Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-10-05, 15:08   #31
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Konto usunięte

Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Piszą poważnie.

Chce Wam się kopać z koniem, skoro wchodzicie z nim w dyskusję?
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 15:11   #32
NoReasonToPray
BAN stały

Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Krewet, weź już skończ.
Znowu jasnowidzenie, ani chybi wszystkie macie zdolności paranormalne. Zastanawiam się kiedy w końcu spokorniejecie i przestaniecie wiedzieć wszystko o osobach po drugiej stronie, nieomylnie i bez zmrużenia oka. Kobiety, kobiety...Życie was rozpuściło. Macie za dobrze i woda sodowa uderzyła wam do głowy. Wiecie wszystko, wszystko wam się należy, a wasze zdanie jest święte i absolutną, jedyną prawdą. Za to do biednego kreweta macie pretensje.
NoReasonToPray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 15:17   #33
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez NoReasonToPray Pokaż wiadomość
To człek światły, który z pewnością mimo ledwie 21 wiosen na karku, dźwiga na tym karku łeb o ogromnym potencjale i trzeba to rozwijać.
Żeś sobie schlebił. Mógłbyś się od niego dopiero uczyć.
Cytat:
Normalnie nie raz, nie rozumiejąc jeszcze na czym świat stoi, łapałem się za łeb, jak kobieta wykształcona, oczytana, miła może być z dresem, wandalem, który rozwala mienie publiczne, prywatne, a czasem cudzą gębę. Moje miasto nie jest duże, liczy koło 50 tysięcy mieszkańców i znam tu sporo ludzi, więc wiem, że największe branie ma u nas dres, który nie ma średniego wykształcenia, za to ma wyrok w zawieszeniu, mięśnie, wzrost, a na facebooku 9/10 zainteresowań, które ma zaznaczone dotyczy nap*dalania się po ryju i przemocy, jak np: "Rydwan Wp*dolu", czy jakiś zawodnik sportów walki. Byłem, za czasów szkoły średniej, na kilku imprezach z jego udziałem i na każdej musowo musiało dochodzić do jakichś aktów przemocy, z jego inicjatywy. Bywał tam ze swoimi dziewczynami i nie dowierzałem wówczas, że takie miłe, sympatyczne, nawet wykształcone dziewczyny mogą być z kimś takim i lgnąć do niego. Zastanawiam się co kilka lat może kobieta robić z człowiekiem, z którym tematy do rozmowy kończą się po tygodniu, a 3/4 zdania złożonego to wulgaryzmy.
Bo są Enrique.

A w ogóle to nie wiem czy macie tak wiele wspólnego jak myślisz. Homar nie jest aż takim zgorzkniałym mizoginem, a przede wszystkim jest bardzo atrakcyjny. No i najważniejsze - WYSOKI.

A! No i ma jakiekolwiek kontakty z kobietami.
Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Krewet, weź już skończ.
To nie krewet. Naprawdę.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-10-05 o 15:18
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 15:23   #34
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez lolita96 Pokaż wiadomość
Kto to jest właściwie ten Krewet?
buk

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 15:28   #35
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
buk
mistrz

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Znowu jasnowidzenie, ani chybi wszystkie macie zdolności paranormalne. Zastanawiam się kiedy w końcu spokorniejecie i przestaniecie wiedzieć wszystko o osobach po drugiej stronie, nieomylnie i bez zmrużenia oka. Kobiety, kobiety...Życie was rozpuściło. Macie za dobrze i woda sodowa uderzyła wam do głowy. Wiecie wszystko, wszystko wam się należy, a wasze zdanie jest święte i absolutną, jedyną prawdą. Za to do biednego kreweta macie pretensje.
A w jakim sensie?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;66050046]
Chce Wam się kopać z koniem, skoro wchodzicie z nim w dyskusję?[/QUOTE]
Niet, to jest czysta beka.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

I panie jeśli z Ciebie mizogin i "ooo rozpuszczone baby bo feministki", to marne z Ciebie alterego
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 15:31   #36
stewardesa
BAN stały

zapomniałam dodać, że krewet to akurat ma klasę i jest gentlemanem w swoim mniemaniu
Stary 2016-10-05, 15:41   #37
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
A w ogóle to nie wiem czy macie tak wiele wspólnego jak myślisz. Homar nie jest aż takim zgorzkniałym mizoginem, a przede wszystkim jest bardzo atrakcyjny. No i najważniejsze - WYSOKI.
No wiem, czytałem. I właśnie dlatego nie dostał jeszcze bana. Też muszę tutaj wstawić zdjęcie jakiegoś Enrique, jako swoje (nie żebym sugerował, że kreweta było fałszywe, ale ja muszę się do tego uciec, bo nie jestem atrakcyjny). Bo mnie zbanują zanim poznam kreweta.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
zapomniałam dodać, że krewet to akurat ma klasę i jest gentlemanem w swoim mniemaniu
Eee, ja nie czytałem wszystkich jego postów, ale jak dał takie zdjęcie, jak mówisz i jest wysoki to wiadomo, że jest też gentlemanem. To zrozumiałe.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość

I panie jeśli z Ciebie mizogin i "ooo rozpuszczone baby bo feministki", to marne z Ciebie alterego
Ta, ale nie w wyniku frustracji seksualnej. Mam inny powód do tej mizogini.
Stary 2016-10-05, 15:42   #38
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, ale nie w wyniku frustracji seksualnej. Mam inny powód do tej mizogini.
No to tym bardziej - marne z Ciebie alterego. Ale nie martw się, znajdziesz tutaj podobnych sobie.
A bana raczej nie dostaniesz. W kolejce jeszcze jest sporo chłoptasiów
Stary 2016-10-05, 15:48   #39
NoReasonToPray
BAN stały

Intelekt faceta jest dla kobiet, że tak to naukowo ujmę, tak dalece pozbawiony znaczenia, iż wzdragam się o przyszłość i los naszego gatunku.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
No to tym bardziej - marne z Ciebie alterego. Ale nie martw się, znajdziesz tutaj podobnych sobie.
A bana raczej nie dostaniesz. W kolejce jeszcze jest sporo chłoptasiów
Jak to nie? Na jakimkolwiek forum wystarczy choć słowo napisać nie tak na temat kobiet i ban jest z automatu. Przecież one są idealne i nie może jakiś sfrustrowany mizoginista zakłócać im wygodnego, komfortowego życia. Trzeba utrzymać innych w stanie niewiedzy, by kobiety miały dobrze i zawsze wychodziły dodatnio na relacjach z facetem, czy friendzonie, czy związku, to facet musi być wydojony i być na minusie, a kobieta na plusie. Ja was nie rozumiem. Co jest takiego złego i nietaktownego w nienawidzeniu kobiet? Przecież to normalny odruch, który się nasila tym bardziej im więcej się o nich wie. Musiałbym nie odczuwać żadnych emocji, żeby tak nie zareagować. Nie możecie mi żałować tego słodkiego narkotyku, jakim jest mizoginizm.
Stary 2016-10-05, 15:48   #40
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
To człek światły, który z pewnością mimo ledwie 21 wiosen na karku, dźwiga na tym karku łeb o ogromnym potencjale i trzeba to rozwijać.
Masz już ołtarzyk? Czy dopiero zbierasz materiały? Kolejny nieatrakcyjny koleś obwiniający kobiety za swoje porażki i prowadzący badania na ten temat. Wytykający im że śmią mieć obok siebie atrakcyjnego faceta. Mają bo Mogą. Przystojny facet też ma bo może. Powiem ci gdzie leży problem: W Tobie.
Prędzej kobieta zainteresuje sie przecietnym facetem niż facet taką dziewczyną. On na przecietną w ogole uwagi nie zwróci, ale czy ja produkuje sie na ten temat w internetach? Nie, bo wiem że w końcu każdy trafi na swego. Owszem przecietny facet nie ma co liczyć na jednorazowe seksy. Takie życie. Na związek szanse ma każdy.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 15:50   #41
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie? Na jakimkolwiek forum wystarczy choć słowo napisać nie tak na temat kobiet i ban jest z automatu.
Nie tutaj.
Stary 2016-10-05, 15:54   #42
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Intelekt faceta jest dla kobiet, że tak to naukowo ujmę, tak dalece pozbawiony znaczenia, iż wzdragam się o przyszłość i los naszego gatunku.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Jak to nie? Na jakimkolwiek forum wystarczy choć słowo napisać nie tak na temat kobiet i ban jest z automatu. Przecież one są idealne i nie może jakiś sfrustrowany mizoginista zakłócać im wygodnego, komfortowego życia. Trzeba utrzymać innych w stanie niewiedzy, by kobiety miały dobrze i zawsze wychodziły dodatnio na relacjach z facetem, czy friendzonie, czy związku, to facet musi być wydojony i być na minusie, a kobieta na plusie. Ja was nie rozumiem. Co jest takiego złego i nietaktownego w nienawidzeniu kobiet? Przecież to normalny odruch, który się nasila tym bardziej im więcej się o nich wie. Musiałbym nie odczuwać żadnych emocji, żeby tak nie zareagować. Nie możecie mi żałować tego słodkiego narkotyku, jakim jest mizoginizm.
Sadzisz że intelekt nie ma dla kobiety znaczenia ? Napisałabym cos ale "ostrzeżenie" okropnie szpeciłoby profil.
Wszystko jasne jestes zwykłym trollem bo to nie możliwe by być tak ................ niemądrym.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 16:08   #43
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:

Naucz sie odmieniac trudne slowa zanim je napiszesz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 16:09   #44
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Sadzisz że intelekt nie ma dla kobiety znaczenia ? Napisałabym cos ale "ostrzeżenie" okropnie szpeciłoby profil.
Wszystko jasne jestes zwykłym trollem bo to nie możliwe by być tak ................ niemądrym.
Nie jestem trollem, od 2012 leczę się psychiatrycznie z powodu stanów lękowych, wywołanych wiązaniem się kobiet z tępymi, luźnymi ekstrawertykami, o nieskalanych myślą i zaburzeniami, w wyniku wysokiego progu pobudzenia, mózgach. Było to poprzedzone, trwającym przez rok koszmarem, miałem sny o tym, jak świat został całkowicie zdominowany przez niezłożonych, tępych ekstrawertyków i zostałem ostatnim introwertykiem. Słyszałem te głośne, wyluzowane, bezrefleksyjne wybuchy śmiechu za zakrętami, towarzyskie gadki o niczym, pewność siebie wynikającą ze słabego unerwienia mózgu i progu wrażliwości. Przeżyłem najgorsze chwile swojego życia, byłem przypinany pasami do łóżka w izolatce, ponieważ miałem lęki napadowe i przyjmowałem środki farmakologiczne dożylnie, z najwyższą brutalnością wstrzykiwane w kabel. I ty mi teraz mówisz po czymś takim, że ja sobie jaja robię? To jest zupełne nieuszanowanie tego co musiałem przejść, żeby móc tu wrócić i ratować ten świat przed zagładą, do którego prowadzicie go swoim egoizmem i patrzeniem jedynie na to, by WAM było przyjemnie w życiu, a układ limbiczny wciąż pobudzany horrendalnymi dawkami dopaminy przez wysokie, wyluzowane, nieskalane zaburzeniami psychicznymi (przez brak wrażliwości i złożonego myślenia) ciacho. To mnie obraża i apeluję o bana dla ciebie w tej chwili.

Edytowane przez NoReasonToPray
Czas edycji: 2016-10-05 o 16:15
Stary 2016-10-05, 16:09   #45
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Ehh, ciągnie nas do tego wątku jak ćmy do ognia, co? Tyle bredni w każdym poście, argumenty przeciwko aż same cisną się na usta, bo przecież oczywistym jest, że... No właśnie. Skoro jest to wszystko takie oczywiste, a szanowny autor tego nie widzi, to poinformowanie go o tym nic nie da. On wchodzi w dyskusję ze 100% przekonaniem, że ma rację i nie ma zamiaru zmieniać zdania. Cokolwiek byśmy nie powiedziały, jakkolwiek mądrze by to nie zabrzmiało, on wie lepiej. Nie uda wam się go doedukować, bo to on przyszedł tutaj edukować WAS, a nie słuchać waszych pożal się Boże "argumentów". Ten typ tak ma.

Ale takie wątki czyta się najprzyjemniej
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 16:13   #46
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Naucz sie odmieniac trudne slowa zanim je napiszesz.

Wskaż mi, w którym miejscu konkretnie coś źle odmieniłem.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Caudofemoralis Pokaż wiadomość
Ehh, ciągnie nas do tego wątku jak ćmy do ognia, co? Tyle bredni w każdym poście, argumenty przeciwko aż same cisną się na usta

Ale takie wątki czyta się najprzyjemniej
Tia, argumenty zawsze same cisną się na usta i nigdy ich ani widu, ani słychu. Jedynie to co zwykle. Pisanie, że brednie, pozamerytoryczne wtręty, ad personam, psychoanaliza autora. HiehiehiehiehiehieHAHAHAH AHRAHRA
Stary 2016-10-05, 16:14   #47
kennedy
Zakorzenienie

Mizoginista
Mizoginizm.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2016-10-05, 16:17   #48
NoReasonToPray
BAN stały

Luźni durnie zdominują wkrótce ten świat.
Stary 2016-10-05, 16:17   #49
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie jestem trollem, od 2012 leczę się psychiatrycznie z powodu stanów lękowych, wywołanych wiązaniem się kobiet z tępymi, luźnymi ekstrawertykami, o nieskalanych myślą i zaburzeniami, w wyniku wysokiego progu pobudzenia, mózgach. Było to poprzedzone, trwającym przez rok koszmarem, miałem sny o tym, jak świat został całkowicie zdominowany przez niezłożonych, tępych ekstrawertyków i zostałem ostatnim introwertykiem. Słyszałem te głośne, wyluzowane, bezrefleksyjne wybuchy śmiechu za zakrętami, towarzyskie gadki o niczym, pewność siebie wynikającą ze słabego unerwienia mózgu i progu wrażliwości.
To rzeczywiście za mało Mistrza przeczytałeś, bo on właśnie gardził takimi ciapami tłumaczącymi sobie brak kontaktów towarzyskich introwertyzmem i wywyższającymi się nad resztą świata
Stary 2016-10-05, 16:18   #50
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Luźni durnie zdominują wkrótce ten świat.
Wśród tandety lśniąc jak diament
Stary 2016-10-05, 16:20   #51
Minna
Zielona Driada

Cytat:

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 16:21   #52
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
Mizoginista
Mizoginizm.

Forma "mizoginista" również jest dopuszczalna. W słowniku nie występuje jedynie forma"mizogin". No, ale to klasyka, zero na temat, a byle doszukać się czegoś w samym autorze, w wyglądzie, ortografii (jak przystojniacy nawalają do kobiet z bykiem w co drugim zdaniu to i tak mają powodzenie), a jak ktoś nie jest tępym ciachem to trzeba się modlić, żeby raz się gdzieś pomylił. Skupcie się lepiej na meritum.
Stary 2016-10-05, 16:25   #53
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Forma "mizoginista" również jest dopuszczalna. W słowniku nie występuje jedynie forma"mizogin".
Występuje: http://sjp.pwn.pl/slowniki/mizoginista.html
Stary 2016-10-05, 16:27   #54
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Forma "mizoginista" również jest dopuszczalna. W słowniku nie występuje jedynie forma"mizogin". No, ale to klasyka, zero na temat, a byle doszukać się czegoś w samym autorze, w wyglądzie, ortografii (jak przystojniacy nawalają do kobiet z bykiem w co drugim zdaniu to i tak mają powodzenie), a jak ktoś nie jest tępym ciachem to trzeba się modlić, żeby raz się gdzieś pomylił. Skupcie się lepiej na meritum.
Sprawdzilam. Racja.

Klasyka trollizmu to jest whodzic na damskie forum i mowisz ze wszystkie kobiety sa takie same i zle.

LOL

Stary 2016-10-05, 16:27   #55
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
To rzeczywiście za mało Mistrza przeczytałeś, bo on właśnie gardził takimi ciapami tłumaczącymi sobie brak kontaktów towarzyskich introwertyzmem i wywyższającymi się nad resztą świata
Z tego co pamiętam to on twierdził, że te rzeczy mają marginalne znaczenie, bo większość i tak zależy od atrakcyjności fizycznej i ja się z tym zgadzam, bo faktycznie przy oszałamiającym wyglądzie to i introwertyk, intelektualista znajdzie sobie kogoś i będzie miał fanki, nie tyle co tępy ekstrawertyk, ciacho, ale zawsze więcej niż przeciętny z wyglądu, bo to jest podstawa. Dobre cechy i tak zostaną przypisane, jeśli jest wygląd, chyba, że introwersja jest skrajnie nasilona. Na pewno nie działa na plus, brak agresji, umiejętności pieprzenia o niczym też nie działa na plus. Generalnie 80% atrakcyjnych atrybutów jest podporządkowanych temu, jak społeczeństwo, znajomi, czy obcy ludzie postrzegają takiego faceta. I to do was pisał, że tłumaczycie brak powodzenia brakiem jakichś cech charakteru, gdy chodzi w rzeczywistości o wygląd, bo faktycznie te cechy charakteru, jeśli nie są skrajnościami w tym nieatrakcyjnym kierunku to mają znaczenie marginalne.
Stary 2016-10-05, 16:29   #56
stewardesa
BAN stały

Cytat:
No i to są właśnie laski. Jednozdaniowy, pseudozabawny koment i myśli, że pozamiatała. Wstydziłabyś się. Cyckami chociaż nadrabiasz?
Stary 2016-10-05, 16:30   #57
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
I to do was pisał, że tłumaczycie brak powodzenia brakiem jakichś cech charakteru, gdy chodzi w rzeczywistości o wygląd.
Nie każda tak twierdziła

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
No i to są właśnie laski. Jednozdaniowy, pseudozabawny koment i myśli, że pozamiatała. Wstydziłabyś się. Cyckami chociaż nadrabiasz?
Nadrabiam
Stary 2016-10-05, 16:35   #58
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
Sprawdzilam. Racja.

Klasyka trollizmu to jest whodzic na damskie forum i mowisz ze wszystkie kobiety sa takie same i zle.

LOL

Uff, całe szczęście, że sprawdziłaś i racja, bo jak ja się gdzieś przejęzyczę i walnę literówkę, parę interpunkcyjnych itd. to koniec ze mną - jestem tępy. Jak przystojniak nawala 3 równoważniki zdania dziennie to jest i tak inteligentny, bo ma coś takiego w sooobie, zresztą on ma mniejsze szanse na błąd, bo tak dużo nie pisze. Przywita się, zaproponuje wypad, może od razu seks...kto wie?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Kobiety NIE LECĄ na inteligencję!
Stary 2016-10-05, 16:40   #59
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Z tego co pamiętam to on twierdził, że te rzeczy mają marginalne znaczenie, bo większość i tak zależy od atrakcyjności fizycznej i ja się z tym zgadzam, bo faktycznie przy oszałamiającym wyglądzie to i introwertyk, intelektualista znajdzie sobie kogoś i będzie miał fanki, nie tyle co tępy ekstrawertyk, ciacho, ale zawsze więcej niż przeciętny z wyglądu, bo to jest podstawa. Dobre cechy i tak zostaną przypisane, jeśli jest wygląd, chyba, że introwersja jest skrajnie nasilona.
Ale to nie zmienia tego, co napisałam.

Śmiał się też z takiego bólu dupy, który objawia się przypisywaniem negatywnych cech ładnym ludziom.
Stary 2016-10-05, 16:41   #60
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Nie jestem trollem, od 2012 leczę się psychiatrycznie z powodu stanów lękowych, wywołanych wiązaniem się kobiet z tępymi, luźnymi ekstrawertykami, o nieskalanych myślą i zaburzeniami, w wyniku wysokiego progu pobudzenia, mózgach. Było to poprzedzone, trwającym przez rok koszmarem, miałem sny o tym, jak świat został całkowicie zdominowany przez niezłożonych, tępych ekstrawertyków i zostałem ostatnim introwertykiem. Słyszałem te głośne, wyluzowane, bezrefleksyjne wybuchy śmiechu za zakrętami, towarzyskie gadki o niczym, pewność siebie wynikającą ze słabego unerwienia mózgu i progu wrażliwości. Przeżyłem najgorsze chwile swojego życia, byłem przypinany pasami do łóżka w izolatce, ponieważ miałem lęki napadowe i przyjmowałem środki farmakologiczne dożylnie, z najwyższą brutalnością wstrzykiwane w kabel. I ty mi teraz mówisz po czymś takim, że ja sobie jaja robię? To jest zupełne nieuszanowanie tego co musiałem przejść, żeby móc tu wrócić i ratować ten świat przed zagładą, do którego prowadzicie go swoim egoizmem i patrzeniem jedynie na to, by WAM było przyjemnie w życiu, a układ limbiczny wciąż pobudzany horrendalnymi dawkami dopaminy przez wysokie, wyluzowane, nieskalane zaburzeniami psychicznymi (przez brak wrażliwości i złożonego myślenia) ciacho. To mnie obraża i apeluję o bana dla ciebie w tej chwili.

Aha, czyli krótko mówiąc - wykorzystała cię i rzuciła dla bezmózgiego Enriqe.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości