|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
A właśnie 88Ekaterina88 wszytskiego najlepszego z okazji urodzin...spelnienia marzen i czego sobie tylko zyczysz
![]() Karolcia2401 założ płaszczyk....rajstopki i sama bielizne...:P |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie nie mówcie nic o walentynkach - przerażają mnie
już za dwa dni a ja jakoś nie mam pomysłu, nie mam chęci... NIC.
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na walentynki pomysłu nie mam... tzn pewnie bym miała, gdyby mój wstrętny tż miał dla mnie czas... a tu lipa, więc nie wiem co robić będę sama...
![]() co do waszej propozycji, to boska jest, ale gdybym miała do przejścia 5 minut drogi... a jest lipa, bo mój tż mieszka na drugim końcu miasta i będę musiała tą drogę pokonać autobusem, bo niestety mama auto mi jutro zabiera, bo potrzebuje kurde, wszystko nie tak jest jak być powinno...
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm.. to pomysł z płaszczykiem zostaw na inną okazję, a może teraz to Ty całkowicie przejmij kontrolę? Rzuć się na niego już od progu, powal go na łóżko i bądź taką.. kocicą
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
cholercia laski juz nie wiem sama co mam myslec o tym wszytskim...spotykam sie z pewnym kolesiem...jak sie widzimy jest fajnie milo...rozumiemy sie bez slow....chcialabym zeby cos z tego bylo i mam wrazenie ze on tez...ale boje sie....bo on dosc czesto wspomina o swojej bylej...a do tego nadal ma jej zdj na tapecie w telefonie.....i troche nie wiem co o tym myslec...nie hce go tez przestraszyc powazna rozmowa....bo moze ja sobie za duzo wyobrazam i juz sama nie wiem.....doradzcie cos
|
|
|
|
#577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
jak juz bedziecie nago to przepros na chwile idz sie wysmaruj i powiedz " chyba sie ubrudziłam " hihihiCytat:
![]() Btw . Macie jakies fajne piosenki do striptiziku ? Cytat:
|
||||
|
|
|
#578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten pomysł z bitą śmietaną mojemu TŻtowi na pewno by się spodobał, oj taaaaak Co do tych piosenek, poszukaj w wyszukiwarce, bo jak szukałam romantycznych piosenek, trafiłam na watek z sexownymi podkładami do baraszkowania
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
hmm no po przyjacielsku tak sie nie caluje i tak sie nie przytula
...i to nie ja zaczelam...dlatego jestem lekko zdezorientowana
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
no masz racje...ale ja sie boje, krepuje i wogole wszytsko na raz:P...heh nie wiem chyba za bardzo niesmiala jestem....wczesniej pytalam o dziewczyne...zapytalam ze skoro tam czesto o niej spomina to chyba cos nadal do niej czuje...powiedzial ze nie....to bylo na samym pocztaku naszej znajomosci....kiedy zadne z nas nie myslalo nawet o tym ze cos moze byc miedzy nami...kurcze nalepiej by bylo jakby to on tak cos powazniej zaczal mowic....albo ja troche wyluzuje i nie bede sie tak nakrecac
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym doradziła Ci zapytać wprost o jego byłą. Jak zaczynałam moją znajomość z TŻtem to wymyśliłam taką zabawe że nawzajem zadajemy sobie pytania w SMSach i szczerze odpowiadamy na różne tematy. Można w ten sposób się ciekawych rzeczy dowiedzieć o które by się nie miało odwagi normalnie zapytać ;p
ja jakoś nie przepadam za Walentynkami, bo jest to zbyt komercyjne święto. Przecież okazywać soie miłość powinniśmy zawsze a nie w jednym dniu. Aczkolwiek fajnie jest dostać z tej okazji prezent i spędzić romantyczne chwile ;p
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też uważam, że walentynki to czysta komercja. I choć jestem szczęśliwie zakochana, po prostu działają mi na naerwy. Muszę jednak coś kupić mojemu TZtowi, żeby nie czuł się rozczarowany. A powiedzcie, co my romantycznego mozemy zrobić, kiedy w domu będą wszyscy? nie mam pomysłu....
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
hmm no to postaram sie cieszyc ale nie nakrecac sie...
...dom pelen ludzi i cos romatycznego...hmm....nic na razie nie przychodzi mi do glowy.... ale tak odbiegajac od tego...znalazlam na necie fajny filmik...byc moze pomysl na prezent na walentyki....kojarzycze piosenke "moja panienka"..koles nakrecil swoja laske...w roznych sytuacjach jak spaceruje...jak szykuje sie na impreze..jak sie zlosci...i zrobil z tego klip....zarabisty pomysl....cos podobnego mozna by bylo zrobic ze zdj... |
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia89 to nie wiem...spróbuj wysłać rodziców do kina i brata jako gratis
i zrób kolacje przy świecach, zapal wszędzie małe podgrzewacze i do tego winko
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
dobra laski ja sie zmywam....wytesknione spotkanie wlasnie nastalo
![]() ![]() zyczcie mi powodzenia ...buzka
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() odebrałam film studniowkowy dzis czołówki swietnie wyszły ale w tańcach wogóle mnie nie widać;/
|
|
|
|
#591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie obawiam sie ze moze jestes jego pocieszycielka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Te strojenie się itp . A teraz to nawet bez makijzu tż moze mnie widziec ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#592 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam nosa uwielbiam abercrombie i holister dorobiłam sie już spódniczki bluzki i sweterka ^^daje link do bluzki http://www.allegro.pl/item308686022_...r_have_xs.html Cytat:
a ja zamierzam mojemu tżowi otworzyć drzwi w czerwonych stringach i zamiast biustonosza zawiąże se kokarde ^^ tyż czerwoną
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie obejrzymy jakiś beznadziejny film na DVD i tyle...![]() U mnie, choć to dopiero 5 miesięcy, już coraz mniej zwracam uwagę na to jaką mnie widzi. Czy czerwoną po solo, czy bez makijażu, czy na kacu... Chociaż czasem staram się wystroić, by nie popaść w rutynę. Ta zima jest dobijająca, mam dość siedzenia w domu.... Liczę, że wiosną gdzieś się ruszymy, czy jakiś spacer, czy na rowerki... monotonia jak na razie ![]() Ja swoją płytę już mam ze dwa tygodnie. Obejrzałam 3 razy i już mam jej dość. Leży gdzieś tam rzucona
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz o walentynki sie nie martwię..ehh a szkoda...musze przełożyc moją premiere sukienki na inną okazje, powisi sobie jeszcze w szafie ...
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
a ja jutro dostane swoja plyte ze studniowki. wreszcie po miesiacu ale w koncu byly ferie;p mam nadzieje ze nie bedzie kompromitacji
|
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Choć staram się zawsze mieć wymalowane rzęsy
|
||
|
|
|
#597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniały pomysł....![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też się tego obawiałam, jednak na płycie wyglądałam chyba lepiej niż na żywo
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Ja to nawet nie "czuje" ze te walentynki juz w czwartek... i zapewne spedzimy je jak kazdy dzien czyli przed tv jesli w ogole spedzimy razem.. rodzice w domu wiec nie bedzie mozna poszalec
![]() a propo filmu ze studniowki u nas ma byc we czwartek. ale nie ma sie z czego cieszych bo jak na przedstawiniu klasy biegamy po szkole i to cale przedtawienie to z tego nic dobrego nie wyjdzie
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
uhh ja tez walentynki spedze sama i zapewne przed kompem bo TZ do pozna w szkole siedzi:/ale za to nadrobimy to w piatek;D ja tam zawsze staram sie wygladac dobrze a nawet lepiej przy TZcie a wlasciwie staram sie zawsze go jakos zaskoczyc i zrobic cops wiecej niz zazwyczaj...jeszcze pol roku temu jakby mi ktos powiedzial ze bede sie malowac tak ajk teraz i bede uzywac blyszczyku,a juz nie wspomne o szpilkach to bym go wysmiala a teraz to nawet nie mowie jak mi odbija xD
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj.. nie przejmujcie się dziewczyny.... ja chłopaka wogóle na walentynki nie zobaczę... i będziemy się widzieć dopiero w sobotę.... i nie będzie to nic specjalnego.... i damy sobie po prezneciku ( mam nadzieję że mi coś daaa
)... i będzie buuzi i jakieś tulu tulu... i pewnie powspominamy jak to się poznaliśmy... hehe... lubimy to wspominać... i tyle... zwyczajnie... ![]() a kupiłam tż czerwoną podusię w krztałcie serducha z napisem "i love you" i do tego dorzucam jeszcze karteczkę (walentynkę- potocznie zwaną) i przyklejam w środek serduszko na patyku, które kupiłam wcześniej jak jeszcze podusi nie miałam więc trzaba i to serduszko wykorzystać... może i szału nie ma... aaale liczy się gest i pamięć... ![]() a co do tego strojenia się... hmm... ja tam nadal czuję ten uroczy dreszczyk... uwielbiam ładnie wyglądać jak wiem, że się spotkamy... co prawda już na pewno przykładam do tego może i mniejszą wagę niż na początku... aaale zawsze staram się być umalowana i uczesana... hehe... po prostu lubię... chociaż tż mówi że nie przeszkadza mu jak jestem ubrana jak umalowana..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

już za dwa dni a ja jakoś nie mam pomysłu, nie mam chęci... NIC.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)