Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-24, 13:25   #211
australia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Toć co to za mleko?
Nestle Nan HA
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-24, 14:00   #212
zabciajs
Zakorzenienie

Robie dziś dynie na raty. Troche na parze, troche upieke, troche do sloiczków, troche do zamrozenia. Jak narazie paznokieć przecięty i poranione palce

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Dwa paznokcie
Stary 2016-09-24, 14:34   #213
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
A u mnie mąż chory w ogóle nie jeczy. Do pracy chodzi :/
I jeszcze w domu porobi jak tylko ciut lepiej sie poczuje. Ostatnio jak go bralo to węgiel wrzucał do piwnicy. Pozniej dwa razy polozyl sie wczesniej spac i tyle.A dodadam,ze to nie tylko mały katarek.
Przeziebiony ciagle. Bo duzo pracuje, stres, w dni wolne od pracy tez ciagle cos robi, pozniej nauka bedzie,nie dosypia i chory.

Gabi pelniusienki pampers, nie dotykam! Ide spać

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Kurde i tak nie śpi, no to pora zacząć dzień
U mnie to samo. Pracuje na kontrakcie wiec jesli go nie ma w pracy to ma za darmo wolne co mu się totalnie nie opłaca. Takie życie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Cieplejszy pajac chyba nie do końca zadziałał - pobudka o 23.20 ( ) i po 3. Teraz jeszcze się wierci w łóżeczku i ciumka paluchy... więc w sumie przerwy długie między karmieniami, no ale liczyłam na większe fajerwerki
Może za gorąco Marysi było i tak szybko się obudziła.
Albo to tylko na Krzysia Pauliny działa

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Wlasnie sie obudzilusmy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Justynko spokojnego lotu I udanego odpoczynku

Łooo rety! Szok tyle Maja śpi! Hania dziś wyjątkowo o 7 się obudziła do aktywnego działania. O 9:30 byłyśmy już w parku czyli ok 9:15 wyszłam na spacer Nie da mi dziecko leniuchować z rana

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65657226]O matko! Ale sen!
My już pranie zrobione, obiad zrobiony i Hania kończy pierwszą drzemkę. Zosia się bawi i zaraz mykamy na spacer. Dziś tylko godzinka, bo Zosia ma wciąż stan podgoraczkowy i katar. Ale świeże powietrze dobrze nam wszystkim zrobi[/QUOTE]
U mnie też pranie zrobione i wywieszone, obiad też a i tirmisu się chłodzi w lodowce.
Oj tak spacer dobrze dzieciom robi. Hania zupełnie inaczej funkcjonuje po 2 wyjściach dzienie na dwór. Najlepiej dwa spacery

Cytat:
A ja po drzemce Gabrysia jeszcze śpi, przed chwilą kukneła czy jestem i śpi dalej
cFaniak

Co na obiaaaaad??? Prosto i szybko, help

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

A katar ma gorszy.To juz ponad tydzień..eh
Makaron tagiatelle albo takie gniazdka z Biedry plus kurczak/indyk szpianak, suszone pomidory, cebula odrobinę i czosnek. Zalane śmieaną lub mleko plus odrobina jogurtu. Do tego feta albo parmenzan tarty czy inny twardy ser

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Leeee,ja też nadrobilam,chociaż nie wiem,czy nie ominelam czegoś,bo ta aplikacja do kitu.
Justynko,spokojnej podróży i oby pogoda Wam dopisała na miejscu
Zabcia,moja też ze 2 dni temu zaczęła się chichrac słodkie to bardzo,ja oczywiście płacze w takich momentach
Ja też planuje blw, w ciąży trochę czytałam,ale już mało pamiętam. Zresztą nie wiem,jak to zrobimy,bo rzadko mi się zdarza z mężem razem jeść, nawet 1 posiłku wspólnego nie mamy, a to chyba chodzi żeby z dzieckiem przy stole jeść,prawda ?
Dziś na wesele idziemy i też mam przejścia z chlopem:-/ Bo mówię mu,że trzeba do sklepu jechać i może w piecu napalic,tyle ma do roboty,a on do mnie ze nigdy nie może odpocząć. A ja muszę siebie ogarnąć,wszystkim ciuchy poprasowac,Basię spakować na każdą ewentualność i jeszcze trochę ogarnąć kuchnię. To się mnie pyta,czemu wczoraj nie mogłam tego zrobić. Więc otóż wczoraj gotowałam mu obiad ponieważ ostatnio się fochnal,że na niego nie czekałam. Więc zrobiłam super obiad,nawet sporo posprzątalam w domu,wieczorem padalam na twarz,bo Basia spała może 30 minut w dzień. A wieczorem miałam do wyboru film i Przytulanki z z nim,albo sprzątanie i prasowanie. Wybrałam to 1. I teraz pretensje,heh. Takie to życie z chlopami:-/

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Dobra,właśnie mi powiedział,że do fryzjera jedzie jeszcze,heh
Tak to już z facetami jest. Nie dogodzisz. Czasem mi się wydaje, że ich myślenia rowna się "siedzenie w domu z dzieckiem = chillout i luuz" tylko nie zawsze sa dni kiedy dziecko da się odłożyć a my możemy coś spokojnie zrobić. Dzieci są coraz większe i bardziej absrbujące.
Udnego wesela Bawcie się dobrze.

Cytat:
Czemu dzieci nie rodzą się z zębami?

To ja mam takie uczty jak męża w domu nie ma

Wiecie co, dorwałam to mleko. Dwa razy droższe niż na Allegro Ale tak to jest, jak się człowiek za późno obudzi
Łooo matko to ładna przebitka.

Cytat:
Mam- racuchy pieczone. Tylko zamiast jogurtu naturalnego kupilam kefir Juz sie pieką, zobaczymy co to wyjdzie
Bylysmy w sklepiku w chuscie i bluzie męża

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Australia, milion rzeczy jest tanszych na allegro. Ja wszystko przez neta-lozeczko, materac i inne pierodlki. Ale fakt,trzeba wcześniej myśleć o zamówieniu.
Ja też mnóstwo rzeczy na allegro zamówiłam, 2 materace do łóżeczka i mnóstwo innychr zeczy dla Malej
My przepłaciliśmy za łóżeczko turstyczne. Potrzebowaliśmy na już. W sklepie 100zł droższe niż na allegro, ale nie było czasu na czekanie.

Cytat:
Ja też wszystko przez neta zawsze, tylko teraz się zagapiłam... Ale żeby aż TAKĄ przebitkę cenową zrobić (60 zł - na allegro 30), masakra
Nic nie zrobisz, musisz kupić Potem zrób zapas tanej na allegro.

Cytat:
Nestle Nan HA
Kasiu od razu z mlekiem trafiłaś? Czy początkowo inne podawałaś i zmieniłaś na NAN?

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-24, 14:45   #214
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
U mnie to samo. Pracuje na kontrakcie wiec jesli go nie ma w pracy to ma za darmo wolne co mu się totalnie nie opłaca. Takie życie

Makaron tagiatelle albo takie gniazdka z Biedry plus kurczak/indyk szpianak, suszone pomidory, cebula odrobinę i czosnek. Zalane śmieaną lub mleko plus odrobina jogurtu. Do tego feta albo parmenzan tarty czy inny twardy ser
omomomommmm

Mój normalnie pracuje, na umowe ale nikt go nie zastępujr i jak Go nie ma to pożniej nadrabia. A jak się szkola zaczyna i bierze polowy piatków wolnych to już w ogóle dramat.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Nie wiedzialam nigdy czym zastapić śmietane w daniu na ciepło. Super pomysł z mlekiem, wypróbuje
Stary 2016-09-24, 14:59   #215
Lena_Marlena
Rozeznanie

Sliweczka u nas też taka noc. Nie wiem jak dalam rade, ale mimo że mam w domu mm to wytrzymałam pewnie dlatego że nie chciało mi się wstać bo jednak chwilą roboty zanim się wodę zagotuje itd.

Zabcia, Radena, Franus też ostatnio chichocze zwykle wtedy kiedy buziakuje go po szyjcechyba ma łaskotki

Australia Franek też po mm wcale nie śpi dluzej

Zabcia, czasem też serkiem można zastąpić o ile oczywiście pasuje do dania

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Starałam się nadrobić ale na pewno do wszystkiego się nie odniosłam bo coś już zdążyłam napisać, zacytować nawet a tz mi tel nacisnął i skasował. ;/ Wiec na pewno nie napisałam czegos co pomyślałam.

U nas pranie od rana. Jak co sobota zresztą. Na obiad pomidorowa z własnego przecieru mniam

Do tz mają przyjść koledzy na wieczór. To będzie dluuugi wieczór

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Jeszcze miałam zapytać: gdzie kupujecie czapeczki.? Jedna Franek dostał taka super od cioci z cool club - to chyba smyk? Wygląda jak krasnal a żadne inne mi się nie podobają ;( ma kilka takich zwykłych bawełnianych. Zakładam bo muszę ale wcale mi się nie podobają. Gdzie bym nie była to nic mi się nie podoba. Letnie miał fajne. A tych cieplejszych brak. Wiecie gdzie szukać?
Lena_Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-24, 15:13   #216
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Może za gorąco Marysi było i tak szybko się obudziła.
Albo to tylko na Krzysia Pauliny działa

U mnie też pranie zrobione i wywieszone, obiad też a i tirmisu się chłodzi w lodowce.
Oj tak spacer dobrze dzieciom robi. Hania zupełnie inaczej funkcjonuje po 2 wyjściach dzienie na dwór. Najlepiej dwa spacery

Nic nie zrobisz, musisz kupić Potem zrób zapas tanej na allegro.

Kasiu od razu z mlekiem trafiłaś? Czy początkowo inne podawałaś i zmieniłaś na NAN?
Wątpię, ona raczej zmarzluch, po mamusi Zamotała się kocykiem tak, że miała nogi skrępowane i chyba to jej przeszkadzało...

No no, perfekcyjna pani domu

Nooo, Marysia też inaczej funkcjonuje jak spacer zaliczony. A odkąd się upały skończyły, to na spacerze potrafi przespać nawet 1,5 godziny

Omnomnom, ale mi smaka narobiłaś

No zamówiłam już na zapas, ale nie wiadomo jakich ilości nigdy nie chcę kupować, bo łudzę się, że dziecko mi się odbrazi i wróci do cycka Ale to raczej pobożne życzenia Chociaż faktem jest, że ostatnio wieczorem i rano kp bez krzyku. Tylko w ciągu dnia wydziwia...

Ten Nan to przez przypadek w sumie, bo poleciałam po mleko na szybcika, Marysia miała wtedy mega histerię i wzięłam pierwsze, które mi wpadło w ręce, sprawdziłam tylko czy 1 Okazało się, że wybrałam niezbyt ekonomicznie Spróbowałam Bebiko, ale nie chciało mi się nigdy do końca rozpuścić i zatykało dziurki w butelce... Więc wróciłam do NAN, tyle że pediatra kazała mi podawać to z oznaczeniem HA (hypoalergiczne), bo Marysia ma wrażliwą skórę.

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Jeszcze miałam zapytać: gdzie kupujecie czapeczki.? Jedna Franek dostał taka super od cioci z cool club - to chyba smyk? Wygląda jak krasnal a żadne inne mi się nie podobają ;( ma kilka takich zwykłych bawełnianych. Zakładam bo muszę ale wcale mi się nie podobają. Gdzie bym nie była to nic mi się nie podoba. Letnie miał fajne. A tych cieplejszych brak. Wiecie gdzie szukać?
Cool Club to ze Smyka Ja jestem fanką Smyka właśnie, ale tylko wtedy gdy mają promocje Wczoraj właśnie zamówiłam czapkę cieplejszą i taki golfik zamiast szalika, bo jest promocja -50% na drugą tańszą sztukę. http://www.smyk.com/promocje/akcesoria-taniej.html
A teraz mamy cieńszą czapeczkę też ze Smyka, taką wiązaną, z "klapkami" na uszy
Stary 2016-09-24, 15:28   #217
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Australia nie znam się na tych nan ale jakieś są w promocji teraz w Carrefour. Obadam bo nie umiem zdjęcia wstawić, wrrr

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Nie dotyczy mlek poczatkowych...

Ale mam promocje na smyk :-D
I jeszcze
PROMOCJA SMYK - 45%

Na stronie internetowej Smyka jest zniżka na ubrania i buty z kolekcji Cool Club.
Wystarczy wpisać kody rabatowe: RABAT25 i DZIECKO, a otrzyma się 45% zniżki. Dotyczy również przecenionych artykułów.
Kupiłam starszej kurtke zimowa za 70zł
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-24, 15:31   #218
Lena_Marlena
Rozeznanie

Na mleka początkowe jest zakazane robienie promocji

Lece patrzeć promo
Stary 2016-09-24, 15:48   #219
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Na mleka początkowe jest zakazane robienie promocji

Lece patrzeć promo
DlaCzego?
Stary 2016-09-24, 16:20   #220
ania230
Zakorzenienie

Ciężko dzień...spać mi się chce

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-24, 16:24   #221
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
DlaCzego?
Bo WHO rekomenduję do 6m-ca życia dziecko kp

Sophia Loren

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-24, 16:29   #222
ania230
Zakorzenienie

Kapusta i Majunia pomogły z cycem

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-09-24, 17:02   #223
Lena_Marlena
Rozeznanie

Agusia dokładnie jak mówi Madzia. Nie można bo jest to sprzeczne z zaleceniami who i Ministerstwa zdrowia. A promocje zachecalyby matki do kupowania

Ania super!
Stary 2016-09-24, 17:08   #224
Konto usunięte

Cytat:
Bo WHO rekomenduję do 6m-ca życia dziecko kp

A ja myślałam ze who do 2rz
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-24, 17:11   #225
ania230
Zakorzenienie

Jak myslicie mogę napić się karmi? Jak cud już ok?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-09-24, 17:18   #226
Lena_Marlena
Rozeznanie

Dzanet, ale do 6msc wyłącznie kp. A później do roku jako podstawa żywienia i do 2 lat lub więcej o ile matka i dziecko tego chcą

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Ania smacznego
Stary 2016-09-24, 17:18   #227
zabciajs
Zakorzenienie

Dynia upieczona, wsadzona do sloiczków, pozniej zapasteryzuje. Jeszcze nie skonczona, ale to albo wieczorem, o ile Gabrysie znow nie bedzie meczyl katar:/ Albo jutro jakos na raty. A jutro zamiast posiedziec rodzinnie chce posprzatać wreszcie, bo bedzie tatuś to bede mieć jak.

Potrzebuje namiary na jakiś fajny ciepły kocyk, tylko błagam nie minky
Stary 2016-09-24, 17:19   #228
Madzia9999
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65672586]A ja myślałam ze who do 2rz [/QUOTE]
Tak, tak te 6m-ce to takie minimum wg nich. Może źle to napisałam.
Dokładnie jest tak że rekomenduję do 6m-cy a zaleca do 2rz.

Sophia Loren
Stary 2016-09-24, 17:20   #229
Lena_Marlena
Rozeznanie

Nie uwierzycie. Facet robi muffinki. Najpierw przynosi szklankę z czarnym masłem. "Czy to jest spalone masło.?" Haha nie kochanie.
Robi ciasto. Słychać z kuchni "ku*** nie dałem proszku." Ja cii w pokoju, nie wracam się. A za chwilę przychodzi "jak dałem jedno jajko więcej to coś się stanie.? " Padlam.
A później blagalne: "zrobisz Ty następnym razem?"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-24, 17:20   #230
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia dokładnie jak mówi Madzia. Nie można bo jest to sprzeczne z zaleceniami who i Ministerstwa zdrowia. A promocje zachecalyby matki do kupowania

Ania super!
Jakie mm zjada Franek?

Sophia Loren
Stary 2016-09-24, 17:22   #231
Lena_Marlena
Rozeznanie

Cytat:
Jakie mm zjada Franek?

Hippa mieliśmy podejście do bebiko ale brak kupki. Później hipp bio combiotik bo probiotyki miały pomóc na kupkę. No i była co drugi dzień książkowa, teraz coś się zepsuło, ale myślę ze to nie wina mleka.
Stary 2016-09-24, 17:27   #232
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Nie uwierzycie. Facet robi muffinki. Najpierw przynosi szklankę z czarnym masłem. "Czy to jest spalone masło.?" Haha nie kochanie.
Robi ciasto. Słychać z kuchni "ku*** nie dałem proszku." Ja cii w pokoju, nie wracam się. A za chwilę przychodzi "jak dałem jedno jajko więcej to coś się stanie.? " Padlam.

Mój mąż co roku (oprocz tego, bo wtedy pojawila się Gabi i roku wczesniejszego, gdy dwa lata nie jadlam slodyczy-wtedy zrobil mi sałatke owocową) robił mi mega pyszne torty na urodziny, kazdy myślał, ze kupiony bo pieknie sie prezentowały i smakowały obłędnie
Takze tenn..ja bym tu podejrzewała,ze ten Twoj udaje zebyś Ty robiła
Stary 2016-09-24, 17:34   #233
Lena_Marlena
Rozeznanie

Cytat:

Mój mąż co roku (oprocz tego, bo wtedy pojawila się Gabi i roku wczesniejszego, gdy dwa lata nie jadlam slodyczy-wtedy zrobil mi sałatke owocową) robił mi mega pyszne torty na urodziny, kazdy myślał, ze kupiony bo pieknie sie prezentowały i smakowały obłędnie
Takze tenn..ja bym tu podejrzewała,ze ten Twoj udaje zebyś Ty robiła
Haha no nie wiem czy udaje bo mu zależało na tych ciastkach

Ale za to rano na sniadanko zrobił przepyszne pancakes z syropem klonowym mniam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-24, 17:36   #234
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2016-09-24, 18:25   #235
australia87
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65669526]Australia nie znam się na tych nan ale jakieś są w promocji teraz w Carrefour. Obadam bo nie umiem zdjęcia wstawić, wrrr

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Nie dotyczy mlek poczatkowych...

Ale mam promocje na smyk :-D
I jeszcze
PROMOCJA SMYK - 45%

Na stronie internetowej Smyka jest zniżka na ubrania i buty z kolekcji Cool Club.
Wystarczy wpisać kody rabatowe: RABAT25 i DZIECKO, a otrzyma się 45% zniżki. Dotyczy również przecenionych artykułów.
Kupiłam starszej kurtke zimowa za 70zł[/QUOTE]
Oooo dzięki Chyba złożę nowe zamówienie na te same rzeczy, które wczoraj zamówiłam, a tego wczorajszego po prostu nie odbiorę

Cytat:
Hahaha! Przynajmniej miał chęci
Mój to gotowania się nie tyka A pieczenia to już w ogóle Na kolację, podczas której mi się oświadczył, zaserwował mi ugotowane ziemniaki i pulpety w sosie ze słoika
Stary 2016-09-24, 18:29   #236
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:

Mój to gotowania się nie tyka A pieczenia to już w ogóle Na kolację, podczas której mi się oświadczył, zaserwował mi ugotowane ziemniaki i pulpety w sosie ze słoika
Ale czadooowoo
Stary 2016-09-24, 18:52   #237
Lena_Marlena
Rozeznanie

Australia hhaa Twój tz wygrał wszystko
Ale mimo wszystko to takie kochane jest
Stary 2016-09-24, 18:58   #238
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Australia hhaa Twój tz wygrał wszystko
Ale mimo wszystko to takie kochane jest
Mnie to wzruszyło, serio! Zawsze mógł pójść na łatwiznę i przywieźć coś z KFC A on ziemniaki obrał i ugotował i te pulpety podgrzał! No i kurde były świece, wino, te klimaty, wiecie Wiedziałam przecież, że z kucharzem się nie związałam
Stary 2016-09-24, 19:03   #239
Konto usunięte

Cytat:
Oooo dzięki Chyba złożę nowe zamówienie na te same rzeczy, które wczoraj zamówiłam, a tego wczorajszego po prostu nie odbiorę

Ej no, ugotowal zuemniaki trzeba docenić chłopa starania! Zawsze łAtwiej iść do.knajpy

Moja mała aparatka przekręca się na boczek i dziś wzięła taki zamach, że jej masa przekręcila ją na brzuch Ale się wściekła!
Nie mogę z tego klocusia mojego

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Mnie to wzruszyło, serio! Zawsze mógł pójść na łatwiznę i przywieźć coś z KFC A on ziemniaki obrał i ugotował i te pulpety podgrzał! No i kurde były świece, wino, te klimaty, wiecie Wiedziałam przecież, że z kucharzem się nie związałam
O to.mi chodzilo Też by mnie to.wzruszyło
Moj robi najlepsze spaghetti pod słońcem szkoda że tak rzadko
Stary 2016-09-24, 19:20   #240
Lena_Marlena
Rozeznanie

Spaghetti <3 pierwsza randka - tz gotował spaghetti

Sobota wieczór, moje dziecko chyba wyczulo że ostatniej nocy przegial i teraz już śpi no i ostatnio nauczył się usypiac sam w łóżeczku
Mama idzie polezec w wannie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości