![]() |
#331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mężczyźni na wizażu
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Konto usunięte
|
jakze przykro. przydaloby sie troche kultury. ;] i szacunku do innych. a łapać za słowa to ty mnie łapiesz. szkoda czasu na dyskusje Eot.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gdybyśmy nawet chcieli nie dojdziemy do porozumienia... wiec po mojemu rozmowa, po waszemu dyskusja, jest zbędna. a co do kultury schowaj sobie ja gdzie chcesz... nie musisz mnie uświadamiać ze mam jej mało bądź w ogóle, dobrze o tym wiem.
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
lepiej nie kus bo powklejam
![]() ![]()
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#337 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiele wątków z prośbą o pomoc zaczyna się 'dziewczyny, pomóżcie' i jak widzę tam posty faceta, który pisze 'zrób tak i tak i bądź taka i taka, bo JA-FACET tak lubię i mówię ci, ze masz tak robić', to troszeczkę mnie to razi i zastanawia ![]() ![]() ![]() Cytat:
przyznaję, że trochę uogólniłam z tym brylowaniem. drażnią mnie niektóre męskie posty, z których to aż bije. przepraszam panów, którzy są normalni i nie reagują na moją ciekawość, co też tu robią jakąś dziwną agresją ![]() Cytat:
![]() dobra, konkretna odpowiedź. ![]() i jakoś można normalnie odpowiedzieć? ![]() aha, mizoandria też mnie nie dotyczy, tak na marginesie ![]()
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2008-02-12 o 15:45 Powód: + |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
na forum sie dyskutuje...widze te watki.
"Co dzisiaj zjadlas?" "Bulke" mi dech zapieraja te dyskusje ![]() Mnie sie podoba, ze sie tu wypowiadaja faceci, ciekawiej jest. A bywaja rozni, tak jak i kobiety tutaj Lir, to czesto w druga strone tez idzie, zauwzylas? Dziewczyna ma problem i druga jej odpowiada: poczekaj poradze sie mojego TZta co on na to powie..."moj TZ mowi, ze". Dziewczyna jedna z zezem (?) zalozyla watek tu kiedys, do facetow, czy im to przeszkadza. Dziewczynom tak sie czesto zdaje, ze facet sie jeden wypowie, to jakas wyrocznia co oni lubia itd. Poza tym to jest specyfika forum zobacz, ze wypowiadaja sie nie Ci ktorych temat watku dotyczy. Watek o tytule: dla tych co lubia seks analny i 80% bedzie wchodzic i pisac, ze to jest fe i w ogole be ![]() A Ci poszukiwacze to jest zrodlo rozrywki ![]() ![]() ![]() jak mozna rzucac tym feminizmem jakby to byla obelga to nie pojme ![]()
![]() |
#340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dlaczego są bez sensu. Czy jeśli uważam ze ktoś mądrze pisze to nie mogę tego napisać? Rozumiem zę mozna jedynie krytykować? TZn pisać ze ktos głupio pisze albo bez sensu albo przechwala sie wiekeim? ![]() Sprawdzam tylko czasami gdy odnoszę się do jakiejs wypowiedzi, tylko po to by ocenić z jaka osobą mam do czynienia. Pewne poglądy i zachowania bywają typowe dla danego wieku. Nie wiem co robią dziewczyny. Myslę ze nie robie wielu rzeczy które one robią i na odwrót ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jesłi jesteś zniesmaczona i uwazasz ze łamię regulamin zgłos do moderatora. Nie przychodzę na wizaż, żeby się dowartościować i poczuć, że jestem starszym mądrym kolegą naiwnych głupiutkich dziewczynek, które w każdej chwili mogę, , zjeść na śniadanie. A nawet gdyby tak było to nic Ci do tego ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
zamiast rozpetywac Panowie chore kłotnie, wystarczyło szczerze odpowiedziec, tudzież nie włączać się w dyskusję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
sorry, jakie chore kłótnie? Czytając ten wątek od jakiegoś czasu z kilku kobiecych postów przebija ... niechęc do płci brzydkiej, przynajmniej do obecności płci brzydkiej na forum.
Zarejestrowałem się tu się bo podoba mi się to forum, ciekawią mnie ludzie na nim. Skoro nie czuję się na nim niepewnie więc chyba od a do z babskie nie jest, zresztą w regulaminie nie ma nic o zakazie wstępu dla mężczyzn ![]() ![]() Niqsia13 ''... tudzież nie włączać się w dyskusję...'' rozumiem że nie wolno nam nawet w tym wątku o tytule...zaraz, jak on brzmiał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Lir, ja nie mialam tego na mysli, ze Cie o wstret do factow podejrzewam
![]()
![]() |
#345 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżeli wypowiedzi facetów byłyby naprawdę w porządku, to przecież bym nic nie mówiła. np. dziewczyna ma problem, bo pękła jej dętka w rowerze i facet na wizażu jej pomoże. jednak pisałam o jakie sytuacje mi chodzi (super-facet to ja itp.) i to mnie razi. a wątek jest 'mężczyźni na wizażu', więc pytam tutaj, czego panowie szukają, bo jak widzę takie posty, to skojarzenie mam jedno. [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6571022]no na pewno ci milo z tego powodu a czemu by nie ? ![]() taaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje sie wyróżniona ![]() i zobacz jak znowu w tej zabawnej uwadze wyszło twoje wielkie ego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6570849]najlepiej uciekac kiedy sie wie ze nie ma sie racji ;p typowe dla mezczyzn
![]() nie wiem jak Ty ale nie spędzam całego dnia na wizażu... i nie poczuwam sie, do tłumaczenia Ci dlaczego "sie zmywam"... i w tym momencie mogę napisać: urajanie sobie typowe dla kobiet
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Tak, kobiety się wszystkiego czepiają, są kapryśne, każdego obgadają, a faceci nie rozmieją bab, leją zawsze na deskę i mają przerost EGO. Widzę że macie tutaj nie wątek o mężczyznach tylko o idiotycznych stereotypach.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- Odnosnie tych mezczyzn hmm hmm, zauwazylam odwrotna tendencje. Co post to, ja i moja gwiazdeczka, no tak bo moja pysia, bo moja tezetka, bo moja niunia, moja ... ![]() ![]() ----------- ano, byliczka tyz fakt ![]()
![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Wiesz co Lir. Nie chce mi się cytować juz twoich wypowiedzi, bo i tak wykręcisz kota ogonem. Dobrze wiesz ze twój post był zaczepny. Nie mam ochoty już na tą dyskusję, bo z doswiadczenia wiem że skonczy się jak wątek o jehowych.
Jestem na tym forum bo jest to jedno z nielicznych forów gdzie przy braku cenzury politycznej obyczajowej jest mimo to świetnie moderowane. Podoba mi się ze moderatorzy wtracają się dopiero wtedy jak robi się wioska. Stosujac sie do kilku zasad mozna tutaj prowadzić nieskrępowaną dyskusję na praktycznie dowolne tematy . Pozatym, lubie towarzystwo Pań. Nawet tych wrednych ![]() Zdazyło mi się również kilka razy przepraszać osoby z którymi rozmawiałem. nie jestem cietrzewiem i mam swiadomośc tego ze czasem się gdzieś zagalopuję. Dlatego też nie chcę wiecej ciągnąc dyskusji na ten temat. Kilka razy byłem wobec was uszczypliwy (bess, lir) przepraszam. jesłi nie pasuje wam ze faceci zabierają głos w niektórych sprawach. wystarczy pogadać z resztą albo z moderatorami, albo zaznaczyć na początku watku ze autor nie życzy sobie aby w dyskusji brali udział meżczyźni pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie feminizm kojarzy sie z: - szukaniem dziury w calym a nie zajmowanie sie realnymi problemami kobiet (tu bryluje np. pani Sroda) - rownouprawnieniem az do bolu - czyli kobiety na traktory i do kopalni, dogodzmy im podwyzszonym wiekiem emerytalnym, na pewno tego potrzebuja i chca ![]() - seksizmem partytetowym tzn. ze w takim i takim ciele ma byc po 50% osob danej plci... jak dla mnie to glupota, lepiej niech bedzie 100% osob wykwalifikowanych do pelnienia danej funkcji, niezalezenie od plci. - zawlszaczaniem sobie prawa do reprezentowania wszystkich kobiet. - obracie kobiet z kobiecosci No ale to tylko moje postrzeganie i moja opinia, kazdy moze ten termin nieco inaczej zrozumiec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Amen
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko nie sugeruj mi, abym przytoczyła wątek, w którym jeszcze "polizałeś". To tylko taki mały humorystyczny off top. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tamto to było zupełnie inne lizanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6576933]inne lizanko? czyli przyznajesz ze sie podlizywałes? jesli to co teraz pisałeś jest całkiem szczere, czyli reszta była kłamstwem wczesniej.;] całkiem niezle sobie pomyslales.[/quote]
A może luwen chce zostac moderatorem ![]()
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6576933]inne lizanko? czyli przyznajesz ze sie podlizywałes? jesli to co teraz pisałeś jest całkiem szczere, czyli reszta była kłamstwem wczesniej.;] całkiem niezle sobie pomyslales.[/quote]
Hehe. To nie tak. W wątku o tym jak sobie kogoś wyobrazam było jedynie o wygladzie. serio tak sobie wyobrazam dziewczyny o których pisałem, co nie oznacza że one tak wygladają w rzeczywistosci. Natomiast co do sposobu moderowania forum to naprawdę mi sie podoba i mówie to całkiem swiadomie. Lizać nie zawsze znaczy sie podlizac ![]() Oj nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.