Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-11, 20:40   #541
paulina4018
Zadomowienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
tabsy strasznie uczą systematyczności
Nawet mama mnie tego nie potrafiła nauczyc

mnie to chyba nic nie nauczy systematycznosci :P

od jakiego czasu bierzcie tabsy? bo ja to juz sie zabieram do ginekologa isc od roku i sie wybrac nie moge jakos :P
paulina4018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 20:48   #542
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

maj 2007
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 20:54   #543
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

no właśnie, a w jakich cenach ą tabletki tak mniej więcej ?
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 20:55   #544
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja brałam od pazdziernika 2007 w styczniu skonczyłam
a jak ten cilest siokoladka sie sprawuje??
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 20:57   #545
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Ja już chyba z rok biorę. Rigevidon- 12 zł.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 21:03   #546
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Talking Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja brałam od pazdziernika 2007 w styczniu skonczyłam
a jak ten cilest siokoladka sie sprawuje??

W ciąży nie byłam i nie jestem wiec jest dobrze
Piersi urosły mi znacznie Nie mam migren, rozwolnienia czuje sie świetnie. Cera bardzo mi się poprawiła. Ogólnie godny polecenia
Stary 2008-02-11, 21:04   #547
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Moja drogeria to zadupie Orunia
A stacja DaLuxe hmm :P Wiesz może gdzie jest Radio Gdańsk we Wrzeszczu i Teatr miniatura?
no to kawałeczek dalej(w strone Manhatanu) jest stacja benzynowa przerobiona na knajpe. I dokładnie po drugiej stronie Grunwaldzkiej Jest taki żółty domek koło kortów tenisowych i tam jest sklep(albo i hurtownia) fryzjerski Godzinami tam moge siedziec
mniej wiecej wiem , jak bede w poblizu to wpadne na pewno
szkoda ze wczesniej nie wiedzialam , bo w sobote i niedziele we wrzeszczu byłam

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
88Ekaterina88, bo mam tak nieregularne cykle, że ło... musze właśnie się z tym wybrać do ginekologa...

aaa dziewczyny, te co biorą tabletki anty... jak poszłyście do lekarza po receptę to tak na luźno czy jakoś ciężko wam było powiedzieć?
bo ja to się wstydzę ;P i nie wiem co robić...

ogólnie to moja pierwsza wizyta będzie... bo jakoś się zebrać nie mogę... :/
u mnie były badania.i anty przepisane na nieregularne cykle boł brzucha itp. pozniej to po recepty tylko ale za kazdym razem jakos sie dziwnie czuje proszac o recepte na 2 lub 3 opakowania anty :P

Cytat:
tabsy strasznie uczą systematyczności
Nawet mama mnie tego nie potrafiła nauczyc
a ja tam zawsze systematyczna byłam .

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
a jakie bierzecie własnie?? ja brałam Yasminelle ale byly drogie cholernie 40 zł i migreny mialam po nich wiec odstawiłam, ale po tym jak ta gumka pękła to chyba wróce do tabletek tylko chciałabym jakies tanie..
a choruje któraś z Was na migrene klasyczna?? bo ja od kilku lat
Biorę Yasmin od roku . Co prawda 40zł co miesiac.Ale mama dba o córeczkę . Na razie sobie je chwale
Muszę isc niedlugo na proby wątrobowe i tym razem na wizycie bedzie wziernik ( opiszcie mi go i jak to sie tam wklada.. ) . Bo ostatni raz bylam badana jak bylam dziewica ( czytaj wlasnie rok temu .. podejrze po dniu wagarowicza stracilam dziewictwo ) . O matko to juz rok
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 21:15   #548
88Ekaterina88
Zakorzenienie

takie coś metalowe Najpierw gindzio wsadza go pod wodę, aby był poślizg, albo smaruje je specjalnym żelem. A potem wsadza do "dziurki" i roztwiera na dwie strony, tak aby dobrze wszytsko widzieć w środku W sumie to nie wiem jak inaczej to opisać. Ja jak byłam ostatnio na badaniu, to wsadził mi kamerke do macicy i wszytsko co tam mam oglądałam na monitorku Taki film na żywo z wnętrza kobity leciał W sumie to fajnie było, tak wszytsko pooglądać i nawet nie czułam , że mam w środku kamerkę

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-11, 21:30   #549
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
takie coś metalowe Najpierw gindzio wsadza go pod wodę, aby był poślizg, albo smaruje je specjalnym żelem. A potem wsadza do "dziurki" i roztwiera na dwie strony, tak aby dobrze wszytsko widzieć w środku W sumie to nie wiem jak inaczej to opisać. Ja jak byłam ostatnio na badaniu, to wsadził mi kamerke do macicy i wszytsko co tam mam oglądałam na monitorku Taki film na żywo z wnętrza kobity leciał W sumie to fajnie było, tak wszytsko pooglądać i nawet nie czułam , że mam w środku kamerkę
Godnes :P ja nie przezyje tego badania
mialam kiedyś cytologię , ale tego wziernika to sie boje jak głupia
A boli to co on do dziureczki wkłada?
Stary 2008-02-11, 21:32   #550
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuziii Pokaż wiadomość
help me ...
czy zdarzylo wam sie calowac z chlopakiem tak o ... tzn w sobote mialam taka sytuacje ze spotkalam go po raz 3 w zyciu i sie calowalismy i wogole ... na trzezwo bym w zyciu tego nie zrobila ale 5 litrow wodki na 8 osob robi swoje ;( i niestety ... do kitu z tym wszystkim ;/ dodam ze on jest starszy odemnie o jakies 9 lat ... ajj ;/ zle mi z tym glupio mi i wogole
to żadna tragedia choc 9 lat... hmm zalezy jakby chłop wyglądał - jak nie bardzo to bym była załamana a jak nawet nawet to bym sie cieszyła ^^
a mi sie zdarzyła całować z zupełnienie znajomymi pod warunkiem ze naprawde mnie pociagali ^^
i powiem wam ze czasmai nawet ci co mnie pociagali jak sie nachylali to mowilam stop ^^

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Nie przypasowałyby mi te klawisze w W880i. Ja mam tzn . nie uzywam bo rozwalony moj kochany SE z520i .

do wszystkiego da sie przyzwyczaic

moj tz własnie stwierdzil ze przesada jest dać 79zł +10 zł przesyłki za zwyjły t-shirt biały z napisem "best you'll never have" (abercrombie&fitch):rolle yes: a wy tez tak uważacie?? bo ja sie zakochałam w tej bluzeczce
i znow wyszłam na materialistke

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 21:41   #551
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość

moj tz własnie stwierdzil ze przesada jest dać 79zł +10 zł przesyłki za zwyjły t-shirt biały z napisem "best you'll never have" (abercrombie&fitch):rolle yes: a wy tez tak uważacie?? bo ja sie zakochałam w tej bluzeczce
Na t-shirta tyle bym nie dała Ale jak ci kasy nie szkoda było to czemu nie

Na mnie tż wrzuca jak sobie kupuje coś do ubrania , a on 700zł psp , 100zł gra do psp .. Gr . Lepiej by mnie do restauracji zaprosił
Stary 2008-02-11, 21:44   #552
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Godnes :P ja nie przezyje tego badania
mialam kiedyś cytologię , ale tego wziernika to sie boje jak głupia
A boli to co on do dziureczki wkłada?
Pomyśl sobie, że twój tż cię tam paluszkiem dotyka i będzie ok hehe. wiesz, musisz być zrelaksowana, a przynajmniej rozluźniona , więc sie nie martw i do przodu. Przeżyjesz, bo jeszcze przed tobą rodzenie dzieci

Ja natomiast nie wiem czy przeżyję jutrzejszego zabiegu chirurgicznego ? Nie wyrwali mi ząbka w czwartek wyrwą jutro A jak któraś z Was słucha radia ESKA we wrocku, to jutro o godz. 7:00 rano powinnam być na antenie, gdyż moja siora wysyła mi zyczonka urodzinowe do tegoz radia i może torta chapnę ? Może się uda, jak będzie pierwsza z tym esem

Więc do zobaczenia, za kilka dni powinnam być już z wami

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-11, 21:53   #553
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

Ja biorę Cyprest coś ok 14 zł tylko to są tabletki anty a dodatkowo zwalczają boleści i hirsutyzm bo ubzdurałam sobie że mam nadmierne owłosienie ciała bo mam ciemne włosy na rękach ale jestem brunetką a większość brunetek tak ma. Oczywiście ja sobie ubzdurałam że moje owłosienie jest większe niż u innych i wyglądam jak facet i lekarz dla świętego spokoju mi to przepisał bo go męczyłam ;p

Pamiętam moją pierwszą wizyte. Poszłam razem z mamą ona weszła wcześniej po tabletki a ja po niej miałam wizyte. Ale się bałam ;p ale nic nie przebije jak mój tata (wiecie ja jestem taka jego ukochana córeczka) stwierdził że pójdzie ze mną do ginekologa bo musi mnie pilnować wszystkie babki w poczekalni się dziwnie patrzyły i pewnie myślały że w ciąży jestem bo tata jeszcze chodził w tą i spowrotem bo on nie potrafi cierpliwie czekać.

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 22:03   #554
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Pomyśl sobie, że twój tż cię tam paluszkiem dotyka i będzie ok hehe. wiesz, musisz być zrelaksowana, a przynajmniej rozluźniona , więc sie nie martw i do przodu. Przeżyjesz, bo jeszcze przed tobą rodzenie dzieci

Ja natomiast nie wiem czy przeżyję jutrzejszego zabiegu chirurgicznego ? Nie wyrwali mi ząbka w czwartek wyrwą jutro A jak któraś z Was słucha radia ESKA we wrocku, to jutro o godz. 7:00 rano powinnam być na antenie, gdyż moja siora wysyła mi zyczonka urodzinowe do tegoz radia i może torta chapnę ? Może się uda, jak będzie pierwsza z tym esem

Więc do zobaczenia, za kilka dni powinnam być już z wami
Cieżko będzie tak myslec o tżu a ciekawe co by było jakbym dostała orgazmuJak myslicie co lekarz by zrobił ?
Brrr . Miałam wyrywany ząb już jeden Nie mile wspomnienia . Trzymaj się dzielnie , Klaudens jest z Tobą

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość

Pamiętam moją pierwszą wizyte. Poszłam razem z mamą ona weszła wcześniej po tabletki a ja po niej miałam wizyte. Ale się bałam ;p ale nic nie przebije jak mój tata (wiecie ja jestem taka jego ukochana córeczka) stwierdził że pójdzie ze mną do ginekologa bo musi mnie pilnować wszystkie babki w poczekalni się dziwnie patrzyły i pewnie myślały że w ciąży jestem bo tata jeszcze chodził w tą i spowrotem bo on nie potrafi cierpliwie czekać.
Haha już sobie to wyobrażam .Tatusiek chodzący w koło i przestraszona dziewczyna . Przepraszam no nie moge
Stary 2008-02-11, 22:09   #555
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

Cytat:
jeśli chodzi o tę firme to oni mają dosyć drogie ciuchy i ta cena wydaje mi się dosyć atrkcyjna aczkolwiek spora jak na t-shirt. Ale dobra jakość więc pewnie będziesz mieć go na długo.

Mój tata zawsze mi jakiś numer odwali szczególnie jak przylatuje do kraju stęskniony i chce mi poświęcić dużo uwagi. To jest minus bycia jedynaczką. Chociaż mama już mnie wogóle nie rozpieszcza

Stary 2008-02-11, 22:15   #556
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Klaudens orgazmu raczej nie dostaniesz, bo on zwraca uwage tylko ja jajniki i na wielkość macicy i koniec. Nie ma tam żadnych innych ruchów, a do tego spięta kobieta i z orgazmu nici
A swoją drogą, to chyba spojrzałby się na taką co dostała orgazmu, usmiechnał by się ochoczo i zaczął penetrować z powrotem buhehehe Marzenia- badania ginekologiczne nie należą do sympatycznych:P
Dzięki kochana za otuchę. Uciekam spać, chociaż po zabiegu spać będę cały dzień :P

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-11, 22:19   #557
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:

Abercrombie chyba tylko w polsce jest tak droga :P W stanach t-shirt kosztuje kolo 15-25$ nawet uwaga w Rumuni tak sobie nie liczą. Tam np koszulka Lacoste kosztuje w granicach 50-60 lei(50-58zł) w butiku :P
A na allegro radze uważać na Abercrombie & Fitch i Juicy Couture. Mało które są oryginalne. Często są to za***iste podróbki
Stary 2008-02-11, 22:26   #558
blue_mysecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina4018 Pokaż wiadomość
mnie to chyba nic nie nauczy systematycznosci :P

od jakiego czasu bierzcie tabsy? bo ja to juz sie zabieram do ginekologa isc od roku i sie wybrac nie moge jakos :P
ja biore chyba z pol roku juz, najpierw jakies bralam (niepamietam nazwy jakos na N) ale niesluzyly mi, potem mi gin zmienil na cilest i jest ok
Cytat:
no troche drogo jak za t-shirt..... ale jesli cie stac i nie przezyjesz bez tego ciucha to kupuj a co!
Cytat:
Ja biorę Cyprest coś ok 14 zł tylko to są tabletki anty a dodatkowo zwalczają boleści i hirsutyzm bo ubzdurałam sobie że mam nadmierne owłosienie ciała bo mam ciemne włosy na rękach ale jestem brunetką a większość brunetek tak ma. Oczywiście ja sobie ubzdurałam że moje owłosienie jest większe niż u innych i wyglądam jak facet i lekarz dla świętego spokoju mi to przepisał bo go męczyłam ;p

no niemoge wyobrazilam sobie te scenke
w sumie ja wolalam isc sama niz wtajemniczac rodzicow - jeszcze by mi obciachu narobili a tak sama sie postresowalam ale przezylam i moj TŻ mnie chwali ze sama poszlam odwazna hehe
Stary 2008-02-11, 22:35   #559
OlaBulBul
Zakorzenienie

Ja mam zwalony chumor... z walentynek nici bo TŻ akurat pracuje w ten dzień ;( no chyba zjem lacie
Stary 2008-02-11, 22:52   #560
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Klaudens orgazmu raczej nie dostaniesz, bo on zwraca uwage tylko ja jajniki i na wielkość macicy i koniec. Nie ma tam żadnych innych ruchów, a do tego spięta kobieta i z orgazmu nici
A swoją drogą, to chyba spojrzałby się na taką co dostała orgazmu, usmiechnał by się ochoczo i zaczął penetrować z powrotem buhehehe Marzenia- badania ginekologiczne nie należą do sympatycznych:P
Dzięki kochana za otuchę. Uciekam spać, chociaż po zabiegu spać będę cały dzień :P
haha. No jak bede sie wybierać to Wam napiszę zebyscie mnie pocieszyły . Mam nadzieje , ze dzis w nocy wziernik snic mi si enie bedzie :d
no ja tez zaraz spać

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
Ja mam zwalony chumor... z walentynek nici bo TŻ akurat pracuje w ten dzień ;( no chyba zjem lacie
a do 24 pracuje?moze wieczorem sie spotkajcie .. albo rano jesli do szkoły nie chodzisz. Nie no tak być nie moze Zaszantażuj Go

Lece dalej czytać Tango i spać
Stary 2008-02-11, 23:43   #561
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
nie płakuniaj.... mój TŻcior studiuje i zobaczymy się dopiero w sobotę ... jak nie będzie miał meczu.... wrrr... .. wrr.... a jak będzie miał mecza w niedziele to się w sobot.ę zobaczymy... i cieszę się niezmiernie... w zeszłym roku przyszedł z misiakiem chyba 10.02 (nie pamiętam) bo akurat szliśmy na półmetek ... i mi go wręczył... hihi... zamiast różyczki

łoj łoj.. idę spać.... bo śpiuch ze mnie jutro będzie problem... mega problem żeby wstać o tej 7

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 14:50   #562
klaudens
Zakorzenienie

ja dziś na 11 miałam
kartkówka z polskiego jakoś poszła, wypracowanie z angola też w kit .
Nie wiem jak na jutro się naucze kartka a4 phrasel verbs ;( .
Stary 2008-02-12, 15:27   #563
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

klaudens, dasz radę

a ja byłam 2 tygodnie chora, a teraz do środy znów wolne, bo mam rekolekcje na które nie muszę chodzić :P
Stary 2008-02-12, 15:45   #564
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

no tak ferie Wam się pokończyły top żadna nie ma czasu tu zajrzeć i coś dodać tylko ja siedze od rana i czekam na jakiś nowy wątek szkoda że nie mogą mieć wszyscy ferii w jednym czasie

Stary 2008-02-12, 15:47   #565
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

no ja też właśnie od rana zaglądam a tu ani jednego posta...

werg7, zapodaj jakiś temat
Stary 2008-02-12, 15:51   #566
Insomnia89
Zakorzenienie

A ja się pochwalę: mam ferie! Zamiast brać się za prezentację maturalną śpię do 14 i siedzę przy kompie, a wieczorami TŻ... Len śmierdzący ze mnie, no
Stary 2008-02-12, 15:52   #567
kiss16
Raczkowanie

GG do kiss16 Send a message via Skype™ to kiss16

ja tez mam ferie....mialam jechac do anglii...ale ze zerwalam z chlopakiem to nie pojade do niego...takze na razie siedze przy kawce i przegladam forum
kiss16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 15:52   #568
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
no tak ferie Wam się pokończyły top żadna nie ma czasu tu zajrzeć i coś dodać tylko ja siedze od rana i czekam na jakiś nowy wątek szkoda że nie mogą mieć wszyscy ferii w jednym czasie

nie nadążyłybyśmy z czytaniem postów... hehehe

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 16:00   #569
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
ja dziś na 11 miałam
kartkówka z polskiego jakoś poszła, wypracowanie z angola też w kit .
Nie wiem jak na jutro się naucze kartka a4 phrasel verbs ;( .
hah a ja o 11:10 skonczylam i jutro tak samo

Własnie wypisuje walentynki moim chłopaczkom z klasy :P
została mi jeszcze do chłopaka przyjaciółki i mojego pierwszego chłopaka z zerówki i nie wiem co napisać mu
Stary 2008-02-12, 16:04   #570
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

siokoladka, najlepiej jakiś śmiszny wierszyk... to takie nawiązanie do tej zerówki

dziewczyny pomóżcie...czym można faceta w łóżku zaskoczyć ? tylko nie jakieś pejcze, kajdanki i te sprawy, bo kurde mój tżcior nie jest aż taki :P a jutro planuję go odwiedzić co samo w sobie będzie niespodzianką, no ale chciałabym go tak brrr... zaskoczyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości