Scent Bar LX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-29, 22:06   #721
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Konkretnej firmy nie podam, ja lubię wszelkie nori typowo do sushi.
Czyli takie tak:
Dziękuję

Mam nowy obiekt westchnień: klik
W sumie, jakby mi kto sprezentował majty z tej serii, to też bym nie pogardziła

ZapiszZapisz
Zapisz

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 22:09   #722
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Dziękuję

Mam nowy obiekt westchnień: klik Zapisz
Cudne!
Zapisz

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 22:33   #723
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Kota, to ja sobie już narysowałam Miałam mieć tryptyk
Zapisz
Oj no dobrze, dobrze, ale uwazam, ze w tryptyku powinnas być tylko Ty, szczególnie, ze należy Ci się specjalny obrazek z okazji rzucenia korpo

Cytat:
Ju, a tak serio, jeśli już taką awersję czujesz do panienek, to wiem, jak to jest, czeka na mnie stos portrecików cudnej urody do narysowania To się możemy na gotówę umówić i już, będzie po sprawie.
Myślę, że to nie chodzi o Panienki, tylko o to, że mnie zdominowały czasowo, więc taki pojedyncze zlecenia mi niczego nie zaburzają

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Gratuluję udanej wizyty u fryzjera i powodzenia z panienka Agnieszka

Konradek chyba postanowił się wyspać za wszystkie czasy bo właściwie to nadal śpi oczywiście kilka pobudek na jedzenie zaliczył no ale poza tym to ewidentnie ma dzień śpiocha

No to superowo!

Cytat:
Ale nic to, miałam dziś biegany dzień, bo poszłam do roboty zanieść rysunek i kalendarze zamówione i... No id dawna się tyle nie całowałam, przyleciał tłum ludzi mnie wyściskać, normalnie nie mogłam zdania dokończyć, bo co chwila ktoś nowy wpadał i gratulował zerwania z korporacją-matką Nawet szef szefowej mnie wyściskał, serio, nie spodziewałam się aż tak ciepłego przyjęcia. Będę chyba musiała jakąś imprezę pożegnalną zrobić Bo ludzi tam było sporo fajnych.
A potem był węgierski, na którym się okazało, że jednak coś pamiętam i pierwszy raz od dawna nie robiłam za wioskowego głupka
Także dzień zaliczam do udanych.
Zapisz

A ja zmieniłam Agnieszkę w anioła jest na blogu

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 22:38   #724
Murszafka

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Oj no dobrze, dobrze, ale uwazam, ze w tryptyku powinnas być tylko Ty, szczególnie, ze należy Ci się specjalny obrazek z okazji rzucenia korpo

Myślę, że to nie chodzi o Panienki, tylko o to, że mnie zdominowały czasowo, więc taki pojedyncze zlecenia mi niczego nie zaburzają

A ja zmieniłam Agnieszkę w anioła jest na blogu
Oooo... Będę na zgliszczach???
To super, bo ja je mimo wszystko, uwielbiam

Idę oglądać.
Zapisz

Stary 2016-09-29, 23:38   #725
justynaneyman
Zakorzenienie

Nie, Mursz, nie na zgliszczach - będziesz z zaczarowanym ołówkiem

Anioła kupiła moja przyjaciółka, a Agnieszce będę malować nową Panienkę , co przyjęła z ulgą

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2016-09-29 o 23:39
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 00:02   #726
gryx82
BAN stały

Znad podrapania przez Rysia Wścieklizna je dzisiaj jakaś opętała
Cytat:
W temacie zapachowym: świeżo przytuliłam nowość YR - Nu-podobny Accord Chic. Jestem bardzo ukontentowana
No nieee... skisnę chyba, gdy ich natentychmiast nie povonham!
Cytat:
Konkretnej firmy nie podam, ja lubię wszelkie nori typowo do sushi
A czy to wali rybą?
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nic nie straciles

No ale wiesz, zawsze to lepiej dojść do takich wniosków metodą wprowadzenia obiektu do własnej paszczy
Cytat:
Nie, ale też na to czekałam. Choć może tak, bo od jakiegoś czasu wyłączyłam powiadomienia i chłodno się z chamstwem pożegnałam
A weź machnij ręką na oszołomów, szkoda czasu i zdrowia
Cytat:
Cudo!
Cytat:
Oooo... Będę na zgliszczach???

---

Jaki wieczór cuuudny! Wiaterek ciepły, jak w lipcu!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 07:39   #727
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A czy to wali rybą?
Nie, jeśli już to przypieczoną skórką z karpia

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nic nie straciles
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
pffff
+1!

Macham znad kataru.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 09:01   #728
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie, jeśli już to przypieczoną skórką z karpia
Ooooo!

---

Pamiętacie dyskusję o telefonach prepaid (Margotta pewnie tak)? Otóż UOKiK (na polecenie Komisji Europejskiej bodajże) ma się wziąć za złodziejskie praktyki operatorów, polegające na "znikaniu" kasy z konta, gdy się go w odpowiednim momencie nie doładuje (podobno jesteśmy ewenementem w skali europejskiej na tym polu - jakoś mnie to nie dziwi)

Idę czynić pastę kanapkową z makreli
Stary 2016-09-30, 09:42   #729
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, jaki papier ryżowy dajesz?
A algi są pyszne! Kiedyś wrzucałam sobie do zupy. Jeszcze zależy które, takie pokręcone z torebki mi nie smakują, są stęchłe i gumowate, ale te w płatach do sushi są wyborne, takie kruche.
Oesu nie wiem? Jaki jest. opak już w śmieciach, więc nie sprawdzę, ale te co zawsze stoją na dziale z kuchniami "świata"

Szczerze to nie lubię się bawić w papier ryżowy, spring rollsy mi się rozlatują, sklejają nie tak jak trzeba, ja nie nadaję sie do precyzyjnych, manualnych prac. Wolę nadzienie spring rolsa zjeść w formie miszmaszu ewent sałatki. Miałam, zużyłam, i nie wiem czy skuszę się ponownie.

Wolę makaron, w sensie wstążki. i w to korwetki itd.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 10:13   #730
Murszafka

Głowa, głowa boli, a zaraz mam iść na obiad z dyrektorem zamku od wystawy
Za to przybyła odlewka Plum Japonaise i jestem zachwycona, jest bardzo plum

Stary 2016-09-30, 10:15   #731
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Pamiętacie dyskusję o telefonach prepaid (Margotta pewnie tak)? Otóż UOKiK (na polecenie Komisji Europejskiej bodajże) ma się wziąć za złodziejskie praktyki operatorów, polegające na "znikaniu" kasy z konta, gdy się go w odpowiednim momencie nie doładuje (podobno jesteśmy ewenementem w skali europejskiej na tym polu - jakoś mnie to nie dziwi)
Dyskusję pamiętam, ale: w momencie jak ja kupowałam telefon na kartę, nie wymagało to nijakiej rejestracji, podawania danych itepe itede. Chodziło o to, żeby się nie wiązać na dłuższy okres abonamentem/ długoterminową umową, której zerwanie nastręcza trudności, wiąże się z płaceniem kar itp. . Obowiązek rejestracji danych wszedł jakoś parę lat temu.
To co operator powinien robić? Co miesiąc przypominając o wygaśnięciu ważności konta informować każdego delikwenta, ze jeśli nie zamierza przedłużyć ważności konta telefonicznego a zostały mu jakieś środki, ma podać nr rachunku, na który zostanie dokonany zwrot?
No sorry, ale to chyba w moim interesie leży pilnować, czy mam doładowany telefon, czy mam za co rozmawiać a jeśli nie mam zamiaru przedłużać ważności numeru, to wygadać to co mam na karcie i szlus!
Stary 2016-09-30, 11:26   #732
gryx82
BAN stały

Cytat:
Głowa, głowa boli, a zaraz mam iść na obiad z dyrektorem zamku od wystawy

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
To co operator powinien robić? Co miesiąc przypominając o wygaśnięciu ważności konta informować każdego delikwenta, ze jeśli nie zamierza przedłużyć ważności konta telefonicznego a zostały mu jakieś środki, ma podać nr rachunku, na który zostanie dokonany zwrot?
No sorry, ale to chyba w moim interesie leży pilnować, czy mam doładowany telefon, czy mam za co rozmawiać a jeśli nie mam zamiaru przedłużać ważności numeru, to wygadać to co mam na karcie i szlus!
A nie uważasz, że to zwyczajne złodziejstwo, że mając przykładowo 10 zł na koncie, ono magicznie znika, bo minął dzień, w którym powinnaś doładować je znowu? Chyba o to chodzi w systemie prepaid, żeby nie być związanym żadnymi umowami, a tu okazuje się, że nie do końca tak jest (ja mogę mieć i 2 złote na koncie przez trzy lata, jeśli faktycznie tyle mi wystarcza i tyle "zużyję").
Stary 2016-09-30, 11:36   #733
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A nie uważasz, że to zwyczajne złodziejstwo, że mając przykładowo 10 zł na koncie, ono magicznie znika, bo minął dzień, w którym powinnaś doładować je znowu? Chyba o to chodzi w systemie prepaid, żeby nie być związanym żadnymi umowami, a tu okazuje się, że nie do końca tak jest (ja mogę mieć i 2 złote na koncie przez trzy lata, jeśli faktycznie tyle mi wystarcza i tyle "zużyję").
Szczerze? Mam mieszane uczucia. Jasne, ze operator nie powinien się w ten sposób bogacić, kosztem klienta, tylko, z drugiej strony, system pre-paid ma to do siebie, ze trzeba samemu pilnować swoich interesów.

Mam telefon w T-Mobile od około 15 lat i nie zdarzyło mi się w tym czasie, żeby mi operator cokolwiek bezprawnie zabrał z karty. przeciwnie, kilka razy sami mi jeszcze to konto doładowali "bo tak długo pani z BOK rozmawiała, ze zwracamy koszt tej rozmowy".
Stary 2016-09-30, 12:28   #734
gryx82
BAN stały

Cytat:
Szczerze? Mam mieszane uczucia. Jasne, ze operator nie powinien się w ten sposób bogacić, kosztem klienta, tylko, z drugiej strony, system pre-paid ma to do siebie, ze trzeba samemu pilnować swoich interesów
Tu się zgadzam - terminu ważności konta należy pilnować samemu, to jasne Chodzi mi o to, że wszyscy abonenci powinni być traktowani równo i płacić tylko za te rozmowy/smsy, które de facto wykorzystali. Tutaj artykuł.
Cytat:
Mam telefon w T-Mobile od około 15 lat i nie zdarzyło mi się w tym czasie, żeby mi operator cokolwiek bezprawnie zabrał z karty. przeciwnie, kilka razy sami mi jeszcze to konto doładowali "bo tak długo pani z BOK rozmawiała, ze zwracamy koszt tej rozmowy".
To miło z ich strony. Ja mam komórkę od samego początku w T-Mobile, bodajże w grudniu minie 15 lat i tak, jak początkowo nie miałem żadnych zastrzeżeń, tak od dobrych 3 lat coraz mniej podobają mi się ich praktyki (z "podwojeniem doładowania" na czele)

---

Musiałem wyrzucić cały słoiczek pasty z oliwek, tak długo stał w lodówce, czekając na moje "natchnienie", aż spleśniał

Ciepełko!
Stary 2016-09-30, 12:33   #735
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Tu się zgadzam - terminu ważności konta należy pilnować samemu, to jasne Chodzi mi o to, że wszyscy abonenci powinni być traktowani równo i płacić tylko za te rozmowy/smsy, które de facto wykorzystali. Tutaj artykuł.

Dziękuję, przeczytam jak będzie luźniej, to się wypowiem

Cytat:
To miło z ich strony. Ja mam komórkę od samego początku w T-Mobile, bodajże w grudniu minie 15 lat i tak, jak początkowo nie miałem żadnych zastrzeżeń, tak od dobrych 3 lat coraz mniej podobają mi się ich praktyki (z "podwojeniem doładowania" na czele)
Niespecjalnie rozumiem, co masz na myśli...? Nie wiem, o jakie "podwojenie doładowania" chodzi. Do mnie czasem przychodzą jakieś SMS-y z propozycjami skorzystania, z darmowych SMS-ów itp., ale ja niespecjalnie zwracam uwagę. Nie interesuje mnie - nie korzystam. Mogę nawet zrezygnować z powiadamiania o takich.
Stary 2016-09-30, 15:34   #736
gryx82
BAN stały

Cytat:
Niespecjalnie rozumiem, co masz na myśli...? Nie wiem, o jakie "podwojenie doładowania" chodzi
Przy doładowaniu za określoną kwotę dostajesz smsa, że dostałaś "ekstra" tyle i tyle złotych do wydania, ważne do dnia xyz. Cały myk polega jednak na tym, że w pierwszej kolejności pieniądze ściągane są z "podstawowego doładowania", a nie z tych gratisowych złotówek (których jest oczywiście mniej), co skutkuje tym, że dla mnie to żaden gratis, bo tak naprawdę częściej muszę to konto doładowywać (po prostu nie zdążę wszystkiego wykorzystać, a doładowuję zazwyczaj małymi kwotami i "ważność konta minęła", koło się zamyka). Nie wiem, czy to logicznie wytłumaczyłem
Stary 2016-09-30, 15:36   #737
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Przy doładowaniu za określoną kwotę dostajesz smsa, że dostałaś "ekstra" tyle i tyle złotych do wydania, ważne do dnia xyz. Cały myk polega jednak na tym, że w pierwszej kolejności pieniądze ściągane są z "podstawowego doładowania", a nie z tych gratisowych złotówek (których jest oczywiście mniej), co skutkuje tym, że dla mnie to żaden gratis, bo tak naprawdę częściej muszę to konto doładowywać (po prostu nie zdążę wszystkiego wykorzystać, a doładowuję zazwyczaj małymi kwotami i "ważność konta minęła", koło się zamyka). Nie wiem, czy to logicznie wytłumaczyłem
Logicznie, logicznie, tylko ja takiego czegoś w życiu nie dostałam i z takiej usługi nie korzystam
Stary 2016-09-30, 16:17   #738
Parabelka
Panaroja

snad jednakowoż zarazy zatokowej
Cytat:

Ja przeszedłem krótką fascynację czekoladowymi paczulami, ale połączenie to okazało się być dla mnie męczące na dłuższą metę (stąd chyba to ostudzenie miłości mej do Coromandela)

To ja nie wiem, chyba faktycznie tylko olejek z Bułgarii może Cię uratować

Racja, takie są prawa wolnego rynku i kapitalizmu w wersji drapieżnej

To w końcu Rybnik, a nie Holiłót Jest podobno wersja tego flakonu w platynie, z diamentami i szmaragdami za 300 czy 400 tys. $ (gdzieś mi ta informacja na fragrze mignęła ostatnio)
1.eee, w Coromandlu czekoladowa paczula ? nieeeee miałam próbasa i do kogoś poleciał , bo nic w nim ciekawego nie było
2.pod warunkiem dosłodzenia
3.po prostu musisz zacząć oszczędzać na takie ekstra okazje
4.a no to ewentualnie można się zainteresować
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak sprzedam 4 kółka, to se słonia sprawie jednak Alem głooopia, bo miałam 3 słonie w sumie w ciagu paru lat, zuzyłam moze cwierc z jednego, po pare ml z pozostałych i zbywałam, a teraz zaluje

Trwała, na drugi dzien wyraznie czuje dalej na włosach
1.no fidzisz
2.muszeu spokojnie wypróbować wobec tego .
Cytat:

Przerażają i zarazem fascynują mnie ludzie, dla których świat jest tak jednoznacznie czarno-biały.
Spróbuj się nie przejmować

W temacie zapachowym: świeżo przytuliłam nowość YR - Nu-podobny Accord Chic. Jestem bardzo ukontentowana Oraz Voile d'Ambre - do kompletu
1.wiesz co , mam wrażenie że nic tu fascynującego nie ma , chyba że obecność dwóch komórek mózgowych, jedna rejestruje wydarzenia białe, druga czarne i na tym koniec
2.a na mnie to stołówkowym krupnikiem jedzie, takim z rozgotowaną na breję kaszą , tłustym i bez przypraw pierwsze 10 sekund jest kadzidlane , potem krupnik , sprawdzałam dwukrotnie z zegarkiem w ręku
Cytat:

Ale nic to, miałam dziś biegany dzień, bo poszłam do roboty zanieść rysunek i kalendarze zamówione i... No id dawna się tyle nie całowałam, przyleciał tłum ludzi mnie wyściskać, normalnie nie mogłam zdania dokończyć, bo co chwila ktoś nowy wpadał i gratulował zerwania z korporacją-matką Nawet szef szefowej mnie wyściskał, serio, nie spodziewałam się aż tak ciepłego przyjęcia. Będę chyba musiała jakąś imprezę pożegnalną zrobić Bo ludzi tam było sporo fajnych.
A potem był węgierski, na którym się okazało, że jednak coś pamiętam i pierwszy raz od dawna nie robiłam za wioskowego głupka
Także dzień zaliczam do udanych.

Cytat:

W sumie, jakby mi kto sprezentował majty z tej serii, to też bym nie pogardziła

ad sinupret jesiennego pachnienia , strzaskałam się dziś Dune, w sumie na wczesną jesień też może być . I chyba powinnam dokładniej pogrzebać w skrzynkach, bo niewykluczone, że mam coś co by mi pasowało , a o czym nie pamiętam

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2016-09-30 o 16:18
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:22   #739
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
pierwsze 10 sekund jest kadzidlane , potem krupnik , sprawdzałam dwukrotnie z zegarkiem w ręku
Żeby te pierwsze 10 sekund potrwało z pół godziny, to bym se przytuliła flaszkę, ale tak... na mnie wyłazi słodkie kwiecie, a ja nie kwiatowa

Tak mnie napier... la uep, ze aż procha zjadłam, co mi się wyjątkowo rzadko zdarza.

A pójście w Warszawie do fryzjera wymaga jakichś zdolności magicznych, których nie posiadam, wskutek czego jestem siwa i zarośnięta
Stary 2016-09-30, 16:53   #740
gryx82
BAN stały

Cytat:
Logicznie, logicznie, tylko ja takiego czegoś w życiu nie dostałam i z takiej usługi nie korzystam
Naprawdę? Byłem święcie przekonany, że każdy w T-Mobile "na kartę" tak ma No nie wiem... może aktywowałem tę usługę jakimś kodem dawno temu?
Cytat:
1.eee, w Coromandlu czekoladowa paczula ? nieeeee miałam próbasa i do kogoś poleciał , bo nic w nim ciekawego nie było
Słodka paczula jak ta lala! I na dodatek z wanilio!
Cytat:
2.pod warunkiem dosłodzenia
Trza pół na pół z miodem zmieszać
Cytat:
3.po prostu musisz zacząć oszczędzać na takie ekstra okazje
Nie ma innego wyjścia, muszę zacisnąć pasa
Cytat:
4.a no to ewentualnie można się zainteresować
A nie jakąś wersją dla ubogich, prawda?
Cytat:
2.a na mnie to stołówkowym krupnikiem jedzie
Nie lubisz perfum z kategorii "gourmand"?
Cytat:
Tak mnie napier... la uep, ze aż procha zjadłam, co mi się wyjątkowo rzadko zdarza
Stary 2016-09-30, 16:55   #741
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Naprawdę? Byłem święcie przekonany, że każdy w T-Mobile "na kartę" tak ma No nie wiem... może aktywowałem tę usługę jakimś kodem dawno temu?

Najprawdopodobniej

Idę sobie, może jak się zdrzemnę w pociągu to mi odrobinę przejdzie
Stary 2016-09-30, 17:30   #742
Murszafka

O rany, znów za mną cudowny dzień, w węgierskiej knajpie byłam z nauczycielką węgierskiego/przyjaciółką i jej facetem oraz z jednym jeszcze znajomym, historykiem, super było. 5 godzin spędziliśmy razem, a zeszło, jak z bicza strzelił.
Teraz siedzę, jem burżujskiego loda Haagen Dazs, piję kawę i zastanawiam się, czy na pewno jest nieodzownym, żebym coś dziś robiła

Stary 2016-09-30, 17:52   #743
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
snad jednakowoż zarazy zatokowej

muszeu spokojnie wypróbować wobec tego .

ad sinupret jesiennego pachnienia , strzaskałam się dziś Dune, w sumie na wczesną jesień też może być . I chyba powinnam dokładniej pogrzebać w skrzynkach, bo niewykluczone, że mam coś co by mi pasowało , a o czym nie pamiętam

Wypróbuj

Kiedyś Dune nie mogłam strawić, a na starość jest miłośc Z tym, że nei wiem czemu ale wole go zdecydowanie nosić w upalne dni, niźli w chłodne A ja nie z tych co dziela perfumy na pory roku, ale te jakoś ładniej u mnie w upał pachną

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 17:58   #744
Murszafka

No teraz, to mnie wkurzyli...

Stary 2016-09-30, 18:05   #745
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu musisz zacząć oszczędzać na takie ekstra okazje

a na mnie to stołówkowym krupnikiem jedzie, takim z rozgotowaną na breję kaszą , tłustym i bez przypraw pierwsze 10 sekund jest kadzidlane , potem krupnik , sprawdzałam dwukrotnie z zegarkiem w ręku
1.

2. Oooo aż mi lepiej, że nie tylko na mnie coś wali zupą - Chance zielone

Gratsy na okoliczność Dune.

Ależ jestem ciekawa tego Accord Chic, dotąd wszystkie z serii Essences leżały na mnie dobrze.

Najlepiej chyba Rose Absolue, Iris Noir i Ambre. Neroli też całkiem dobrze.
Cytat:

Nie ma innego wyjścia, muszę zacisnąć pasa

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
O rany, znów za mną cudowny dzień, w węgierskiej knajpie byłam z nauczycielką węgierskiego/przyjaciółką i jej facetem oraz z jednym jeszcze znajomym, historykiem, super było. 5 godzin spędziliśmy razem, a zeszło, jak z bicza strzelił.
Teraz siedzę, jem burżujskiego loda Haagen Dazs, piję kawę i zastanawiam się, czy na pewno jest nieodzownym, żebym coś dziś robiła
Stary 2016-09-30, 18:22   #746
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Nosz! Następna będzie regulacja długości spódnic i głębokości dekoltów. A potem już tylko burka i zamknięcie pod kluczem przez pana męża

Stary 2016-09-30, 18:26   #747
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nosz! Następna będzie regulacja długości spódnic i głębokości dekoltów. A potem już tylko burka i zamknięcie pod kluczem przez pana męża
Treść jest tak porażająca, że nawet mi odebrało chęć na czarny humor. Coś potwornego takie władanie czyimś życiem.
Stary 2016-09-30, 18:48   #748
Murszafka

Cytat:
Najlepiej stworzyć Lebensborny, gdzie praworządne Polki, będą mogły rodzić czyste rasowo dzieci. Hitler miał doskonały pomysł!
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Treść jest tak porażająca, że nawet mi odebrało chęć na czarny humor. Coś potwornego takie władanie czyimś życiem.
Przecież chcą również karania więzieniem cudzołóstwa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2016-09-30, 18:54   #749
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
W jakim kraju my zyjemy, ja sie pytam? ..... Czas się chyba stąd ewakuować

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 19:05   #750
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Przecież chcą również karania więzieniem cudzołóstwa.
Hmmm, ciekawe, kiedy pojawi się projekt karania za uporczywe cudzołóstwo w postaci konkubinatu
Zapisz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości