![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Robie dziś dynie na raty. Troche na parze, troche upieke, troche do sloiczków, troche do zamrozenia. Jak narazie paznokieć przecięty i poranione palce
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Dwa paznokcie ![]()
![]() |
#213 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo to tylko na Krzysia Pauliny działa ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65657226]O matko! Ale sen! My już pranie zrobione, obiad zrobiony i Hania kończy pierwszą drzemkę. Zosia się bawi i zaraz mykamy na spacer. Dziś tylko godzinka, bo Zosia ma wciąż stan podgoraczkowy i katar. Ale świeże powietrze dobrze nam wszystkim zrobi[/QUOTE] U mnie też pranie zrobione i wywieszone, obiad też a i tirmisu ![]() Oj tak spacer dobrze dzieciom robi. Hania zupełnie inaczej funkcjonuje po 2 wyjściach dzienie na dwór. Najlepiej dwa spacery ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udnego wesela ![]() Cytat:
Cytat:
My przepłaciliśmy za łóżeczko turstyczne. Potrzebowaliśmy na już. W sklepie 100zł droższe niż na allegro, ale nie było czasu na czekanie. Cytat:
![]() Kasiu od razu z mlekiem trafiłaś? Czy początkowo inne podawałaś i zmieniłaś na NAN?
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój normalnie pracuje, na umowe ale nikt go nie zastępujr i jak Go nie ma to pożniej nadrabia. A jak się szkola zaczyna i bierze polowy piatków wolnych to już w ogóle dramat. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Nie wiedzialam nigdy czym zastapić śmietane w daniu na ciepło. Super pomysł z mlekiem, wypróbuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Sliweczka u nas też taka noc. Nie wiem jak dalam rade, ale mimo że mam w domu mm to wytrzymałam
![]() ![]() Zabcia, Radena, Franus też ostatnio chichocze ![]() ![]() ![]() Australia Franek też po mm wcale nie śpi dluzej ![]() Zabcia, czasem też serkiem można zastąpić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Starałam się nadrobić ale na pewno do wszystkiego się nie odniosłam bo coś już zdążyłam napisać, zacytować nawet a tz mi tel nacisnął i skasował. ;/ Wiec na pewno nie napisałam czegos co pomyślałam. U nas pranie od rana. Jak co sobota zresztą. Na obiad pomidorowa ![]() ![]() Do tz mają przyjść koledzy na wieczór. To będzie dluuugi wieczór ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Jeszcze miałam zapytać: gdzie kupujecie czapeczki.? Jedna Franek dostał taka super od cioci z cool club - to chyba smyk? Wygląda jak krasnal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No no, perfekcyjna pani domu ![]() Nooo, Marysia też inaczej funkcjonuje jak spacer zaliczony. A odkąd się upały skończyły, to na spacerze potrafi przespać nawet 1,5 godziny ![]() Omnomnom, ale mi smaka narobiłaś ![]() No zamówiłam już na zapas, ale nie wiadomo jakich ilości nigdy nie chcę kupować, bo łudzę się, że dziecko mi się odbrazi i wróci do cycka ![]() ![]() Ten Nan to przez przypadek w sumie, bo poleciałam po mleko na szybcika, Marysia miała wtedy mega histerię i wzięłam pierwsze, które mi wpadło w ręce, sprawdziłam tylko czy 1 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz mamy cieńszą czapeczkę też ze Smyka, taką wiązaną, z "klapkami" na uszy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
Australia nie znam się na tych nan ale jakieś są w promocji teraz w Carrefour. Obadam bo nie umiem zdjęcia wstawić, wrrr
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Nie dotyczy mlek poczatkowych... Ale mam promocje na smyk :-D I jeszcze ![]() PROMOCJA SMYK - 45% Na stronie internetowej Smyka jest zniżka na ubrania i buty z kolekcji Cool Club. Wystarczy wpisać kody rabatowe: RABAT25 i DZIECKO, a otrzyma się 45% zniżki. Dotyczy również przecenionych artykułów. Kupiłam starszej kurtke zimowa za 70zł |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Na mleka początkowe jest zakazane robienie promocji
![]() Lece patrzeć promo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
DlaCzego?
#220 |
Zakorzenienie
|
Ciężko dzień...spać mi się chce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Bo WHO rekomenduję do 6m-ca życia dziecko kp
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#222 |
Zakorzenienie
|
Kapusta i Majunia pomogły z cycem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Agusia dokładnie jak mówi Madzia. Nie można bo jest to sprzeczne z zaleceniami who i Ministerstwa zdrowia. A promocje zachecalyby matki do kupowania
![]() Ania super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Jak myslicie mogę napić się karmi? Jak cud już ok?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Dzanet, ale do 6msc wyłącznie kp. A później do roku jako podstawa żywienia i do 2 lat lub więcej o ile matka i dziecko tego chcą
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Ania smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Dynia upieczona, wsadzona do sloiczków, pozniej zapasteryzuje. Jeszcze nie skonczona, ale to albo wieczorem, o ile Gabrysie znow nie bedzie meczyl katar:/ Albo jutro jakos na raty. A jutro zamiast posiedziec rodzinnie chce posprzatać wreszcie, bo bedzie tatuś to bede mieć jak.
Potrzebuje namiary na jakiś fajny ciepły kocyk, tylko błagam nie minky ![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65672586]A ja myślałam ze who do 2rz
![]() Tak, tak ![]() Dokładnie jest tak że rekomenduję do 6m-cy a zaleca do 2rz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#229 |
Rozeznanie
|
Nie uwierzycie. Facet robi muffinki. Najpierw przynosi szklankę z czarnym masłem. "Czy to jest spalone masło.?" Haha nie kochanie.
Robi ciasto. Słychać z kuchni "ku*** nie dałem proszku." Ja cii w pokoju, nie wracam się. A za chwilę przychodzi "jak dałem jedno jajko więcej to coś się stanie.? " Padlam. A później blagalne: "zrobisz Ty następnym razem?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż co roku (oprocz tego, bo wtedy pojawila się Gabi i roku wczesniejszego, gdy dwa lata nie jadlam slodyczy-wtedy zrobil mi sałatke owocową) robił mi mega pyszne torty na urodziny, kazdy myślał, ze kupiony bo pieknie sie prezentowały i smakowały obłędnie ![]() Takze tenn..ja bym tu podejrzewała,ze ten Twoj udaje zebyś Ty robiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale za to rano na sniadanko zrobił przepyszne pancakes z syropem klonowym mniam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65669526]Australia nie znam się na tych nan ale jakieś są w promocji teraz w Carrefour. Obadam bo nie umiem zdjęcia wstawić, wrrr
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Nie dotyczy mlek poczatkowych... Ale mam promocje na smyk :-D I jeszcze ![]() PROMOCJA SMYK - 45% Na stronie internetowej Smyka jest zniżka na ubrania i buty z kolekcji Cool Club. Wystarczy wpisać kody rabatowe: RABAT25 i DZIECKO, a otrzyma się 45% zniżki. Dotyczy również przecenionych artykułów. Kupiłam starszej kurtke zimowa za 70zł[/QUOTE] Oooo dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój to gotowania się nie tyka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Australia hhaa Twój tz wygrał wszystko
![]() Ale mimo wszystko to takie kochane jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Moja mała aparatka przekręca się na boczek i dziś wzięła taki zamach, że jej masa przekręcila ją na brzuch ![]() ![]() Nie mogę z tego klocusia mojego ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moj robi najlepsze spaghetti pod słońcem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
Spaghetti <3 pierwsza randka - tz gotował spaghetti
![]() Sobota wieczór, moje dziecko chyba wyczulo że ostatniej nocy przegial i teraz już śpi ![]() ![]() Mama idzie polezec w wannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.