupic na niczym.. Przynajmniej pogoda piekna wiosenna to jakos czlowiekowi sie lepiej robi na duszy.. wieczorem planuje slodkie lenistwo i nic poza tym ![]() buziaki
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak wogole to uwazam wlasnie, ze mnie przesilenie wiosenne dorwało. bo tak sie czuje jakos slabo i wogole ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#441 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
bonjour dziewuszki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a kosmetyki też uwielbiam kupować, ale cóż - z kasą krucho :/ jutro chyba zrobię napad na lumpeks ^^ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nefruś, trzymam kciuki za wizytę u lekarza, daj znać jak było ![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że byłaś na fajnej imprezie, a ten nieziemski ból nóg to ostatnio mój wierny towarzysz - polecam leżenie z nogami w górze, pomaga ![]() Cytat:
![]() no to jedna powieść na dwa dni, co to dla Ciebie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powizażuję trochę beztrosko i chyba...pójdę spać bo oczy się kleją ![]() ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Witam słoneczka ;*
Własnie wrocilam ze szkoly. Nie bylo tak zle.Przezz pierwsze 2 godziny ogladałam nudny teatrzyk,potem nauczyciel nie przybyl na 3 lekcje,nauczycielka od anielskiego chora...Oddawali probne testy. Moja laczna ilosc pkt to 65/100. Przynajmniej wieksza polowa^^. madame_apple: Pogoda dla samobojcow? Co Ty gadasz? U mnie cieplutko i az sie chce zyc ^^. Ewusia_marchew: Mi tez sie chce spac bardzo. W szkole myslalam ze usne. Powizazuje troche i sie poloze na pol godznki jakies ;D schism_: To moze wyprobuje ta Toritille w najblizszym czasie ^^.Albo ten jogurt skoro tak zachwalasz. tamo: Nie mow nawet o chorobie. Potem tyle nadrabiania ze masakra... Dobra poczytam jeszcze troche wizazu i lece sie zdrzemnac a potem zabieram sie za broszurke i nauke niemieckiego. Szara rzeczywistosc wraca... |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
![]() Ather, ahhhh zazdroszcze tych ferii strasznie ![]() ![]() Malinko to brzmi conajmniej groźnie... Mam nadzieję, że jednak mimo wszystko wszystko będzie wszystko dobrze... ![]() ![]() Djapira, no podejrzewam, że na Forum, aczkolwiek chodzi mi o to na którym ? ![]() Milciu siostra mieszka dość blisko, 10 kilometrów odemnie tylko, zaraz obok Babci u której jestem raz w tygodniu ![]() ![]() ![]() Jabłuszko, czy Twoje zamartwianie się ma sens to nie wiem, bo nie znam powodu jednak mam nadzieję, że to nic złego. Cieszę się, że dziś juz lepiej ![]() Pierwszy dzień w szkole minął bez wielkich ekscesów ![]() Ludzie z klasy stwierdzili, że dobrze mi w nowym kolorze włosów ![]() Poza tym już zapowiedzieli nam 3 sprawdziany ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
często występujące zjawisko po imprezach ![]() ![]() Cytat:
![]() Ferie dopiero się zaczęły a ja mam wrażenie, że szkoła jest już tak odległa i że to wolne trwa dłużej niż miniony weekend. W piątek miałam tylko 4 lekcje a w czwartek byłam z klasą w kinie więc to pewnie stąd takie uczucie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
zupka wstawiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#446 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już dawno znalazlam listy mamusi i tatusia ![]() Magnez też zaczne brać ![]() Cytat:
![]() Jejku, właśnie ja czesto słysze z opowiadań, że tak późno zaczynają sie uczyć, ale ja chcę już, tylko, ze ma lenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale później mamusia była niezadowolona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś kupiłam sobie kremik nawilżający, zmywacz, pomadke ochronna i lakier do paznokci ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie było mnie tutaj troszkę,chciałam sprawdzić czy któraś zatęskni,ale nieee ![]() ![]() ![]() Tydzień był dla mnie bardzo edukacyjny,sprawdzian z maty-totalna lipa,za to z fizyki,pościągałam wszystko co się dało ![]() Na walentynki kupiłam Tż-etowi ogromną walentynkę za 25zł ![]() ![]() No tak,w czwartek walentynki,a mi dzisiaj pękło lusterko,7lat nieszczęścia? ![]()
#448 | ||||
Zakorzenienie
|
słusznie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() widzę że jest nas więcej ![]() Cytat:
![]() edit: Karolinko ![]() ![]() ![]() ![]() nie robię nic ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
7dni to mogę przełknąć ewentualnie,pod warunkiem,że po tym 7 będzie pełen entuzjazmu 8
![]() ![]()
#450 |
Zakorzenienie
|
tamo - brzmi groźnie i trochę jest jeśli tak jak u mnie lekarze będą twierdzić, że jestem zdrowa a organizm się buntował.Ale najważniejsze, że już jest ok i z dnia na dzień przy lekach i diecie czuję się lepiej. Tylko jest ból jak zapomnę tabletki wtedy kolejny dzień jest prze prze ciężki... ok koniec użalania
![]() Lolcia eee tam nie bedzie żadnych nieszcześć ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.