![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Jabłuszko naprawde byś mnie przygarnęła ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko, współczuje, że masz problemy z mieszkaniem, oby szybko się skończyły ![]() Nefre Kochana, a dlaczego okulista faszeruje Cię drożdżówkami ? ![]() ![]() ![]() ![]() Schism po pierwsze to baaardzo się ciesze, że operacji w najbliższym czasie nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku miłego wieczoru i wypoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, tak... ![]() ![]() Cooo jaaa gaaadaaam (tudzież pisze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
Tamo ,gratulejszyns liczby wpisów
![]() Co do zakupoholizmu , przyznaję się z ręką na sercu B) *wstydnis* nie ma to jak popadanie ze skrajności w drugą ![]() A terazzzz, zmykam na kolację ![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to za 2000 post ![]()
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz lepsza już ta skrajność niż ta druga nie ![]() Smacznego ![]() Malinko, ale chociaż będą mieli 'rekompensate' w postaci wykształconej córki ![]() Dzia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale to strasznie boli, że kształcenie musi tak drogo kosztować choler... jasn.. a jeszcze zostaje 2 semestry do inż i potem uzupełniające eh... szkoda słów
![]() ![]() na zdrowie ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Wagary udane,pochodziłam z koleżanką,wybrałyśmy fajne prezenty,ja kupiłam mamie czekoladki ferrero rocher[zawsze sobie robimy drobne prezenty
![]() A poza tym od południa męczę się z żołądkiem,zjadłam starego zielonego ogórka[nie poczułam nawet przez to wszystko] no i ciężko mi na żołądku,chociaż już teraz trochę lepiej ![]() ![]()
#487 | |||||
Zadomowienie
|
hmmm, a "odsłonięte..." to jakaś mniej straszna dolegliwość? może i tak bo patrzę, patrzę, a zaczerwienień, stanów zapalnych czy obrzęków dopatrzeć się nie mogę, tylko te dziąsła tak niżej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do ojca... przykro mi strasznie, ale muszę przyznać, że baaaardzo dzielna jesteś ![]() ![]() szykuję się do leżenia i lecę Chirurgów oglądać. Zła jestem na siebie bo jakoś mało dziś ćwiczyłam. Niby 40min na rowerku i pół godziny gimnastyki rano, ale i tak wydaje mi się zdecydowanie za mało jakoś, echh...:/ No, ale nie mam już siły się męczyć... Ja jestem nienormalna z tymi ćwiczeniami - chciałabym móc nic nie robić cały dzień i nie mieć wyrzutów sumienia... ![]() Buziaki i miłej nocy kochane ![]()
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko Dobranoc powiedzieć i mykam Kochane
![]() Do jutra ![]()
![]() |
#489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nadwrażliwość ? ale może jednak lepiej iść do dentysty. z zębami to nie przelewki. może to nic strasznego, ale lepiej iść wcześniej niż czekać. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie miałam czasu ale już nadrabiam zaległości
![]() Przede wszystkim Phenomenko ![]() Ewuś - mam nadzieję, że miło spędziłaś wieczór z kuzynkami ![]() Jabłuszko - o kurczę, a ja nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam na koncercie ![]() Lolciu - podziwiam, że tak to wszystko znosisz... przykro mi że masz taką sytuację w domu. Ych... jutro jadę robić tatuaż, oj będzie płacz i zgrzytanie zębami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Wtajemniczenie
|
uuu jaki wzor robisz i gdzie ?
![]() Ja zrobilam 3 lata temu sliczny wzorek na 2 palcu u nogi ![]() ![]() Lolciu ![]() ja juz po lunchu. dzis znowu w cholere roboty ale stresu mam mniej bo z kazda chwila jestem blizej konca. No i pojutrze znowu piateczek ![]() milego popoludnia ![]()
#492 |
Zadomowienie
|
Wpadłam ot,na chwilę
![]() Kurczę mimo,że miałam 3 lekcje od 11,wyspałam się,po prostu padam. Bez RedBull'a się nie obejdzie. Na domiar tego,za 10min. pędzę na dodatkowy angielski. Hehe jakoś te 90min wytrzymam, prawdę powiedziawszy zrezygnowałabym z tych zajęć, wiem,wiem matura, 'średniawo' u mnie z językiem ![]() Szczęście,że pojutrze zacznie się weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matula mnie zaraziła kiedyś tatuażami, sama ma dwa, a ja idę w jej ślady jak widać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry Kochane ![]() Ja dopiero zlądowałam do domu ![]() Rano próbowałam coś napisać ale wizaz 'strajkował' ![]() Lece coś zjeść, zajarze wieczorem ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie zaglądałam przez 2 dni,bo czasu nie miałam,ech ![]() Dzisiaj miałam sprawdzian kolejny z biologii,mieliśmy mieć wczoraj,jednak klasa chciała przełożyć i pisaliśmy dzisiaj. Modlę się,abym znowu jedynki nie dostała. Uczyłam się na niego długo i mam nadzieję,że w końcu jakaś pozytywna ocena będzie ![]() Jutro mam pracę klasową z historii,ponad 60stron,kurcze,nie zamierzam się uczyć,zrobiłabym jakieś ściągi,ale przeraża mnie wertowanie tylu kartek w podręczniku ![]() Podziwiam ludzi,którzy mają rozszerzoną historię ![]() Ather - Bardzo ładny wzorek ![]() A w jakim miejscu? Miłego wieczorku,muszę nadrobić zaległości na Wizażu ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | ||||||||
Zadomowienie
|
późne dzien dobryyy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tak też zrobiłam - poszłam w końcu :P zresztą co tu dużo mówić - tatę tak wkurzyło moje wczorajsze biadolenie, że rano zadzwonił i powiedział, że umowił mi wizytę i do zębologa marsz^^ No i w sumie malinko, mam poważne podstawy by sądzić, że studiujesz stomatologię^^ Bo dentysta też powiedział o nadwrażliwości i właśnie pastę, płyn i sposób szorowania ząbków mi doradził - mam przyjść jakbym zauważała jakieś niepokojące zmiany, ale nie powinno ich być ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co studiujesz takiego, że nie było tego u Ciebie? ![]() Cytat:
![]() ajjj to miejsce bywa bolesne, ale to kwestia indywidualna, może nie będzie tak źle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sama czasem myślę o tatuażu, ale nie jestem na stówę przekonana, obawiam się jak to będzie wyglądać na starość etc. A dopóki nie jestem zupełnie pewna, że tego chcę dopóty nie ma sensu tego robić ![]() natomiast znów nosi mnie na jakiś kolczyk... ![]() niedawno wróciłam z rajdu po sklepach - planuję remont pokoju. Mój jest teraz urządzony w kolorach brzoskwiniowych i totalnie mi się to znudziło. Przestrajam go na niebiesko(ściany)-pastelowokremowy(półki) i na podłogę zamiast wykładziny kładziemy panele (jeszcze nie wybrałam, ale jakieś jasne). Mam straszną ochotę na niebieski, to taki kojący kolor ... ![]() ![]() ![]() Trzeba mi takiej odmiany ![]() PS. agness, wierzę, że biola tym razem poszła dobrze ![]() Ale się rozpisałam, echh... Miłego dnia słoneczka ![]()
![]() |
#497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja juz koncze i lece zaraz do domu. Planuje dzis po raz pierwszy w zyciu zrobic kapuste z grzybami bo przywiozlam grzyby z polski a tu kupilam kapuche kiszona ![]() ![]() a na obiadokolacje salatka z oliwek czarnych-fety-ponidorow-papryki ![]()
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za ciepłe słowa
![]() Dzień zaczął się super,pani przełożyła kartkówkę,zarobiłam piątkę,ale potem tragedia.Na sprawdzianie z gery pani mnie złapała na ściąganiu i kapa,chemia-do odpowiedzi 2,tragedia.
#499 |
Zakorzenienie
|
LoLciu - Mam nadzieję,że jednak z tatą się wszystko ułoży jakoś ...
![]() Nie martw się ocenami,u mnie wczoraj było 25jedynek z matmy z pracy klasowej,w tym moja,więc wiesz ![]() Straaasznie się wkurzyła babka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
lędźwia
![]() Cytat:
![]() A co do tatuażu, starości, itd... - jakbym miała o tym myśleć to... ![]() ![]() A kolczyków mam już dość, za dużo, za dużo ![]() ![]() o. 6000 post. Ale naspamowałam już na Wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Hmmm ^^ a mi się marzy kolczyk w nosie
![]() ![]() Ather,no to ładne miejsce wybrałaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
schism_ - ja chodzę na niemiecki i mamy taką lektorkę taką taką mogę powiedzieć 50/50 i też nie wiem czy nie wyrzuciłam 1500 zł za rok za ten niemiecki. Ather - no mi się marzy tatuaż... tzn. 2 kocie łapki tak jak Eve... tylko teraz chudnę przez tą terapię więc się boje robić... agness51 - będzie dobrze ![]() madame_apple - co do remontu to ja chcę mój wrzosowy/fiołkowy tylko troszkę ciemniejszy niż mam obecnie ![]() ![]() LoLcIa123- musisz być silna i się nie dawać. Takie sytuacje niszczą ludzi, a zarazem hartują naszą osobowość. Będzie dobrze ![]() ![]() PS. co do tatuaży i kolczyków - ja mam kolczyka w języku tylko ![]()
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() dopiero teraz udało mi się przysiąść do kompa ![]() Jabłuszko - jakbyś do Chorzowa na Metalicę wybrała to ja chętnie mogę Cię przygarnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylwia - naprawdę nie musisz odchudzać sie Kochana... jesteś bardzo zgrabna ![]() Karolinko - ![]() ![]() Ather - zazdroszczę przyszłego tatuażu ![]() ![]() Agolku - udanej kapusty z grzybami ![]() Agness- na pewno będzie pozytywnie z biologii ![]() Malinka - studiujesz to samo co moja kuzynka ![]() ![]() schizm - ja też jestem zakupoholiczką ^^po dzisiejszym dniu jestem tego pewna ![]() wczoraj gadałam z kuzynkami do nad ranem ![]() ![]() ![]() ![]() Później byłyśmy na obiedzie w "Ośle" i dopiero niedawno wróciłyśmy ![]() jestem mega zmęczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Huh wróciłam
![]() Jakoś 'przetrwałam' . Lektorka jak i ludzie (przyjaciółki z klasy , hyh wspólnie sie zapisałyśmy ;])są w porządku. Sęk w tym,że bywam przemęczona ,stąd ta awersja. Dziś jeszcze doszła ta dziwna pogoda wraz z pms . Swoją drogą ciekawy temat przerabialiśmy ![]() ![]() ![]() Po kursie z kumpelami powędrowałyśmy na krótki spacer, pomogłam wybrać jednej z nich bluzę w House (tym razem nie zbłądziłam w swym nałogu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Agness, czuję się pozdrowiona (odnośnie historii
![]() ![]() ![]() Jabłuszko motyw kawy jest superanckim pomysłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku oby kapucha się udała ![]() ![]() Lolcia, przykro mi odnośnie Taty i tych ocen... mam nadzieję, że będzie lepiej ![]() Ather, a gdzie masz te kolczyki ? ![]() ![]() ![]() Ewuś zazdroszcze kuzynek i siostry.. moja juz pojechała, a straszie bym chciała, zeby przyjechała znów ![]() Schism gratuluje nie dania się nałogowi ![]() Nic nie umiem ![]() ![]()
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Ewa no męski męski 9 facetów i ja - stan na rok 3, a na 1 roku było 19 facetów i ja
![]() ![]()
#507 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Dziewczynki!
Tzn. w sumie dobry, ale... No właśnie... Zjadłam jakby 3 kolacje... a to wszystko chyba dlatego, że jutro mam test kwalifikacyjny, bo aplikuję o pewne stanowisko pracy. I z nerwów tak jem. Dzis pochłonęłam już ok. 2200 kcal ![]() Myślę o zmianie pracy, chociaż do końca nie jestem przekonana czy chcę ją zmienić. Tzn. chcę, ale nie wiem czy chciałabym pracować akurat tu gdzie teraz złożyłam CV. Bardziej chcę zobaczyć jak wygląda taki konkurs na stanowisko, a i tak czuję jakieś dziwne napięcie. Nic nie czytałam, nie przejrzałam ustaw, kurczę jak nic nie napiszę to będę na siebie zła No i ta ilość kalorii, które dziś przejadłam, ojej niefajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zjadlam wlasnie na noc te moja kapuche przepyszna i czuje sie przewspaniale ![]() ![]() kolorowych snow i do jutra!
![]() |
#509 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() więc wczoraj pojechałam na rowerkowanie po lesie i było fajnie. Normalnie poczułam się jak latem, ale szybko sie przekonalam ze to jednak zima, bo ciemnosci nas w lesie szybko dorwały ![]() ![]() ![]() ![]() a wieczorkiem jeszcze lyzwy na takim lodowisku w ladnym miejscu, w lasku, tak wiec wczoraj cudny dzien. Dzis natomiast caly dzien za miastem, poodpoczywalam sobie. za to jutro caly dzien w bibliotece bedzie ![]() ![]() dobrej nocki Dziewuszki
#510 |
Zakorzenienie
|
Kochane jutro nadrobię wszystko
![]() Dzisia jestem w stanie prawieumierania. Nog nie czuję ;( Wzielam sie za cwiczenia to teraz mam..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.