Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-12, 16:06   #571
kiss16
Raczkowanie

GG do kiss16 Send a message via Skype™ to kiss16
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

A właśnie 88Ekaterina88 wszytskiego najlepszego z okazji urodzin...spelnienia marzen i czego sobie tylko zyczysz

Karolcia2401 założ płaszczyk....rajstopki i sama bielizne...:P
kiss16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 16:17   #572
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez kiss16 Pokaż wiadomość
A właśnie 88Ekaterina88 wszytskiego najlepszego z okazji urodzin...spelnienia marzen i czego sobie tylko zyczysz

Rewelacyjny pomysł

Katerina sto lat
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 16:20   #573
Insomnia89
Zakorzenienie

Weźcie nie mówcie nic o walentynkach - przerażają mnie już za dwa dni a ja jakoś nie mam pomysłu, nie mam chęci... NIC.
Stary 2008-02-12, 16:43   #574
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ja też na walentynki pomysłu nie mam... tzn pewnie bym miała, gdyby mój wstrętny tż miał dla mnie czas... a tu lipa, więc nie wiem co robić będę sama...

co do waszej propozycji, to boska jest, ale gdybym miała do przejścia 5 minut drogi... a jest lipa, bo mój tż mieszka na drugim końcu miasta i będę musiała tą drogę pokonać autobusem, bo niestety mama auto mi jutro zabiera, bo potrzebuje kurde, wszystko nie tak jest jak być powinno...
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 16:45   #575
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
ja też na walentynki pomysłu nie mam... tzn pewnie bym miała, gdyby mój wstrętny tż miał dla mnie czas... a tu lipa, więc nie wiem co robić będę sama...

co do waszej propozycji, to boska jest, ale gdybym miała do przejścia 5 minut drogi... a jest lipa, bo mój tż mieszka na drugim końcu miasta i będę musiała tą drogę pokonać autobusem, bo niestety mama auto mi jutro zabiera, bo potrzebuje kurde, wszystko nie tak jest jak być powinno...
U mnie jest odwrotnie, oboje mamy czas, ale brak jakiegokolwiek pomysłu

Hm.. to pomysł z płaszczykiem zostaw na inną okazję, a może teraz to Ty całkowicie przejmij kontrolę? Rzuć się na niego już od progu, powal go na łóżko i bądź taką.. kocicą
Stary 2008-02-12, 16:46   #576
kiss16
Raczkowanie

cholercia laski juz nie wiem sama co mam myslec o tym wszytskim...spotykam sie z pewnym kolesiem...jak sie widzimy jest fajnie milo...rozumiemy sie bez slow....chcialabym zeby cos z tego bylo i mam wrazenie ze on tez...ale boje sie....bo on dosc czesto wspomina o swojej bylej...a do tego nadal ma jej zdj na tapecie w telefonie.....i troche nie wiem co o tym myslec...nie hce go tez przestraszyc powazna rozmowa....bo moze ja sobie za duzo wyobrazam i juz sama nie wiem.....doradzcie cos
Stary 2008-02-12, 16:56   #577
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę: mam ferie! Zamiast brać się za prezentację maturalną śpię do 14 i siedzę przy kompie, a wieczorami TŻ... Len śmierdzący ze mnie, no
Miałam tak samo . I z checia dalej bym tak robiła gdyby nie brak ferii .

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
siokoladka, najlepiej jakiś śmiszny wierszyk... to takie nawiązanie do tej zerówki

dziewczyny pomóżcie...czym można faceta w łóżku zaskoczyć ? tylko nie jakieś pejcze, kajdanki i te sprawy, bo kurde mój tżcior nie jest aż taki :P a jutro planuję go odwiedzić co samo w sobie będzie niespodzianką, no ale chciałabym go tak brrr... zaskoczyć
Sexowna bielizna + tak dla jaj bita smietana jak juz bedziecie nago to przepros na chwile idz sie wysmaruj i powiedz " chyba sie ubrudziłam
" hihihi

Cytat:
U mnie jest odwrotnie, oboje mamy czas, ale brak jakiegokolwiek pomysłu

Hm.. to pomysł z płaszczykiem zostaw na inną okazję, a może teraz to Ty całkowicie przejmij kontrolę? Rzuć się na niego już od progu, powal go na łóżko i bądź taką.. kocicą
O to też fajne
Btw . Macie jakies fajne piosenki do striptiziku ?

Cytat:
cholercia laski juz nie wiem sama co mam myslec o tym wszytskim...spotykam sie z pewnym kolesiem...jak sie widzimy jest fajnie milo...rozumiemy sie bez slow....chcialabym zeby cos z tego bylo i mam wrazenie ze on tez...ale boje sie....bo on dosc czesto wspomina o swojej bylej...a do tego nadal ma jej zdj na tapecie w telefonie.....i troche nie wiem co o tym myslec...nie hce go tez przestraszyc powazna rozmowa....bo moze ja sobie za duzo wyobrazam i juz sama nie wiem.....doradzcie cos
A moze on traktuje cie tylko po przyjacielsku ? Skoro ma ex na tapecie .. dziwne .
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 17:03   #578
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po rozstaniu z byłym, spotykałam się z takim jednym chłopakiem. Co prawda, nei miałam exa na tapecie, ale siedziałw mojej głowie. Dośc często o nim wspominałam... Nie wypaliło mi z tym chłopakiem. Moim zdaniem, on jeszcze coś czuje do tamtej. Może Ciebie traktować jako pocieszycielkę...

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Miałam tak samo . I z checia dalej bym tak robiła gdyby nie brak ferii .

Sexowna bielizna + tak dla jaj bita smietana jak juz bedziecie nago to przepros na chwile idz sie wysmaruj i powiedz " chyba sie ubrudziłam
" hihihi

O to też fajne
Btw . Macie jakies fajne piosenki do striptiziku ?

A moze on traktuje cie tylko po przyjacielsku ? Skoro ma ex na tapecie .. dziwne .
Mi też się niedługo skończą, a ja nie będę miała żadnych postępów w nauce

Ten pomysł z bitą śmietaną mojemu TŻtowi na pewno by się spodobał, oj taaaaak Co do tych piosenek, poszukaj w wyszukiwarce, bo jak szukałam romantycznych piosenek, trafiłam na watek z sexownymi podkładami do baraszkowania
Stary 2008-02-12, 17:05   #579
kiss16
Raczkowanie

hmm no po przyjacielsku tak sie nie caluje i tak sie nie przytula...i to nie ja zaczelam...dlatego jestem lekko zdezorientowana
Stary 2008-02-12, 17:09   #580
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
hmm no po przyjacielsku tak sie nie caluje i tak sie nie przytula...i to nie ja zaczelam...dlatego jestem lekko zdezorientowana
Jezeli między wami doszło już do pocałunków i przytulanek, moim zdaniem, masz prawo zapytać się co z jego dawną dziewczyna i czy już zamknął za sobą ten rozdział w sowim życiu. Chcesz wiedzieć na czym stoisz, to nic złego
Stary 2008-02-12, 17:17   #581
kiss16
Raczkowanie

no masz racje...ale ja sie boje, krepuje i wogole wszytsko na raz:P...heh nie wiem chyba za bardzo niesmiala jestem....wczesniej pytalam o dziewczyne...zapytalam ze skoro tam czesto o niej spomina to chyba cos nadal do niej czuje...powiedzial ze nie....to bylo na samym pocztaku naszej znajomosci....kiedy zadne z nas nie myslalo nawet o tym ze cos moze byc miedzy nami...kurcze nalepiej by bylo jakby to on tak cos powazniej zaczal mowic....albo ja troche wyluzuje i nie bede sie tak nakrecac
Stary 2008-02-12, 17:21   #582
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
no masz racje...ale ja sie boje, krepuje i wogole wszytsko na raz:P...heh nie wiem chyba za bardzo niesmiala jestem....wczesniej pytalam o dziewczyne...zapytalam ze skoro tam czesto o niej spomina to chyba cos nadal do niej czuje...powiedzial ze nie....to bylo na samym pocztaku naszej znajomosci....kiedy zadne z nas nie myslalo nawet o tym ze cos moze byc miedzy nami...kurcze nalepiej by bylo jakby to on tak cos powazniej zaczal mowic....albo ja troche wyluzuje i nie bede sie tak nakrecac
Skoro już wtedy powiedział, że nic do niej nie czuje - załóż, że tak jest i ciesz się ze spotkań
Stary 2008-02-12, 17:22   #583
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

ja też bym doradziła Ci zapytać wprost o jego byłą. Jak zaczynałam moją znajomość z TŻtem to wymyśliłam taką zabawe że nawzajem zadajemy sobie pytania w SMSach i szczerze odpowiadamy na różne tematy. Można w ten sposób się ciekawych rzeczy dowiedzieć o które by się nie miało odwagi normalnie zapytać ;p

ja jakoś nie przepadam za Walentynkami, bo jest to zbyt komercyjne święto. Przecież okazywać soie miłość powinniśmy zawsze a nie w jednym dniu. Aczkolwiek fajnie jest dostać z tej okazji prezent i spędzić romantyczne chwile ;p

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 17:25   #584
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
ja też bym doradziła Ci zapytać wprost o jego byłą. Jak zaczynałam moją znajomość z TŻtem to wymyśliłam taką zabawe że nawzajem zadajemy sobie pytania w SMSach i szczerze odpowiadamy na różne tematy. Można w ten sposób się ciekawych rzeczy dowiedzieć o które by się nie miało odwagi normalnie zapytać ;p

ja jakoś nie przepadam za Walentynkami, bo jest to zbyt komercyjne święto. Przecież okazywać soie miłość powinniśmy zawsze a nie w jednym dniu. Aczkolwiek fajnie jest dostać z tej okazji prezent i spędzić romantyczne chwile ;p
Fajna zabawa, ciekawe czy mój TŻ by na to poszedł... Pewnie nie, bo on woli wszystko wprost powiedzieć

Ja też uważam, że walentynki to czysta komercja. I choć jestem szczęśliwie zakochana, po prostu działają mi na naerwy. Muszę jednak coś kupić mojemu TZtowi, żeby nie czuł się rozczarowany. A powiedzcie, co my romantycznego mozemy zrobić, kiedy w domu będą wszyscy? nie mam pomysłu....
Stary 2008-02-12, 17:35   #585
kiss16
Raczkowanie

hmm no to postaram sie cieszyc ale nie nakrecac sie......

dom pelen ludzi i cos romatycznego...hmm....nic na razie nie przychodzi mi do glowy....

ale tak odbiegajac od tego...znalazlam na necie fajny filmik...byc moze pomysl na prezent na walentyki....kojarzycze piosenke "moja panienka"..koles nakrecil swoja laske...w roznych sytuacjach jak spaceruje...jak szykuje sie na impreze..jak sie zlosci...i zrobil z tego klip....zarabisty pomysl....cos podobnego mozna by bylo zrobic ze zdj...
Stary 2008-02-12, 17:36   #586
OlaBulBul
Zakorzenienie

Insomnia89 to nie wiem...spróbuj wysłać rodziców do kina i brata jako gratis i zrób kolacje przy świecach, zapal wszędzie małe podgrzewacze i do tego winko
Stary 2008-02-12, 17:41   #587
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
hmm no to postaram sie cieszyc ale nie nakrecac sie......

dom pelen ludzi i cos romatycznego...hmm....nic na razie nie przychodzi mi do glowy....

ale tak odbiegajac od tego...znalazlam na necie fajny filmik...byc moze pomysl na prezent na walentyki....kojarzycze piosenke "moja panienka"..koles nakrecil swoja laske...w roznych sytuacjach jak spaceruje...jak szykuje sie na impreze..jak sie zlosci...i zrobil z tego klip....zarabisty pomysl....cos podobnego mozna by bylo zrobic ze zdj...
Też bym chciała coś takiego, bo ale nie umiem tego zrobić. Nie znam programu w którym można by było coś takiego zrobić... szkoda

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
Insomnia89 to nie wiem...spróbuj wysłać rodziców do kina i brata jako gratis i zrób kolacje przy świecach, zapal wszędzie małe podgrzewacze i do tego winko
Nie da rady. Po pierwsze, moj tata jest kierowcą tira - nie ma go w tygodniu. Po drugie - brat jest chory, ciagle ma gorączkę... Świetny pomysł, lecz również odpada. Jednak nasze pierwsze walentynki nie będą wyjątkowe...
Stary 2008-02-12, 17:41   #588
kiss16
Raczkowanie

dobra laski ja sie zmywam....wytesknione spotkanie wlasnie nastalo zyczcie mi powodzenia...buzka
Stary 2008-02-12, 17:45   #589
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
dobra laski ja sie zmywam....wytesknione spotkanie wlasnie nastalo zyczcie mi powodzenia...buzka
Powodzenia Jak ja bym czasem chciała poczuć ten dreszczyk emocji, który był przy początkowych spotkaniach... fajnie
Stary 2008-02-12, 18:09   #590
gosiaczek6
Zakorzenienie

witam
odebrałam film studniowkowy dzis
czołówki swietnie wyszły ale w tańcach wogóle mnie nie widać;/
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 18:21   #591
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po rozstaniu z byłym, spotykałam się z takim jednym chłopakiem. Co prawda, nei miałam exa na tapecie, ale siedziałw mojej głowie. Dośc często o nim wspominałam... Nie wypaliło mi z tym chłopakiem. Moim zdaniem, on jeszcze coś czuje do tamtej. Może Ciebie traktować jako pocieszycielkę...

Mi też się niedługo skończą, a ja nie będę miała żadnych postępów w nauce

Ten pomysł z bitą śmietaną mojemu TŻtowi na pewno by się spodobał, oj taaaaak Co do tych piosenek, poszukaj w wyszukiwarce, bo jak szukałam romantycznych piosenek, trafiłam na watek z sexownymi podkładami do baraszkowania
O bede musiała poszukać
Własnie obawiam sie ze moze jestes jego pocieszycielka

Cytat:
Też bym chciała coś takiego, bo ale nie umiem tego zrobić. Nie znam programu w którym można by było coś takiego zrobić... szkoda

Nie da rady. Po pierwsze, moj tata jest kierowcą tira - nie ma go w tygodniu. Po drugie - brat jest chory, ciagle ma gorączkę... Świetny pomysł, lecz również odpada. Jednak nasze pierwsze walentynki nie będą wyjątkowe...
To jestesmy dwie. Nasze tez jakies takie bedą bez euforii .. Coś czuje ze tż nawet mnie nigdzie nie zabierze. Pewnie spotkamy sie , posiedzimy w domu przy kompie albo tv .

Cytat:
Trzymaj się i pytaj !

Cytat:
Powodzenia Jak ja bym czasem chciała poczuć ten dreszczyk emocji, który był przy początkowych spotkaniach... fajnie
O tak .. chciałabym to jeszcze raz przezyc Te strojenie się itp . A teraz to nawet bez makijzu tż moze mnie widziec

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
witam
odebrałam film studniowkowy dzis
czołówki swietnie wyszły ale w tańcach wogóle mnie nie widać;/
Ja na swoj sie chyba nie doczekam . zaraz 2 tygodnie minął a dzis placilam kase zeby dostac zdjecia na plytce
Stary 2008-02-12, 18:35   #592
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Abercrombie chyba tylko w polsce jest tak droga :P W stanach t-shirt kosztuje kolo 15-25$ nawet uwaga w Rumuni tak sobie nie liczą. Tam np koszulka Lacoste kosztuje w granicach 50-60 lei(50-58zł) w butiku :P
A na allegro radze uważać na Abercrombie & Fitch i Juicy Couture. Mało które są oryginalne. Często są to za***iste podróbki
nom wiem wiem że trza uważac na podróby ja mam nosa uwielbiam abercrombie i holister dorobiłam sie już spódniczki bluzki i sweterka ^^

daje link do bluzki

http://www.allegro.pl/item308686022_...r_have_xs.html

Cytat:

88Katerina88 naj naj naj zyczonka stooooo laaaat !!

a ja zamierzam mojemu tżowi otworzyć drzwi w czerwonych stringach i zamiast biustonosza zawiąże se kokarde ^^ tyż czerwoną

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 18:37   #593
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
To jestesmy dwie. Nasze tez jakies takie bedą bez euforii .. Coś czuje ze tż nawet mnie nigdzie nie zabierze. Pewnie spotkamy sie , posiedzimy w domu przy kompie albo tv .

O tak .. chciałabym to jeszcze raz przezyc Te strojenie się itp . A teraz to nawet bez makijzu tż moze mnie widziec

Ja na swoj sie chyba nie doczekam . zaraz 2 tygodnie minął a dzis placilam kase zeby dostac zdjecia na plytce
U mnie tez na pewno tak będzie. W sumie ja nie chcę nigdzie wychodzić, bo wszędzie tłok i dookoła zakochane gołąbeczki. Chociaż mam chlopaka, wkurza mnie to Pewnie obejrzymy jakiś beznadziejny film na DVD i tyle...

U mnie, choć to dopiero 5 miesięcy, już coraz mniej zwracam uwagę na to jaką mnie widzi. Czy czerwoną po solo, czy bez makijażu, czy na kacu... Chociaż czasem staram się wystroić, by nie popaść w rutynę. Ta zima jest dobijająca, mam dość siedzenia w domu.... Liczę, że wiosną gdzieś się ruszymy, czy jakiś spacer, czy na rowerki... monotonia jak na razie

Ja swoją płytę już mam ze dwa tygodnie. Obejrzałam 3 razy i już mam jej dość. Leży gdzieś tam rzucona
Stary 2008-02-12, 18:52   #594
OlaBulBul
Zakorzenienie

Ja juz o walentynki sie nie martwię..ehh a szkoda...musze przełożyc moją premiere sukienki na inną okazje, powisi sobie jeszcze w szafie ...
Stary 2008-02-12, 18:55   #595
qwerty1290
Raczkowanie

a ja jutro dostane swoja plyte ze studniowki. wreszcie po miesiacu ale w koncu byly ferie;p mam nadzieje ze nie bedzie kompromitacji
qwerty1290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 19:00   #596
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
nom wiem wiem że trza uważac na podróby ja mam nosa uwielbiam abercrombie i holister dorobiłam sie już spódniczki bluzki i sweterka ^^

daje link do bluzki

http://www.allegro.pl/item308686022_...r_have_xs.html

88Katerina88 naj naj naj zyczonka stooooo laaaat !!

a ja zamierzam mojemu tżowi otworzyć drzwi w czerwonych stringach i zamiast biustonosza zawiąże se kokarde ^^ tyż czerwoną
a własnie katerinko wszystkiego najlepsiejszego

Cytat:
U mnie tez na pewno tak będzie. W sumie ja nie chcę nigdzie wychodzić, bo wszędzie tłok i dookoła zakochane gołąbeczki. Chociaż mam chlopaka, wkurza mnie to Pewnie obejrzymy jakiś beznadziejny film na DVD i tyle...

U mnie, choć to dopiero 5 miesięcy, już coraz mniej zwracam uwagę na to jaką mnie widzi. Czy czerwoną po solo, czy bez makijażu, czy na kacu... Chociaż czasem staram się wystroić, by nie popaść w rutynę. Ta zima jest dobijająca, mam dość siedzenia w domu.... Liczę, że wiosną gdzieś się ruszymy, czy jakiś spacer, czy na rowerki... monotonia jak na razie

Ja swoją płytę już mam ze dwa tygodnie. Obejrzałam 3 razy i już mam jej dość. Leży gdzieś tam rzucona
To samo mam . Czy po solar , czy na kacu , czy w chorobie ..
Choć staram się zawsze mieć wymalowane rzęsy
Stary 2008-02-12, 19:00   #597
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość

Uuuu ale się chłopak ucieszy wspaniały pomysł....

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
Ja juz o walentynki sie nie martwię..ehh a szkoda...musze przełożyc moją premiere sukienki na inną okazje, powisi sobie jeszcze w szafie ...
Ja z chęcią bym sobie założyła moją bordową sukieneczkę, pończochy... kolacyjka itd. a tu lipa. Oglądamy grzecznie film

Cytat:
Napisane przez qwerty1290 Pokaż wiadomość
a ja jutro dostane swoja plyte ze studniowki. wreszcie po miesiacu ale w koncu byly ferie;p mam nadzieje ze nie bedzie kompromitacji
Nie będzie Też się tego obawiałam, jednak na płycie wyglądałam chyba lepiej niż na żywo
Stary 2008-02-12, 19:05   #598
paulina4018
Zadomowienie

Ja to nawet nie "czuje" ze te walentynki juz w czwartek... i zapewne spedzimy je jak kazdy dzien czyli przed tv jesli w ogole spedzimy razem.. rodzice w domu wiec nie bedzie mozna poszalec wyjsc tez nie ma gdzie. w sumie lepsze to niz jak w tamtym roku u lekarza

a propo filmu ze studniowki u nas ma byc we czwartek. ale nie ma sie z czego cieszych bo jak na przedstawiniu klasy biegamy po szkole i to cale przedtawienie to z tego nic dobrego nie wyjdzie
paulina4018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 19:41   #599
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

uhh ja tez walentynki spedze sama i zapewne przed kompem bo TZ do pozna w szkole siedzi:/ale za to nadrobimy to w piatek;D ja tam zawsze staram sie wygladac dobrze a nawet lepiej przy TZcie a wlasciwie staram sie zawsze go jakos zaskoczyc i zrobic cops wiecej niz zazwyczaj...jeszcze pol roku temu jakby mi ktos powiedzial ze bede sie malowac tak ajk teraz i bede uzywac blyszczyku,a juz nie wspomne o szpilkach to bym go wysmiala a teraz to nawet nie mowie jak mi odbija xD
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 19:43   #600
wywloczka
Zakorzenienie

Ojj.. nie przejmujcie się dziewczyny.... ja chłopaka wogóle na walentynki nie zobaczę... i będziemy się widzieć dopiero w sobotę.... i nie będzie to nic specjalnego.... i damy sobie po prezneciku ( mam nadzieję że mi coś daaa )... i będzie buuzi i jakieś tulu tulu... i pewnie powspominamy jak to się poznaliśmy... hehe... lubimy to wspominać... i tyle... zwyczajnie...

a kupiłam tż czerwoną podusię w krztałcie serducha z napisem "i love you" i do tego dorzucam jeszcze karteczkę (walentynkę- potocznie zwaną) i przyklejam w środek serduszko na patyku, które kupiłam wcześniej jak jeszcze podusi nie miałam więc trzaba i to serduszko wykorzystać... może i szału nie ma... aaale liczy się gest i pamięć...

a co do tego strojenia się... hmm... ja tam nadal czuję ten uroczy dreszczyk... uwielbiam ładnie wyglądać jak wiem, że się spotkamy... co prawda już na pewno przykładam do tego może i mniejszą wagę niż na początku... aaale zawsze staram się być umalowana i uczesana... hehe... po prostu lubię... chociaż tż mówi że nie przeszkadza mu jak jestem ubrana jak umalowana..

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości