|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Ojojojojoj ojojane miejsca bolą mniej
Już lepiej prawda ?
|
#4292 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Cytat:
Na pewno powinnaś to zgłosić lekarzowi. Kiedy masz wizytę? Gdyby za dłuższy czas, to pewnie bym ją przyspieszyła trochę na Twoim miejscu, głównie dlatego, że nie wiem nic więcej jak to wpływa na ciążę. A może wizyta u rodzinnego byłaby wskazana
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie juz mi lepiej
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przynajmniej pojesz dobroci
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja bym pojadła takich weselnych dobroci
Torcik jakiś
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie ciesze na żarełko ale co z tego jak ja ledwo chodze :/ mam nadzieje ze beda wygodne krzesła
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zadomowienie
|
Ojjoooojooooj;*
Cytat:
Ide zrobic jakiś szybki obiadek... prysznic i zdrzemnac sie chwilę to moze mi bol glowy minie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie pod tyłek to na plecy
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Emosz;65778891]
Ale super brzusio ja tam liczę, że do końca będzie się dało prowadzić auto, tylko ja jestem z tych kurdupli, którzy siedzą jak najbliżej kierownicy, więc teraz mogę się jeszcze spokojnie odsuwać ![]() Ja zawsze zapinam Emoszku Ja też jestem mala, ale jak się z a bardzo odsune to nie sięgnę nogami do pedałów I muszę zapinać pasy, bo mam uczucie że spadnę z fotela
Czekamy na dziewczynkę 25 grudnia Jest już!! Urodzona 11 listopada Edytowane przez _music_girl Czas edycji: 2016-09-28 o 22:11 |
|
|
|
#4300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojojojojoj na wszystkie Twoje dolegliwości Ale zrobiłam dziś zakupy ![]() Jeszcze nigdy w życiu nie wydałam tyle kasy w jeden dzień ![]() Kupiłam: Kurtkę, w którą się mieszczę ![]() Spodnie ciążowe typu leginsy Podkłady poporodowe Body x 4, pajac i pajac ciepły Przewijak Koszula do karmienia Bepanthen (Przecena w Rossman) 6x mokre chusteczki (przecena w Rossman)
|
|
|
#4301 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja też juz sie nie wysypiam
pokazuje zdjecie z internetu bo wszystko co kupuje wkładam w kartony i czeka na przeprowadzke (jeszcze 32 dni i dostaniemy klucze ![]() Cytat:
ja sama dzisiaj jestem śpiąca, więc podejrzewam że to takie bez znaczenia nie jest ale nie umialabym sie tym nie przejmować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja w weekend też wjechałam do mamy po moje cieplejsze ciuchy bo już zimno i też smarkałam krwią ale opanowałam sytuacje jak zaczełam od czasu do czasu wyciskac sobie sok z pomaranczy i grapefruita ![]() PS. ja poki co w ogole nie jestem w stanie sobie wyobrazic ze mam w brzuchu prawdziwe dziecko - to znaczy jest cos co mnie kopie i wiem, że to moj synek, ale jakos moja wyobraznia jest za plytka zebym mogla sobie jakos to ogarnac jak to tam wyglada ale z kazdym kolejnym zakupem coraz bardziej do mnie to dociera na szczescie. wczoraj jak probowalam monitora oddechu to juz w ogole mnie siekło: HALO, ZA DWA MIECHY BEDZIESZ MAMĄ ![]() Cytat:
![]() a to moze zawazyc o porodzie pozniej, nie mozna bagatelizowac takiego czegos ![]() ja mam wozek adamexa - pajero - i akurat z kolezanka wyprobowalysmy spacerowke bo ma rocznego synka - sprawowala sie super, jestem mega zadowolona Cytat:
a to dopiero teraz zaczyna mi wybijac brzuch ![]() musze poprosic mame zeby mi jakis dodatkowy klin wszyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Monika0185, taki cudak przyszedł
moim zdaniem super no i jakość też świetna IMG_1475082508.716124.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nudnylogin Czas edycji: 2016-09-28 o 19:09 |
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie czy kupowac ocieplanego pajaca skoro mam kombinezon dla julka?
ten kombinezon wydaje mi sie na zimną zimę, a ja w sumie urodze na poczatku grudnia to jeszcze moze nie byc tak zimno? jak to dziala? kupowac czy nie kupowac? pomozcie poki promocja w smyku!
|
|
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale jaja, patrzcie co zrobili z tą zawieszającą się stroną smyka hahaha
ale się uśmiałam jak to zobaczyłam, uwaga ustawiajcie się w kolejkę! IMG_1475082862.161204.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo czesto jest tak ze jak sa serwery przeciazone to po prostu wyskakuje error i musisz odsiwezac i odswiezac dopoki sie nie dostaniesz
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha, ja nie mówię, że to złe tylko śmieszne w kolejce w sklepie online to jeszcze nigdy nie stałam pewnie, że tak lepiej niż ta wieczna zawiecha, przynajmniej można zrobić zakupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kombinezon to w sumie tylko na spacery, a cieplejsze pajace jak w domu chłodniej albo jak w odwiedziny gdzieś W razie czego mam, ale sama nie wiem czy użyję...
|
|
|
#4309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja cię rozumiem i to aż nadto Placze co chwilę, ciągle się mylę, robię głupotki, mąż już nawet przestał się śmiać ze mie. Chyba jest przestraszony że jeszcze3 miesiące ![]() Co do jedzenia i zgagi- łączę się w bólu. Jem co 2 godz a i tak mi się ulewa Damy radę kochana
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
hehe widzę, że nie tylko ja czatowałam na smyku
przyznaję się do poczynienia zakupów no ale jako usprawiedliwienie mam tutaj to, że ceny mnie zachęciły
|
|
#4311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten ostatni zestaw boski! ja zamówiłam tylko zestaw 3 pajaców, bo pajacyków mi brakuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mewkaa;65786961]Nie liczę tych ruchów karola
w podziale na godziny Bo mam wrazenie że wtedy za bardzo się nad tym skupiam i denerwuje I on to wtedy czuje bo ten drań wtedy zastyga Co potęguje moje zdenerwowanie 😒 Czy trzeba to liczyć? Jak się rusza w różnych porach dnia A w innych nie A na wieczór robi przemeblowanie brzucha To chyba jest ok, co nie🤔[QUOTE=mewkaa;65786961 [B]Mewkaa[/B] A to nie jest tak z tymi ruchami, że trzeba liczyć ruchy przez godzinę, najlepiej po posiłku. Jeśli się n ie rusza obserwować. I policzyć. Jeśli w ciągu12 godz się nie wyczuje to wtedy szpital. Czy jest ktoś z okolic 3Miasta? Jaki szpital polecacie?
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wzięłam już na rozmiar 68 żeby dłużej pochodziła a nad pajacami tymi z 3 paków myślałam ale ostatecznie trafiłam na te po 29,90 a jeszcze z kodem RABAT25 wyszły po ponad 10zł za sztukę więc się mega opłaciło
|
|
|
#4314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi ten RABAT25 nie wchodził dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja co prawda miałam go wpisanego już w koszyku ale gdzieś czytałam, że on do 30.09 ważny
|
|
|
#4316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dopiero mam zamiar zrobic zakupy w smyku, ale to bardziej z mysla o corce. Folinka, nie uwazam, ze jestes panikara, zrobilabym tak samo, bo tez spotkalam sie z tragicznym wypadkiem. Iwona, wspolczuje bolu spojenia, mam to samo. Papaya, super zestaw
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No serio, wyskakiwało mi że błedny kod czy coś. Już wtedy co zrobili -40% na kombinezony to dziewczynom w nocy przestał działać, to samo z tym DZIECKO. Moze dlatego Ci zadziałał, bo już miałas wpisany? tak czy siak zazdraszczam, jakby mi działał to jeszcze bym coś kliknęła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
papaPapaya próbuj cały czas bo ja też tak miałam i ciągle odświeżałam stronki z produktami i się udało a swoją drogą to piękny ochraniaczNOWE WIEŚCI! podobno działa kod SMYK15 i jest na -15%
USG: 03.10 - 2090g szczęścia USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2016-09-28 o 20:36 |
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zadomowienie
|
No bez jaj
Kolejna promo Jeszcze tamtej paczuchy nie odebrałam 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- [QUOTE=_music_girl;6581427 1][QUOTE=mewkaa;65786961]Nie liczę tych ruchów karola w podziale na godziny Bo mam wrazenie że wtedy za bardzo się nad tym skupiam i denerwuje I on to wtedy czuje bo ten drań wtedy zastyga Co potęguje moje zdenerwowanie 😒 Czy trzeba to liczyć? Jak się rusza w różnych porach dnia A w innych nie A na wieczór robi przemeblowanie brzucha To chyba jest ok, co nie🤔 Cytat:
Więc nie liczę wcale 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

Na pewno powinnaś to zgłosić lekarzowi. Kiedy masz wizytę? Gdyby za dłuższy czas, to pewnie bym ją przyspieszyła trochę na Twoim miejscu, głównie dlatego, że nie wiem nic więcej jak to wpływa na ciążę. A może wizyta u rodzinnego byłaby wskazana

ja tam liczę, że do końca będzie się dało prowadzić auto, tylko ja jestem z tych kurdupli, którzy siedzą jak najbliżej kierownicy, więc teraz mogę się jeszcze spokojnie odsuwać

pokazuje zdjecie z internetu bo wszystko co kupuje wkładam w kartony i czeka na przeprowadzke (jeszcze 32 dni i dostaniemy klucze 

a to dopiero teraz zaczyna mi wybijac brzuch 

moim zdaniem super no i jakość też świetna 
ale się uśmiałam jak to zobaczyłam, uwaga ustawiajcie się w kolejkę!
w kolejce w sklepie online to jeszcze nigdy nie stałam 
znam to, też miewam ostatnio takie dni, nawet łapie się na tym, że płacze i tak naprawdę nie mam pojęcia dlaczego
oby to szybko przeszło
do tego ostatnio jem niewielkie porcje, ale często bo czuje, że mi się w żołądku nie mieści, przez co mam wrażenie, że jem za dużo, bo muszę jeść co godzinę lub dwie 

tak czy siak zazdraszczam, jakby mi działał to jeszcze bym coś kliknęła