|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
No dzisiaj to masakra, spac, spac i jeszcze raz spac sie chce.
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj też miałam taki dzień i glowa mnie bolała masakra..
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Moze jakies przesilenie jesienne, no nie zwalajmy wszystkiego na ciaze
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
Przespalam się tak że hej
Zanim zasnelam, tel że trzeba do castoramy po listwy jechać😐 Pijemy z Karolem kawę teraz co by sił i chęci zebrać na sprzątanie mieszkania Alle nam się nie chce, co nie Karol? 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
Mówiłam, że z rana mnie mdliło a zjadłam właśnie tortu bezowego...
Jak następnym razem będę marudzić to proszę mnie trzasnąć -_- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też chyba kupię takie gwiazdki Ten Folkowy wzór jest super ale ciężko go zestawić z innymi rzeczami 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Biedna ty Powiedz ze teraz juz lepiej 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Przestańcie podawać konkretną liczbę dni do porodu Bo się stresuje że jestem w tyle z wyprawką U mnie funkcjonuje to jako grudzień Zima, śnieg...a więc coś dalece abstrakcyjnego jeszcze ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Lepsze, niezapomniane 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ciuszki schna na balkonie Cytat:
![]() nastepnym razem zjem za Ciebie ![]() Cytat:
![]() juz w miare lepiej bo wyszlam na dwor zobaczymy jak bedzie potem, wczoraj mnie bolala potem mi przeszlo a w pepco mnie zlapalo... potem znow przeszlo.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3848 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże to takie smutne co opisalas Że łzy same na oczy się cisna ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
To taki blekito turkus Ale bardziej błękit Mi się i tak bardzo podoba 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
Jaka kluseczka? Karol jest pyza, twoja Roksa to szprycha będzie z tymi długimi nogami 😍 Cieszę się że wyniki u Ciebie, Was dobre 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tam robotnikiem jestem Całym mózgiem tej operacji był Karol Wielki Wielki bo ma słuszna wagę ten mój dziec 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#3849 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kazik jeszcze słowo i bedziesz kleczec na grochu w kącie 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie wiem czy już ktoś wspomniał. Jest zniżka na cool club w smyku i rabaty się łączą
RABAT25 na 25% zniżki DZIECKO na 20% zniżki I jeszcze się dodaje rabat 10% za zapisanie się do klubu smyk czyli razem 46% znizki i odejmuje od cen promocyjnych ![]() Aaaa widzę, że motylek już mnie ubiegła Ja Kliknełam kombinezon i czapeczkę ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez soulie Czas edycji: 2016-09-24 o 17:30 |
|
|
|
#3851 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja akurat lubię Z grilla lub z patelki z cebulką 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Tzn mam taki na równo z brzuchem Ale wczoraj znowu mnie w tej okolicy bolało Przy czym to chyba była noga karola Bo on ciągle głową w dół jest skierowany podobno🤔 Dziś nie boli nic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Wkurza mnie ta lidlowa numeracja Jest kompletnie od czapy 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za info! Właśnie zamówiłam kombinezon i wyszło mi 68 zł już z wysyłką super ![]() A tak w ogóle to witam się po pierwszym dniu na uczelni, wysiedziałam swoje i w końcu jestem w domu ale Pyzie się chyba podobało na wykładach, bo nieźle się wierciła 🏻![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
ja też tak mam Jestem głodna ale co bym zjadla to ciężko mi stwierdzić 😑 Tylko niezdrowe rzeczy mi jeszcze wchodzą Warzyw kuźwa zero teraz jem Brawo ja 😬 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
Jak tylko jestem w sklepie to sobie kupuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
moj Olek to albo mnie wali w lewy bok albo naparza w pecherz
![]() zjadlam jablko i nadal bym cos zjadla :/ kuzwa no zaraz po master chefie zrobie sobie tosty w piekarniku Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
Malutkie ale zawsze jesteś do przodu z czymś kami 👍
|
|
|
#3856 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dziś jestem przymulona i do tego humorzasta...
Dziewczyny mam zmartwienie. Jak w czwartek byłam na SR to położna na końcu każdej sprawdza puls dziecka, tylko tym razem miała takie stare urządzenie z małą sondą i tą sondę tak mocno wciskała mi w brzuch, że aż bolało. Do tej pory w tym miejscu gdzie to przycisnęła mnie pobolewa... Nie wiem czy się martwić i panikować i czy to normalne po takim punktowym ucisku i dać sobie na luz?
|
|
#3857 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cenie sobie twoje uwagi NT kp Bo ja też jestem bardzo nastawiona na kp i to jak wiesz przez cały rok Napisałam o tym kp Nie żeby znowu rozpetac tu dyskusje o kp Ale dlatego że wkurzylam się ze my se możemy jedno zaplanować a oni i tak robią co chcą nie tylko z tym mm ale przecież z całym porodem ... Jak zapobiec takiej sytuacji że podadzą karolowi mm? Mogą czy muszą mi go zabrać po porodzie? Na ile mogą zabrać? Bo jak go capna na parę h to na bank dadzą mu mm... Muszę się tym doradca zainteresowac koniecznie ✌ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Tak jak teraz można odczuć to wg wypowiedzi zaslyszanych w tv niekiedy 😬 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Chociaż też tak myślałam przy meblach kuchennych A teraz nie wyobrażam sobie mieć innego koloru Weź taki żeby tobie sie podobał I biały i szary z rozem będzie ładnie Mi tylko mieta nie leży Za dużo jej teraz wszędzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Ty jesteś prawdziwa skarbnica wiedzy 😙😙😙😙😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Bo mi potem żyć nie da 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
To za co trzaskac? 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
||||||||
|
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie wydaje ze tyly sa.. Cytat:
Cytat:
no wlasnie nie rozumiem tego .. :/ ale trzeba bedzie temat ogarnac no to wszystko jasne :/ mama pojechala do marketa i moze zrobimy gyrosaaaa Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pokażcie dziewczynki co kliknęłyście! Ja wzięłam taki: IMG_1474732146.462892.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekaj na razie skarpety wyhaczylam tylko ✌ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Laski a ten myk to na wszystko Czy tylko na cool club? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie mam pojęcia, nie sprawdzałam nawet ![]() Zobaczymy jeszcze jak z jakością będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3863 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#3864 |
|
Zadomowienie
|
Laski rozmiary skarpet
Jak to liczyć? Chce skarpetki do spodenek 68 i 74 To które brać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
musialabym obadac jakie mam rozmiary. kupuje w pepco Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Bożee widze ze nie tylko ja taka śpiąca dzisiaj ... Pogoda iście barowa.. Mialam robic oponki a leze na kanapie, mąż chrapie obok i takie mamy popoludnie
ale obiecal ze bedzie robil zemna to poczekam az wstanie i potem do tego kawke sobie zrobimy co by nie przespac calego dnia
|
#3867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uuuu nie mam pojęcia, ja kupowałam w pepco te najmniejsze po prostu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też dziś kimaliśmy trochę, baaaaardzo aktywni z nas rodzice dziś
|
|
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na cool club tylko... mi się taki kombiak z reniferkiem kliknął http://www.smyk.com/catalog/product/...on-niemowlecy/ |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajny, ja sie zastanawiałam właśnie nad tym co wzięłam i nad tym Twoim 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

😄 

sama to przeszłam ale dawne dzieje...

super 
ale Pyzie się chyba podobało na wykładach, bo nieźle się wierciła
🏻

ale mewka to tylko odpowiedź na twoje wątpliwości