|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Ja bym zostala przy komodach. Takich, ktore Wam sie przydadza, ewentualnie na sprzedaz. Szafa przyda sie dla kilkuletniego dziecka, ktore tak szybko nie wyrasta z ciuszkow. Nie sadze, zeby chcialo nam sie wieszac rzeczy dla noworodkow
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szafy to bede miała zabudowana wnękę z lustrzanymi drzwiami. Dokupię tylko komodę z szufladami i wystarczy. Nie bede przesadzać. Nie wiem ile bede w tym mieszkaniu mieszkać, wiec szkoda je tak zagracać. |
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady. Chyba serio zostanę przy komodach a przy kolejnych meblach coś się pokombinuje, może nawet z jakąś zabudową
![]() Shiruvii, wózki to temat rzeka Ja po oglądaniu w necie i takim ogólnym w sklepach byłam kompletnie w rozsypce... dopiero jak pojeździłam sobie każdym przynajmniej po te 10 minut to został mi dopiero faworyt. A czy go kupię to już zupełnie inna bajka
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz te meble?Dziękuję za kody! Kupiłam synowi kurtkę zimową i kombinezon dla księżniczki za całe 108 zł.
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że kody już nie działają
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2590 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej!
Dzięki za przyjęcie do klubu miałam dzisiaj intensywny dzień, dopiero wróciliśym do domu także dzisiaj chyba Was nie nadrobie Rano pojechałam na badania do laboratorium, na czczo więc umierająca :P jak zobaczyłam kolejke to wiedziałam, że nie dam rady, facet nam poradził inne laboratorium niedaleko, a tam jak zajechaliśmy to czynne pon-pt. Tym sposobem byłam głodna, zła, siki wylądowały w kosztu, a ja kolejną próbę mam w poniedziałek i wtedy już muszę je zrobić. Nie wiem jak przeżyję krzywą cukrową bo bez śniadania czuję się koszmarnie. Potem imprezka rodzinna i objadłam się, tzn. nie zjadłam jakoś mega dużo, ale widzę, że teraz porcje muszę mieć mniejsze, bo już nie mieszczę tyle co wcześniej. Dobra zabieram się za czytanie Was, aż się boję jąką normę szefowa dała i ile mam stron zaległości ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a tak się npaliłam
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, swietne wieści! Gratuluje chłopca! Piona!
Czyli te twardnienia to taka Twoja natura? A masz tez uczucie ciagniecia i napiecia brzucha jak chodzisz? Mozesz mi przypomniec jeszcze raz jaki bierzesz magnez? |
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Wczoraj ok 19 jeszcze działały 2 kody, zrobiłam drugie zamówienie dla córki, ma pełną szafę ale zawsze muszę jej coś kupić jak blizniaką kupuje i dla dzieci z rodziny na 6 grudnia
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga!!! Nie ogarnęłam, że te kody są na ciuszki. Sprawdźcie je jeszcze raz.
Poza tym znów obudziłam się o 8:00... Mariea, cieszę się z udanej wizyty. Lubię dobre wieści ![]() Mam tak intensywny weekend, że mi w ogóle ciężko Was nadrobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Zważyłam się dzisiaj i mam 0,7kg mniej niż tydzień temu
Powinnam się martwić?
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i raczej sobie nie żałowałam..
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przy tym trochę chudniesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, jak chodzę nie czuje napięcia. twardnienia mam prawie co rano, macica twarda jak kula, a to kłucie miałam w piątek wieczorem pierwszy raz w 2 trymestrze dlatego się zestresowałam, bo się naczytałam, że łożysko może się odklejać na szczęście nic się nie odkleja i łożysko jest ładne.jedyne co to szyjka 30 mm, ale lekarz powiedział, że nie panikujemy bo mieści się w normie, a poza tym jest pięknie zamknięta. nawet na usg mi pokazał palcem, że mam najbardziej pożądaną szyjkę zakończoną jakąś bulą czy czymś takim, a taki kształt najbezpieczniejszy. za 3 tygodnie następna wizyta i ma mi zmierzyć szyjkę czy jest taka jak była czy coś się nie zmienia. aha, tylko się dowiedziałam, że dziecię usadowione pośladkowo (miednicowo), ale jeszcze ma kilka tygodni na przekręcenie się. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- hahaha ja wczoraj rozwaliłam gina, bo mu pokazuje jak mi brzucho urosło i mu mówię : widzi pan, kto trafi za kobietami, najpierw chcą być jak najchudsze, a potem się cieszą, że brzuch im rośnie śmiał się, bo był świadkiem (chodziłam od stycznia na wizyty 1 a czasem nawet 2 x w miesiącu) moich zmagań z dietą i utratą kilogramów. a teraz wszystko idzie w diabły, ale co tam, będę miała znów zajęcie w przyszłym roku opuszczę nasze forum na rzecz forum odchudzaczek
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
ojojoj szefowa tylko pięknie prosi zeby na luzie podejść do ewentualnej dyskusji nad kubelkowymi siedziskami i ich nizszosci/ wyzszosci nad niekubelkowymi, wadami kregoslupa i tym podobne, bo wiem, ze to potrafi byc ostry temat zapalny na roznych forach, niczym dyskusje o szczepionkach
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Morning... Bije rekordy spania.. Właśnie się obudziłam...
mąż robi śniadanko a ja jeszcze leżę... )
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziekuje za info, poczytam sobie troche wiecej, bo to jednak nie takie latwe.
|
|
#2606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wózki a wybieramy 2w1, nosidełko z bazą osobno kupimy / zwariować można
|
|||
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja pewnie tez bede probowala chustonoszenia
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam na 4 piętrze bez windy, też myślę o spróbowaniu z chustami
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
ale gondola jest do czsau az dziecko usiadzie...wiec jak maly w 6miesiacu bedzie siedział to gondola idzie w odstawke
![]() Anex sport kupil moj znajomy z pracy urodził mu sie synek kilka dni temu to podpytam jak sie sprawuje ![]() ![]() generalnie jeszcze sotatnio na grupie fb mam z wro przeczytalam zeby na prawde sprawdzac samochod kontra fotelik bo jakas dziewczyna w swoim owszem zapieła fotelik a w drugim aucie pasy były za krotkie, bo auto posiadało izofix wiec pasy juz nie byly dostosowane... moj ma izofix...ale ja bazy nie chce wiec mam nadzieje ze pasy sie naciagna bo jak nie to konieczny wydatek sie szykuje...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

Ja po oglądaniu w necie i takim ogólnym w sklepach byłam kompletnie w rozsypce... dopiero jak pojeździłam sobie każdym przynajmniej po te 10 minut to został mi dopiero faworyt. A czy go kupię to już zupełnie inna bajka 

Powinnam się martwić?
na szczęście nic się nie odkleja i łożysko jest ładne.
bo jak nie to konieczny wydatek sie szykuje...