|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6558022]xantia,
![]() Oczywiście, zdam relacje. Ale jednak Lea, przemyśl zakup używanego fotelika - to jest ryzyko. Oby nigdy nie było nam doświadczać ich skuteczności ochrony...
#3542 |
Rozeznanie
|
Xantia - dzięki !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
I najważniejszy komunikat:
MAMY ZĄBEK!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3544 |
Zadomowienie
|
xantia gratulujemy ząbka, tak na niego czekałaś i się doczekałaś
![]() eve ucałuj od nas Oliwkę ![]()
Edytowane przez kasia_mw Czas edycji: 2008-02-11 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Wtajemniczenie
|
dla Oliwki ![]() dla Aluni ![]() Moja wERKA ZOSTAŁA PIERWSZY RAZ NA 9.5 GODZINY Z NIANIA. jaDŁA pięknie, nawet UWAGA wypiła mleko z butelki /przy wielkich staraniach niani/. Ja po pracy padnięta. 4 budzenia na karminei i pobudka o 5.30 to hardcore jak dla mnie. Wysypka ustapiła i bardzo dobrze ![]() lea- a coś planują z TWoją siostrą cz będą ją tak kroplówkami paśc ![]() co do spania to moja córcia też śpi na płasko/ tzn.pod materacem ma tę poduszkę bezpieczny sen niemowlęcia/ ale na materacyku tylko pieluszka rozciągnięta pod główka/ tak dla higieny- często ją wymieniam/ a do przytulania ma krowę i z niej często korzysta ![]()
#3546 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xantia- gratuluje ząbka ![]() Kuba śpi tez bez poduszki. Mój synek ma swój pierwszy dokument- paszport, dzisiaj odebralismy. Pokaze wam filmik, jak Kuba sie śmiał ostatnio, jak wieszałam pranie, tylko jest troche zła jakość. http://video.google.pl/videoplay?doc...52456482688832 |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Iwka, gratulejszyn!! Dzielna Wierka!! No i niania na medla (tfu, tfu
![]()
#3548 |
Rozeznanie
|
Alusiu - gratulujemy ząbala !!
Kacper od m-ca śpi na poduszcze ale tej cienkiej, co jest dołączana do pościeli dziecięcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
ooo gratuluję ![]() to tylko moja Wikusia została bez ząbków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Konto usunięte
|
ALUSIA, gratulujemy pierwszego ząbka!! joanna, nie tylko Wikusia, jest tu jeszcze sporo bezzębnych bobasków. ![]() Widzisz, iwka, jaka masz dzielną córcię!! Całusy dla niej, ![]() A z moją siostrą... trudno wyczuć, bo póki co, ilekroć spróbuje coś zjeść- dziś był pierwszy posiłek od czwartku, herbatniki- to od razu kończy się zwróceniem posiłku. ![]() ![]() Właśnie jestem po dwugodzinnych korepetycjach z matematyki. Co prawda jestem polonistka, ale wszystkie cyferki to takie moje zboczenie hobbistyczne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie dzis za duzo a tu takie wiesci
Ala zostala jednozebna a Xantia bedzie teraz wybierac kiecke ![]() u nas w sumie nuda.. bylismy 4 godziny na spacerze.. Adrian spal dzis od 6:00 do 19:30 tylko przez godzine i byl tak zmeczony ze zasypial w trakcie przebierania ![]() kupilismy dzis szczoteczke do zebow (ta na palec) i dzis po raz pierwszy wyszorowalam Adrianowi zeby prawdziwa szczoteczka ![]()
![]() |
#3552 |
Wtajemniczenie
|
Xantia, lea - tfu, tfu dzięki. Xantia Ty zawsze mówiłaś,że będzie ok no i proszę
![]() ![]()
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piniondze to nie fszysko
Lea - trzymam kciuki za Twoją siostrę, oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy... ![]() EDIT: Mam zahaczoną subskrybcję na mail a nie dostaję dziś powiadomień ![]()
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze ja tak z doskoku ale nie mam czasu Adrian mnie wykańcza
![]() laseczki czy temale elementy z puzzli łatwo się wyciaga?? bo sie troche boje ze zeżre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Iwka super jesteś chyba bardziej dzielna od małej
![]() no no ząbek dorosła panna !! I MUSZE SIE pożalić NIKT NIE powiedział że ładnie te włosy ścięłam ... ![]()
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. Pola i tak wygląda lepiej ![]()
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Patrilla bo jestesmy zazdrosne
![]() ![]()
#3559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bo dopiero teraz obejrzałam ![]() fryzurka mi się bardzo podoba, masz śliczne, proste włosy, nie to co ja - wywinięte w każdą stonę ![]() ![]() ![]() wazelina mi wyszła... Patrilla - nie mogę się do Ciebie dobić, drzwi zamknięte, może przez komin wejdę?! Xantia gratulacje ząbka Juleczka buziaki dla Matiego, nieech szybko wraca do zdrowia ![]()
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Xantia ehh w takim razie podaruję sobie zwierzątka a wezme literki i cyferki
gratki za ząbka |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
BAN stały
|
witam;* kobitki , nie m aciee kogos znajomego kto odkupilby ode mnie praktycznie nowy fotelik samochodowy i karuzelke fisher price?
![]() w ogole u nas pzygotowania do chrztu pelna para....juz 23 :P jak mnie ta przyszla tesciowa wkurzaaaaaaaaaaaa :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Wtajemniczenie
|
ale fszystko bez piniendzy to ... ![]() idę spac, bo jutro powtórka z rozrywki.Środa wolna to z WAmi popiszę. Buziaczki i spokojnej nocki wszystkim i mamkom i dzidźkom. ![]()
#3563 |
Zadomowienie
|
kanciu ja wszystkie małe elementy powyjmowałam i trzymam w wazonie, bo codziennie większość puzzli jest w szczątkach, a te małe najlepiej smakują
![]() sweet może wpadnij na wątek mam, które dopiero co mają urodzić, ale pamiętaj, że sprzedaż na wizażu jest zabroniona i grozi banem od moderatora. Wystaw na allegro, ja tak robię, rzeczy dla dzieci dobrze się sprzedają.
![]() |
#3564 |
Rozeznanie
|
Dobryyyy
![]() Moja duża Oliwcia dziękuje za życzenia ![]() ![]() ![]() I jej jeszcze starsi rodzice również ![]() Jejku to już pół roczku, ale zleciało ![]() Xantia, gratulujemy ząbka ![]() Mnie również podoba się fotelik, ale jak na razie nie na naszą kieszeń, może uda się "naciągnąć" mojego tatę ![]() ![]() Patrilla, śliczna fryzurka ale i tak kochana Polusi nie przebijesz ![]() ![]() ![]() Lea, zdrówka dla siostry ![]() Iwka, noo pierwsze koty za płoty ![]() ![]() Joannah, Kubuś słodziutki, taki radosny ![]() Wreszcie się dzisiaj wyspałam, OLIWCIA mnie zaskoczyła i przespała bez pobudki i marudzenia do 5 rano, zjadła mleczko i spała do 7, jak TŻ wychodziła do pracy to zaczęła się wiercić ale mnie się nie chciało nawet oczu otworzyć więc TŻ położył małą obok mnie i tak spałyśmy do 9 ![]() ![]() Co do bucików to też na razie używamy tylko takich mięciutkich, skarpecianych. Oliwcia inne od razu ściąga i też wydaje mi się że nie ma sensu jej męczyć.
#3565 | ||||
Zakorzenienie
|
Całusy dla Oliwki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A poza tym butków nie było. Może na czwartek dowiozą. Cytat:
![]() Cytat:
A jak go biorę do nas do łóżka, to leży na płasko, poniżej mojej poduszki. Jeśłi już nie śpi to niekiedy kłądę go na poduszce, żeby miał wyżej i się nie podnosił do siedzenia. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6557170]Kobietki, moja siostra wciąż w szpitalu, ![]() ![]() [/quote] Trzymam kciuki za zdrowie siostry ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6557422]Dzwoniła Kamila, to jednak klamra wyskoczyła (w sumie sa dwie), ale nie chcą niepotrzebnie ponownie Agatki ciąć, więc kazali im obserwować, żeby się przez skórę nie przebiła, a usuną ja za 1,5 tygodnia, i zostawią tylko tą drugą, bo na prześwietleniu pokazało, że będzie dobrze tylko z ta jedną . ![]() No to rodzicom na pewno ulżyło. Gratulacje! Szukaj kiecki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3566 |
Rozeznanie
|
Ewa dziękujemy bardzo za życzonka
![]() Joanna, Oliwcia też jak na razie ciągle szuka ząbków... ![]() Ewa, pewnie że w skarpetach za zimno i nieelegancko ![]() ![]() Oliwcia zamiast podusi ma powleczony rożek bo bardzo mi ulewała i musiała mieć mały spad, i tak się już przyzwyczaiła ![]()
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3568 |
Rozeznanie
|
Patrilla -ślicznie wyglądasz. Ja też muszę zrobić coś z moimi kudłami, ale nie mam pojęcia jak je obciąć, bo mam puszyste i czasem proste czasem mi sterczą tak jak barwie.
Oglądała dzisiaj foteliki i stawiam na takie: http://rumcajs.pl/product_info.php?c...roducts_id=340, http://www.mambi.pl/fotelik-chicco-a...lor-p-783.html, http://www.allegro.pl/item311561790_...r_bonusy_.html. Ale nie wiem który wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli ten trzeci.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.