Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-30, 10:48   #2581
sosowhat
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
uporałam, się chyba z ubrankami... mam 2 kartony takich 68-74; 3 szuflady takich 50-62 i jeszcze karton "awaryjnych- niewyjściowych" właśnie tych małych...

nie wspomnę o masie pieluch tetrowych i flanelowych, prześcieradełkach, kocykach....

utonę niedługo w rzeczach małego...!
duuzo masz ciuszkow mi tak na 3 szuflady to wychodzi z tetrowkami kocykami itp.
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 10:58   #2582
aleksandramaj
Wtajemniczenie

I
Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
witam nikogo nie zaskocze ani nie zdziwie tez nie spalam dobrze

wczoraj odebralam kocyki minky jakie to sliczne i przygotowalam rzeczy do spakowania maz dzielnie aczkolwiek niechetnie pomagal ( ma jakas swoja teorie ze jak torba bedzie spakowana to niunia bedzie chciala wyjsc)

opowiadalam mu o mezu roku stwierdzil ze gdyby nie to ze mamy konika na biegunach to by kupil znaczy ze faceci maja swoj tok myslenia i nie wolno sie w to zaglebiac

mi lekarz w razie w powiedzial ze gripex mozna zjesc jakby bardzo grypa wiec moze przejdz tez do internisty bo sie biedaku wykonczysz

jak rakiety

gratulacje ja zaczynam 36
Pochwal się kocykami
I piâteczka, ja też dziś zaczynam.36 tydzień

Chyba faktycznie się przejdę do lekarza. Czasami robię sobie jakieś zapasy w Polsce, ale akurat gripexu nie mam.
Ale spałam aż do teraz, chyba od 7.30?? Odpoczęłam trochę i się wypociłam, teraz śniadanie i wracam do łóżka.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
A mi sie takie glupoty snily. Przed samym porodem przyszedl wlasciciel mieszkania i wywalil nas na zbity pysk bo bylo brudno w mieszkaniu...

Zaplacilam ten zasrany podatek. Moja karta placze...no ale...jeszcze mi zostalo isc do bylej pracy i plaszczyc sie o glupi papier do tego macierzynskiego.

W ogole, ostatnio dowiedzialam sie ze ten pan ktory mnie zwolnil sam zostal zwolniony dyscyplinarnie za bardzo powazne machlojki w pracy KARMA WRACA, sukinkot jeden
Dobrze dziadowi!

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim myślałam ze tylko ja miałam taka beznadziejna noc; na poczatku zasnąć nie mogłam, potem TZ w nocy wrócił z imprezy to dostałam mega zgagi po tarcie i muffinkach, potem brzuch mi ciążył jak leżałam na boku, na dodatek tak było mi gorąco i duszno ze zaczęłam chodzić na boso po płytkach po mieszkaniu, a teraz boli mnie głowa, troche gardło i mam zapchany nos. Wczoraj smiesznie było z koleżankami; śmialiśmy sie z jednej ktora jest zafascynowana ze jako pierwsza jestem z nas w ciazy ze dużo rzeczy jest dla niej zagadka. Oglądała podkłady porodowe i myślała ze to pampersy dla dziecka, pytala czy podczas seksu nie pukamy dziecka w główkę haha, a największy ubaw mieliśmy jak mowię ze czasami moze byc tak ze jak nie zrobisz lewatywy to dziecko sie rodzi a obok kupa. To potem sie nabijalysmy ze jak ona będzie rodzic i przez przypadek puści bąka to tak sie zawstydzi ze przestanie rodzic a dziecko schowa główkę i zacznie przepraszać
Witam towarzyszkę niedoli, zdrówka!
Ale się uśmiałam z tego bąka ahahaha
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:00   #2583
fiii
Rozeznanie

Cytat:
uporałam, się chyba z ubrankami... mam 2 kartony takich 68-74; 3 szuflady takich 50-62 i jeszcze karton "awaryjnych- niewyjściowych" właśnie tych małych...

nie wspomnę o masie pieluch tetrowych i flanelowych, prześcieradełkach, kocykach....

utonę niedługo w rzeczach małego...!
jak czytam wasze wypowiedzi na temat ilosci ubranek ze nie na sztuki a na worki kartony to sie zastanawiam czy nie leciec do sklepu dokupic bo mam malo
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:03   #2584
fiii
Rozeznanie

1475226138724.jpg1475226148041.jpg

Jeden jest z mini podusia, a 2 można zamienić w rożek

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-30, 11:05   #2585
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
jakie to słodkie!!
Matko jeszcze miesiâc i nasza Zosia będzie z nami, aż w to.nie wierzę
Stary 2016-09-30, 11:08   #2586
fiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
jakie to słodkie!!
Matko jeszcze miesiâc i nasza Zosia będzie z nami, aż w to.nie wierzę
ja bym chciala jeszcze w październiku tak po 20
Stary 2016-09-30, 11:09   #2587
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Witam się w 34tc
dziś wizyta i szkoła rodzenia

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:11   #2588
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
czosnek! dużo czosnku! jutro będziesz jak nowonarodzona
Na sucharki z miodem byłoby ok?
Jak wrócę od hematologa, to sobie zrobie takie kanapeczki, nie chcialabym zionac temu biednemu lekarzowi czosnkiem za bardzo a jak mój mâż będzie cierpiał biedny
Stary 2016-09-30, 11:11   #2589
bluesberry
Zakorzenienie

Ogarnęłam salon, po tych 3 dniach prasowania bo ciemnych panelach można było palcem pisać tyle kurzu. Jeszcze tylko zmyje podłogę i salon gotowy w sensie ogarniety.

Poza tym znów się ścięłam z Tz. Ale uparcie będę twierdzić że mam rację bo facet przegina. Za dużo pracuje, wygląda już jak cień chodzący, wraca po 20, po 16h pracy i siada do kompa, pracować oczywiście. Ja naprawdę nie staram się leżeć na kanapie i opychac mcdonaldem na zmianę z czekoladkami bo jestem księżna w ciąży i skaczcie wokół mnie wszyscy ale Cholera zaczyna mi się robić ciężko powoli. A mógłby naprawdę trochę odpuscic...
Ledwo juz chodzi, sytuacja w domu rodzinnym wysysa resztki nerwów, u nas nic nie gotowe. Juz mam zamiar w przyszłym tyg iść do piwnicy wyczyścić i pomalować przewijak bo się cholera nie doczekam ! Nie mówiąc o kołysce, która też nie jest gotowa, a tyle w nią już zainwestował kasy i pracy..
Wraca do domu tylko zjeść i spać, ciągle rozdrażniony i obrywamy za to wszyscy... to się wygadałam.

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:13   #2590
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny...ja jestem po wizycie i nie mam dobrych wieści łożysko wygląda tragicznie...jeszcze gorzej niż ostatnio...wody ciągle w dolnej granicy normy...mała przybrała za mało do tego wszystkiego w dwóch pomiarach wyszło nadciśnienie...ginekolog powiedziała ze powinna mnie wysłać na oddział juz ale jako że jestem lekarzem to mam sobie zmierzyć jeszczr wieczorem i jak znowu wyjdzie za wysokie to na patologie mam jechać...do tego wizyta kolejna już za tydzień bo kiepsko to wszystko wygląda

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Kaga dopiero dziś doczytałam.
Trzymam mocno kciuki by było wszystko dobrze, na pewno bedzie.

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-30, 11:23   #2591
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Wczoraj już nie pisałam, bo padnięta byłam, ale KUPILIŚMY WÓZEK I FOTELIK akurat było po 1 egzemplarzu w wybranym kolorze i czekały specjalnie na nas Mężu wczoraj wszystko poskładał i teraz ciągle patrzę i podziwiam brykę naszego synka

Ojeeeeeeej brzoskwiniowe musi być pyszne

Ja już wcześniej gdzieś pisałam, że wezmę 2, jedna moja i jedna dzieciowa

Zdrówka!

~
Ja dziś we śnie miałam gotować kompot z malin i jagód na jakiejś wycieczce szkolnej, w plenerze
Co do Karmy - bez dwóch zdań, zawsze to powtarzam
Dzięki!
Czekamy na foty bryki

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
jak czytam wasze wypowiedzi na temat ilosci ubranek ze nie na sztuki a na worki kartony to sie zastanawiam czy nie leciec do sklepu dokupic bo mam malo
Mam to samo
Na 56 mam malusio, zobaczę, jaka się Zosia urodzi i dokupię. Trochę mam na 62 i 68, już wszystko poprane, poprasowane i poskładane

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Załącznik 6667576Załącznik 6667581

Śliczności!!
Też mam taką mini podusię i rożko-kocyk, fajna sprawa

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
ja bym chciala jeszcze w październiku tak po 20
Dla mnie też 20 października to taka granica i pptem chcę już Zosię mieć poza brzuchalem
Wczoraj mąż umawiał nas ze znajomymi, mamy jechać na polentę i dwie daty były do wyboru 9 albo 23 października. Powiedziałam, że 23 odpada, bo Zosia ma już z nami być
Oby się nam udało!

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Witam się w 34tc
Kciuki!
Stary 2016-09-30, 11:35   #2592
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Ja mam 2 pełne szuflady ciuszków 56-62, reszty rozmiarówki póki co nie ogarniam. A jeszcze znajoma mojej cioci przysłała z Kanady karton ciuszków, rodzice mają mi za tydzień podrzucić... Nie mam pojęcia co tam jest, ale coś czuję, że bez zajęcia całej komody tylko ciuszkami się nie obejdzie...
też sporo i właśnie ciągle ktoś coś dowozi, dosyła na nic mowa, że już wystarczy

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
duuzo masz ciuszkow mi tak na 3 szuflady to wychodzi z tetrowkami kocykami itp.
za dużo.... w sumie niewiele kupiłam.. jak już to starałam się kupować większe rozmiary, ewentualnie coś w lumpie udało się upolować i tak się zbiera...

Cytat:
nie wiem ile tam masz, ale moich Wojtek na pewno wszystkich nie założy przynajmniej tych 50-62... :P

Cytat:

ten w serduszka śliczny

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Ogarnęłam salon, po tych 3 dniach prasowania bo ciemnych panelach można było palcem pisać tyle kurzu. Jeszcze tylko zmyje podłogę i salon gotowy w sensie ogarniety.

Poza tym znów się ścięłam z Tz. Ale uparcie będę twierdzić że mam rację bo facet przegina. Za dużo pracuje, wygląda już jak cień chodzący, wraca po 20, po 16h pracy i siada do kompa, pracować oczywiście. Ja naprawdę nie staram się leżeć na kanapie i opychac mcdonaldem na zmianę z czekoladkami bo jestem księżna w ciąży i skaczcie wokół mnie wszyscy ale Cholera zaczyna mi się robić ciężko powoli. A mógłby naprawdę trochę odpuscic...
Ledwo juz chodzi, sytuacja w domu rodzinnym wysysa resztki nerwów, u nas nic nie gotowe. Juz mam zamiar w przyszłym tyg iść do piwnicy wyczyścić i pomalować przewijak bo się cholera nie doczekam ! Nie mówiąc o kołysce, która też nie jest gotowa, a tyle w nią już zainwestował kasy i pracy..
Wraca do domu tylko zjeść i spać, ciągle rozdrażniony i obrywamy za to wszyscy... to się wygadałam.

no to musisz z nim poważnie porozmawiać, nie będziesz przecież wdychać teraz farby i malować przewijaka, daj spokój niech się chłop ogarnie mój niestety też nie ma na nic czasu... od tygodnia widuję go tylko na godzinę wieczorem, bo po 22 nie daje rady już z nim dłużej posiedzieć :/ Mam nadzieję, że dzisiaj uda mu się wyjść troszkę wcześniej...

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:35   #2593
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie w tym jest problem.. człowiek coś by zrobić, pojechał do lasu, czy gdzieś pospacerować, ale brzuch zaraz twardy, plecy bolą... jeszcze ta szyjka się skraca i lekarka kazała się oszczędzać.. ehh... ale już bliżej niż dalej... niedługo nie będzie czasu na nudę i samotność
ja tak czytam że wy się nudzicie itp. a mi na wszystko czasu brakuje, tyle rzeczy bym chciała jeszcze zrobić i ponudzić też bym się chciała a na nic mi czasu nie starcza

co do samej ciąży też mi ciężko, wyspać się nie można, normalnie funkcjonować itp. no ale rodzic bym jeszcze za nic nie chciała

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-30, 11:37   #2594
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Blue współczuję i Tobie, i tż. Obydwojgu jest Wam ciężko, nie wiem, jak u tż sytuacja w pracy, ale u mojego męża jest kiepsko i też całe dnie pracuje. Do tego dochodzi poczucie odpowiedzialności za nowego członka rodziny no i u Was jeszcze ta sytuacja w domu tż.. pewnie gdyby było normalnie, to tz miałby więcej czasu dla Was. Chyba tylko w cierpliwość można suę uzbroić i liczyć, że się wszystko poukłada
Stary 2016-09-30, 11:39   #2595
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Złapałam lekkiego doła jak zabrałam się za prasowanie ciuszków. Brzuch jak kamień, aż oddechu z trudem łapałam, więc odpuściłam.
Szkoda że nie ma desek do prasowania na leżąco, chociaż z moimi zdolnościami na bank wtedy przejechałabym sobie żelazkiem po cyckach...
deska do prasowania na leżąco brzmi świetnie

ja za to wczoraj się poryczałam jak zobaczyłam wieczorem swoje mega spuchnięte palce u stóp , jak małe parówki

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-30, 11:39   #2596
desire87
Zadomowienie

Cytat:
Na sucharki z miodem byłoby ok?
Jak wrócę od hematologa, to sobie zrobie takie kanapeczki, nie chcialabym zionac temu biednemu lekarzowi czosnkiem za bardzo a jak mój mâż będzie cierpiał biedny
ja jem na grzance z masłem ale Twoja wersja też jak najbardziej ok
nie żałuj tylko tego czosnku!

Kurcze to tylko ja chcę żeby moje dziecko urodziło się w listopadzie? jak się urodzi wcześniej to nie dostaniemy kasy z ubezpieczenia
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:41   #2597
jalouse
Wtajemniczenie

Witam w 37 tygodniu. Trochę się zestresowalam, ze Wy tak wszystko prawie gotowe, a ja leniwiec. Po weekendzie muszę się zabrać za pranie i zakupy.

Jak wstaje, to też mi się robi stożek, ale nie wiem, czy to ma coś wspólnego z rozejsciem się mięśni. W pierwszej ciąży też tak miałam i nie miałam żadnego rozstepu mięśni.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:42   #2598
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Patrzcie, co mi twarzoksiążka pokazała. Chyba po takim kotleciku od razu poczulabym się lepiej
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...jeczne-z-dynia
Stary 2016-09-30, 11:42   #2599
Anettt87
Zadomowienie

Wrzuciłam fotki do klubu.

Cytat:

Niefajnie to wygląda, w pełni Cię rozumiem, TŻ powinien teraz zdecydowanie więcej czasu poświęcić Tobie, Wam... Nie można nim jakoś potrząsnąć, żeby dotarło do niego, że trochę trzeba odpuścić?
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:46   #2600
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
deska do prasowania na leżąco brzmi świetnie

ja za to wczoraj się poryczałam jak zobaczyłam wieczorem swoje mega spuchnięte palce u stóp , jak małe parówki

Mam dokładnie to samo, w żadne buty nie wchodzę i te paluchy takie okropne brrrr

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
ja jem na grzance z masłem ale Twoja wersja też jak najbardziej ok
nie żałuj tylko tego czosnku!

Kurcze to tylko ja chcę żeby moje dziecko urodziło się w listopadzie? jak się urodzi wcześniej to nie dostaniemy kasy z ubezpieczenia
Tak jest!

To trzymam kciuki, żeby się przed listopadem dziecię do przyjścia na swiat nie szykowało
Stary 2016-09-30, 11:51   #2601
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
W smyku kupiłam muślinowe pieluszki z babyono, kolorowe (nie planuję pieluchować, więc chciałam jakieś ładne, żeby mieć), pakowane po 3 szt (19zł), są troszkę przyjemniejsze niż tetra, po praniu zachowały kształt i dalej są milusie, jeszcze nie prasowałam. Mam takie dwa zestawy, teraz jeszcze kliknęłam przy zamówieniu w smyku 3-pak kolorowej tetry ze smiki. Do tego mam 3 sztuki flanelki z motherhood (też ok).
dzięki
na chwilę obecną mam kilka flanelowych ale tetry żadnej
pieluchować też nie zamierzam ale na pewno sie przydadza

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-30, 11:55   #2602
ma_i
Zadomowienie

Cytat:

Ale ładne

Cytat:
Witam się w 34tc
kciuki za wizytę!

Cytat:

Domyślam się, że tż jest kłebkiem nerwów w związku ze wszystkimi okolicznościami przyrody... I zapewne trudno mu coś przetłumaczyć, ale spróbuj. Jak dalej będzie tak zasuwał, to może się to dla niego nie najlepiej skończyć. A nie potrzebujecie kolejnych zmartwień, tylko siły do działania. Trzymam kciuki, żeby trochę odpuścił pracę i więcej czasu poświęcił Wam.
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 11:57   #2603
Anettt87
Zadomowienie

Przyszedł wczoraj stanik do karmienia, jeden zwykły miękki wzięłam na próbę, żeby ogarnąć rozmiarówkę... Rany jak fatalnie się w takim czymś wygląda Wy też macie takie odczucia?
Mój TŻ kochany skomentował 'No ale najważniejsze, żeby spełniał swoją funkcję"
Ale czuję się w nim antyseksownie, poziom -100, w dodatku mam wrażenie, że jest na styk, więc chyba będę musiała zamówić teraz rozmiar większy, skoro biust po porodzie urośnie
Stary 2016-09-30, 11:59   #2604
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
no to musisz z nim poważnie porozmawiać, nie będziesz przecież wdychać teraz farby i malować przewijaka, daj spokój niech się chłop ogarnie mój niestety też nie ma na nic czasu... od tygodnia widuję go tylko na godzinę wieczorem, bo po 22 nie daje rady już z nim dłużej posiedzieć :/ Mam nadzieję, że dzisiaj uda mu się wyjść troszkę wcześniej...
Na szczęście farba jest bezwonna, przemyślę sprawę
Ogarnięty to on może i jest, ale za dużo na raz by chciał od zawsze był pracoholikiem ale teraz to już przesada.. o 22 to ja może bym jeszcze posiedziała, ale mój o tej porze to już zasypia gdzie popadnie
Cytat:
Blue współczuję i Tobie, i tż. Obydwojgu jest Wam ciężko, nie wiem, jak u tż sytuacja w pracy, ale u mojego męża jest kiepsko i też całe dnie pracuje. Do tego dochodzi poczucie odpowiedzialności za nowego członka rodziny no i u Was jeszcze ta sytuacja w domu tż.. pewnie gdyby było normalnie, to tz miałby więcej czasu dla Was. Chyba tylko w cierpliwość można suę uzbroić i liczyć, że się wszystko poukłada
Mój tż nie dość, że w firmie ma teraz masę roboty, to poszedł jeszcze do drugiej, prywatnie no i wieczorami przed komputerem
Staram się być cierpliwa, ale jak na niego patrzę to mnie szlag tafia, facet ma 28 lat a wygląda na 40 ostatnio szaro-blady, zmęczony, papieros za papierosem..
Cytat:
j
u nas ten sam problem. Z obydwiema polisami będzie problem, bo dzieć musiałby się urodzić końcem grudnia, a tyle raczej nie przenoszę
Cytat:
Patrzcie, co mi twarzoksiążka pokazała. Chyba po takim kotleciku od razu poczulabym się lepiej
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...jeczne-z-dynia

Cytat:
Niefajnie to wygląda, w pełni Cię rozumiem, TŻ powinien teraz zdecydowanie więcej czasu poświęcić Tobie, Wam... Nie można nim jakoś potrząsnąć, żeby dotarło do niego, że trochę trzeba odpuścić?
Mi jak mi, ale mi głównie o niego chodzi. Sam się wykańcza a i nas przy okazji Lila też go potrzebuje, ja z nią nawet na dłuższy spacer nie wyjdę, nie zagram w piłkę czy nie pójdę na rower i też ją roznosi. Nie dziwię się.
Dziś jej obiecałam zakupy bo dziecko z butów wyrosło. Już widzę jak się toczę po CH

Na obiad zrobię chyba naleśniki z serem i do tego wiśnie na gorąco. szybko i smacznie.

OPUCHNIĘTE STOPY - dziewczyny jest bardzo fajny żel, z perfecty bodajże, chłodzący :ekhm: i herbatę z pokrzyw :ekhm:
Stary 2016-09-30, 11:59   #2605
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
Nie trzeba robić podgrup Mi po prostu wygodniej, bo powiem tż "wyciągnij siatkę z biedry, a z Lidla zostaw". I w tej siatce będę mieć co potrzeba tak na już. Ale w żadnym wypadku nikt nie każe mi tak robić

Sent from my iPhone

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-30, 12:01   #2606
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj bede zamawiac wanienke, do tego reczniki,kocyk i jak cos mi jeszcze wpadnie w oko to mam brac. Babcia (moja mama) dala karte i dostep do konta

Te wczorajsze wyjscie kiilometrowe do miasta to byl idiotyzm z mojej strony. Dzisiaj ledwo doszlam do szkoly zaprowadzic Albe...
Kochana mamusia😃

Doskonale Cię rozumiem z tym chodzeniem, też jak jednego dnia przegnę to na drugi jest masakra z poruszaniem się 😕 już tak mnie bolą plecy i miednicaże mam ochotę wyć 😣

Cytat:

Kurde dobrze by było na spokojnie pogadać chociaż wiem jakie to trudne jak facet przemęczony. I Tobie też pewnie ciężko trzymać emocje na wodzy... może do niego nie dociera że to już końcówka albo jest tak zagoniony że nie ma kiedy pomyśleć. Jedynie spokojna rozmowa ma tu sens...

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 12:01   #2607
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość

Domyślam się, że tż jest kłebkiem nerwów w związku ze wszystkimi okolicznościami przyrody... I zapewne trudno mu coś przetłumaczyć, ale spróbuj. Jak dalej będzie tak zasuwał, to może się to dla niego nie najlepiej skończyć. A nie potrzebujecie kolejnych zmartwień, tylko siły do działania. Trzymam kciuki, żeby trochę odpuścił pracę i więcej czasu poświęcił Wam.
Dziękuję za miłe słowo
Cytat:
Przyszedł wczoraj stanik do karmienia, jeden zwykły miękki wzięłam na próbę, żeby ogarnąć rozmiarówkę... Rany jak fatalnie się w takim czymś wygląda Wy też macie takie odczucia?
Mój TŻ kochany skomentował 'No ale najważniejsze, żeby spełniał swoją funkcję"
Ale czuję się w nim antyseksownie, poziom -100, w dodatku mam wrażenie, że jest na styk, więc chyba będę musiała zamówić teraz rozmiar większy, skoro biust po porodzie urośnie
taaaaak! uwielbiam koronkowe staniki, nawet na co dzień! a tu nie dość, że materiałowe, nijakie, brzydkie, cycków nie trzymają, blee
Stary 2016-09-30, 12:01   #2608
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Na szczęście farba jest bezwonna, przemyślę sprawę
Ogarnięty to on może i jest, ale za dużo na raz by chciał od zawsze był pracoholikiem ale teraz to już przesada.. o 22 to ja może bym jeszcze posiedziała, ale mój o tej porze to już zasypia gdzie popadnie

Mój tż nie dość, że w firmie ma teraz masę roboty, to poszedł jeszcze do drugiej, prywatnie no i wieczorami przed komputerem
Staram się być cierpliwa, ale jak na niego patrzę to mnie szlag tafia, facet ma 28 lat a wygląda na 40 ostatnio szaro-blady, zmęczony, papieros za papierosem..

u nas ten sam problem. Z obydwiema polisami będzie problem, bo dzieć musiałby się urodzić końcem grudnia, a tyle raczej nie przenoszę

Mi jak mi, ale mi głównie o niego chodzi. Sam się wykańcza a i nas przy okazji Lila też go potrzebuje, ja z nią nawet na dłuższy spacer nie wyjdę, nie zagram w piłkę czy nie pójdę na rower i też ją roznosi. Nie dziwię się.
Dziś jej obiecałam zakupy bo dziecko z butów wyrosło. Już widzę jak się toczę po CH

Na obiad zrobię chyba naleśniki z serem i do tego wiśnie na gorąco. szybko i smacznie.

OPUCHNIĘTE STOPY - dziewczyny jest bardzo fajny żel, z perfecty bodajże, chłodzący :ekhm: i herbatę z pokrzyw :ekhm:
No to trzymam kciuki, żeby się chłop opamiętał. I zadbał o siebie i o Was.

I dzięki za inspirację obiadową, też zrobię naleśniki z serem myślałam o rybce z surówką z kapusty kiszonej, ale uświadomiłam sobie, że wieczorem mam usg i chyba lepiej nie objadać się niczym takim...
Stary 2016-09-30, 12:02   #2609
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam na allegro u użytkownika r_p77 i dziś je pralam i są wg mnie spoko zresztą kupowalam z polecenia

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
o dzięki

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-30, 12:03   #2610
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Doskonale Cię rozumiem z tym chodzeniem, też jak jednego dnia przegnę to na drugi jest masakra z poruszaniem się 😕 już tak mnie bolą plecy i miednicaże mam ochotę wyć 😣

Kurde dobrze by było na spokojnie pogadać chociaż wiem jakie to trudne jak facet przemęczony. I Tobie też pewnie ciężko trzymać emocje na wodzy... może do niego nie dociera że to już końcówka albo jest tak zagoniony że nie ma kiedy pomyśleć. Jedynie spokojna rozmowa ma tu sens...

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Mam to samo, przez dzień pochodzę a wieczorem jak emerytka :/ biodra, plecy i miednica jakby mi rozrywało

Ostatnio go pytam, czy wie który to tydzień juz ? " 28" no prawie kochanie, tylko 5 tyg Ci gdzieś uciekło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości