|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
![]() ja mam jeden z pepco, i chce kupic jeszcze jeden bo do wozka i do lozeczka bede potrzebowac ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Cytat:
Typu nie jem słodyczy ale reszta już ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuzwa a ja tak kocham slodycze ![]() i pepsi ... slodze tylko herbate Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3544 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie pocieszyłyście mnie wychodzi na to, że nie powinnam tam wracać, bo trzeci kocyk nam nie potrzebny ![]() liczyłam na inną odpowiedź, haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie już kupiłam, ale jeszcze ich nie odebrałam z apteki dbam o zdrowie. W przyszłym tygodniu je zobaczę na żywo.Kamisha, dużo za dużo tego cukru? |
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mnie by chyba najbardziej owoców brakowało Tego bym nie przeżyła Winogronko, banan, ziarna kakaowca... w formie czekolady 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak czasem dziecię uleje itp a wiadomo jak to zimą ubrania i rzeczy schną... jak dobra cena to ja bym pewnie wróciła ![]() mąż qwyczytał ze norma 100 a ja mam 140.. nie pamietam czy to po pierwszym czy dtrugim pobraniu ale mówil ze nie dużo no ale jednak... Cytat:
![]() wykończa się bez słodyczków
|
||
|
|
|
#3548 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zolty weniany handmade, Kolorowy(rozowo-bialy) welniany handmade, Rozowy minky i ten z lidla z rozkiem na glowke. Nie wiem czy jest to malo zy duzo, na bank sie przyda kazdy z nich. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuje kupic jeden. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Te majciochy poporodowe to konieczne sa???? Nie wystarcza majty, a w nich mega duzy sledz(podpaski te poporodowe) ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga mój mąż sprawdził dokłade wyniki i po 1 h - 156, po 2 h - 148 i wyczytał ze wcale to o cukrzycy nie swiadczy ^^ zobaczymy co gin powie..
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ej dziewczyny zaczęlam robić liste z gemini i wypisałam na razie: GEMINI: bepanthen extra linomag - maść od urodzenia octanisept tantum rosa wkładki laktacyjne podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA patyczki higieniczne do uszu NUK, szczotka z miękkiego włosia, dla dzieci i niemowląt od pierwszych dni życia AKUKU, zestaw do manicure, od urodzenia Smoczek NUK silikonowy uspokajający TRENDLINE Myszka Miki nr 729603, 0-6 miesiąca LOVELA, płyn do płukania, 2L Butelka AVENT Natural ze smoczkiem , 0m+, 125 ml. Z tego co już mam: Laktator ręczny Szczotka do butelek Termo opakowanie ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- a wiecie mamuśki ze od 30.09 zaczyna się promocja -49% w Rossie ?
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby maz zobaczyl co ja za gatki kupilam to by mial beke do konca zycia 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio mojemu tłumaczylam ze przy porodzie jest położna a lekarz to jak zajdzie potrzeba, no nie mógł uwierzyć ^^
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
monika a w czym pomaga masaż twarzy? Łatwiej się krzyczy na Tżta podczas porodu? nudnylogin mewka mi też poszło w uda i tyłek, a kiedyś usłyszałam że z ud najtrudniej sie zrzuca... No cóż zjem pączka na pocieszenie kamisha bardzo wysoki cukier?
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
kaziowa - chyba nie bo norma to 100,
wyniki mam : po 1 h - 156, po 2 h - 148 chyab nie jest źle: Test przesiewowy/diagnostyczny obciążenia 75g glukozy (OGTT): 1. Wartości prawidłowe:
Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2016-09-22 o 11:49 |
|
|
|
#3555 | |
|
Zadomowienie
|
Kazik
Wpisz w google Rzeszów szkoła rodzenia dofinansowanie Lub Rzeszów szkoła rodzenia dotacje Ja tak swoją znalazłam Lece do biedry po proszek USG dalej milczy #w☠☠☠☠totalny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogole
to mnie mdli I chce mi się rzygac 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niby nie jem jakoś wiele słodyczy no ale cholera wie co tam jeść nie mozna ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3559 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeszów całe dofinansowanie przeznaczył na gej-bridge i okrągłą kładkę z egzotycznego drewna ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Jeśli jesz rzeczy z tego czerwonego spisu w dużych ilościach to możliwe że wystarczy je trochę ograniczyć Np. zmiana pieczywa białego na ciemne to już jest dużo
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja po badaniach (Meewka! |
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Rzucam czary na wszystkie abyście dobrze spały, zgagi i rzygów nie miały
Dorzuce do gara jeszcze parę kurzych łapek na pozbycie bóli kregosłupa, koci ogon profilaktycznie przeciwko hemoroidom ![]() Czary mary fiku miku Mamusie są pełne zdrowia i śpią całą noc i minimum do świtu! ![]() Haha
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Mewka specjalnie for you
bo czytam was ale widzę, że namąciłam ci w głowie więc już wklejam foto jak wyglądają podkłady poporodowe dla kobiet a jak te na łóżko 1. dla nas, mega wielkie podpaściorki tzw podkłady poporodowe 2. podkłady na łóżko, taka ceratka z częścią chłonną
|
|
#3564 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To juz Ldz miasto Żydów i komunistów Handlarzy skor i pijanych ciężarnych Lepiej kasa gospodaruje Bo i sr wspiera i dało na in vitro 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
U mnie też zimno tzn jesień już czuć 😏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3565 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wróciłam i kupiłam, znając życie potem bym żałowała 25 zł nie majątek a jest pięęęękny ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3566 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() szczęściara ![]() Cytat:
Cytat:
muszę mężowi wszystko wytłumaczyć przed, żeby potem na porodówce nie ochrzaniał kogoś o coś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ciesze się ogromnie, bo każdy tydzień małego w moim brzuszku, to dla mnie wielkie ufffMoja lista wyprawkowa w ostatnim czasie skróciła się mega, bo mój przerażony mąż kazał mi wszystko szybko kupować jak dostaliśmy info, że młody może pojawić się na świecie wcześniej, niż planowaliśmy także zostały nam już tylko kosmetyki, termometr, laktator, pampersy, koszule dla mnie do szpitala, biustonosze do karmienia, śliniaki i rożek i będę gotowa
|
|
#3567 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boje się tego jak diabli Tak jak nietrzymania siuskow 😶 Tak mnie mdli Że nic nie kupiłam do jedzenia Oprócz grapefriutow i mleka Proszki u mnie jeszcze nie wyłożone Babka chciała mi z magazynu przynosić Ale odpuscilam bo nie ma jeszcze na nie ceny promocyjnej Jutro se kupie Za to wzięłam w promo takie wielkie płatki kosmetyczne Dwupak. Będzie do karolowej obsranej dupci 😆 Jezu ale mi niedobrze 😭 Może ja się ryba zatrulam Wczoraj po południu zjadłam Ale to chyba by szybciej mnie wzięło, co nie?🤔 Możliwe żebym ja która tylko 2 tyg miała mdłości na początku Teraz dostała to co mnie ominęło w 1 trym ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Jesteś przekochana Czyli te pierwsze kupujemy do tych siatkowych gaci które kupujemy wielorazowe A te drugie to na łóżko jeszcze jeśli szpital ich nie daje 🤔 Jeszcze tylko trzeba ustalić ile brać których? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Po te skarpetki i kocyk może Poka foto kocyka nudna 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlaczylam swoje pierwsze w zyciu pranie ciuszkow niemowlecych, alez jestem podjarana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Dodus 😆
Obiecuję że jak puszczę chafta To strumien pójdzie w twoim kierunku Okropna ty 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

wychodzi na to, że nie powinnam tam wracać, bo trzeci kocyk nam nie potrzebny 

Takie już kupiłam, ale jeszcze ich nie odebrałam z apteki dbam o zdrowie. W przyszłym tygodniu je zobaczę na żywo.

teraz pewnie tez bym tak wyglądała z tym arbuzem w brzuchu, ale nogi nie te haha 

25 zł nie majątek a jest pięęęękny