|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
jeszcze nie miałam żadnego |
![]() ![]() ![]() ![]() |
807 | 14,68% |
jednego |
1 979 | 36,01% |
dwóch |
841 | 15,30% |
trzech |
517 | 9,41% |
czterech |
332 | 6,04% |
pięciu |
188 | 3,42% |
sześciu |
142 | 2,58% |
powyżej sześciu |
690 | 12,55% |
Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | ||
BAN stały
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Tutaj:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Nie napisał, że jemu wolno chodzić na prostytutki a dziewczyna ma mieć max 2 partnerów. Napisał, że jakby się dowiedział, że jego ukochana miała AŻ 2 czy 3 partnerów przed nim i by jej uczuciami targany nie potrafił rzucić, to by ją zdradził z kilkoma prostytutkami, żeby się poziom cnotliwości w jego mniemaniu wyrównał. Widzisz tam to, co chcesz widzieć, a nie pełny rozkwit tego rynsztoka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Konto usunięte
|
Tak tego nie odebrałam, natomiast również mam wątpliwości co do tej metody wyrównywania rachunku i jej sprawiedliwości. Ale już nie będę psuć koledze planów, na pewno jest przekonany, że wymyślił salomonowe wyjście z tej hipotetycznej sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
thirky to już wolę żeby mnie zapytała o ilość niż miałbym opowiadać o ex.
Bo choć mam do nich stosunek obojętny to jest jedna o której pamiętam i chyba będę pamiętał.Czasem się zastanawiam co by było gdyby tego sama nie zepsuła a uwierz mi żadna by tego nie chciała usłyszeć.Bo można zepsuć coś co z mozołem ustawiasz i zrobić komuś krzywdę.
![]() |
#1684 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "połowa miasta" odnosiła się do potencjalnych chorób. Wkońcu wizaż zna mnie bardziej i wie lepiej:-D
![]() |
![]() |
#1686 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- A od czego są badania i prezerwatywy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Przecież gumki sa be albo się o nich zapomina w szale namiętności.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamknąłem to ja to 4,5 roku temu.Bez skrupułów nawet mi powieka nie drgnęła.Z pamięci tak się nie da chyba,że masz jakiś patent na coś takiego.I to zostanie już we mnie być może z każdym rokiem coraz mniej.Można się przyznać tylko czy ktoś na tym zyska?Nikt a stracić można wszystko i nie będzie tu wygranych.
![]() |
![]() |
#1689 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale jak wspomniałem wcześniej to jest mój światopogląd, moja zasady, moje marzenie i rozumiem że ktoś może mieć inne, nie potępiam i nie chce się tutaj wdawać w sprzeczkę na forum. Zdaje sobie z tego sprawę że moje poglądy mogą być kontrowersyjne, wzbudzać oburzenie i prowokować atak w moją stronę. Ale ja tak myślę, takie mam podejście i nie zmienię tego. Ciesze się z wyników ankiety, że większość Pań ma lub miała jednego partnera i mam nadzieje że odpowiedzi są szczere. Myślę że wypadało by zakończyć tą dyskusje bo niepotrzebnie tylko wzbudza w nas negatywne emocje. Edytowane przez LonleyPaladin Czas edycji: 2016-09-25 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |
on tired little feet
|
Cytat:
nikt Ci nie zabrania mieć kryterium "możesz mieć tylko 3 parterów", ale mówienie o ludziach że są "łatwi" bo żyją inaczej niż Twój światopogląd zakłada jest słabe. a niby nie potępiasz... ![]()
![]() |
![]() |
#1691 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko dodam że dla mnie i tych trzech partneròw to za dużo. Ale podałem tą liczbe bo najczęściej pada jako "norma". Nie potępiam takich ludzi, nic do nich nie mam ale wdawać się z nimi w bliższe relacje bym nie chciał. Tak samo jak toleruje homoseksualistòw i jestem przeciwny ludzią ktòrzy wykorzystują przemoc fizyczną i słowną wobec nich ale też nie chciałbym bliżej wchodzić w to środowisko. Edytowane przez LonleyPaladin Czas edycji: 2016-09-26 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Nie czytam dyskusji, odniosę się tylko do tematu wątku
![]() Jestem dinozaurem trochę - jeden partner ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
BAN stały
|
Lepiej nie wchodzi w tą dyskusje, bo widzę że wywołuje w ludziach agresje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Wtajemniczenie
|
Jezuuu pójść na dziwki kilka razy bo kobieta miała wcześniej coś co się nazywa "życiem" i "zwiazkiem' z jednym bądź wieloma ex partnerami.
Paladin musisz być strasznie smutnym człowiekiem, głosząc swoje poglądy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | |
Konto usunięte
|
Nie, z powodu całej reszty, z przebiegłym planem zdrady gdyby czasem dziewicą nie była na czele. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, będę podsyłać Twoje wypowiedzi dziewczynom myślącym podobnie i oceniającym "moralność" ewentualnego kandydata wróżąc z liczby partnerek seksualnych.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
BAN stały
|
Widzę cztery wyjścia.
1. Zostajesz sam do końca życia. 2. Masz szczęście i trafia Ci się kobieta spełniająca Twoje oczekiwania. Żyjecie długo i szczęśliwie. 3. Masz ogromnego pecha i zakochujesz się w dokładnym przeciwieństwie. Osobiście życzę tobie tego drugiego. Nie wydajesz się złym człowiekiem tylko samotnym i sfrustrowanym dlatego nawet nie obraża mnie to co napisałeś ponieważ ci współczuje. I chyba każdy chciałby partnera z jak najmniejszą ilością trupów w szafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Raczkowanie
|
Co Wy chcecie od tego chłopaka?Ma taki pogląd na życie podzielił się nim z nami i wszystkie piszecie mu,że jest bee.On ma 26 lat i chce budować swoje życie po swojemu
i co tu jest złe?Chce tak niechaj tak zrobi i nic innym do tego,bo zaczynacie mu wmawiać rzeczy o których nawet do końca nie pomyślał i o których ma na razie mgliste pojęcie.Jakieś opcje, ostrzeżenia to śmieszne ja mu życzę dobrego życia takiego jak chce i oby się spełniło.Skąd wiecie że jest samotny i sfrustrowany? A może właśnie ma swoje pasje,grono przyjaciół z którymi lubi przebywać,nie znacie go a wydajecie osądy.Po co?
![]() |
#1698 |
BAN stały
|
http://adonai.pl/milosc/?id=39
https://www.youtube.com/watch?v=y37_5eRQ8aA http://www.fronda.pl/blogi/pogaduchy...ucia,2764.html Współczujcie niepełnosprawnym ludziom, cierpiącym dzieciom czy zwierzętom, ja na prawdę tego nie potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jak koniecznie chce traktować ludzi przedmiotowo to jego wybór, ale to publiczne forum, każdy może się wypowiedzieć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Ale co to ma do rzeczy? Jak ktos gardzi fronda to musi czytac gw? To jest twoj argument?
A fronda to hejtersko sekciarski portal. Ciagle walkuja to samo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś jeszcze?
![]() |
![]() |
#1704 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale jeśli GW ma tu tyle do rzeczy co Fronda, którą chwalony przez Ciebie dyskutant tu zaserwował, to najwyraźniej obaj uważacie, że jest istotna. A skoro tak, to może wyjaśnisz, dlaczego tak negatywnie oceniasz gw, a tak pozytywnie gościa, który deklaruje, że będzie zdradzał swoją ewentualną przyszłą dziewczynę z prostytutkami, jak z jakichś powodów uzna, że wygodnie mu z nią być, mimo że jej przecież nie pokocha. Skoro na niego patrzysz przez pryzmat wydobytych z czeluści oceanu założeń o prostodusznych i pozytywnych źródłach jego zdradziecko-manipulanckich fantazji, to konsekwentnie należałoby równie łaskawym okiem spojrzeć na gw. Człowiek, dla którego czystość istotnie jest tak ważna, jak deklaruje ten tu nie wymyśliłby związku ani układu z osobą, której nie szanuje i zdradzania jej w imię jakiejś zwyrodniałej "równowagi". To twory oślizłego, gnijącego umysłu, nie wstrzemięźliwego monogamisty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
GW przedstawia tylko swój punkt widzenia, czy też interesy określonych grup.
Jakoś nie spotkałem się z artykułem gdzie pochylają się nad ludźmi pracującymi np. za 4zł/h, czy wzywające rząd do wprowadzenia minimalnej stawki za godzinę pracy. W kwestii ściągania emigrantów którzy doprowadzą do wielkiego kryzysu w Europie przedstawiają jedną linię a do tego wyłączają komentarze aby ludzie nie zamieszczali filmów np. z Paryża czy innych miast aby pokazać co tam się dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Jezeli chodzi o komentarze to sa wylaczone zeby nie pluc rasistowskim hejtem - ale wylaczone z tego co zauwazylam przy niektorych artykulach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
BAN stały
|
Nie interesuje mnie z jakiego potralu pochodzą te informacje. Pokazuje tylko że są grupy ludzi którzy myślą podobnie jak ja. Jeżeli dowartościuje i uspokoi was zwyzywanie anonimowego człowieka w internecie to proszę ulżyjcie sobie. Nazwijcie mnie nieudacznikiem, frustratem, śmieciem. Zresztą obrażacie nie tylko mnie już od dłuższego czasu (chodzi mi o społeczeństwo laickie). Nikt nie traktuje z nas człowieka przedmiotowo. Bo nie o dziewictwo fizyczne tutaj chodzi. Równie dobrze można powiedzieć o każdym kto ma jakieś preferencje, każdy z nas ma jakieś wymagania, ja nie mam wielkich w kwestii wyglądu(nigdy jakoś szczególnie nie przywiązywałem do tego wagi i podobają mi się kobiety które na ogół nie podobają się innym) ale to jedno. I przeszłość ma znaczenie, bo ona nas kształtuje, stawia podwaliny dla teraźniejszości i przyszłości.
Z tymi prostytutkami podałem tylko przykład, nie wiem czy kiedykolwiek bym skorzystał z usług takiej pani, wolałbym nie ale gdybym był jak większość a miał takie wymagania nic by mi nie stało na przeszkodzie wykorzystać kobietę po "przejściach" i ją zostawić dla innej. A ja nie chce tego. Chce spotkać kobietę która będzie na tym samym etapie życia co ja, bez porównań, bez zranień miłosnych, bez szyderczych uśmieszków kochanków spotykanych na ulicy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja rozumiem, że histerycznie się boisz porównań i jesteś zazdrosny o przeszłość - z tym można sobie poradzić. Ale te tekstu o nodze Romka i ręce Grzesia, że dziewczyna nigdy nie będzie "wpełni Twoja", bo już ją jakiś zmacał i "oddała się" innemu - litości... To nie ma nic wspólnego z miłością, raczej z szukaniem potwierdzenia swojej wartości w cudzych majtkach. BTW gdyby do mnie się jakaś eks "szyderczo uśmiechała", to bym pomyślała, że babie odbiło, jest sfrustrowana albo wciąż nie może sobie poradzić z rozstaniem, chyba by mnie musiało powalić, żebym przez wzgląd na kogoś takiego wybierała sobie partnera. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Konto usunięte
|
Nie widzę nic złego w szukaniu osoby z małą ilością partnerów seksualnych. Sama nie miałam jeszcze nikogo, a seks traktuję jako wyraz miłości między dwojgiem ludzi będących w związku. W dodatku nie zdecydowalabym się na rozpoczęcie współżycia gdybym nie ufala i nie była pewna danej osoby. Dlatego sama szukam partnera który będzie miał poglądy zbliżone do moich, który nie będzie miał na swoim koncie seksu na jedną noc czy w układzie ff.
Jednocześnie nie uważam aby było coś złego nawet w takich układach czy jednonocnych przygodach. Nie wyobrażam sobie abym mogła oceniać ludzi po ilości partnerów, bo to jest ich prywatną sprawa i mnie ostatecznie to nie interesuje. Ktoś wcześniej wspominał o dobieraniu sobie kręgu znajomych na tej podstawie, dziwne. Urywasz kontakt z dobrym kolegą/ koleżanką bo ma bujniejsze życie seksualne? Dla mnie ważne jest podejście partnera do tego tematu , nie to żeby był nietknięty przez kryśkę czy inną zośkę. I nie to żeby później przypadkiem nie trafić na bożenę z kpiącym uśmiechem która już go "miała". LonleyPaladin gdybyś szukał nawet dziewicy, mając podejście do tematu jak przedstawiłam, podejżewam że nikt nie naskoczyłby na ciebie. Ale u ciebie nie wynika to z przekonań tylko z zakompleksienia, boisz się tych wyimaginowanych kpiących uśmieszków byłych kochanków, kobiety traktujesz jak używane przedmioty. Te myślenie siedzące w twojej głowie nie jest zdrowe i z tego musisz sobie zdać w końcu sprawę. W dodatku to " wyrównanie" ilości partnerów zdradą, jest w moim odczuciu obżydliwe. Bo twoje "poglądy" nie wzięły się z chęci posiadania partnerki dla której seks jest wyrazem miłości i to z tym jedynym mężczyzną z którym chciałaby spędzić życie, a stąd ze sam chciałbyś mieć bujniejsze życie seksualne, a że takiego nie masz to przynajmniej chcesz mieć " po równo", boisz się ze ktoś będzie cię porównywal. Czyli ostatecznie wszystko sprowadza się do twojego zakompleksienia i paskudnego charakteru. Edytowane przez 201601201618 Czas edycji: 2016-09-29 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Uff ale się rozpisałem, domyślam się że dopiero teraz pójdzie fala obrażania mojej osoby, piszcie piszcie, w końcu to moja decyzja że napisałem takiego posta na takim forum, spodziewałem się takiej reakcji, bo nie pierwszy raz już spotkałem się z takim nastawieniem. Edytowane przez LonleyPaladin Czas edycji: 2016-09-30 o 00:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.