|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy IV
Juz do Ciebe zajrzalam (shatin)i ....nie moje nr
jak pech to pech ale cos innego przyuwazylam
|
|
|
|
#602 |
|
Kokon pro
|
a ja zaraz lece na dostawe moze cos uda mi sie zlapac miedzy tym tlumem dzikich bab :P
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam szafę przepełnioną i naliczyłam 11 maleńkich torebek na długim pasku- to już jest obsesja . Nie mogę się z nimi rozstać a jeszcze rozglądam się za ogromnymi torbami .
|
|
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
dziumbi, shatin boskie butki nike....dlaczego ja u mnie nie mogę nic takiego znaleźć
wogóle u mnie z butkami kiepsko ![]() i mówicie że głównie widzicie rozmiary 38-39 a ja mam 38 i u mnie w lumpkach taki numer jest nie do spotkania...albo ja źle szukam
|
|
#605 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadziej, że za tydzień coś trafie fajnego
|
||
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz otwieraja lumpka na przeciwko mojego bloku tylko sie modle zeby w poniedzialek miec na pozniej zebym mogla na dostawy chodzic poza tym wiem ze na Chylonii sa fajne lumpy, ale wez tam jedz i ja nawet nie wiem gdzie dokladnie i na Morskiej jest kilka, tylko sie jakos nigdy wybrac nie moge. Bida z nedza ogolnie w tej Gdyni...
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się czasem uda coś trafić na starowiejskiej bo chyba tylko tam jest jeszcze na wagę póki co Na witomino też zajadę bo nawet nie wiem gdzie, zupełnie nie moje rejony Pozostają chyba tylko jakieś osiedlowe lumpki i nadzieja, że coś uda się "złowić"...
|
|
|
|
|
#609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec zawsze na wyceny chodze, ale ceny moglyby byc przystepniejsze bo jak ja mam placic 15zl za uzywana bluzke to wole poczekac na wyprzedaze i kupic nowa...
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Już odpisałam na Twoje PW. A to konkretnie w Eldorado.
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dziwne szczęście do tej marki, bo w ubiegłym tygodniu kupiłam jeszcze najeczki Cortez Na każdy dzień aerobiku mam inne adidaski Szkoda,że nie mam szczęścia do innych butów (edycja:Meariel) Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2008-02-12 o 17:55 |
|
|
|
|
#613 |
|
Kokon pro
|
ale jetsem zla ;/ pozniej wkleje co udalo mi sie zlapac ale wpadla banda 4 bab lapaly wszystko co sie dalo a najgorsze ze taki sliczny dwurzedowy plaszczyk z zary mi baba sprzed nosa zabrala nabraly pelne siaty, po czym poszlam na rynek patrze a baba na straganie rozwiesza te rzeczy myslalam ze mnie trafi ;/ juz nie mowiac jakie ceny sobie wola za te rzeczy yh szkoda gadac
|
|
|
|
#614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#615 |
|
Kokon pro
|
yh ja nie wiedzialam tez ze one to sprzedaja ale z mama szlam po warzywa i patrze a baba wlasnie rozpakowuje ciuchy a rzucilo mi sie w oczy ze to ona po bluzkach ktore mi zabraly sprzed nosa ;( no i one we 4 wpadaja 2 mlode i 2 stare takie yh szkoda gadac ;/
a to moje co zlapalam przy innym regale na ktorym sa tylko torebki i buty bo z ciuchow to dzis nic ;/ wszystko zostalo w ogromnych rozmiarach a bylam w lumpie 10 min po otwarciu ;/ 1. kopertowka oasis na lancuszku 2.kopertowka atmosphere w pepitke 3.biustonosz 80 C z metkami serduszka z cyrkonii 4/5 buty nieznanej mi firmy na taaaaaaakiej szpilce r 37,5 przejde sie jutro bo pewnie cos doloza ;] byly sliczne kozaki do kolana zamszowe jakby, czarne z kokardka, ale pojde jutro moze beda jeszcze, bo dzis za drogo by wyszly ;] |
|
|
|
#616 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
dorka19801
gasta18 farfalla agus9292 Meariel deejayluka (nie oddam ![]() ![]() ![]() )iszsza Dziekuje bardzo Zycze udanych łowów |
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy użyć wyszukiwarki zamiast zadawać po raz kolejny to samo pytanie |
|
|
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do oddzielnego watku z adresami - pewnie ze sa, tylko kto na nie wchodzi? Juz nie raz tam pisalam i wlasciwie zadnego sensownego namiaru nie otrzymalam. kasiek87 - urocze kopertowki, zwlaszcza ta w pepitke |
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie torebki
|
|
|
#624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tych handlar to faktycznie nienormalne! U siebie nie widuje takich. Tzn w lumpkach jest oczywiście najwięcej takich starych babci ale one nie biorą raczej rzeczy młodzieżowych. Z resztą w sumie to ja sie im tam nie przyglądam zerkam na ciekawsze rzeczy dla mnie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie też tak robią. Któregoś dnia szukam sobie ciuszków w lumpku, niby nowa dostawa a nic nie ma. Przyszła jakaś dziewuszyna i sprzedawczyni ją zawołała na boczek. Ja patrze a ona jej wyjmuje cała stertę extra ciuchów spod lady i żeby sobie wybierała co jej sie podoba. No aż sie zdenerwowałam . Przecież nowe dostawy są dla wszystkich ludzi a nie dla koleżanek pań z lumpków. Ale sie rozpisałam
|
|
|
|
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie najwiecj jest mlodych "dam" co nabiara cale wory a potem udaja ze im ciotka z Ameryki przysłała
W ogóle to mnie wkurza ta moda na lumpeksy
|
|
|
|
#627 |
|
Przyczajenie
|
Jejkuś xD Jestem nowa na forum, więc przejrzałam je całe xD Piękne ciuszki znalazłyście dziewczyny! Zaraz lecę po aparat i zrobię swoim ciuszkom z lumpeksów foty
Ale kupiłam je już dawno x) Jakiś czas temu widziałam taką boską sukienkę czerwoną, która przydałaby mi się na bal trzecich klas Kosztowała tylko 30 zł! O.O Niestety ktoś mi ją zgarnął sprzed nosa x(
|
#628 | ||
|
Kokon pro
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() dziekowac ![]() Cytat:
no a najgorsze jest to ze pozabieraly wlasnie wszystkie tuniki, jakies retro na guziczki takie sliczne bluzeczki i ogolnie wszystko co w mniejszych rozm ;/ a spodnie to na 4 wieszaki z ktorych kazdy ma 3 m znalazlam jedne spodnie w moim rozm ;/ najgorsze jest to ze nabiora wszystko co im w lapy wpadnie a pozniej poltorej godz siedza i wybieraja w kacie i odkladaja mase rzeczy bo np zlapaly kilka podobnych grr... |
||
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękny staniczek, torebeczki, buty - super!
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę zwłaszcza torebek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

jak pech to pech ale cos innego przyuwazylam

3/3/6-22/7/8

.

i na Morskiej jest kilka, tylko sie jakos nigdy wybrac nie moge. Bida z nedza ogolnie w tej Gdyni...

Na witomino też zajadę bo nawet nie wiem gdzie, zupełnie nie moje rejony 

Na każdy dzień aerobiku mam inne adidaski 
Któregoś dnia szukam sobie ciuszków w lumpku, niby nowa dostawa a nic nie ma. Przyszła jakaś dziewuszyna i sprzedawczyni ją zawołała na boczek. Ja patrze a ona jej wyjmuje cała stertę extra ciuchów spod lady i żeby sobie wybierała co jej sie podoba. No aż sie zdenerwowałam
Ale sie rozpisałam
Kosztowała tylko 30 zł! O.O Niestety ktoś mi ją zgarnął sprzed nosa x(