Scent Bar LX - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-25, 23:39   #571
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dzięki za rady Powiem Ci, że na chwilę obecną spokój z drapaniem uszu (podusiły się od tego Oticlaru, czy jak?) Piszesz o leku "na kark", czyli w przypadku świerzbu usznego nie ma potrzeby stosować środków dousznych? Tak w ogóle Kajtek zgubił wczoraj swoją nową obrożę, żółty, oczoyebny brokat z dzwoneczkiem (cały jeden dzień w niej chodził), muszę ogród przeszukać (chyba te "bezpieczne zapięcia" zbyt łatwo się rozpinają)

Graty! A mebel cudny, fakt

---

Wczoraj wróciłem do domu w damskiej kurtce narciarskiej, białej, rozmiar xs na moje (połówki zamka miałem na szerokości sutków) Dobrze, że środek nocy był i do domu parę kroków
Czy to znaczy, że któraś dama wróciła bez kurtki?
Rany, nic dziś nie zrobiłam... mam kaca moralnego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 23:51   #572
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Tak w ogóle dowiedziałem się dzisiaj o sobie, że "taki młody chłopak, a taki kulturalny"
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Po dwakroć się pomylili.

Cytat:

Ziiimnooo! Przyjdzie mi niebawem schować krótkie spodnie na dno szafy
Ee tam znam takiego co w zimę w krótkich popylał

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Byłam u tesciowej, pogadałysmy, obaliłysmy kielonki jajkówki, nakarmila mnie leczo, wspomogła $, cud nie tesciowa
Się nie chwal tak publicznie, bo jeszcze Ci ją jaka podkradnie

Chociaż ja mam też w sumie ok teściową, pogadać trochę pogada, pić z nią chyba nie piłam, dolarów nie dawała co najwyżej złotówki, a jeśli chodzi o jedzenie to nadgorliwa trochę (jak moja babcia ) Dodatkowo za blisko mnie nie mieszka, więc jest całkiem ok

Cytat:
Z cyklu "Co macie na obiad?", u nas dzisiaj karp, prawdopodobnie bez niczego
Qrde szybko mi czas ostatnio mija, ale, żeby Wigilię przeoczyć

Jemy karpia ino we Wigilię. Zjadłabym se w sumie teraz.

Cytat:
Wrocilam z kinowni, 7 wspaniałych zaliczone. Nastawiłam sie ze bedzie lipiaty, a tu jednak mi sie podobał
Też zamierzam obejrzeć

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
My z Guciem byliśmy na Sekretnym życiu żwierząt (czy jakoś tak) - no, ubawiłam się, doskonały film! Świeże pomysły, ciekawa intryga, baaardzo dobry!
Oglądałam, dla mnie całkiem ok, ale bez większych zachwytów

Macham na dobranoc
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2016-09-25 o 23:52
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 00:13   #573
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Z takich dobrych kreskówek polecam Wam, o ile jeszcze nie znacie, bo to stare - Film o pszczołach Kolejna parodia "prawdziwego życia" fajne zajawki do Stinga etc Bardzo dobry poziom.
O, nie znam!

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Też uważam, że przeginają, co tydzień ktoś gdzieś biega, won do lasu!!! Moi znajomi, którzy mieszkają na Wawrze, regularnie mają odcięte WSZYSTKIE drogi dojazdowe do centrum...
Zapisz
Wojtek był na mieście, samochodem i wrócił wściekły, sącząc przez zęby, że chętnie by po cichutku przejechał jakiegoś maratończyka

Cytat:
Rany, nic dziś nie zrobiłam... mam kaca moralnego.

To kwestia czasu - być może
Jak się tak bez pamięci zasuwa jak dziki, to potem ciężko przestać, ale to nic złego - wprost przeciwnie, umiejętność wypoczynku to coś baaardzo cennego.

Ja się czuję, jakby przeze mnie czołg przejechał, ale jednocześnie szczęśliwa i uwolniona - otóż, tu Wam muszę powiedzieć, nie będzie więcej Panienek. Tylko dokończę zlecenia i ew, sporadycznie - czas na obrazy dedykowanie MNIE
Pomyślcie, jeśli za Panienkę biorę 350zł i średnio jestem w stanie wykonać 4 na miesiąc - to jaki z tego jest zarobek? Po odliczeniu materiałów? No marny. A czas jest jeden - malując Panienkę nie robię innych rzeczy. Tak strasznie tęsknię do pejzaży, do portretów, ba, do autoportretu - i już mam wszystko wymyślone!
Wiecie, wyobraziłam sobie, że do końca życia maluję Panienki - brrrrr! Myślę, że poza pojedynczymi przypadkami one mnie już nie rozwijają.
Teraz pytanie - czy te "moje", najmojsze rzeczy chwycą - oto jest pytanie.
Wojtek mówi "Nie możesz się bać! Maluj, maluj, maluj, bo jesteś świetną malarką. " No więc maluję - Agnieszka już prawie skończona i jest nowa (w nowej formule - i ma twarz!) - na szczęście przełamałam jej "anielskość" (normalnie anioła namalowałam!), wczoraj w nocy - szkic pejzażu z sosnami.
Panienki maluję od 2010 albo 2011 roku.
A chce mi się większego formatu, duftart też się zmieni - abstrakcja i czysta synestezja. Czas wykorzystać to, co widzę, kiedy wącham zapachy. Zdecydowanie.
Na początek Rien będzie. Jak tylko przytnę płyty do kwadratu i kupię dużo czarnej farby
Najlepsze, że zapachy widzę też jako bryły - nie tyle rzeźby, ile obiekty różne, często miękkie, o dziwnych powierzchniach. To wszystko jeszcze napiszę na blogu.

Jutro spotykam się z dyrektorką Domu Kultury Śródmieście - sama mnie zaprosiła, może będzie wystawa, kto wie...? Mają piękną powierzchnię wystawienniczą i to w samym Centrum.

Trzymajcie kciuki za mnie, bo emocji tyle jest we mnie i muszę skoczyć na głęboką wodę. Nie wiem, czy przez to ruszę do przodu, ale bez tego na pewno nie.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 01:05   #574
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nic z tych rzeczy, kurtka została wypożyczona na okoliczność niemożności odnalezienia mojej własnej bluzy (która leżała cały czas na tzw. "widoku" w kuchni) Uprzedzając pytania - aż tyle tych wypitych % nie było, słowo
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ee tam znam takiego co w zimę w krótkich popylał
Tworki? Świecie nad Wisłą? Obrzyce?
Cytat:

Jemy karpia ino we Wigilię. Zjadłabym se w sumie teraz
Powiem Ci, że my poza Wigilią jemy karpia może raz, dwa razy do roku
Cytat:
Wojtek był na mieście, samochodem i wrócił wściekły, sącząc przez zęby, że chętnie by po cichutku przejechał jakiegoś maratończyka

Cytat:
Trzymajcie kciuki za mnie, bo emocji tyle jest we mnie i muszę skoczyć na głęboką wodę. Nie wiem, czy przez to ruszę do przodu, ale bez tego na pewno nie.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 09:18   #575
gryx82
BAN stały

Stary 2016-09-26, 09:21   #576
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ooo, chcę takie kraty w oknach! I świecznik! I kolor włosów jak ta laska w "welonie"!

Ju, trzymam kciuki, wg mnie trzeba się rozwijać Bardzo jestem ciekawa nowej odsłony duftartu.

Skoro już o artyzmie mowa, to muszę ponarzekać, że życie nie daje mi potrenować. Idę na fotki z wózkiem więc mały kwęka, albo matka kwęka, że zimno, że nudno, że długo. Słońce okołopołudniowe też nie sprzyja, a po 15tej już muszę lecieć po N... No i jak ja mam się naumieć dobrze focić? Już namówiłam chłopa na urlop w październiku, będzie odbierać N, a ja wyruszę w okoliczny plener pstrykać jarla, listki i badylki, hłe hłe.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 10:50   #577
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ooo, chcę takie kraty w oknach! I świecznik! I kolor włosów jak ta laska w "welonie"!

---

Rano zapowiadał się piękny, słoneczny dzień, a teraz szare niebo i nawet skrawka słońca!
Stary 2016-09-26, 10:58   #578
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Co do wystawy, to faktycznie, na zdjęciach niemal widać tę wilgoć. A jest się o co obawiać. Dobrze, że będą przenosiny.

Cytat:
O, nie znam!

To kwestia czasu - być może
Jak się tak bez pamięci zasuwa jak dziki, to potem ciężko przestać, ale to nic złego - wprost przeciwnie, umiejętność wypoczynku to coś baaardzo cennego.

Ja się czuję, jakby przeze mnie czołg przejechał, ale jednocześnie szczęśliwa i uwolniona - otóż, tu Wam muszę powiedzieć, nie będzie więcej Panienek. Tylko dokończę zlecenia i ew, sporadycznie - czas na obrazy dedykowanie MNIE
Pomyślcie, jeśli za Panienkę biorę 350zł i średnio jestem w stanie wykonać 4 na miesiąc - to jaki z tego jest zarobek? Po odliczeniu materiałów? No marny. A czas jest jeden - malując Panienkę nie robię innych rzeczy. Tak strasznie tęsknię do pejzaży, do portretów, ba, do autoportretu - i już mam wszystko wymyślone!
Wiecie, wyobraziłam sobie, że do końca życia maluję Panienki - brrrrr! Myślę, że poza pojedynczymi przypadkami one mnie już nie rozwijają.
Teraz pytanie - czy te "moje", najmojsze rzeczy chwycą - oto jest pytanie.
Wojtek mówi "Nie możesz się bać! Maluj, maluj, maluj, bo jesteś świetną malarką. " No więc maluję - Agnieszka już prawie skończona i jest nowa (w nowej formule - i ma twarz!) - na szczęście przełamałam jej "anielskość" (normalnie anioła namalowałam!), wczoraj w nocy - szkic pejzażu z sosnami.
Panienki maluję od 2010 albo 2011 roku.
A chce mi się większego formatu, duftart też się zmieni - abstrakcja i czysta synestezja. Czas wykorzystać to, co widzę, kiedy wącham zapachy. Zdecydowanie.
Na początek Rien będzie. Jak tylko przytnę płyty do kwadratu i kupię dużo czarnej farby
Najlepsze, że zapachy widzę też jako bryły - nie tyle rzeźby, ile obiekty różne, często miękkie, o dziwnych powierzchniach. To wszystko jeszcze napiszę na blogu.

Jutro spotykam się z dyrektorką Domu Kultury Śródmieście - sama mnie zaprosiła, może będzie wystawa, kto wie...? Mają piękną powierzchnię wystawienniczą i to w samym Centrum.

Trzymam, i uważam, że iście zgodnie z intuicją, ze sobą, daje satysfakcję. za nowy etap.

Co do Agnyski - aż krzyknęłam przewrotnie thank goodness! Z całym szacunkiem do Agnyski, która niewątpliwie dobrym człowiekiem jest, to poznałam ją jako dosyć konkretne przeciwieństwo anioła

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-09-26 o 11:00
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 11:34   #579
Murszafka

Dzień dobry znad samotności... Po tygodniu pobytu, przed chwilą wyjechała ode mnie moja ukochana cioteczka.
A ja zabieram się za pakowanie kalendarzy do wysyłki i coś mi mówi, że tego dziadostwa na raz nie uniosę i będę musiała dwa razy na pocztę latać... A ja tak ich kocham

Stary 2016-09-26, 11:54   #580
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Się nie chwal tak publicznie, bo jeszcze Ci ją jaka podkradnie

Chociaż ja mam też w sumie ok teściową, pogadać trochę pogada, pić z nią chyba nie piłam, dolarów nie dawała co najwyżej złotówki, a jeśli chodzi o jedzenie to nadgorliwa trochę (jak moja babcia ) Dodatkowo za blisko mnie nie mieszka, więc jest całkiem ok

Też zamierzam obejrzeć
Ha ha, już widzę, jak teściówka daje sie podkraść

Ja to myśle, ze się dogaduję z nią tak dobrze, bo ten sam znak zodiaku, wiec wiem jak manewrować, zeby było dobrze

Polecam, bo gdybym miała jeszcze raz wybór czy isć na ten film, to bym poszła
Zresztą nie pamiętam, zeby Washington kiedyklwiek spierniczył swoją rolę w filę To jest jeden z niewielu aktorów, którego lubię i cenie. Reszta obsady też ciekawa

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 12:43   #581
Parabelka
Panaroja

snad 4,5h snu i drugiej kawy
Cytat:
Cóż za szlachetne poświęcenie dla dobra narodu!
ktoś musi
Cytat:

Też uważam, że przeginają, co tydzień ktoś gdzieś biega, won do lasu!!! Moi znajomi, którzy mieszkają na Wawrze, regularnie mają odcięte WSZYSTKIE drogi dojazdowe do centrum...
Zapisz
won z lasu !!! jak biegają po lesie , to ja się nie mogę na rodosa dostać

Cytat:
Było fajnie, męcząco (hesusie wejść na tę górę zamkową, nawet bez zbroi, za to z astmą, nie jest lekko), rycersko, był koth zamkowy stróżujący, fajnie było. Trochę się tylko obawiam wilgoci, także na grudzień wystawa przejedzie do cieplejszych pomieszczeń. Tu kilka zdjęć.
Zapisz
o jak cudnie byłam kiedyś dawno w Grodnie zamek był w dużo gorszym stanie niż teraz i ekspozycji żadnej nie było , ale wilgoć nadal czuć ze jest
Mursz, Twoje rysunki są po prostu prze-cu-dow-ne te zwierze normalnie żyją
Cytat:

Jemy karpia ino we Wigilię. Zjadłabym se w sumie teraz.
ja nawet we Wigilię nie jem , bo jestem do karpia sama , a ościstych pcheł o wadze kilograma nie uznaję porządny karp, którym można sie nie udławić , zaczyna się od 3 kilo, a skąd takiego wziąć i kto to zje
Cytat:

Ja się czuję, jakby przeze mnie czołg przejechał, ale jednocześnie szczęśliwa i uwolniona - otóż, tu Wam muszę powiedzieć...

1.absolutnie rób, co Ci intuicja i chęć dyktuje , bo wtedy to co robisz jest szczere, a to się na jakość przekłada
2.trzymam wszystko : magia::magi a:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 12:54   #582
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

"To nie jest kraj dla biegających" (parafrazując tytuł pewnego filmu)
Cytat:
ja nawet we Wigilię nie jem , bo jestem do karpia sama , a ościstych pcheł o wadze kilograma nie uznaję porządny karp, którym można sie nie udławić , zaczyna się od 3 kilo, a skąd takiego wziąć i kto to zje
Takie trzykilogramowe są najlepsze, to optymalna waga Zawsze można część kothom oddać
Stary 2016-09-26, 13:29   #583
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Takie trzykilogramowe są najlepsze, to optymalna waga Zawsze można część kothom oddać
najlepsze są 4 kg , bo mają małe ości , ale kothy mimo wszystko prawie 3 kilo karpia nie wciągną

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 13:30   #584
Murszafka

Cytat:

o jak cudnie byłam kiedyś dawno w Grodnie zamek był w dużo gorszym stanie niż teraz i ekspozycji żadnej nie było , ale wilgoć nadal czuć ze jest
W sumie, wszystko się da, gdyby ktoś jakoś rozsądnie trasę obmyślił... I nie co chwila zamykane centrum, bo albo biegną, albo prezydenty jeżdżą, albo ktoś opony pali, no masakra w tej Warszawie mieszkać

Dzięki wielkie

Wróciłam z poczty, miałam 20 przesyłek z kalendarzami do nadania, ależ czułam tę przyjazną atmosferę kolejki, która się za mną ustawiła
Zapisz

Stary 2016-09-26, 13:34   #585
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wróciłam z poczty, miałam 20 przesyłek z kalendarzami do nadania, ależ czułam tę przyjazną atmosferę kolejki, która się za mną ustawiła
Zapisz
Ale lizałaś każdą kopertę z osobna przy okienku...? Bo mnie się ostatnio taka pani trafiła: jedno okienko czynne a pani sobie stoi, liże koperty, nakleja znaczki i dla każdego listu z osobna kwitek wypełnia
Stary 2016-09-26, 13:40   #586
gryx82
BAN stały

Cytat:
najlepsze są 4 kg , bo mają małe ości , ale kothy mimo wszystko prawie 3 kilo karpia nie wciągną
Kiedyś czytałem gdzieś, jaka jest optymalna waga karpia (powinien być nie za mały i nie za duży), ale nie pamiętam już dokładnie (na pewno 3 kg mieszczą się w tych wytycznych) A zupa rybna z części ryby?
Cytat:
...
no masakra w tej Warszawie mieszkać
Trza było siedzieć na Warmii

---

W zeszłym tygodniu zlikwidowali u mnie (tutaj, na tzw. zadupiu) jedną z największych w Europie wytwórni lewej viagry i sterydów (i to w zwyczajnej kamienicy się działo)
Stary 2016-09-26, 13:49   #587
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
W zeszłym tygodniu zlikwidowali u mnie (tutaj, na tzw. zadupiu) jedną z największych w Europie wytwórni lewej viagry i sterydów (i to w zwyczajnej kamienicy się działo)
Tej, co to po niej "stawać nie stawał, tylko paznokcie bolały" ?
Stary 2016-09-26, 13:50   #588
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ale lizałaś każdą kopertę z osobna przy okienku...? Bo mnie się ostatnio taka pani trafiła: jedno okienko czynne a pani sobie stoi, liże koperty, nakleja znaczki i dla każdego listu z osobna kwitek wypełnia
Taaa... Uwielbiam takie typy... Natomiast ja, jako znana wielbicielka Poczty Polskiej, usiłuję zminimalizować czas pobytu w tym przybytku, potwierdzenia nadania miałam podrukowane, każde dołożone do odpowiedniej koperty, koperty poważone i ułożone kupkami wg wagi. ALe pani mi nie uwierzyła na słowo i każdą ważyła sama...
Cytat:
Kiedyś czytałem gdzieś, jaka jest optymalna waga karpia (powinien być nie za mały i nie za duży), ale nie pamiętam już dokładnie (na pewno 3 kg mieszczą się w tych wytycznych) A zupa rybna z części ryby?

Trza było siedzieć na Warmii

---

Karpś jest fuj. Pstrąg jest cacy

Ament!!! Warmia rządzi

A to u Ciebie się działo!! Widziałam w tv, kamienica z mieszkaniami, które w szafach miały przejścia do dalszych mieszkań, w których stała cała taśma produkcyjna, odlot zupełny
Zapisz

Stary 2016-09-26, 13:59   #589
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Tej, co to po niej "stawać nie stawał, tylko paznokcie bolały" ?
Tego nie znam
Cytat:
Natomiast ja, jako znana wielbicielka Poczty Polskiej, usiłuję zminimalizować czas pobytu w tym przybytku, potwierdzenia nadania miałam podrukowane, każde dołożone do odpowiedniej koperty, koperty poważone i ułożone kupkami wg wagi.
Petentka idealna!
Cytat:
Karpś jest fuj. Pstrąg jest cacy
Pstronk jest zbyt chudy, ja lubię tłuste ryby
Cytat:
Ament!!! Warmia rządzi
U mnie też fajnie, prowincja sielska-anielska
Cytat:
A to u Ciebie się działo!! Widziałam w tv, kamienica z mieszkaniami, które w szafach miały przejścia do dalszych mieszkań, w których stała cała taśma produkcyjna, odlot zupełny
Stary 2016-09-26, 15:56   #590
Maja102
Zakorzenienie

Red?
http://www.rudefood.pl/dla-niego/879...l#.V-koslKMFeQ
Stary 2016-09-26, 17:13   #591
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Boshee, jaki piep..rzony dzień dzisiaj

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-09-26, 20:04   #592
agnyska81
Zakorzenienie

Spod kocyka i znad małego smarkacza (= dziecka z kolejnym wrześniowym katarem)

Cytat:
1. No więc maluję (...) (normalnie anioła namalowałam!)
2. Panienki maluję od 2010 albo 2011 roku.
1. Parskłam Jak to dobrze, że poprawiłaś
2. To i tak długo dałaś radę... A ja wręcz rzutem na koniec taśmy się załapałam

Skoro zmiany się chce i nawet jest wizja (kilka wizji wręcz) to trzeba za nimi podążyć. Jestem bardzo ciekawa zwłaszcza tych abstrakcji i czekam na nowe duftarty, bo bardzo emocjonujące są. I trzymam kciuki za nowe kierunki, za spotkanie i za emocje

Cytat:
I kolor włosów jak ta laska w "welonie"!
A ja się z moimi włosami wpakowałam w kanał Bo zachciało mi się zrobić na rudo, jak za czasów licealnych. Tylko, że wtedy miało się inny styl, a dziś z takim kolorem się czuję źle i mi nie pasuje do niczego No i mam na łbie swój odrost na 1,5 cm i chyba czas się zdecydować, czy jeszcze raz z tą rudością (tym bardziej, że mam zapas henny) czy co innego. Boję się nawet czytać, bo dzwoni mi gdzieś ta myśl, że z henną to za bardzo nic się zrobić nie da, prócz czekania aż wszystko odrośnie

Idę na kolację, M mi kupił cały słój kiszeniaków

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 20:10   #593
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

A ja się z moimi włosami wpakowałam w kanał Bo zachciało mi się zrobić na rudo, jak za czasów licealnych. Tylko, że wtedy miało się inny styl, a dziś z takim kolorem się czuję źle i mi nie pasuje do niczego No i mam na łbie swój odrost na 1,5 cm i chyba czas się zdecydować, czy jeszcze raz z tą rudością (tym bardziej, że mam zapas henny) czy co innego. Boję się nawet czytać, bo dzwoni mi gdzieś ta myśl, że z henną to za bardzo nic się zrobić nie da, prócz czekania aż wszystko odrośnie
Rudy to cholernie wymagający kolor. Wszystko trzeba do niego miec idealne i jeszcze czuc sie w nim dobrze. Przerabiałam go i na bank nie wrócę tak samo jak do czerwieni i czerni nie wrócę juz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-09-26, 21:48   #594
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam, i uważam, że iście zgodnie z intuicją, ze sobą, daje satysfakcję. za nowy etap.

Co do Agnyski - aż krzyknęłam przewrotnie thank goodness! Z całym szacunkiem do Agnyski, która niewątpliwie dobrym człowiekiem jest, to poznałam ją jako dosyć konkretne przeciwieństwo anioła

Cytat:
snad 4,5h snu i drugiej kawy

1.absolutnie rób, co Ci intuicja i chęć dyktuje , bo wtedy to co robisz jest szczere, a to się na jakość przekłada
2.trzymam wszystko : magia::magi a:
Ja też źle spałam, coś chyba wisi w powietrzu...

Rysunki Mursz są

A co do intuicji - no tak, smuci mnie tylko bardzo, że tak mnie zdenerwował złośliwy komentarz na blogu - a nie powinien, powinnam być ponadto, i zła jestem na siebie

Cytat:
1. Parskłam Jak to dobrze, że poprawiłaś
2. To i tak długo dałaś radę... A ja wręcz rzutem na koniec taśmy się załapałam

Skoro zmiany się chce i nawet jest wizja (kilka wizji wręcz) to trzeba za nimi podążyć. Jestem bardzo ciekawa zwłaszcza tych abstrakcji i czekam na nowe duftarty, bo bardzo emocjonujące są. I trzymam kciuki za nowe kierunki, za spotkanie i za emocje

No jeszcze babeczka z końmi (a potem zdaje się z psami siebie zamówi), i w sumie jeszcze dwie... ale to już będą sporadyczne historie
No poprawiłam

Duftarty myślę będą ciekawsze niż te przedstawieniowe - no bo będą odbiciem 1 : 1 tego, co widzę

co do włosów.... chyba na blogu włosowym Kokardka (nie jestem pewna nazwy) są rady na ten temat

Spotkanie... było, dostałam propozycję - PRACY
Niestety, za bardzo bardzo małe pieniądze, uczyłabym rysunku - ale i tak to było dla mnie satysfakcjonujące - w sensie samopoczucia

Stary 2016-09-26, 22:19   #595
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A co do intuicji - no tak, smuci mnie tylko bardzo, że tak mnie zdenerwował złośliwy komentarz na blogu - a nie powinien, powinnam być ponadto, i zła jestem na siebie

Duftarty myślę będą ciekawsze niż te przedstawieniowe - no bo będą odbiciem 1 : 1 tego, co widzę
Właśnie doczytałam, no nie powinien. W zasadzie to nie mam nic do dodania, napisałyście oczywistą prawdę, fakty, których komentator nie dostrzega, bo złośliwość tak bardzo przesłania mu oczy. Ktoś, kto tak pisze, sam się ośmiesza. To aż niewiarygodne, że tego nie widzi, że dorosły człowiek tak bardzo chce komuś dowalić, że nie dostrzega, że robi z siebie głupka.

Jeśli komuś zależy na tym, żeby krytyką komuś pomóc, otworzyć na coś oczy, będzie potrafił to zrobić w sposób taktowny i dojrzały. Będzie miał zapewne argumenty.

W przestrzeni internetowej, zawsze znajdzie się ktoś chętny do kopania. Zaiste nie wiem dlaczego, to kwestia charakteru zapewne.

2. Wow!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 23:19   #596
gryx82
BAN stały

:herbata:
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Cytat:
Boshee, jaki piep..rzony dzień dzisiaj
Ci powiem, że ja od 2 tygodni mniej więcej mam jakiś zjazd formy i wieczorem muszę się położyć i przespać ze dwie godziny, bo nie wyrabiam (jesień, czy jak?) Już nie mówiąc o pogłębiającym się dołku psychicznym (nic, tylko gaz odkręcić i wsadzić łeb do piekarnika)

Taaa, marzenia, na prąd mamy
Cytat:
Idę na kolację, M mi kupił cały słój kiszeniaków

Tak w ogóle przeczytałem "stół" i se myślę "nono, niezły apetyt!"
Cytat:
To się tylko tak łatwo mówi "nie przejmuj się..."

---

Kajetan jest nieznośny! W obecności człowieków wskakuje na kuchenne meble i nic sobie z nas nie robi
Stary 2016-09-26, 23:23   #597
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ci powiem, że ja od 2 tygodni mniej więcej mam jakiś zjazd formy i wieczorem muszę się położyć i przespać ze dwie godziny, bo nie wyrabiam (jesień, czy jak?) Już nie mówiąc o pogłębiającym się dołku psychicznym (nic, tylko gaz odkręcić i wsadzić łeb do piekarnika)

Kajetan jest nieznośny! W obecności człowieków wskakuje na kuchenne meble i nic sobie z nas nie robi
Może kryzys jesienny masz?
U mnie nie spadek formy, tylko zyciowe urozmaicenie losowe i za duzo nerwów i stresu - ale skutek podobny, jak u Ciebie -w ciagu dnia musze sie przespać, bo fizycznie rozwalona jestem
Ej, Gryxie, głowa do góry, skąd psychiczny dołek?

Daj mu pożyć i się wyszaleć

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-09-27, 00:15   #598
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie wiem, jakiś taki nie do życia jestem (a do rzyci bardziej)
Cytat:
U mnie nie spadek formy, tylko zyciowe urozmaicenie losowe i za duzo nerwów i stresu - ale skutek podobny, jak u Ciebie -w ciagu dnia musze sie przespać, bo fizycznie rozwalona jestem
Łap kulkę mocy --->
Cytat:
Ej, Gryxie, głowa do góry, skąd psychiczny dołek?
Ja mam ogólnie skłonność do dołków, to tylko kwestia czasu była, kiedy mnie dopadnie
Cytat:
Daj mu pożyć i się wyszaleć
Zapewniam Ciebie, że dajemy mu żyć

---

Kiedy zaczyna się sezon grzewczy, ja się pytam?!
Stary 2016-09-27, 00:18   #599
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry znad samotności... Po tygodniu pobytu, przed chwilą wyjechała ode mnie moja ukochana cioteczka.
Wiem, jak to jest... potem tak strasznie pusto

Cytat:
Właśnie doczytałam, no nie powinien. W zasadzie to nie mam nic do dodania, napisałyście oczywistą prawdę, fakty, których komentator nie dostrzega, bo złośliwość tak bardzo przesłania mu oczy. Ktoś, kto tak pisze, sam się ośmiesza. To aż niewiarygodne, że tego nie widzi, że dorosły człowiek tak bardzo chce komuś dowalić, że nie dostrzega, że robi z siebie głupka.

Jeśli komuś zależy na tym, żeby krytyką komuś pomóc, otworzyć na coś oczy, będzie potrafił to zrobić w sposób taktowny i dojrzały. Będzie miał zapewne argumenty.

W przestrzeni internetowej, zawsze znajdzie się ktoś chętny do kopania. Zaiste nie wiem dlaczego, to kwestia charakteru zapewne.

2. Wow!
No ja też nie wiem, jak to jest, że takie osoby złośliwe nigdy nie dają głosu, czasem przez rok - ale niech no tylko się trafi moment, kiedy trzeba komuś siły, np w przełomowym momencie - to wychylają się, jak diabeł z pudełka i kop.
No nic, jak się pisze publicznie, to trzeba być przygotowanym na takie atrakcje

Cytat:
:herbata:

to często w tym czasie, bo mamy przesilenie - ja niby psychicznie ok, ale bardzo emocjonalnie podchodzę do różnych spraw...

Cytat:
oby było mniej stresów

Stary 2016-09-27, 01:17   #600
gryx82
BAN stały

Cytat:
to często w tym czasie, bo mamy przesilenie - ja niby psychicznie ok, ale bardzo emocjonalnie podchodzę do różnych spraw...
Niech się więc to przesilenie ostatecznie przesili i niech stanie się "normalność"

---

Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości