|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?
|
|
|
|
|
#92 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66060981]Wait wait,
Czy wszystkie te wątki to nie jest po prostu ból D. o to, że Panowie nie byli w typie kobiet, które próbowali wyrwać? PS. Mój facet jest mega zamknięty i cichy, dopiero po bliższym poznaniu zaczął coś więcej mówić. Chyba powinnam go rzucić dla jakiegoś ekstrawertyka PSS. Z janusza-szczypiora w "skejtowskich" ciuchach przeszedł do piekielnie dobrze wyglądającego faceta na przestrzeni kilku lat (zanim go poznałam). I żaden z niego Enriqe. PSSS. Nie ogarniam co jest złego w tym, że kobiety chcą być z facetami, którzy im się podobają.[/QUOTE] Tylko i wyłącznie. |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że każdy ma swoje ulubione, ale liczą się rysy twarzy Cytat:
I am Rock nie bądź taka jak reszta tych kobiet i nie pisz takich rzeczy |
||
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66061666]Nie prawda! Pewnie sobie tylko wmawiasz bo żaden Enriqe Cię nie chce
[/QUOTE]Haha wielu tych Enriqe w narodzie nie ma ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i to jest problem - polki zamiast grzecznie dawać polakom i rodzić im dzieci puszczają się z jakimiś erazmusami enriqami i innimi takimi. Degrengolada! ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- No to o co tak właściwie chodzi? Mógłbyś streścić mi clou swojego problemu? Bo serio chciałabym zrozumieć ale nie łapię. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nie wmówisz mi takich poglądów, nie dam się tak działa rynek i to nie jest degrengolada natomiast to świadczy o tym, że Polacy mają ciężko, a Polki cwaniakują najwięcej bo są atrakcyjne i ja nawet jestem w stanie zrozumieć, że ktoś ma poglądy takie jak ty napisałaś bo taki mirek całe życie odstawia tańce godowe byle by mu klaudia nogi rozchyliła, a mokebe przyjedzie i od razu ma za darmo ja nie łącze tego z żadnym puszczalstwem, tak działa rynek i to są normalne zachowania |
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;66062151]Może to hemoroidy?
[/QUOTE] Oj nie Nasz Krewet ma hemoroidy? Toż to okropne! Dobrze że pisze o bólu d.upy na intymnym. ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Ale nie gadaj że każdy" Egzotyczny facet" to Enriqe. Jak przyjedzie gruby i niski to też ma "za darmo? Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-10-05 o 20:28 |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój nie miał ![]() Sent from my XT1068 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to i tak jest przepaść Cytat:
|
||
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym ilu widziałeś zadbanych, dbających o siebie, ogarnietych polskich facetów na ulicy? Z tego co ja widziałam to wielu hoduje miesień piwny, nie dba o siebie, ubrani byle jak, jakies durne fryzury na głowach, do tego rurki. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-10-05 o 21:05 |
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
ale nasze dziewczyny chcą po prostu posmakować czarnego lub śniadego bolca, a nie robić dzieciaki i pobierać 500 +
i tak, jest ich dużo Cytat:
i taka jest większość Polaków jak ktoś mi pisze że widzi samych brudasów to się zastanawiam w jak patologicznej dzielnicy mieszka ewentualnie piszą to jakieś kretynki które oczekują, że facet po bułki będzie chodzić pod krawatem Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-10-05 o 21:04 |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale... Czemu? Większość ludzi jest głupia, po co oceniać sytuację względem ludzi, którzy nie stanowią grupy docelowej? Jeśli chcesz oceniać kobiety przez pryzmat karyn to zawsze wyjdą na tym źle. To tak jakbyś stwierdził, że skoro zdecydowana większość ludzi w Polsce jest wierząca to niewierzący facet nie ma szans na kobietę. I nie napisałeś mi o co Ci chodzi A ja serio chcę Cię zrozumieć.
Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2016-10-05 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-10-05 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co nie znaczy, że zadbany = przystojny odróżnijmy pojęcia mogę się zgodzić, że Polacy nie są atrakcyjni, bo sam jako facet mało komu zazdroszczę tu urody ale nie zgodzę się, że są niezadbani po prostu takie geny dostali i to nie ich wina i denerwuje mnie takie atakowanie ich Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-10-05 o 21:12 |
|||
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Akurat
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie rozumiem ogólnie o co Ci w tym wszystkim chodzi. Z kobietami, życiem itp. Niestety nie miałam czasu przejrzeć Twoich postów więc pytam wprost. |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dużo oczekujesz a nic nie dasz od siebie rzuciłaś pytaniem tak szerokim jak ocean i ja mam ci teraz na nie odpowiadać... eh Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla każdego coś dobrego
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyłoży Ci się czarno na białym i już nie wiesz co odpowiedzieć
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66065006]Ale świat i ludzie (ogółem) są do bani, więc why bother? Nie lepiej znaleźć sobie kogoś kto jest normalny i ignorować to co się dzieje?
A nie rozumiem ogólnie o co Ci w tym wszystkim chodzi. Z kobietami, życiem itp. Niestety nie miałam czasu przejrzeć Twoich postów więc pytam wprost.[/QUOTE] Znajdz sobie watek " Wszyscy Kochają Kreweta" tam jest Najważniejsze są na początku.---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
O, fajnie, że krewet zawitał. Jeszcze trochę tu popiszę, bo jutro czeka mnie wyjazd i nie będę mógł, aż do poniedziałku się udzielić raczej ani razu. Generalnie problem jest taki, że kobiety chciałyby zamknąć ryj każdemu kto tylko pisze cokolwiek, co jest im nie po nosie i godzi w jakiś sposób w ich poczucie bycia wyjątkową samą w sobie i zasługującą na wszystko, ponieważ kobiety od maleńkości są karmione przeświadczeniem, że trzeba się z nimi obchodzić, jak z jajkiem, a na dobranoc odtwarza się im filmy animowane, gdzie książę z bujdy zapieprza przez pół świata, naparza się ze wszystkimi, ryzykując życiem, a ona leży i czeka na pocałunek. Kobieta ex definitione zasługuje na szacunek za samo bycie kobietą. Kiedyś kobieta ubliżała mi przez pół rozmowy na gg, dla zabawy, ot, bo to jej hobby ubliżanie facetom, gdy w końcu w odpowiedzi ja ją obraziłem to śmiertelnie się obruszyła i napisała, że teraz to przesadziłem, bo ona mimo wszystko wciąż jest kobietą.
Co do wymagań to poza wyglądem jest klasyka, że na 2 zainteresowania kobiet przypada 10 męskich, a najlepiej takich, które przystosowują go do życia. Praca w sklepie odzieżowym za 1500 złotych i wymaganie od faceta dublowania średniej krajowej to też nie jest nic niezwykłego. W końcu to się nazywa wspólne utrzymanie, gdy kobieta wydaje całą swoją pensję w związku na swoje "potrzeby" i 1/3 pensji faceta dodatkowo, a potem przy rozwodzie i dzieleniu majątku ma być ciachnięte na połowę, bo przecież oni wspólnie się tego dorobili. Co do wymagań, tyczących się stricte atrakcyjności fizycznej to u mężczyzn są one bardziej różnorodne. U kobiet są nieomalże takie same. Mężczyzna ma też większą rozpiętość. Zadowoli go średni tyłek, większy tyłek, średnie piersi, większe piersi, wzrost w przedziale 150-180 u kobiety zadowoli każdego mężczyznę. Wzrost poniżej 180 u faceta nie zadowoli prawie żadnej kobiety, czyli z miejsca większość facetów ma prze☠☠☠ane. Fakt, że większość osób sobie kogoś w końcu znajduje, ale pytanie jakim kosztem się to odbywa i przez ile upokorzeń trzeba przejść. Nie jest też niczym nobilitującym, gdy na mniej atrakcyjnego faceta zwróci uwagę kobieta, gdy jej już stuknie trzydziestka, zmarszczki się pojawiają, albo nadziała się na dosyć bolców, żeby być usatysfakcjonowaną. Generalnie to podstawowym celem kobiet jest przejście życia po linii najmniejszego oporu, wyręczając się w miarę możliwości facetami. Chcą mieć wszelkie prawa męskie, nie być dyskryminowane, ale tego co się z tym wiąże, obowiązków męskich, konieczności konfrontacji z trudnościami to już nie bardzo im się śpieszy spróbować. W relacji damsko męskiej to generalnie facet jest zawsze na minusie, zwłaszcza im dłużej ta relacja trwa, bo kobiecie się szybko nudzi to co posiada i chce więcej, a oczywiście nauczona jest, że to więcej mają zapewniać inni ludzie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Oj nie Nasz Krewet ma hemoroidy? Toż to okropne! Dobrze że pisze o bólu d.upy na intymnym.