|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Cytat:
Anbaru jest jak sądzę niepełny 1 ml. Niech więc będzie Anbar + Bleecker St (1 ml). Jak pisałam - muszę tylko "zorganizować fioleczki", ale deal jest ubity na 100%.
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która może mnie poratować jakąś kropelką Mont Blanc ? Presence/Presence Intense/ Individuelle ?
jak ktoś ma to piszcie, podam wtedy spis tego co mogę w zamian przesłać do powąchania. Bardzo mi zależy.
#3124 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli taki układ odpowiada czekam na PW ![]()
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
Chętnie podzielę się moim zbiorem i wymienię na inne zapachy:
Odpsikane: -burberry london <starsza wersja> -miss dior cherie edp -burberry brit red -czarno biały wykrzyknik -neonatura cocon yr -chopard wish -kapka versace crystal noir -kapka angel TM -flowerbomb edp -kelly caleche hermes -provocative women EA -conter Mak tybetański z wizażowej wymianki: -diesel ++ ok 1,5 ml. -EL beyond paradise ok 0,5 ml. -Lolita midnight ok.0,5 ml. -baby doll YSL ok 1 ml. -Narciso Rodriguez EDP 2 ml. -escada pacific paradise ok 1,5 ml. -lancome miracle ok 1,5 ml. -kenzo amour ok 1 ml. -aqualina pomarańcza plus wanilia 0,5 ml. p.s szczególnie chętnie przygarnę chanel coco mademoiselle edt i dkny women ![]()
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2008-02-12 o 13:19 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Halo, to niestety znów ja
![]() Oddam: Armani, Emporio Lei Avon Extraordinary Bulgari pour Femme* Burberry Brit Red Cartier Baiser du Dragon EdP* Cartier Must* CdG Avignon CdG Zagorsk Chanel Chance Fraiche* Chanel No5 EdT* Chopard Casmir Chopard Madness CSP Vanille Cannelle Costume National Scent Intense Dunhill Desire Escada Collection Givenchy Extravagance d’Amarige Givenchy Organza Indecence Guerlain Shalimar* Hermes Jardin Sur Le Nil Ch. Lacroix Tumulte* Lolita Lempicka Midnight Lutens Bois Vanille Lutens Fleurs d’Oranger (nie widzę, ile zostało ![]() Lutens Gris Clair Lutens Rousse Mauboussin EdT* Mauboussin Histoire d’Eau Molinard Rose Narciso Rodriguez EdT* Jean Patou Enjoy Prada Prada* Nina Ricci Les Belles migdałowa Sonia Rykiel EdT (pomarańczowy sweterek) Jil Sander No4 Trussardi Inside V. Westwood Boudoir YSL Opium PF --- Poszukuję: Artisan Bois Farine Artisan Vanilia Burberry Brit Gold CdG - SWEET: Burntsugar, Stickycake, Nomadtea, Spicycocoa CdG - RED: Carnation E. Coudray Vanille Coco A. Goutal Ambre Fetiche A. Goutal Encens Flamboyant A. Goutal Myrrhe Ardente A. Goutal Petite Cherie M. Harris Figue Amere N. Kamali Incense Krizia Krazy Lutens Bois et Musc Lutens Chene Lutens Encens et Lavande Lutens Muscs Koublai Khan Lutens Santal de Mysore Lutens Sarrasins Lutens Tubereuse Criminelle Lutens Vetiver Oriental F. Malle Eau d’Hiver F. Malle French Lover F. Malle Lipstick Rose Micallef Avant Garde Molinard Fleur de Figuier PG Bois Blond PG Cadjmere PG Coze PG Intrigant Patchouli PG Jardin de Kerylos Andy Tauer Incense Extreme Villoresi Dilmun Ponadto, chętnie przyjmnę odlewkę (5-10 ml) wymienionych: - Annayake Miyako - Guerlain Instant Magic - Kenzo Flower Oriental w zamian za odlewki zapachów oznaczonych gwiazdką w liście do oddania.
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-02-14 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
S. Sssss. SSSSS.
|
-Demeter: Snow,Sex on the beach, Baby powder i Macadamia Nuts
Szukam rozpaczliwie -Madness moze wybierzesz cos ode mnie za pozostałe Demetery? zaraz wkleje liste tego co mam edit: to do Yoony oczywiscie bylo ![]()
#3131 |
Raczkowanie
|
witam
![]() Dziewczyny jeśli któraś z was ma i może odsprzedać QUI NON firmy Kookai...poszukuje!!! jestem zainteresowana
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
S. Sssss. SSSSS.
|
To mam:
Bvlgari BLV Notte Kylie Minogue Darling Kylie Minogue Sweet Darling Kate Moss Kate Aquolina Chocolovers Aquolina Latte di Mandorla Bahia Sunset Bahia Paradise Liz Claiborne Bora Bora Celine Dion Spring in Paris Naomi Campbell Cat Deluxe at Night PumaCreate Aquolina Pink Sugar Ch. Aguilera X-Pose Passion Ch. Aguilera X-Pose Glamour Avon Treselle Seduction Alyssa Ashley Musk Azzaro Orange Tonic Elizabeth Arden Splendor Bvlgari Eau parfumee au the Vert Bvlgari Eau parfumee au the Blanc ByblosSandalo J.Ch. Brosseau Ombre Bleue Bruno Banani Not for Everybody Hugo Boss Woman R. Cavalli Just Pink Gres Cabaret Cerruti Image Salvador Dali Eau de Dali Salvador Dali Sea&Sun in Cadaques Costume Nationale Scent Intense Costume Nationale Scent St. Dupont l'Eau Ch. Dior Dior Show EscadaLily Chic EscadaQue Viva FendiTheorema Esprit d'Ete Salvatore Ferragamo Incanto Dream Salvatore Ferragamo F Gucci Rush 2 Givenchy Very Irresistible Sensual Hermes Hiris I Coloniali Mirra&Mirra Calvin Klein One Summer Calvin Klein Obsession Night Lancome Miracle So Magic! Lancome Aroma Tonic LacroixC'est la Vie Lacroix Noir Molinard Ambra Mexx Diversity Morabito Or Noir Mandorlodi Sicilia l'OccitaneYerbena The Parfumer's WorkshopTea Rose Amber Penhaligon's Ellenisia P. Presley Roses&More la PerlaShiny Creation Nina Riccil'Air du Temps B. SpearsFantasy J. SanderSun&Bath J. SanderStyle-balsam 15ml P. SaganeMadame ShiseidoFeminite du Bois The Body Shop Zinzibar The Body Shop Altaro The Body Shop White Musk Trussardi Skin Tesori d'OrienteLotos E. TracyTracy E. TracyImagine Shimmer E. TracyLinda Allard limited Edition E. TracyEllen Tracy S. TacchiniDonna ValentinoVery edt VersaceBaby Rose Jeans VersaceCrystal Noir YSLParis Roses des Vergers YSLIn love Again YSLYvresse Legerre YRBambus
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-02-12 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
S. Sssss. SSSSS.
|
jasne. jeszcze bym chciala troszke Mira Bai od Ciebie, ok?
jesli tak to Pw prosze ![]()
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Rozeznanie
|
Poszukuje rozpaczliwie
![]() ![]() Black Cashmere W zamian mam : Probki gotowe z wymiany: 24F Hermes- malo Le Basier Du dragon Dolce Vita EDT JdPozo In Black Celine Oriental Summer D&G Sicily My insolence Theorema Esprit d'ete Black Kenneth Cole Bvlgari Black Tom Ford Black Orchid Safari RL Escada Margaretha Ley EDP L'Oocitane Eau d'parie Boudoir Wetwood Angel Violette Cerutti Image Roma L.Biagiotti Hermes Ogródek Srodziemnomorski Organza Indecence Scent Intense Probki do odpsikania z moich flakonów: Celine Fever Cacharel Lou Lou Dior Poison Dior Addict Kenzo Elephant Les Belles delices d'epices Versace Time to Relax |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja postaram się powstrzymać od kupna w ciemno;) bardzo interesują mnie zapachy:
1. Cristobal 2. Madness 3. Mira-Bai i wszelakie orientalno - słodko - kadzidlane, oby tylko nie miały w sobie bergemoty jak Nu chociażby ;p a najlpiej coś co byłoby połączeniem Casmiru i Neonatury Cocoon;) w zamian mogę się podzielić: 1. Halloween 2. Black Kenneth Cole 3. Reaction K. Cole 4. Lolita Lempicka edp 5. Ultraviolet (już na wykończeniu:() 6. Krizia 7. Solo Tu Tristano Onofri 8. Jasmin di Giava 9. Yria YR buziaki :* ;)
#3139 |
Przyczajenie
|
Witam,
Również wpadłam w perfumomanię i pragnę poznać kilka zapachów (ciężkodostępnych w perfumeriach). Proszę chociaż o kropelkę: 1. Wish - Chopard 2. Halloween - J. Del Pozo 3. Image Woman - Cerruti W zamian (ponieważ jestem nowa oczywiście wyślę jako pierwsza ![]() 1. Ysatis - Givenchy (miniaturka 5 ml z minimalnym ubytkiem) - wysłane 2. Pour Elle - Paco Rabanne (odpsikane); 3. Twice - Iceberg (odpsikane) Edytowane przez broschka Czas edycji: 2008-02-14 o 17:29 Powód: wysłane |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tu na wizażu w posiadaniu nowej nieotwieranej flaszki są może 2 lub 3 osoby 3. Pomyśl czy tak bardzo go pragniesz i ile możesz dać za ten zapach?
![]() |
#3141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3142 |
Zadomowienie
|
Szukam:
- A La Nuit, Bois Oriental, Borneo 1834, Rahat Loukhoum, Santal Blanc - CdG Red (oprócz Palisandra), Sweet (bez Woodcoffe), Sherbet, Leaves - Fou d’Absinthe, Timbuktu, Ambre Extreme - Eau de Fier, Mandragore, Quel Amour, Les Nuits d’Hadrien, Rose Absolue - Etra, Lemon Sorbet, Patchouly, Shaal Nur - Alamut, Dilmun, Navegar, Sandalo - AA Rosa Magnifica, Lavande Velours - Butterfly, Magical Moon - Io “Capri”, Mediterraneo - Eau Dynamisante, Eau Ressourcante - Aigner Black, In Leather - zapachy Annayake - Bazar - Courtesan - Marrakech Aesop - Mille et une Rose - My Queen - Rose Poivrée - Sexy Graffiti - Sunny Frutti - Stella Rose Absolute - Theorema Uomo - Tuscany Per Donna - Vanille Aoud Oddam: - AA Anisia Bella - Amour de Cacao - Anglomania - Au the Blanc - Au the Rouge - Brit Red - Castelbajac edp - Daim Blond - Datura Noir - Desire Dunhill - Dianthus - Douce Amere (malutko) - Esprit d’Amouage - Fantasy Britney - Fleurs d’Ombre, Ombre Bleue - Flowerbomb Extreme - Ghost - Gloria - Histoire d’eau - Histoire d’eau Amethyste - ILA - Jacinthe et Rose - Jasmin di Gava - La Rose de Rosine - LB Liberte Acidulee - LB Delice d’epices - Lola Midnight - Libertine - Lilia Bella - Lily Chic - Lou Lou - Loving Bouquet - Madness - Magnetic Beat - Malabah - Mania (biała) - Mechant Loup - Messe - Mira Bai - Mirra&Mirra - MDC edp - Mure et Musc Extreme - Nilang - Obligue Play - Obligue RWD - Ombre Rose - Palisander - Paris Roses des Vergers - Perles de Lalique - Pink Tonic - Que Viva - Patchouli (LV) - Petite Cherie - Piper Nigrum - Rococo - Rosamor - Rush - Sephora Brown - Shi - Snow - Stella Sheer 2005 - Sun Delight - Tea Rose - The Parfum - Theorema Esprit d’ete - Tracy by Ellen Tracy - Tumulte PH - Un Zest Rosine - Un Jardin en Mediterranee - Vanille et Coco - Vanille Cannelle - Vicolo Fiori - Woodcoffee Preferuję większe wymiany prókowe Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2008-02-15 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję kropelki lub próbek:
W zamian mam: (max 1ml) cacharel promesse cerruti 1881 ck contradiction escada magnetic beat escada magnetism escada sentiment eternity edp fendi palazzo flowerbomb edp givenchy absolutely givenchy ange ou demon guerlain insolence Histoire d’eau jette joop jlo glow jlo glow after dark krizia lancome miracle lancome q oui le feu light lempicka edp lempicka L lempicka midnight miss dior cherie organza indecence pink sugar ralph lauren hot Spears midnight fantasy vera wang princess tutaj mam próbki, niektóre mogę oddać całość albo kilka kropel ![]() angel fiolet anna sui dreams april violets be delicious biotherm sensibio h2o boucheron initial edp escada margaretha ley givenchy amariage halloween l'eau par kenzo opium fleur imperiale oxygene penhaligon's ellenisia sephora vanille karmel thierry mugler Innocenty tommy hilfiger true star trussardi skin wysyłam zwykłym priorytetem
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-03-02 o 13:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
S. Sssss. SSSSS.
|
co Ty na to?
#3145 |
Zakorzenienie
|
Szukam nadal:
Musc Ravageur Kyoto Avignon Histoire d'eau Datura Noir Fumerie Turque Nina Ricci Belle de Minuit i innych mi nieznanych ![]() Oddam: Narciso Rodriguez edt Poeme Cindy Crawford Michael Kors (kapka) Cristobal Purplrlips Dali Theorema Innocent Madness Byzance Smok Sotto Voce Celine OS Dzing Gloria Obsession 5th Avenue Sunflowers Voila d'ambre Yria Ode au reve Ode a l'amour In Black JdP Organza |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zadomowienie
|
Witam
Posiadam i chętnie się podzielę: Próbki (o - odlewki, p - producenta, r- rezerwacja): 1. 212 sexy men Herrera (ok. 1 ml, p) 2. Antaeus Chanel (duża ok. 3 ml, p) 3. Ouarzazate CdG (ok. 1 ml, o) 4. Jaisalmer CdG (ok. 1 ml, o) 5. CdG 2 man (ok. 0,5 ml, o) 6. Watch M. Micallef (ok. 1 ml, o) 7. Opus 1870 (ok. 2 ml, p) 8. Noir Epices F. Malle (ok. 1,5 ml, o) 9. L'Eau d'Hiver F. Malle (ok 1 ml, o) 10. Body Kouros (ok. 1 ml, o) 11. Gucci ph II (ok. 1,5 ml, p) 12. A men (ok. 1,5 ml, p) 13. Givenchy ph blue label ( ok. 1,5 ml, p) 14. Theorema (ok. 1,5 ml, p) 15. Aoud (ok. 0,5 ml, o) 16. L de LL (ok. 1 ml, o) 17. Escada Magnetism ph (ok. 1,5 ml, p) 18. Boss Edition electric (ok. 2 ml, p) 19. YSL homme (ok. 1 ml, p) 20. Hugo Energise (ok. 2 ml, p) 21. Baldesarini (ok. 1 ml, o) 22. Essenza di Zegna (ok. 1 ml, p) 23. Zagorsk (ok. 1 ml, o) 24. Terre Hermes (ok. 1 ml, o) 25. Voleur de roses (ok. 1 ml, o) 26. Scent Intense (ok. 1 ml, o) 27. Gucci Rush for men (ok. 1 ml, o) 28. Chanel Egoiste (ok. 1 ml, o) 29. Fleur du male (ok. 1 ml, o) 30. Cologne Mugler (ok. 1 ml, o) 31. Image ph (ok. 1 ml, o) 32. Gaiac (ok. 1 ml, o) 33. Idole (ok. 1 ml, o) 34. Declaration (ok. 1 ml, o) 35. Equus (ok. 1 ml, o) 36. Etra (ok. 1 ml, p) 37. Pi (ok. 1 ml, o) 38. Antidote (ok. 1 ml, p) 39. Eternity ph (ok. 1,5 ml, p) 40. Boss szary (ok. 1,5 ml, p) 41. Rousse (ok. 2 ml, o) 42. A la Nuit (ok. 1 ml, o) 43. Bond Haarlem (ok.3 ml, p) 44. Light blue ph (ok. 2 ml, p) 45. Carthusia uomo (ok. 1, ml, p) 46. Le male (ok. 1,5 ml, p) 47. Essential lacoste (ok. 1,5 ml, p) 48. V Valentino ph (ok. 0,5 ml, p) 49. Sun sander men (ok. 1 ml, p) 50. Messe (ok. 0,5 ml, o) 51. Puma Jamaica (ok. 0,5 ml, p) 52. NR for him (0,5 ml, o) 53. Allure homme cologne (ok 1,5 ml, p) 54. Esprit collection man (ok 0,5 ml, p) 55. Ambre russe (ok. 3 ml, p) 56. Prada homme (ok. 0,5 ml, p) 57. Villoresi Incense (ok. 1 ml, p) 58. Villoresi Wild Lavender (ok. 1 ml, p) 59. Villoresi Patchouli (ok. 1,5 ml, p) 60. l' artisan Navegar (ok. 1,5 ml, p) 61. l'artisan Mechant loup (ok. 1,5 ml, p) Poszukuję: Lutensy: Chypre Rouge, Ambre Sultan Kyoto AG Duel i Eau d'Hadriene Eau de Lalique Mitsouko i wiele innych - kuszenie wskazane.
#3147 |
S. Sssss. SSSSS.
|
moze cos u mnie za nie? lista na poprzedniej stronie, ewentuLNie moge poszukac jakichs innych ale nie mam nic z tego czego szukasz
#3148 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3151 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile moge dać? zależy za jaką pojemnośc.Myśle że kupujący sam dobrze wyceni
![]() |
#3150 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.