|
|
#751 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Zapisz
|
|
#752 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jesli u nas wprowadza to, co zamierzają, to faktycznie Egipt będzie duzo liberalniejszy....nie sądziłam, ze dozyję takich czasów..
|
#754 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.za bardzo się będzie lepić, i konfitury z miodem się nie robi rachatłukum może tak , ale różana kąfitura to tylko z cukrem panie dzieju 3.a nie sobie jakieś tam bojówki czy buty przez internety sprowadzać ![]() 4.oszyfiście ![]() 5. ![]() Cytat:
2. tak zamierzam , jak ino do wąchalni będę mieć po drodze 3. w upał też jest piękna Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. 3.to jest szansa , że to też będzie pachnieć dobrze , bo oprócz Ambre wszystkie pozostałe albo na mnie nie pachną, albo śmierdzą ![]() Cytat:
Z drugiej strony zamknięcie kobiet w domu spowoduje natychmiastowy paraliż państwa ,bo znakomita większość urzędników to kobiety tak samo stanie szkolnictwo, służba zdrowia , handel detaliczny zostaną przy pracy górnicy, hutnicy, robotnicy drogowi i budowlani oraz wojsko, straż pożarna i policja ![]() Cytat:
lotne trójki parafialne Zapisz
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#755 |
|
Nindżopesz
|
Nie rozumiem tego projektu. Prezerwatywy będą legalne?
|
|
|
|
#756 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nic nie pisało, wiec chyba tak, ale kto wie czy ich nie będą dziurawić prewencyjnie
|
#757 |
|
Panaroja
|
No jakim cudem ? przecież to środek antykoncepcyjny
![]() Jednak nie burka będzie następna - następna będzie ustawa nakładająca obowiązek zawarcia małżeństwa po ukończeniu 18 lat oraz obowiązek rodzenia dzieci najrzadziej co 2 lata a najlepiej co rok , z koniecznością wykazania liczby urodzeń na każde żądanie kontrolerów ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#758 |
|
Nindżopesz
|
Po prostu nie ogarniam toku myślenia - facet może, a kobita nie
Jakbyśmy były wiatropylne.---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Z tekstu mi wyszło, że tylko "damskie" metody, spirale, pigułki
|
|
|
|
#759 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no tak , ale prezerwatywa też jest anty , może zapomnieli albo uważają to za oczywiste ? Albo obłożą je wysoką akcyzą i będzie na 500+ , o . Zapisz
Zapisz
|
|
|
|
#760 |
|
|
Tylko bieżnikowane
![]() To na poprawę humoru, cytat z lekcji węgierskiego: -Co to znaczy "benzinkutas"? -To taki pan, który leje na stacji... Zapisz
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Czwarta godzinę pachnie, będzie mój
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Znad skórki banana, którego właśnie pożarłam.
Jedyne co mnie dzisiaj usatysfakcjonowało to pogoda (wracałam do domu z gołymi nogami do spódnicy) i to, że piątek. No dobra, jeszcze żurek by M. był dobry. Reszta dnia do zapomnienia. Ogarnąć się nie mogę, tydzień roboczy powinien mieć 4 dni ![]() Co chce wiedzieć mój B? Co to jest "cierpienie" i co to jest "stara ruina" Fascynuje mnie co te kilkulatki mają w głowie.Przez Was wczoraj przeczesywałam wiadomy serwis w poszukiwaniu próbek/miniatur yvesrocherowych...
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-09-30 o 21:26 |
|
|
|
#763 |
|
|
Proszę natychmiast powrócić do Baru i pisać fajne rzeczy, nie chce mi się iść rysować
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozgrzeszam.
|
|
#765 |
|
|
Coś bym zjadła... Nic nie mam... Zapisz
|
#766 |
|
|
Dzie so wszyscy?
|
#767 |
|
Piers do przodu
|
No nie ma ludziów, zamarzli??
|
#768 | ||||||||||||
|
BAN stały
|
![]() Nieee!!! Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że KK byłby zachwycony (ach, te kary finansowe!) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To mi przypomniało, że lata temu był u nas kiosk, a w kiosku tym baba, co dziury w prezerwatywach robiła (a wiem o tym stąd, bo się sama komuś pochwaliła) Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Pamiętam, że Madziczka czuła zupę w Dzongkha ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Uciekli do lasu U mnie jeszcze zimne kaloryfery, gdy tymczasem wszędzie grzeją
|
||||||||||||
|
|
|
#769 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() jakaś fanatyczka Radia Maryja to było, czy cuś? ![]() Zupę w Dzongkha?! To możliwe? Az poszłam niuchac, ale zupy nie wyniuchałam A po co ci ciepłe kalafiory jak ciepło teraz cały czas U nas tydzien ponad temu zaczęli sezon grzewczy.
|
|
#770 | |||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty, drożdżówki z budyniem i pączka (jeszcze nie wiem, z czym)
Cytat:
Cytat:
Może walczyła tym sposobem z niżem demograficznym? Chociaż wtedy (ponad 20 lat temu) niżu raczej nie było ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#771 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Chociaz ja dzisiaj tez paczka i makowiec ![]() To propozycja wiążąca? ![]() Oj to prawda. Myśle, ze jakby chuop nie miał takiej dobrej roboty tutaj nagranej, to juz dawno byśmy sie kopsneli stund. 20 lat temu, to nizu raczej nie było, no ale moze jakies tam powody miała kobita ![]() Nie spodziewałam sie po Madziku takowych skojarzeń perfumowych ![]() Na razie nie piździ, przeciwnie, lato wczoraj i dzisiaj było
|
|
#772 | |
|
Panaroja
|
snad kothy
Cytat:
![]() jesień - Botrytis , Bois Vanille , T4T , Kolonia Misiów zima - Must , Opium, Ambre Rousse , Angele rozmaite wiosna - MyQueen , Amarige ,Elie Saab , Chloe Chloe lato - Ninfeo Mio , lekkie kwiatowe i oprócz Rose Vanille wszystkie różane całorocznie - Dzing!, Szulc , BC , Avignon i insze kadzideła oraz adekwatne do pogody szypry trzech się nie da , no nie da 2. ale to i tak nie umywa się do prawdziwej domowej konfitury z płatków róży 3.ja w Dżonce czuję budkę z chińtkim żarciem ![]() 4.jakby zgadł ![]() 5. ale wiesz, każdy kaloryfer działa lepiej, jak się go odkręci ![]() Na rodosie byłam ![]() Zapisz
|
|
|
|
#773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak tam obiad? Cytat:
No widzisz. Mozna? Można.Cytat:
![]() A u mnie na blogu, po zamieszczeniu zdjęć w rajstopach / spodniach - ciekawe komentarze - że "czuję obrzydzenie", że się kojarzy, że się kojarzy nie z obrazem (przecież to fotografia - podpowiedź), tylko z "aktem" i nawet ten ktoś nie napisał, jakim. No kurczę, na jakim świecie my żyjemy? Przecież to jeszcze nie są obrazy, tylko zdjęcia - podpowiedzi, a już takie ironiczne stwierdzenia "a, to w taką stronę malarka chce pójść" - no, że Woland, bo on zawsze coś wymyśli, ale jakieś anonimy? Dziwi mnie to, bo myślałam, że w dzisiejszych czasach naprawdę trzeba pokazać coś nie wiadomo co, żeby wzbudzić jakąś reakcję... A może chodzi o to, że nie ukrywam swojego wieku? No nie wiem.
|
|
#774 |
|
Mother of Cats
|
Baru, dlaczego czasami mogę zjeść mięso (ryba, kurak) bez konsekwencji, a czasami kończy się tak jak przed chwilą - czyszczeniem żołądka przez gardło, mimo że mięso smakowało niemal do momentu poczucia mdłości? Nieświeżego nie tknę, więc to nie to. Jak nie mam apetytu, to też nigdy w siebie nie wmuszam. Help me
|
|
|
|
#775 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Niektórym wystarczy goły palec, żeby wywołać święte oburzenie, bo im się wszystko kojarzy ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Zapisz
||
|
|
|
#776 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zapisz
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Parabelka;65916556]podejrzewam że to te liczne Ele z postu o panu Sy albo jakiś inszy 1/2główek, co mu się zdaje że jest szalenie dowcipny , krytyczny i yntelygentny , względnie szalenie moralny Niektórym wystarczy goły palec, żeby wywołać święte oburzenie, bo im się wszystko kojarzy]no chyba tak... zdaje się, że jestę niemoralna, bo "Wybranie tylko tej części ciała, części w której umieszczone są narządy płciowe może powodować określone skojarzenia. Tą drogą chce malarka teraz iść? To jest bardzo interesujące." Po stylu faktycznie poznaję chyba kogoś z ZUJa
|
|
#778 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A i na mięso nie mogę patrzeć przez dłuższy czas.Zapisz
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Wizaż nie śmiga? Czy tylko moja sieciunia?
Justyno, właśnie czytam komentarze i nie wierzę w oburzenie na tle żadnym innym niż zawiść. Że śmiesz mieć TAKA figurę w TAKIM wieku. Mam na myśli anonimowe, nieuzasadnione oburzenia. Normalnie to aż czuć. No bo kto inny, pod jakim innym pretekstem pisze takie cosie. Jak ma inny powód, to zazwyczaj nie omieszka go ujawnić. Wolanda pomijam, on po prostu nie rozumie o co cho. Większość facetów jest pozbawiona wrażliwości, którą posiadają kobiety, a jeśli nie zna zbyt dobrze kobiet to już totalne klapki na oczach i stereotypowe, wąskie postrzeganie świata. Ech. |
|
|
|
#780 | |||||||||
|
BAN stały
|
Sugerujesz, że powinienem pójść na dietę?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z wyjątkiem okresu wigilijno-noworocznego, wtedy poproszę śnieg i kilka stopni mrozu Cytat:
Moje 3 ulubione: Opium ph, MP i... hmmm... Lyric męskie, powiedzmy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

rachatłukum może tak , ale różana kąfitura to tylko z cukrem panie dzieju 

lotne trójki parafialne

Pamiętam, że Madziczka czuła zupę w Dzongkha
jakaś fanatyczka Radia Maryja to było, czy cuś?

ale to i tak nie umywa się do prawdziwej domowej konfitury z płatków róży 

No widzisz. Mozna? Można.
Lyric męskie, powiedzmy