|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy IV
Cytat:
![]() ![]() Moje dzisiejsze nie były aż takie tanie, ale za to very inclusive |
|
|
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
A to moje zakupki -nowiusieńkie buciki cacuś
|
|
|
|
#663 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tuniczka |
||||
|
|
|
#664 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moje z ostatnich dwoch tygodni:
|
|
|
|
#665 |
|
|
|
|
|
|
#666 |
|
|
i ostatnie:
|
|
|
|
#667 |
|
Przyczajenie
|
Na początek jedna czarna bluzeczka x)
![]() Moja ostatnia zdobycz: HPIM8390.JPG
|
#668 |
|
Przyczajenie
|
Wrrr... Nie mogę dodać kolejnych zdjęć
![]() ![]() :conf used:
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze zrobić listę aktualizowaną co tydzień ? Drażni mnie, kiedy ktoś idzie na łatwiznę
|
|
|
|
|
#670 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#671 |
|
Przyczajenie
|
Fajna pewnie to marszczenie uwydatnia biust
[/quote]Cieszę się, że się podoba Tak jest w rzeczywistości jak piszesz, ale mam lepsze zdobycze, jednak nie mogę załadować tutaj zdjęć Znajdę inny sposób xD
|
#672 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pogrubiłam to co podoba mi się najbardziej inne ciuchy też są bossskie xD ![]() ![]()
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
moze przez linka wklej?
www.imageshack.us
|
|
|
|
#674 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
zmniejsz zdjecia nawet w paint i powinny sie spokojnie zalaczyc
|
|
|
|
|
#675 |
|
Przyczajenie
|
Oto moje kolejne zdobycze:
1. śliwkowa bluzeczka x) http://img181.imageshack.us/img181/4982/hpim8395xa5.jpg 2.króciutki topik biały w czarne groszki x) http://img116.imageshack.us/img116/8315/hpim8397gj3.jpg 3.bolerko cekinowe czrne ![]() http://img252.imageshack.us/img252/229/hpim8400xx5.jpg Dziękuję za stronkę i przepraszam, że tak, ale inaczej nie mogły wejść ![]() Może się Wam spodobają ^^'
|
#676 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za podpowiedź
Następnym razem tak zrobię
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
nie pisaj post pod postem
.. gdyyżż można dostać ostrzeżenie hyy !ja też bym sobie poszła na dostawę w piątek ale co zrobisz.. szkoła |
|
|
|
#679 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
szasza15 przy każdym poście masz 3 różowe ikonki po prawej stronie:1. cytuj 2.wielo-cytuj i 3. odp To tą 2 w środku z + przeglądając wątek możesz zaznaczać ile razy chcesz i za jednym razem odpowiedzieć na większą ilość postów. Jak już masz pozaznaczane zjeżdżasz na sam dół i dajesz odpowiedz Mam nadzieję, że pomogłam bo moderator może zwrócić uwagę jak już wspomniała bloondyna
|
||
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale watek nazywa sie "Lumpeksy, ciucholandy" a nie "Wklejamy nasze lumpeksowe zdobycze" wiec mi tutaj teraz nie zarzucaj zasmiecania forum, bo to jest watek w ktorym powinno sie znalezc takie pytanie. Sporo wizazanek pyta o takie rzeczy i nikt jeszcze od tego nie umarl. Powiedz mi gdzie tutaj widzisz pojscie na latwizne? Przeszukalam forum i nie znalazlam satysfakcjonujacej odpowiedzi, wiec pytam. I nie tylko ja, jak widac, moglabym na tym skorzytac, wiec w tym momencie bardziej ten watek zasmiecaja Twoje "wąty"
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dorzucę od siebie, że cokolwiek znaczy tytuł wątku "przyjełyśmy sobie" od I czy od II częsci, że będziemy się chwalić co kupiłyśmy i tak też się dzieje
![]() ale i nie wykluczne jest zadawanie pytań dot. lumpeksów .. tylko z umiarem .. bo niektóre z nas wymieniają listę sklepów co kilka stron .. a niektórym "nowym" wizażankom nawet tego nie chce się poszukać ..
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6562193
dziewczyny! jak znajdziecie takie saszki jak powyżej to błagam! kupcie! rozmiar 38-39. Pokryję koszty przesyłki .! Kolor: czarny! Oczywiście jak będą kosztowały koło 50 zł to ja dziękuję Nie no. Tak do 30-35 zł.Zrozumiano.? ![]() ![]() edit: i nie chcę bardzoo zniszczonych ![]() wymagajająca jestem, nie.? xdd |
|
|
|
#684 |
|
调解人
|
Dziewczyny jeśli chcecie uściślić temat watku to mogę dodać coś w stylu "Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy część..." Pomyslcie i dajcie znać.
Może rzeczywiście warto tak rozgraniczyć, wątek z adresami jest, więc ten mozna zrobić już typowo na wklejanie zakupów. Co wy na to?
|
#685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musze sie zainteresowac,bo bywam w tych rejonach czesto ze wzgledu na TZta, wiec moglabym wpasc od czasu do czasu... no i w nim moja nadzieja teraz![]() W tymna ryneczku tez bywam czasami i fakt,babeczki zdecydowanie milsze i bardziej kulturalne niz w centrum,ale ceny,z tego co zaobserwowalam maja ostatnio hmm tendencje wzrostowa...nawet mocno wzrostowa... Na starowiejskiej szkoda gadac-ten blizej dworca to wlasnie ten od handlarek,a w tym kolo placu kaszubskiego trudno cos na wage sensownego ustrzelic<tam chyba nie ma umowy sprzedawczynie-handlary,ale tam sa za to lumpko-kliki,jedna drugiej trzyma miejsce w kolejce i pozniej rzeczy tez miedzy nimi kraza )Cytat:
Cytat:
pytalam tutaj,bo chcialabym otrzymac dosc konkretna odpowiedz od wizanek,ktore orientuja sie w temacie, wiedza jakiej atmosfery spodziewac sie w trojmiejskich ciuszkach i gdzie sie wybrac,zeby najpierw nie zostac potraktowana z lokcia(znam z autopsji...)a potem obejsc sie smakiem widzac,jak co sensowniejsze ubrania uciekaja nam sprzed nosa... ufff, sorry za taki dlugi wywod... |
|||
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza się
![]() zresztą o ile wiem jest taki wątek gdzie wizażanki kupują skley i ciucholandy ? więc tam zamieśćmy te informacje a tu niech będą zakupy ![]() tak jak zresztą było od I częsci ![]() a teraz czekam na Wasze zdanie .. |
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przydalby sie watek o przygodach lumpeksowych- w kazdym lumpku sa wstretne babochy z ktorymi niejedna z nas miala niestety do czynienia
|
|
|
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
BTW. Nie napisałam,że każda Wizażanka, która zadaje tego typu pytania, idzie na łatwiznę, bo domyślam się,że tak nie jest |
||
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
to moje zdobycze z ostatniego czasu
![]() niesty wszystkie lecą na all w groszki Marks & Spencer 38 turkusowy kardigan z kołnierzem futerkowym 38 czarna kopertowa 38 pomarańczowa z super napisem 34szara asymetryczna Per Una 38 fioletowa Young 38
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupki:
Bluzka lniana size:34 ![]() Swetek z koszula zabotem size:38 ![]() Pasek skorzany brzowy z super blyszczaca klamra ![]() Pasek soczyscie zielony na talie ![]() Sukienka tunika bombkasize:36 ![]() Wszytskie rzeczy wygladaja na kims 100 razy lepiej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

3zl

długaśny sweterek atmosphere i tylko za 12 zł
w końcu udało mi się trafić coś fajnego i na wagę 
Dunnes Stores w rzeczywiscie nie jest tak szeroka

3/3/6-22/7/8