|  2008-02-14, 22:13 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | Scent Bar II

Witamy w nowym Barze   Flaszki na stół i zapraszamy do dłuugich rozmów na tematy wszelkie  Tulip i Rachel  (specjalnie na okazję otwarcia nowego Baru przed chwilką naprawił mi się internet, bo pół dnia dostępu nie miałam - to znak, że trzeba to oblać    ) | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:15 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Scent Bar II

Heloł  Ale z nas plotkary   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:15 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Ach, to nerwowe wysyłanie smsa, że Tulip, się wątek kończy! - bezcenne   Teraz najbliższy do odstrzału będzie chyba o kolekcjach, ale to jeszcze duuuużo flaszek zostanie zużytych, zanim się go ciachnie... 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:16 | #4 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-02-14, 22:18 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja zauważyłam dopero przy moim przedostatnim poście że to już   Chciałam do Ciebie pisać smsa w innej sprawie, ale się jeszcze zastanowię   
				__________________ KOTY. KOTY SĄ MIŁE. | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:19 | #6 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

No to pijemy   | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:20 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:21 | #8 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja się tak nie bawię. Proszę natychmiast o PW! 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | |
|     | 
|  2008-02-14, 22:22 | #9 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Dziewczynki plotkujcie sobie ja już zmykam spać. Dobranoc! Wróce rano oczywiście..żeby nie było :d | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:27 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
  siedzę sobie, męczę się nad komunitarianami, bo ich nigdzie nie mam w skyptach, a tu sms od Rachel. Od kilku godzin bez neta, więc odpisałam, że nie mam dostępu. Ale sprawdziłam i przed chwileczką musieli mi naprawić  Chyba wreszcie cyknę fotki do kolekcyjnego, ale to... po sesji  Jakie wszystkie do picia chętne  Co do mojej pracy - dzięki wielkie za rady. Co do opcji brania się za osobnika/zabrania do kina itd, to raczej odpada, bo ja próbowałam troszkę, bardziej nie ma raczej sensu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Muszę sobie to wszystko poukładać w głowie, wyjeżdżam niedługo, więc będę miała trochę czasu. A może udałoby mi się pracować i tu i tam?  bo w sumie nie muszę pracować, rodzice mnie utrzymują i tak, więc nie chciałabym wpakować się w sytuację, że mam pracę, której nie cierpię, tylko po to, żeby mieć więcej na koncie. Za Magdę trzymam MOCNO kciuki   | |
|     | 
|  2008-02-14, 22:35 | #11 | |
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  Bo takie normalne przegapienie Tulip nie zda mi się możliwe...    A pewnie! Masz zdecydowanie za mało zajęć! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Przepraszam Cię Tulip, ale z powodu niepewnego "Kogoś" nie warto rezygnować z szansy na zmianę pracy na lepszą. Zastanów się, czego chcesz ty sama. Bo jeśli zrezygnujesz dla tego człowieka (jakkolwiek nie byłby interesujący) i nic z tego nie wyjdzie - możesz mieć potem duży żal do siebie. I do niego. Ten wyjazd to niezły pomysł - na moje oko  potrzebujesz wypoczynku. Masz tendencje do brania na siebie dużo, zbyt dużo obowiązków. Znam to, niestety. Dbaj o siebie Kwiatuszku.   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-02-14, 22:40 | #12 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Popieram Sabbath w tej kwestii   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     | 
|  2008-02-14, 22:47 | #13 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Nottingham 
				 | 

Nowy bar   no to subskrypcja oczywiście i flaszki w ruch. co pijemy? Angela, Lolite? decydujta.   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-02-14, 22:50 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Ja bym się OI napiła   
|     | 
|  2008-02-14, 22:57 | #15 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Śliwowiczkę Mauboussin    | 
|     | 
|  2008-02-14, 23:01 | #16 | |||
				 | 

Ja bym sobie DV chlapnęła, ale nie mam. Może Szugar mi na obczyźnie wypatrzy i kupi   Cytat: 
  Bo ja bym się zdziwiła, gdyby nie przegapił ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
    Cytat: 
  Że bez sensu, że nie ma co poświęcać wszystkiego dla jakiegoś tam kogoś (chociaż co trzeba przyznać, bardzo ładnie pachnącego kogoś  ). Ale to nie tylko o to chodzi. Boję się, że w tamtej pracy umrę z nudów. Że zamienię moją "terapeutyczną" robotę, w której odpoczywam, na miejsce, gdzie się męczę siedząc sama w rejestracji. Przemyślę to, coś wymyślę. Wyjazd - się szukuje piękny. Narty w Austrii, czyli najwspanialszy wypoczynek, jaki Tulip może sobie wymarzyć (to mój najukochańszy sport, dzięki któremu zapominam o wszelkich problemach). Problem tylko taki, że mama ma bardzo poważne problemy z koleżanką z pracy i nie wie czy będzie mogła wyjechać. A bez mamy nie jedziemy wcale   | |||
|     | 
|  2008-02-14, 23:02 | #17 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2008-02-14, 23:04 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Ja nawet nie chcę wiedzieć ile Myszka ma tych zapasów  Bo chora jestem na te perfumy   
|     | 
|  2008-02-14, 23:15 | #19 | 
				 | 

Myszka, kupuj sejf lepiej!    
				__________________ | 
|     | 
|  2008-02-14, 23:17 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
|  2008-02-14, 23:17 | #21 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Granatowe Góry 
				 | 

Cytat: 
   ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Witajcie w nowym Barze.   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-02-14, 23:19 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
|  2008-02-14, 23:23 | #23 | 
				 | 

Pewnie tak   Ja mam jakieś 350ml, wliczając balsam i dezodorant perfumowany   
				__________________ KOTY. KOTY SĄ MIŁE. | 
|     | 
|  2008-02-14, 23:26 | #24 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Moj słabe serce chyba nie wytrzyma tych newsów  Może ja już w podusie pójdę  ? 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-14 o 23:27 Powód: poprawka techniczna | |
|     | 
|  2008-02-14, 23:29 | #25 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Ale fajnie, że zaraz się kończą Walentynki. To najgorsza impreza roku. A za nimi od razu Sylwester   Różowa Martusiu, dużo tego  A wszystkich Organz ile masz w sumie  ? I czemu żem Ciebie nie widziała już długo na kolekcyjnym  ? 
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2008-02-14, 23:31 | #26 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  (powiedział Strachulec ubrany w okolicznościową koszulkę z Zary z czerownym serduchem i białym królikiem i napisem "I've got a gift for you..." No co, ładna była  ) Cytat: 
  ). Rejcz też mnie goni za brak zdjęć, może się jutro zbiorę i zrobię, o ile siłownię przeżyję   
				__________________ KOTY. KOTY SĄ MIŁE. | |||
|     | 
|  2008-02-14, 23:35 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

A ja dziś dostałam Walentynkę (mimo maksymalnie krytycznego nastawienia do tego pseudo-święta)- od mamy  , wisiała na klamce od mojego pokoju jak się obudziłam- czekoladki i fikuśne czerwone podkolanówki   
|     | 
|  2008-02-14, 23:37 | #28 | |
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
  Nie no. Te Walentynki niby takie beznadziejne nie były - parę miłych sytuacji się wydarzyło i parę słitaśnych prezentów się otrzymało  Ale te Walentynki takie guuupie som  Strachulcu, wrzuć foteczkę kolekcji, wrzuć ...  ! No, a jeśli o foteczkach mowa to gdybyś przy okazji sfotografowała swoją boską koszulkę to ja bym chyba z wdzięczności padła i zaczęła mruczeć z radości  Madziczko, fajna niespodzianka  A Ty mamie coś sprezentowałaś ?   
				__________________ pachnę | |
|     | 
|  2008-02-14, 23:38 | #29 | 
				 | 

Ja dostałam paczkę pistacji. Wpierniczyłam w trzy minuty   I więcej mi nie trzeba, z resztą i tak za tydzień mamy czwartą rocznicę... TŻ sobie zamarzył bar sushi, a ja ani myślę się sprzeciwiać. Jestem uzależniona od maki. 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2008-02-14, 23:39 | #30 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Nie pozwolę na to  (  ) Cytat: 
  Przydałby się  Będę broniła każdej, nawet nawet malutkiej kropelki    Chyba nie... Aż tyle to raczej nie  Będę musiała jutro policzyć   
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

?
 ?