Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-10-05, 16:42   #61
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?

Cytat:
Napisane przez NoReasonToPray Pokaż wiadomość
Uff, całe szczęście, że sprawdziłaś i racja, bo jak ja się gdzieś przejęzyczę i walnę literówkę, parę interpunkcyjnych itd. to koniec ze mną - jestem tępy. Jak przystojniak nawala 3 równoważniki zdania dziennie to jest i tak inteligentny, bo ma coś takiego w sooobie, zresztą on ma mniejsze szanse na błąd, bo tak dużo nie pisze. Przywita się, zaproponuje wypad, może od razu seks...kto wie?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Kobiety NIE LECĄ na inteligencję!
- - 'twoje uogolnianie to trollowanie.
Zwroty takie jak

Wszystkie kobiety...

Czlowiek to czlowiek.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 16:43   #62
nyana89
Zakorzenienie

Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?

Cytat:
Pff, oczywiście, że nie. Po co lecieć na inteligencję, jak można już bez problemu polecieć na księżyc?
Stary 2016-10-05, 16:48   #63
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Aha, czyli krótko mówiąc - wykorzystała cię i rzuciła dla bezmózgiego Enriqe.
Ciekawe, czy chociaż przeleciała.
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 17:03   #64
NoReasonToPray
BAN stały

Jak brzydki, przeciętny facet na randce gapi się w jeden punkt i mało mówi to jest nijaki, nudny, albo głupi. Facet przystojny jest w takiej samej sytuacji tajemniczy, enigmatyczny i niezgłębiony. Tak samo jest z pisaniem. Jak facet z fotą ciacha pisze do kobiety równoważnikami, monosylabami to jest tajemniczy i trzeba lecieć na spotkanie jutro o 21 przy fontannie, w lesie, spelunie, żeby go poznać. Nie? No, bo pomyślcie tylko. Te komedie romantyczne i dramaty, które kobiety tak przeżywają, oglądają wieczorami to ile mówią ci faceci, którzy są tam głównymi bohaterami? Co mówią? Nic, jakieś truizmy, monosylaby, kilka zdań na krzyż, o tym jaka jest piękna, jakie ma wspaniałe oczy. Miłość następuje po jednym spojrzeniu. Jednym, pełnym szoku spojrzeniu laski, gdy po raz pierwszy pojawia się główny bohater.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Ale to nie zmienia tego, co napisałam.

Śmiał się też z takiego bólu dupy, który objawia się przypisywaniem negatywnych cech ładnym ludziom.
Ale ja nie przypisuję negatywnych cech wszystkim ładnym ludziom jasnowidzu. Ładna osoba może być jak najbardziej w porządku i znam takich ludzi. Przeważnie to brzydkie osoby więcej sobą reprezentują, bo sytuacja to nijako na nich wymusza, ale oczywiście może znaleźć się piękna osoba bardziej wartościowa od brzydkiej. Przecież sama pisałaś, że krewet jest przystojny, czytałem o tym już wcześniej w innych tematach i co? Przypisałem mu gdzieś negatywne cechy? Mnie chodzi o to, że to dla was nie ma znaczenia, a jeśli już to preferujecie te złe, negatywne cechy, które i tak same w sobie stoją niżej od wyglądu w hierarchii. Dla was przystojniak zawsze jest dobry, jaki by nie był. Tylko może w wypadku, jeśli miałby skrajnie nasilone inne cechy, których nie lubicie tj. introwersję, wrażliwość, brak inteligencji finansowej, energii, by zapewniać wam komfort w życiu w lufcie własnego zapieprzu i nie byłoby też opcji, by mógł dostarczyć jakieś minimalne wrażenia to wtedy mogłoby być krucho, ale musiałby się naprawdę postarać to wszystko zaniedbać.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Aha, czyli krótko mówiąc - wykorzystała cię i rzuciła dla bezmózgiego Enriqe.
Jeśli jesteś kobietą to pewnie potrafisz jeszcze podać datę i godzinę, o której to miało miejsce. W końcu wasze, nad wyraz często użytkowane zdolności paranormalne, muszą kiedyś ewoluować.
NoReasonToPray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 17:07   #65
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Jak brzydki, przeciętny facet na randce gapi się w jeden punkt i mało mówi to jest nijaki, nudny, albo głupi. Facet przystojny jest w takiej samej sytuacji tajemniczy, enigmatyczny i niezgłębiony. Tak samo jest z pisaniem. Jak facet z fotą ciacha pisze do kobiety równoważnikami, monosylabami to jest tajemniczy i trzeba lecieć na spotkanie jutro o 21 przy fontannie, w lesie, spelunie, żeby go poznać. Nie? No, bo pomyślcie tylko. Te komedie romantyczne i dramaty, które kobiety tak przeżywają, oglądają wieczorami to ile mówią ci faceci, którzy są tam głównymi bohaterami? Co mówią? Nic, jakieś truizmy, monosylaby, kilka zdań na krzyż, o tym jaka jest piękna, jakie ma wspaniałe oczy. Miłość następuje po jednym spojrzeniu. Jednym, pełnym szoku spojrzeniu laski, gdy po raz pierwszy pojawia się główny bohater.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Ale ja nie przypisuję negatywnych cech wszystkim ładnym ludziom jasnowidzu. Ładna osoba może być jak najbardziej w porządku i znam takich ludzi. Przeważnie to brzydkie osoby więcej sobą reprezentują, bo sytuacja to nijako na nich wymusza, ale oczywiście może znaleźć się piękna osoba bardziej wartościowa od brzydkiej. Przecież sama pisałaś, że krewet jest przystojny, czytałem o tym już wcześniej w innych tematach i co? Przypisałem mu gdzieś negatywne cechy? Mnie chodzi o to, że to dla was nie ma znaczenia, a jeśli już to preferujecie te złe, negatywne cechy, które i tak same w sobie stoją niżej od wyglądu w hierarchii. Dla was przystojniak zawsze jest dobry, jaki by nie był. Tylko może w wypadku, jeśli miałby skrajnie nasilone inne cechy, których nie lubicie tj. introwersję, wrażliwość, brak inteligencji finansowej, energii, by zapewniać wam komfort w życiu w lufcie własnego zapieprzu i nie byłoby też opcji, by mógł dostarczyć jakieś minimalne wrażenia to wtedy mogłoby być krucho, ale musiałby się naprawdę postarać to wszystko zaniedbać.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Jeśli jesteś kobietą to pewnie potrafisz jeszcze podać datę i godzinę, o której to miało miejsce. W końcu wasze, nad wyraz często użytkowane zdolności paranormalne, muszą kiedyś ewoluować.
- - '

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Zglosilam trolla.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2016-10-05, 17:08   #66
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
- - 'twoje uogolnianie to trollowanie.
Zwroty takie jak

Wszystkie kobiety...

No tak, ja wiem, ja wiem, ciebie to nie dotyczy, ty jesteś inna. Dobrze już, dobrze...
Stary 2016-10-05, 17:10   #67
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ja wiem, ja wiem, ciebie to nie dotyczy, ty jesteś inna. Dobrze już, dobrze...
Zglosilam cie juz. Idz stad.

Stary 2016-10-05, 17:10   #68
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
- - '

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Zglosilam trolla.

No i już się pokazuje równouprawnienie. Wy nawalacie ciągle jednozdaniowe, nic nie wnoszące, sarkastyczne komenty, spamujecie nimi, a ja mam dostać bana za niewygodną prawdę.

Klasyka...
Stary 2016-10-05, 17:10   #69
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
To nie krewet. Naprawdę.
W takim razie, na miejscu kreweta, zaczynałabym się bać. Nieco dziwnie zabrzmiała tamta wypowiedź. Powiedziałabym nawet, że uczucie aż z niej biło. A krewet woli kobiety i to jako nieliczny z panów, którzy się tu wypowiadają.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 17:24   #70
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
W takim razie, na miejscu kreweta, zaczynałabym się bać. Nieco dziwnie zabrzmiała tamta wypowiedź. Powiedziałabym nawet, że uczucie aż z niej biło. A krewet woli kobiety i to jako nieliczny z panów, którzy się tu wypowiadają.
Przecież on w ogóle nie przypomina kreweta
Stary 2016-10-05, 17:29   #71
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Jak nie? Ja się uśmiałam.

Nie musiałam. Wystarczy frustracja wylewająca się z twórczości oponenta.

Piszą poważnie.

Dooobre! Mnie też zawsze śmieszą moje żarty. Nie wiem, jak niektórzy mogą się nie śmiać z wlasnych dowcipów. Skoro sami nie uważają ich za kapitalne, to na cholerę dzielą się nimi ze światem...

Edytowane przez 201610111029
Czas edycji: 2016-10-05 o 17:32
201610111029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 17:30   #72
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Przecież on w ogóle nie przypomina kreweta
Nie to miałam na myśli, gdy pisałam powyższą wypowiedź
A czy ktoś przypomina, czy nie przypomina, to można wywnioskować, gdy ma się spory materiał porównawczy. Na dobrą sprawę to krewet mógłby udawać nawet 40-letnią zakonnicę.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 17:31   #73
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Nie to miałam na myśli, gdy pisałam powyższą wypowiedź
A czy ktoś przypomina, czy nie przypomina, to można wywnioskować, gdy ma się spory materiał porównawczy. Na dobrą sprawę to krewet mógłby udawać nawet 40-letnią zakonnicę.
Powyższą nie, odnosiłam się jeszcze do tamtej pierwszej. No wnioskuję po materiale porównawczym, który już mam. No po prostu nie
Stary 2016-10-05, 18:00   #74
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Zglosilam cie juz. Idz stad.

Eeee ale za co? Za przynudzanie? :ziew:
Stary 2016-10-05, 18:05   #75
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Unithing Pokaż wiadomość
Eeee ale za co? Za przynudzanie? :ziew:
Za trollowanie.

Stary 2016-10-05, 18:10   #76
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Za trollowanie.

Za słabe i nudne trollowanie faktycznie trzeba banować. Mógłby się bardziej wysylic. Zero szacunku dla czytelnika
Stary 2016-10-05, 18:34   #77
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Tak masz racje nie lecą bo z idiotą weselej, większa beka Poza tym Enriqe wolno wiecej Mnie najbardziej kręci głupota. To takie sexy
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 18:52   #78
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Tak masz racje nie lecą bo z idiotą weselej, większa beka Poza tym Enriqe wolno wiecej Mnie najbardziej kręci głupota. To takie sexy
Mnie kręcą tylko tępi dresiarze i zwolennicy PiS oraz katolicy (tylko praktykujacy )

Edytowane przez 201610111029
Czas edycji: 2016-10-05 o 18:55
Stary 2016-10-05, 19:09   #79
NoReasonToPray
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Unithing Pokaż wiadomość
Za słabe i nudne trollowanie faktycznie trzeba banować. Mógłby się bardziej wysylic. Zero szacunku dla czytelnika
No, ja wiem, że wy oczekujecie, aż ktoś będzie wam wrażeń dostarczał i wszyscy faceci mają obowiązek was zabawiać, gdy wygodnie siedzicie. Tak też wyglądają randki, że kobieta siedzi i czeka, aż facet zapewni jej rozrywkę, ale o to musisz prosić swoich tępych dresów.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Oni zresztą zapewniają dosyć wrażeń, intelektu do tego nie trzeba. Ważne, że np. nagle policja wparuje do mieszkania i ich zabiera, wdadzą się w bójkę na ulicy, zaczepiają ludzi i załatwiają wam nowych znajomych, bo są otwarci, śmiali i towarzyscy, czasem i wam przywalą, a adrenalina się podniesie. To jest życie. Nie? Przystojniacy też załatwiają, bo nie trzymają jajec na wodzy i żyjecie w ciągłej niepewności, czy nie pukną znajomej, siostry, sąsiadki. I tak życie się kręci. Przypomniało mi się, jak kiedyś znajomy, który jest zarejestrowany na badoo napisał do jakiejś dziewczyny, że chciałby ją poznać, a potem ona odpisała: "No to poznawaj" i wybuchnął śmiechem, potem mówi do mnie: "To jest dokładnie tak, jak Ty zawsze gadasz, no dokładnie tak. Kobieta nic nie robi, siedzi sobie i czeka na gotowe, żeby facet kombinował." Poznawaj mnie, bierz mnie, jaką mnie Panie boże stworzyłeś taką mnie masz.
Stary 2016-10-05, 19:18   #80
kennedy
Zakorzenienie

Moze sprobuj z facetami bo z kobietami nie za bardzo co idzie..

Stary 2016-10-05, 19:20   #81
201712242137
Konto usunięte

Cytat:
No, ja wiem, że wy oczekujecie, aż ktoś będzie wam wrażeń dostarczał i wszyscy faceci mają obowiązek was zabawiać, gdy wygodnie siedzicie. Tak też wyglądają randki, że kobieta siedzi i czeka, aż facet zapewni jej rozrywkę, ale o to musisz prosić swoich tępych dresów.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Oni zresztą zapewniają dosyć wrażeń, intelektu do tego nie trzeba. Ważne, że np. nagle policja wparuje do mieszkania i ich zabiera, wdadzą się w bójkę na ulicy, zaczepiają ludzi i załatwiają wam nowych znajomych, bo są otwarci, śmiali i towarzyscy, czasem i wam przywalą, a adrenalina się podniesie. To jest życie. Nie? Przystojniacy też załatwiają, bo nie trzymają jajec na wodzy i żyjecie w ciągłej niepewności, czy nie pukną znajomej, siostry, sąsiadki. I tak życie się kręci. Przypomniało mi się, jak kiedyś znajomy, który jest zarejestrowany na badoo napisał do jakiejś dziewczyny, że chciałby ją poznać, a potem ona odpisała: "No to poznawaj" i wybuchnął śmiechem, potem mówi do mnie: "To jest dokładnie tak, jak Ty zawsze gadasz, no dokładnie tak. Kobieta nic nie robi, siedzi sobie i czeka na gotowe, żeby facet kombinował." Poznawaj mnie, bierz mnie, jaką mnie Panie boże stworzyłeś taką mnie masz.
Yyy, kłóć się teraz z kulturą i wychowaniem. To że większość kobiet jest pasywna i po prostu boi się np. zagadać pierwsza do faceta, a strategię uwodzenia ogranicza do strojenia się i makijażu to wynik wieków kultury, którą od zarania dziejów tworzyli mężczyźni, bo to oni mieli władzę, a nie zuej i zepsutej natury kobiecej.
201712242137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 19:20   #82
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniało mi się, jak kiedyś znajomy, który jest zarejestrowany na badoo napisał do jakiejś dziewczyny, że chciałby ją poznać, a potem ona odpisała: "No to poznawaj" i wybuchnął śmiechem, potem mówi do mnie: "To jest dokładnie tak, jak Ty zawsze gadasz, no dokładnie tak. Kobieta nic nie robi, siedzi sobie i czeka na gotowe, żeby facet kombinował." Poznawaj mnie, bierz mnie, jaką mnie Panie boże stworzyłeś taką mnie masz.
Nie chciałeś mnie takiej, więc naucz mnie sobą być...
Stary 2016-10-05, 19:21   #83
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
No i już się pokazuje równouprawnienie. Wy nawalacie ciągle jednozdaniowe, nic nie wnoszące, sarkastyczne komenty, spamujecie nimi, a ja mam dostać bana za niewygodną prawdę.

Klasyka...

Troche szkoda Takich bzdur dawno nie czytałam. Facet z neta bedzie mi mówił na co LECE a na co nie.
Stary 2016-10-05, 19:27   #84
krewet
Zakorzenienie

miałem się nie wypowiadać w tym temacie ale chyba muszę

Cytat:
Prędzej kobieta zainteresuje sie przecietnym facetem niż facet taką dziewczyną. On na przecietną w ogole uwagi nie zwróci, ale czy ja produkuje sie na ten temat w internetach? Nie, bo wiem że w końcu każdy trafi na swego. Owszem przecietny facet nie ma co liczyć na jednorazowe seksy. Takie życie. Na związek szanse ma każdy.
przeciętna kobieta a przeciętny facet to dwa różne światy
pamiętam jak kiedyś poznałem taką dziewczynę na czacie
nie widziałem jeszcze jej zdjęcia i tak sobie gadaliśmy i zaczęła się żalić że ma konta na różnych portalach i faceci piszą do niej bo chcą seksu i nawet dostaje oferty sponsoringu
potem zobaczyłem jej zdjęcie - taka 3/10, gruba i w ogóle
mnie by musieli dopłacić żebym coś z nią robił, a tamci kolesie to jej chcieli płacić
tak wiem, że raczej nie czułaby się dobrze w roli prostytutki ale cała ta historia skłania do refleksji

tak na marginesie to im dalej obcuję z kobietami, spotykam się, to tym lepiej widzę jak rynek jest wymagający dla młodych facetów
kobiety to hipergamistki i naprawdę to widać, nie tylko na portalach typu tinder
te ładniejsze naprawdę mają poprzewracane w dupach, normą są akcje typu odwoływanie spotkania na pół godziny przed, bo są dwie chmury na niebie i będzie deszcz
to nie są wyjątki, to jest norma
albo sugestie typu że spotyka się z tobą, bo o przystojniaków zabiega wiele kobiet i jej się nie chce walczyć o niego
takie coś ja usłyszałem niedawno (nie dosłownie ale wiadomo o co chodzi)

porównywanie przeciętnej kobiety i przeciętnego faceta jest kompletnie bez sensu
miałem kiedyś taką koleżankę
podczas jednej z dyskusji pokazała mi zdjęcie znajomej pary, że niby kobieta jest ładna a facet brzydki, więc kobieta taaaaka dobra
bzdura
laska z twarzy zwykła grażyna 5/10, fakt że szczupła ale to wszystko
a facet też taki zwykły, trochę okrąglejszy ale w życiu nie powiedziałbym że to różne ligi czy coś w tym stylu
to też dużo świadczy o postrzeganiu kobiet i mężczyzn, nie pierwszy raz się z tym spotkałem
kobieta żeby być uznana za ładną to w sumie wystarczy że będzie szczupła
żeby faceta uznać za przystojnego to on naprawdę musi być cukiereczkiem 10/10 z silną linią szczęki
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 19:36   #85
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:

Współczuje ci głupoty ale to dobrze bo ona jest widoczna i żadna normalna kobieta nie bedzie chciała mieć z tobą do czynienia. Jesli uważasz że kobiety leca tylko na wygląd, chcą być zabawiane i jedynie czekają aż facet cos wykombinuje i nie lecą na inteligentnych facetów to takie przyciągasz, takimi sie otaczasz i takie widzisz. Zmień przekonania.
To że w necie znalazłeś jakąs jedna idiotke o niczym nie świadczy.
Co do dresów to lubie nosić po domu

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
miałem się nie wypowiadać w tym temacie ale chyba muszę

przeciętna kobieta a przeciętny facet to dwa różne światy
pamiętam jak kiedyś poznałem taką dziewczynę na czacie
nie widziałem jeszcze jej zdjęcia i tak sobie gadaliśmy i zaczęła się żalić że ma konta na różnych portalach i faceci piszą do niej bo chcą seksu i nawet dostaje oferty sponsoringu
potem zobaczyłem jej zdjęcie - taka 3/10, gruba i w ogóle
mnie by musieli dopłacić żebym coś z nią robił, a tamci kolesie to jej chcieli płacić
tak wiem, że raczej nie czułaby się dobrze w roli prostytutki ale cała ta historia skłania do refleksji

tak na marginesie to im dalej obcuję z kobietami, spotykam się, to tym lepiej widzę jak rynek jest wymagający dla młodych facetów
kobiety to hipergamistki i naprawdę to widać, nie tylko na portalach typu tinder
te ładniejsze naprawdę mają poprzewracane w dupach, normą są akcje typu odwoływanie spotkania na pół godziny przed, bo są dwie chmury na niebie i będzie deszcz
to nie są wyjątki, to jest norma
albo sugestie typu że spotyka się z tobą, bo o przystojniaków zabiega wiele kobiet i jej się nie chce walczyć o niego
takie coś ja usłyszałem niedawno (nie dosłownie ale wiadomo o co chodzi)

porównywanie przeciętnej kobiety i przeciętnego faceta jest kompletnie bez sensu
miałem kiedyś taką koleżankę
podczas jednej z dyskusji pokazała mi zdjęcie znajomej pary, że niby kobieta jest ładna a facet brzydki, więc kobieta taaaaka dobra
bzdura
laska z twarzy zwykła grażyna 5/10, fakt że szczupła ale to wszystko
a facet też taki zwykły, trochę okrąglejszy ale w życiu nie powiedziałbym że to różne ligi czy coś w tym stylu
to też dużo świadczy o postrzeganiu kobiet i mężczyzn, nie pierwszy raz się z tym spotkałem
kobieta żeby być uznana za ładną to w sumie wystarczy że będzie szczupła
żeby faceta uznać za przystojnego to on naprawdę musi być cukiereczkiem 10/10 z silną linią szczęki
Krewet znowu ożył Wiedziałam że dobrze bedzie poruszyć drażliwy temat
Stary 2016-10-05, 19:49   #86
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Wait wait,

Czy wszystkie te wątki to nie jest po prostu ból D. o to, że Panowie nie byli w typie kobiet, które próbowali wyrwać?

PS. Mój facet jest mega zamknięty i cichy, dopiero po bliższym poznaniu zaczął coś więcej mówić. Chyba powinnam go rzucić dla jakiegoś ekstrawertyka

PSS. Z janusza-szczypiora w "skejtowskich" ciuchach przeszedł do piekielnie dobrze wyglądającego faceta na przestrzeni kilku lat (zanim go poznałam). I żaden z niego Enriqe.

PSSS. Nie ogarniam co jest złego w tym, że kobiety chcą być z facetami, którzy im się podobają.
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 19:55   #87
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
PS. Mój facet jest mega zamknięty i cichy, dopiero po bliższym poznaniu zaczął coś więcej mówić. Chyba powinnam go rzucić dla jakiegoś ekstrawertyka
bez sensu to porównanie
jedne lubią cichych, drugie głośnych
każda natomiast lubi cukiereczka z silną linią szczęki
Stary 2016-10-05, 20:02   #88
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Cytat:
bez sensu to porównanie
Wiesz to trochę tak, jakbym powiedziała że każdy facet lubi blondynki/cycate/wstawsobiecochcesz.

Czyli bez sensu xD
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-05, 20:03   #89
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
bez sensu to porównanie
A ja lubie inteligentnych facetów o chłopiecej urodzie i też nie jakiś Enriqe.

TaK! To taki ból. D. Jak faceci przebierają bo nie chcą pasztetów itp to jest ok ale jak Kobiety wybierają to już źle.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-10-05 o 20:06
Stary 2016-10-05, 20:05   #90
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz to trochę tak, jakbym powiedziała że każdy facet lubi blondynki/cycate/wstawsobiecochcesz.

Czyli bez sensu xD
nie każda blondynka jest atrakcyjna
każdy facet z kwadratową szczęką jest atrakcyjny
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości