|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.biustonoszedokarmienia.pl...armienia,3.php |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do cc to mam wizyte za 2 tyg. Wtedy wszystko bedzie ustalone Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Miesko wieprzowo- wolowe +sol pieprz, robisz kuleczki i gotujesz w bulionie(moze byc na kostce) po ugotowaniu wylawiasz i na dno garneczka dajesz swiezy bulion +smietana 30%, do wrzenia doprowadzasz + duuuzo koperku i pietruchy doprawiasz sola i pieprzem wrzucasz do tego kuleczki i chwilke jeszcze na malym ogniu trzymasz i juz!:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Paulinika ale znowu masz przygody ehhh. Dobrze ze udalo sie chociaz wyklucic o to co chcias mimo nerwow A z fajnych i przyjemnych wiesci zaczal sie okres nadplat i doplat z ogrzewanie i rozne inne rzeczy... Szlak jasny trafia, jak tu cos dla dziecia odlozyc jak co chwile trzeba sie do zera wypstrykac?? ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę zaraz spać, męża jeszcze nie ma , córcia dawno śpi a ja oglądam film Tożsamość na TVN fabuła ale raczej nie dotrwam do końca 😕 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Piszę tą wiadomość po raz kolejny i po mału mnie szlak trafia
![]() Wizyta u gina zaliczona , nie jestem zbytnio zadowolona bo nie było mojego gina tylko jakiś ciul na zastepstwo usg nie robił, tylko oglądał wyniki ostatniego tego wzrostowego, badał mnie na helikopterze , nie wiem co robił ale bolało ![]() wyniki ok , dał skierowania na nastepne i wsio potem byłam z teżetem na szkole rodzenia było dziś bardzo fajnie , na ćwiczeniach najpierw oddechy i ćwiczenia na piłkach/matach itp. a potem uczyli nas na lalkach jak robić masaż szantala(jakkolwiek się to pisze) na części wykładowej było o laktacji, karmieniu piersią itp. i tez była część praktyczna układałyśmy lalki do piersi ![]() a na koniec zabrałam Teżeta do KFC z okazji dnia chłopaka ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
ale Ciebie podziwiam że masz taki plan ![]() pisałam że pieluchować nie będę ale mimo wszystko tetry się przydadzą, choć nie wiem ile
04.03.2011 ![]() 25.06.2014 , 21.12.2014 ![]() 15.08.2015 ![]() 13.03.2016 ![]() ![]() https://mkuchara.blogspot.com/ Edytowane przez teczowa dlolinka 21 Czas edycji: 2016-09-30 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet chciało mi się spac, zaczęłam oglądać Lot Skazancow, niedawno się skończył i mi spanie tez przeszło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
Baletnica, dzieki za skrot relacji z warsztatow. Ja stawiam sie w niedziele na 10:30, mam nadzieje ze chociaz cos wygram
![]() Teczowa, jakie podziwiam, to jest prawie to samo jak jednorazowe tylko czesciej pralka bedzie chodzic i czescie bedzie uzywany jakis odplamiacz. E, spoko ![]()
#2709 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie na osiedlu niektórzy potrafią postawić samochód praktycznie bezpośrednio przed skrzyżowaniem, czy rondem, przed pasami, na trawniku, na chodniku... Straż miejska niby funkcjonuje, ale nigdy ich nie widać, zresztą mogliby spokojnie 20% kierowców skasować za nieprawidłowe parkowanie. Sąsiad z klatki nagminnie zastawiał ludzi pod blokiem, problem był zgłaszany przez różne osoby i nikt nie zareagował, nie pofatygował się. W końcu ktoś poobrywał mu lusterka i się skończyło. Tyle jeżeli chodzi o sprawiedliwość ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie dobiła dopłata za wodę, ale nie ma tragedii, rodzice mieli 700 zł, teściowa się skarżyła że u nich poszedł tysiak. Kaga, super że ciśnienie nie skacze. Niech się trzyma ładnie, a ja już zaciskam kciuki żeby badania po weekendzie powychodziły jak najlepiej. Dobrze ma być!
JESIEŃ Edytowane przez patrycjazuzanna Czas edycji: 2016-10-01 o 00:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
To odzywam się tą piękną porą ;-) jakoś tak weny brak, do tego Tż bez humoru więc posiedzielismy sobie razem na kanapie po powrocie.
Teraz jest chwilowa przerwa w spaniu. Gratuluję wizyt dziewczyny ![]() Paulinika ale masz przygody... Oby już było wszystko ok ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
tez mam przerwe w spaniu... bol brzucha mnie obudzil... nie wiem czy to przepowiadajace czy co... sie zestresowalam :p
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
Też znowu nie śpię,zaraz się zastrzelę..
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
Ja też nie śpię... Koło 2 usnelam a teraz Daniel mnie obudził bo chciał siusiu. Magda mnie już drugi dzien brzuch boli z tym, ze coraz bardziej... Tak jak na okres i do tego nogi lekko dretwieja i wymiotuje. Ale to pomoc normalne bo młody uciska na wszystko bo już jest w kanale.
Paulinika uważaj kochana na siebie, dobrze ze nic Wam się nie stało. Kaga super, ze lepiej z ciśnieniem. I brawa dla tz ![]() A mamą, które miały udane wizyty- gratuluje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
U mnie również kolejna do dupy noc
![]() Karolina, Ty już na ostatniej prostej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tz wyszykowany do pracy, kanapki ogarniete już pije kawkę. Ja też już po pierwszym śniadaniu ( dwie kromki pieczywa kukurydzianego z żywiecka sucha drobiowa - mała rzecz a jak cieszy) i pierwszym litrze wody wracam do łóżka... może uda mi się pospac chociaż do 9 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Hej.
A ja dzis sie wyspalam nawet ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzien dobry ![]() ![]() Edytowane przez magda17x Czas edycji: 2016-10-01 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Wtajemniczenie
|
Heja!
Ja się wczoraj podkurowałam i dziś o niebo lepiej mi się spało ![]() Mąż stwierdził, ze w końcu wyglądam jak człowiek, bo.wczoraj bardziej jak zombiak ![]() Tęczowa lipa, że Ci się trafił taki lekarz, ale najważniensze, że wszystko jest ok ![]() Kaga trzymam kciuki, żeby ciśnienie dalej było w normie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj cała noc przespalam. Tzn siku było z 4 razy, ale zasypialam. KarolinaNL ja mam teraz koleżankę, która jest na Twoim etapie i mówi, że też ja non stop brzuch jak na miesiączkę boli aż czasami się z bolu zwija. Na SR też była dziewczyna na kilku zajęciach w 38 tygodniu i też mówiła, że ja boli okresowo cały czas brzuch. Ponoć urodziła dopiero w 41 tygodniu bo polozna, która SR prowadziła to jej poród odbierala. Kiedy tak mniej więcej brzuch opada i dziecko schodzi niżej? Bo mój to mi niedługo nogi na żołądku położy :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
![]() Moje dziecko, jak każde inne , zamiast pospać w sobotę to ona oczywiście przed 7 na nogach ![]() A człowiek cały tydzień żyję nadzieja ![]() Ledwo na oczy widze, zwłaszcza ze zasnęła gdzieś po 2. Jak żyć ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
Mi gin mówił, że donoszona po skończonym 37 ??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Rozeznanie
|
juz sama nie wiem czlowiek zaspany zmeczony heheheh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
noworodek donoszony jest to noworodek urodzony miedzy 37 a 42 tc, czyli moim zdaniem 37t0d
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Bluesberry cześć mój przypominaczu tygodnia ;-)
Ja zasnełam o 2 i do 7;30 był spokój ![]() Oj już jesteśmy praktycznie na ostatnich prostych Dziewuszki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Wtajemniczenie
|
Chyba właśnie tak. Skończony 37 tydzień a dla Nas rozpoczęty 38
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jej, dziewczyny czy Was tez tak bola miednice jak mnie? Dzien dobry ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.