![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Hej Kobitki i Hadzi!
Melduje sie na sekunde. U nas wszystko w porzadku. Adusia rosnie i rozrabia, fasolek narazie spokojny, nawet mdlosci jakby mi przeszly. Jutro wiecej napisze jak uspie mojego diabelka na 20 minut w dzien. Trzymajcie sie i dzieki za pamiec! Musze zrobic suwaczek ale nie wiem z ktorej strony wziac, tyle tego jest. Pisze "fasolek" bo chcialabym miec synka ale jak bedzie cora to tez fajnie. Tata bedzie smigal po dziewczynki jak beda wracaly z dyskoteki hehehe
#3482 |
Zadomowienie
|
czytal teraz i wyczytalam ze nie napisalam ze jeden calus byl dla isia na walentynki a drugi na 11 m-cy.osz ja gapa
![]() witusiowi rowniez rozwnie soczyste calusy monia sliczne zaproszenia.ja nie widze bledu,moze dlatego ze tekstu w ogole nie widac ![]() ![]() dysia czekamy na wiesci.dobrze ze u was ok.ze fasolek cie nie meczy.napisz mi prosze czy ada sie teraz jak jest bez cyca to tez sie tak budzi w nocy czy dala sobie na luz? angie mi tez sie podobala ta sofa ![]() ![]() moi rodzice tez mnie nigdy nie zabierali.ale z powodow zdrowotnych.w ramach rekompensaty puszczeli mnie z dobrymi znajomymi albo z wujkiem i ciotka.z rafalem nie bedzie problemow z tym.on jak tylko konczy sie urlop to ten zaraz planuje nastepny ![]() ![]() a wlasnie ikola pisalas miejscowosci gdzie masz znizke.byla tal Łeba nie?ja bym chciala tam pojechac.nie wiem czy sie zgodzicie zeby tam bylo spotkanie.kamila byla tam w zeszlaym roku.juz pewnie kazdy tam byl....trzeba myslec powaznie o tym spotkaniu bo znow doopa wyjdzie.dobrze by bylo poprostu ustalic termin-nie ze temu pasuje, temu nie-tylko poprostu ustalic i KAZDY(!!!) ma sie do niego dostosowac.juz teraz musielibysmy stawac na rzeasach zeby pozalatwiac wlasnie wtedy urlopy itp.zeby bylo jakos tak po wyplatach-mysle ze wiekszosc dostaje 10,co?to bedzie w czerwcu w koncu czy w sierpniu???? ale mnie poliki pieka...rafal sie zastanawial czemu jestem taka czerwona.powiedzialam mu ze sie zakochalam ![]() ![]() dajcie wy juz spokoj hadziemu!!!!troche empatii!jakbyscie mialy 40 lat na karku to tez by sie wam nic nie chcialo, no moze tylko pierdziec w fotel.tez bylybyscie zrzedliwe i bez zycia.tylko narzekac i narzekac ![]() ![]() ![]() ![]() oj Januszu,daj sie namowic!chociaz 3 dni.przez 3 dni to nawet piesio przezyje ![]() (pewnie sobie przeskrobalam... ![]() wlasnie sobie przypomnialam,meczy mnie to juz pare dni-Marta świetna fotka w avatarku!!!bombowy usmiech.lepszy byc nie mogla ![]() he he flirt radzicie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
dziekujemy za kolejne zyczenia dla wita
![]() madzia - dzieki ![]() sliczną masz fryzurke ![]() no i zdjecia tatinki super a co do wakacji, to my najlepsze polaczenie mamy z miedzyzdrojami, bezposredni piciag zero przesiadek, ale jak trzeba bedzie gdzies ingdziej no to tez dojedziemy, tylko zeby ustalic ten termin, garnuszki - bardzo ladne te zaproszenia dysiu - ciesze sie ze u was wsio ok i ze fasolinek ci nie dokucza za bardzo i grzecznie rosnie ![]() ![]()
#3485 |
Zadomowienie
|
patrze teraz ze jednej fotki nie wrzucilam jak tatinka staje na paluszkach do stolu i sie wiesza.
#3486 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wiecie, nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio ![]() ![]() ![]() Przejrzałam tylko zdjecia. Dzieciaczki świetne ![]() Aha chciałam tylko napisać, bo jakoś tak nie mogłam wcześnie, Ana pytaaś kiedy Karol ma operację. W poniedziałek, 18 lutego, jedzie do szpitala. Badania miał zlecone do zrobienia, jak byliśmy w styczniu na wizycie, takze ma aktualne, chyba, ze jeszcze coś tam będą mu robili w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to Wam tu się rozpisałam.... Przepraszam, ze nie odniosłam się do Waszych postów ![]() Fajnie z tym wakacyjnym spotkaniem, ale nie wiem jak ze mą będzie. Czy dostaniemy oboje urlop w tym samym czasie? A co do czasu, to mi pasuje jedynie koniec miesiaca, po 25 i tak troszkę na początku następnego, ale nawet nie wiem, czy to bedzie przełom czerwiec/lipiec, czy lipiec/sierpień, a moze sierpień/wrzesien ![]() ![]() ![]() Idę lulu, bo rano będę jak zombi ![]() ![]() Spokojnej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3488 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() I jak po Walentynkach? Fajerwerki były?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Wtajemniczenie
|
Sto latek dla naszej Milusi!!! Niech rosnie, rozrabia i daje duuuuzo radości rodzicom!!!
![]() ![]() I dzis juz piątek... Siedze sama w pracy... jedni na urlopie, drudzy gdzies tam pojechali... Buu... Madziu Tati jak zwykle Boska... Umorusana tą czekolada wygląda jak prawdziwy niegrzeczny bobas ![]() ![]() dysiu dobrze ze u Was wszystko dobrze ![]() basiu to faktycznie prowadzisz dziwny tryb zycia... o 20 sie zdrzemniesz... o 0.00 wstajesz i prasujesz ![]() ![]() Hadzik Madzia ma racje... nie ma co krzyczec na Ciebie ![]() Lepiej napisz jak u Ciebie w pracy i jak Misio ? i co tam u Jarka? polepszyły sie Wasze stosunki ? Bo z tego co Jula pisala kiedys Jarek wkroczył w wiek buntownika.... lachkasiu Tz mi kupił bukiet róż co mnie zszokowało, bo Moj Tz w całym Naszym wspolnym zyciu kupil moze z 5 roz ![]() ![]() Aha zapomnialam dodac... 25tego idziemy oglądac kolejne mieszkanie... tym razem w bloku z balkonem na pierwszym pietrze... Tylko ze troche do remontu... zobaczymy jak to będzie... No i w zasadzie niedaleko mojej mamy... dla niej lepiej bo by nie musiala daleko łazic rano... no na przeciwko tego bloku jest przedszkole...
![]() |
#3490 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dla Milenki Moc Serdecznych Życzeń ! ! ! ![]() Madzia. Filmiki świetne, szkoda że takie krótkie. Obiektyw pewnie wyślimaczony maksymalnie ![]() Angie Z wizazem ma kłopoty od dwóch dni. Zalogować jeszcze się da ale potem w kółko database errori error. Aguś ![]() ![]() a jednak nie raz jakis wyjazd stanowi nie lada problem... Czasy się zmieniły pod tym względem . Dawniej niezależnie od stanowiska urlop się należał i koniec a na wczasy to jeszcze zakład dopłacał z funduszu. Teraz wystarczy że szef ma zły humor i długo planowany wyjazd staje pod znakiem zapytania ![]() Fredy Hadzik a to Ci psinka... Nie no broń Boze nie mysl o uspieniu.. Biedna Kruszynka niczym nie zawiniła... Zawsze to przyjaciel domu... obroni, biega po podworku... Misio bedzie sie z Nim bawil... Racja ale co to będzie jak uda się załatwić nianię „dochodzącą” do Misia. Pies jej za Chiny nie wpuści. Madzia ![]() Zartowałem ![]() Łoj ! ![]() ![]() ![]() ![]() Napisz co zrobiłaś jak już Tati zjumała czekoladkę. Wsadziłaś Ją do wanny całą , w ubraniu ![]() ![]() ![]() jakbyscie mialy 40 lat na karku to tez by sie wam nic nie chciało, no może tylko pierdziec Wcale nie przesiaduję w fotelu. Może nie tak tak wspaniale jak mąż Agi ale też po pracy zajmuję się Miśkiem aż do usypiania włącznie. Latem praktycznie siedzę na dworze . Ogródek , garaż, samochód, zawsze znajdzie się coś do roboty. Wyprawy w „świat” były skutecznie blokowane przez obecność zwierząt w domu. Madzia, ślicznie wyglądasz, no ale to już Ci Ciotki pisały. ![]() oj Januszu,daj sie namowic!chociaz 3 dni.przez 3 dni to nawet piesio przezyje trzeba teraz porozmawiać z rodzicami, może się zgodzą na przechowanie Psiny (pewnie sobie przeskrobalam...) Eeeee tam ! Freddy Już nawet nie chodzi o ten "Zlot Czarownic" ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkanko na 1 piętrze brzmi całkiem nieźle. To duzy plus biorąc pod uwagę opcję ciągani wózka a potem sprowadzania maluszka na podwórko. Skoro trochę do remontu ale będzie się podobało to Ja Bym Brał ![]() Ana Trzymam kciuki aby interes się rozkręcił. Jose bardzo się stara, bardzo mu zależy jednym słowem walczy a to już połowa sukcesu. Chcieć to Móc więc bądź dobrej myśli.
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-02-15 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co Niani... Nie macie kojca?? Tak by sie go zamkneło i by siedział cicho...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | ||||
Zadomowienie
|
Dziękujemy za buziaki dla Milenki, jeszcze miesiąc...
![]() Cytat:
Cytat:
MadziuM - Tobie to nawet na łyso jakbyś się obcieła to byłoby ładnie, ale fryzurkę zrobiłas sobie fajniutką, taką z pazurkiem, pasuje Ci ![]() To się załatwiłas znowu, ale kurde 5 minut i taki efekt, nie wiem czy zazdrościć czy współczuć bo chociaż pójdziesz na trzy minutki opalona i kasa w portfelu ![]() Żartuję oczywiście - bardzo piecze, nie wyszły Ci takie bąble jak wtedy?? Tati umazana w czekoladzie wygląda bajerancko ![]() ![]() A tak apropo Rafała, to niech on lepiej uważa bo za żonkę ma prześliczną młodziutką kobietę i jak się nie będzie starał to jeszcze mu ją ktoś sprzed nosa gwizdnie!!! Cytat:
Pisałam już że my już od początku roku mamy zaplanowany urlop na 11-29 sierpień i w jakimś okresie tego urlopu wyjeżdżamy do Chorwacji. Jeszcze nie wiemy dokładnie kiedy. Obawiam się że tygodnia urlopu już nie wyskrobiemy w innym terminie. Ja zaproponowałam czerwiec ze względu na dzieciaczki, żeby nie męczyły się w samochodach w najgorszy upał - ale to jest do przedyskutowania. Może jak zaklepiecie już jakiś termin to nam uda się chociaż na weekend przyjechać - zobaczymy. A może właśnie jakiś weekend nie nad morzem tylko na mazurach, to tak bardziej środek Polski to Ci z dołu mieliby bliżej niż nad morze - jak uważacie? Ja nie deklaruję się w 100% bo nasze wakacje jakie sobie w tym roku zaplanowaliśmy będą trochę kosztowne, więc ciężko nam będzie wyskrobać jeszcze na weekend poza domem, no ale zobaczymy. Poza tym jeśli mam być szczera to mój TŻ mocno się opiera przed tym spotkaniem, teraz to już nie wiem nawet w 100% czy będziemy tego 1 marca, wczoraj się o to z nim posprzeczałam - w walentynki, ekstra... Jednak ja jestem żywo tematem spotkania zainteresowana więc czekam aż więcej osób się wypowie, ponieważ na razie to jakoś tak niewiele nas się na ten temat wypowiedziało. Cytat:
![]() Magda masz przekichane, na spotkaniu 1 marca Hadżi Ci nakopie - masz to jak w banku ![]() Basiu - trzymaj się, już niedługo... A jak walentynki... no u mnie średnio romantycznie, ale dostałam czekoladki!! ![]()
![]() |
#3493 |
Raczkowanie
|
Wszystkim JUBILATOM I JUBILATKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Dużo zdrówka i szczęścia.
U nas w sumie mało zmian. Adaś ma już drugiego ząbka WRESZCIE!. No i dziś zauważyłam górne jedyneczki, które jeszcze sie nie przebiły przez dziąsło ale widać, że lada dzień się pojawią:P Pozatym mogę powiedzieć, że moje dziecko samodzielnie chodzi. Tzn przejdzie z pokoju do kuchni i potem BAM na tyłek....podnosi się i dalej idzie. Kiedyś chyba MArta podała przepis na torcik z "polewą" z miśków JOJO. Wczoraj zrobiłam próbę i upiekłam torcik dla mojego Kochanego Kristoferka. Chcę upiec taki dla Adasia ale hmmm ten kolor....no jakbym miała małą księżniczkę to ok. Muszę kupić jakieś barwniki spożywcze i zabarwić tą mase na zielono lub niebiesko. A na następnym zdjęciu Adaś na spacerku. I fotka karnawałowa ![]() Pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich maluchów i ich rodzicó |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Garnuszki bardzo ladne zaproszenia. Ja tez robilam, ale gdzie im tam do Twoich! Piekne! Madzia slicznie wygladasz w nowej fryzurze! Na solarium faktycznie troche sie zjaralas, ale chyba wkrotce to zejdzie, co? Tatianka boska! No i jak mozna sie gniewac na takie cudo? Tak sobie o Was myslalam, o tym cycaniu i pobudkach nocnych i nie wiem, ale moze faktycznie jakbys jakims cudem odstawila mala zupelnie od piersi, to moze faktycznie ladniej by spala w nocy? Pewnie to nie jest regula, ale Wiki jak przestala cycac w nocy, przestala tez sie budzic. Czasami sie zdarzy, ale nie potrzebne jest wtedy jedzenie, nawet picie. WIec moze u Ciebie byloby tak samo? Dysia dobrze, ze sie odezwalas i ze wszystko ok u Was. Powiedz bylas juz u lekarza? Na kiedy masz termin? Basiu nie wiesz co sie dzieje z Toba? To ja Ci powiem. Po prostu jestes przemeczona i potrzebujesz odpoczynku, dlatego zasypiasz razem z Emilka. Tylko po jakiego groma wstajesz o polnocy i tyle rzeczy robisz? A jakbys tak raz czy drugi nie wstala i spala do rana, to czy bylby koniec swiata? Na pewno nie. A przynajmniej troche bys zregenerowala sily. Do operacji juz niedlugo. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze i wkrotce wszyscy o niej zapomnicie. Freddy ale sie Tz pokazal. Brawa dla niego! Trzymam kciuki za mieszkanie! Cytat:
Dotka Gratuluje Adasiowi kolejnego zabka i chodzenia! Torcik super, a karnawalowy Adas bajerancki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Wtajemniczenie
|
Freddy
Nie mamy kojca. Dla mnie takie coś jest bez sensu. Skoro pies ma pilnować posesji to musi być luzem. Samo szczekanie zza siatki to troszkę za mało. Zresztą na tej naszej gminie większość ludzi trzyma zwierzaki w kojcach i efekt takiego "stróżowania" jest taki że możesz wejść na teren prywaty, po drodze do drzwi obsikać pieska lub spryskać gazem bo on nie jest wstanie zatrzymać intruza. Druga sprawa to skoro już się ma psa to należy mu zapewnić godziwe warunki do życia. dotka Pozatym mogę powiedzieć, że moje dziecko samodzielnie chodzi. Tzn przejdzie z pokoju do kuchni i potem BAM na tyłek....podnosi się i dalej idzie. ![]() ![]() ![]() U nas na odwrót , Miś ma sporo ząbków ( 6 szt ) ale z chodzeniem jeszcze nietęgo. Magda masz przekichane, na spotkaniu 1 marca Hadżi Ci nakopie ![]() ![]() ![]() Nie wypada w ten sposób ale napuszczę Miśka aby ja wycałował (czytaj wyślinił ) ![]()
#3496 |
Wtajemniczenie
|
Hadzi moj pies ma kojec, ale w ciagu dnia i noca biega po posesji luzem, ale czasem gdy ktos ma przyjsc, np listonosz czy gazomierz czy ktos kto nie zna psa zamykamy go na chwile... albo latem gdy dzieciaki biegaja i zeby pies nie skakał na nie to tez go zamykamy... chociaz sie juz wycwanil bo potrafi go przeskoczyc... wkazi na bude i pozniej juz szybko przeskakuje...
ułatwienie taki kojec... zeby na chwilke go przymknąc ![]()
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
dolaczamy sie do zyczen
![]() ![]() ![]() dotka - super torcik, i jak sie robi ta mase latwo? bo ja podalam przepis ale nie robilam jej jeszcze, jak chcesz inny kolor to koniecznie barwniki! czytalam ze najlepsze sa z firmy "schwartau" ja mam czerwony i zolty, moge ci podeslac jak nie kupisz bo wiem ze ciezko z ta firma jest, najlepiej szukac w lidlu, i podobnych sklepach adas super w tym afro, i gratki za pierwsze kroczki i zabka ![]() ![]() a ja dzisiaj bylam na zakupach lumpkowych, kupilam ladny spiworek na 90cm, za 1 zl, zolty w kolorowe miski, witek nie uzywa, chetnie wysle ktorejs z was, jesli dziecko sypia w spiworkach, za 1zl zal bylo nie wziac, a jest w idealnym stanie, pozniej wkleje fotke
#3498 | |||
Zadomowienie
|
Dotku - gratuluję kolejnego zębolka no i spacerków Adasia - brawo!!! Adaś ma fajną fryzurkę, no a torcik wyszedł super!!
Jakie ładne słoneczko na tej trzeciej fotce, dziś też śliczna pogoda a ja w tych czterech ścianach muszę siedzieć ![]() Jutro jedziemy na urodziny do znajomych, mają dwu i pół letnią córcię, będzie wesoło z dzieciakami ![]() Cytat:
![]() A wolny czas, czyli weekendy śmigają tak szybko, że ledwo je zauważam, ale co ja tu narzekam jak biedna Basia nawet weekendy ma zawalone... Cytat:
![]() Tak więc Hadżi kojec to dobre rozwiązanie, jak kiedyś tam przyjdzie niania to będziecie psinkę zamykać a z czasem może do niani się przyzwyczai i zacznie ją tolerować na swoim terenie. Moja sunia np. sobie wymyśliła że do posesji nikogo obcego nie wpuści, ale jak ta osoba wychodzi z domu na posesję i już sobie idzie to wtedy już nic jej nie zrobi ![]() ![]() Cytat:
Moja Milka chyba by się wściekła w śpiworku, ona czasami śpi na chodząco, całe łóżko potrafi zwiedzić śpiąc z nami ![]()
![]() |
#3499 |
Zadomowienie
|
Ana - kurde zupełnie zapomniałam o tej sofie, ale znalazłam taką fotkę to jest baaaaardzo do tego naszego kompletu podobne, obicie jest identyczne tylko te boki drewniane są inne, troszkę inny wzorek mają.
#3500 |
Wtajemniczenie
|
angie piękny komplet... zawsze w domku marzy mi sie taki wlasnie komplecik... super
![]() ![]() W ogole dzis mam masakre... Cały dzien boli mnie głowa i mi sie kręci... Mam @ i pewnie dlatego... do tego biore hormony i mam niedobor witamin... szczegolnie zelaza... Gin mi mowil ze hormony strasznie duzo wciagaja zelaza i trzeba go uzupelniac a ja jak zwykle jakos mam to daleko na liscie zadan... Teraz mam o! jeszcze pol godziny i do domku!!! nafaszeruje sie zelazem mam nadzieje ze mi przejdzie... bo glowa mi tak peka ze mi chyba zaraz mozg zgniecie ![]()
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
freddy to nafaszeruj sie tym zelazem
![]() ja tez jakas dzis lewa jestem a tati to juz w ogole.niedawno ja spac polozylam drugi raz bo byla nie do zniesienia.marudzi tak od kilku dni. dotka adas super.doczekalas sie tych zabkow wreszcie.wiem co to znaczy ![]() ![]() ![]() ![]()
#3502 |
Zadomowienie
|
dotka jeszcze zapytam,czy rozposcieralas ta mase ze tak gladko wyszlo????i jaka zrobilas mase do tortu?
ewa za taki prezent od marcina to musialas sie chyba mocno odwdzieczac wieczorem,co? ![]() ja dostalam (w skrzynce byla) duza kartke z pieknym romantycznym wierszykiem...zaraz zobacze i przepisze.to warte opublikowania na forum ![]() milosc to piekne uczucie i potrzebne jak dziura w bucie bo gdyby dziury w bucie nie bylo ktoredy by sie noge do buta wsadzalo? przynajmniej mi sie mordka usmiechnela ![]() ![]() pozniej rafal POWIEDZIAL mi jeszcze swoj wierszyk: jak jade autem(?) to mysle o tobie jak (cos tam cos tam) to mysle o tobie jak jestem przy tobie to mysle o sobie ...niestety nie pamietam jak to lecialo ale liczy sie ostatnio zdanie ![]() tati dostala od taty podusie z kaczorkiem,ja jeszcze maskotke zabke i TE ferrero ![]() ![]() ![]() ogolnie to troche sie "wkurzylam" ze dostalam ta druga czesc prezentu bo np dla mnie to strata pieniedzy.wystarczylaby mi tylko ta kartka.w ogole nie cierpie kosztownych prezentow i takiech niepraktycznych.na urodziny dostalam zloty lancuszek.moze co innego jakbysmy mieli troche kasy ale debet na karcie,dlug a ten tu wyskakuje z maskotka.ktora pewnie kosztowala z 20 zl a za ta kase np wolalabym kupic sobie puder albo dla tati cos.wiem,wiem jestem zrzedliwa i nie doceniam...wiem!...doceni am tylko ten brak kasiory.w ogole to jak nie baba ![]() ![]() basiu ja sie wcale nie dziwie zes taka zmeczona i zmarnowana.myslenie (zamartwianie sie raczej) moze wykanczac.
#3503 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() ![]() Na Zachodzie bez zmian ![]() ![]() ![]() Dzieciaczki super ekstra ![]() ![]() ![]() ![]() W związku z brakiem sił i natchnienia kuńczę te wypociny bo ładu ni składu w tym nie ma. Aaaaa, wczoraj sama sobie zrobiłam prezent na Walentynki i obejrzałam po raz milion któryś tam "Nigdy w życiu" - uwielbiam ten film ![]() Aaaaaaaa (drugie aaa) Madzia tekstem o empatii mnie powaliłaś ![]() ![]()
![]() |
#3504 |
Wtajemniczenie
|
Julita a ja nie wiem jak by to bylo, gdyby Ciebie nie bylo! Dobrze, ze jednak jestes!
Calusy dla Misia, niech katarek idzie precz! Madzia ubawila mnie ta Twoja walentynka! Widzisz, Rafal nie jest taki zly. Stara sie. Rownie dobrze moglabys nic nie dostac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zadomowienie
|
Ja na moment,bo mamy ksiezniczke na weekend,a komp u niej w pokoju wiec nie chce jej tu klawiatura stukac.
U nas walentynki "bezprezentowe" ale wieczor spedzilismy baaaaardzo milutko ![]() Angie,przepiekny ten komplet sof,az zaczynam zalowac,ze kupilismy ta nasza sofe,bo moglismy wlasnie cos w tym stylu kupic ![]() Julitko, ![]() ![]() ![]() Madzia,alez ten Twoj maz romantyczny ![]() Dzis dostalismy zaproszenie na wesele na 1 marca,nie idziemy niestety,bo finanse nie pozwalaja ![]() I bym zapomniala...ogromniaste buziole dla Miluni za ukonczenie 11 m-cy!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() ![]() Ja tylko na chwilkę, opowiem Wam coś.... Nikuś dzisiaj pierwszy w życiu omłot zebrał. Byliśmy u koleżanki, co ma Adusię, no a z Adusi ziółko, że ho ho ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie zamotałam, ale wiecie o co mi chodziło... Julitko ![]() ![]() Ściskam Was wszystkich serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() buziaki dla milki.to ona juz taka duza?????no fakt.kogo jak kogo ale milusie to ja zapamietalam jak byla taka malutka,miala z pol roczku, no moze ciut wiecej,i taki mi zostal jej obraz w glowie.mimo tych wszystkich zdjec co angie wrzucasz.a ona juz prawie dorosla pannica.jak tez czas leci... no tak tati juz ma prawie 13 m-cy. kasiu...ja to bym potrzasnela chyba ta mala gdyby mi raczkujaca tatiane kopala ![]() w ogole wybaczcie mi ze ja tak prechistorycznie pisze,bez ą,ę i bez wielkich liter itp.nie chce walic dodatkowo zeby tej... MALEJ nie obudzic,bo byle co to zaraz sie szamocze.i w ogole jestem leniwa i mi sie nie chce motac ![]() jutro jedziemy do tesciow,na łosiemnastke rafala brata.wracamy w poniedzielnik. wlasnie w samotnosci-no w sumie z wami ![]()
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
Nie czytam, bo pora zaporowa..
Wspierajcie mnie, proszę, bo Ula znów ma czerwone krostki (nie takie straszne, jak na filmiku, ale ma) + place szorstkie i doszedł świąd ![]() Cały wieczór spędziłam na forum gazety w poszukiwaniu dobrego alergologa... Poza tym, w związku ze zmianami Uli, rzucam palenie! Coprawda w dom nie palę, no chyba, ze wystając przez okno, ale przeciez karmię piersią.... I tak sobie myślę, że może to spowodowało nasze problemy, bo zaczęłam popalać ...hmmm....kiedy? ....wrzesień, październik...po1 dziennie, potem po 2 dziennie, w listopadzie czasem 3 dziennie i tak doszłam do 4-5, a nasze problemy zaczęły się w grudniu.... Więc to może mieć związek. Czy moze tak być, że dziecko tak zareaguje na palenie matki w wokresie laktacji? Czytałam, ze w przypadku AZS czy w ogóle alergii, palenie matki może zwiększać objawy, a nawet przyczynić się do zachorowania na AZS ![]() RZCAM! Juz zapowiedziałam TZowi, że ma mi pomóc gdy będę mieć wk***a.... Licze tez na Was! Buziole. Spadam do łazienki. Dzieciątka, jak zawsze pikne MADZIA gdzie Twoje piękne długie włosy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
agniesiu kochana masz moje pozytywne fluidy
![]() te sa za ule...~~~~~ a te sa za niepalenie....~~~~~ poszly. biedna ulcia.moze to i od fajek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wlosy...gdzie sa?teraz w koszu ![]() ![]() ![]() tez ide sie freszowac.
#3510 |
Zadomowienie
|
no i mam uczulonko
![]() ![]() tati lezy w poprzek lozka i nie ma dla mnie miejsca:/ gdzie jest one shot????dawno jej nie bylo spadam spac.lepiej pozno niz wcale ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.