Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-06, 08:39   #3811
sosowhat
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jakie torby bierzecie do szpitala. Tzn czym sie kierujecie. Wiem ze ktoras z Was zabiera walizke ale u mnie mozliwe jest wyjscie nawet do 6h po porodzie (tak, wiem, bez komentarza) a ja torb nie posiadam w ogole. Tylko jakas mala torebke,wole plecaki albo kieszenie

Chcialam cos takiego co bede mogla pozniej uzywac i chce dzisiaj zamowic torbe. Ale nie wiem jaka...

to moze spakuj sie do plecaka? po przeprowadzce nie masz nic co mozna wykorzystać?
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:40   #3812
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
dzien dobry ja juz w poradni, czekam na swoja kolej... mam takiego stresa dzisiaj jak nigdy.. przez to spac niemoglam, teraz boli mnie brzuch ze stresu
trzymam kciuki za wizyty pozostalych i za te szpitalne tez
Kciuki! Będzie dobrze!

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:41   #3813
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Wstępnie myślałam o wkładce domacicznej, ale temat dopiero przedyskutuję z lekarzem po urodzeniu. Wydaje mi się ok, zwłaszcza że tabletki u mnie odpadają, a gumek nie cierpię i nie będę używać.
Dlaczego odpadają?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:41   #3814
000Kasia000
Raczkowanie

ja widzę na przykładzie dzieci moich sióstr, że fajna jest różnica wiekowa między dziećmi 2 lat, jak drugie się urodzi, to pierwsze już trochę odchowane, można mu wytłumaczyć i przygotować na rodzeństwo a potem razem się bawią, nie nudzą, można zaplanować wolny czas tak żeby obojgu pasowało. U mnie będzie 4 lata różnicy i jak na okres dzieciństwa wydaje misię to trochę za dużo, no ale wcześniej się nie udało. Odwiozlam córkę do przedszkola i idę znów spać, bo noc była tragiczna, ehh ale mi się marzy pospać na brzuchu...
000Kasia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:41   #3815
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
to moze spakuj sie do plecaka? po przeprowadzce nie masz nic co mozna wykorzystać?
A mozna zabrac karton? mam typowe walizki podrozne ale nie wiem czy mozna z taka walizka isc.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:43   #3816
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
A mozna zabrac karton? mam typowe walizki podrozne ale nie wiem czy mozna z taka walizka isc.

a duzo rzeczy musisz zabrac do szpitala? bo walizka to nie glupi pomysł, zawsze mozesz jedna czesc przeznaczyc dla maluszka a drugą dla siebie i z banki
Stary 2016-10-06, 08:44   #3817
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 000Kasia000 Pokaż wiadomość
ja widzę na przykładzie dzieci moich sióstr, że fajna jest różnica wiekowa między dziećmi 2 lat, jak drugie się urodzi, to pierwsze już trochę odchowane, można mu wytłumaczyć i przygotować na rodzeństwo a potem razem się bawią, nie nudzą, można zaplanować wolny czas tak żeby obojgu pasowało. U mnie będzie 4 lata różnicy i jak na okres dzieciństwa wydaje misię to trochę za dużo, no ale wcześniej się nie udało. Odwiozlam córkę do przedszkola i idę znów spać, bo noc była tragiczna, ehh ale mi się marzy pospać na brzuchu...
U mnie bedzie 7 i pol lat roznicy. Ale, ja nie planowalam drugiej dzidzi i szczerze po 7-dmiu latach to bylo wielkie zaskoczenie bo my to jak kroliki, wszystko do srodka a nic. Raz pare lat temu pokazaly sie dwie kreski ale poronilam, wtedy bylam bardziej przekonana na drugie. Ale. Ja chyba zdecyduje sie tym razem na implant bo do tabletek to ja mam slaba pamiec.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-06, 08:45   #3818
fiii
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi jakie torby bierzecie do szpitala. Tzn czym sie kierujecie. Wiem ze ktoras z Was zabiera walizke ale u mnie mozliwe jest wyjscie nawet do 6h po porodzie (tak, wiem, bez komentarza) a ja torb nie posiadam w ogole. Tylko jakas mala torebke,wole plecaki albo kieszenie

Chcialam cos takiego co bede mogla pozniej uzywac i chce dzisiaj zamowic torbe. Ale nie wiem jaka...
ja bym obstawiala taka na kolkach walizke nawet nie duza bardzo wygodne nie trzeba dzwigac ja siebie wlasnie w taka spakowalam.

do tabletek anty tez jestem anty ja zdecyduje sie chyba na plastry

no i dziewczyny wizytujace trzymam kciuki
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:46   #3819
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Bez problemu Widziałam dziewczyny i z torbami i z walizkami.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:46   #3820
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
a duzo rzeczy musisz zabrac do szpitala? bo walizka to nie glupi pomysł, zawsze mozesz jedna czesc przeznaczyc dla maluszka a drugą dla siebie i z banki
Ja w ogole musze ogarnac i zobaczyc co na tej liscie jest bo ja tak na nia spogladam i dupa, zamiast mniej wiecej sie okreslic to dupa. No wlasnie tak mysle nad walizka, ale chociaz z ta torba do szpitala mialabym preteks by jakas fajniejsza torbe kupic
Widzialam na yt ze tu w Anglii dziewczyny zabieraja walizki ale takie szmaciane nie na kolkach.
Stary 2016-10-06, 08:49   #3821
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w ogole musze ogarnac i zobaczyc co na tej liscie jest bo ja tak na nia spogladam i dupa, zamiast mniej wiecej sie okreslic to dupa. No wlasnie tak mysle nad walizka, ale chociaz z ta torba do szpitala mialabym preteks by jakas fajniejsza torbe kupic
Widzialam na yt ze tu w Anglii dziewczyny zabieraja walizki ale takie szmaciane nie na kolkach.
na kolkach wygodniej, dzwigac nie trzeba
pretekst do zakupu torby w sumie dobry zawsze mozna to wykorzystać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-06, 08:51   #3822
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
zrob sobie badanie siuskow jak wyjdzie bialko to trzeba panikowac jak nie to normalne puchniecie , z moja gdzina to samo wczoraj malo dzis atak na wszystko
A nie wiesz czy to musi byc poranny mocz czy moze byt tez taki w ciagu dnia?
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 08:59   #3823
paulinika
Zakorzenienie

W takim razie wezme walizke, mam taka mala na kolkach.

I nadchodzi ten moment gdzie przestajesz sie miescic w ciuchy ale zawsze znajdzie sie dziecko ktore Cie pocieszy. Mami, mozesz isc nawet nago, mi to nie przeszkadza
Stary 2016-10-06, 09:06   #3824
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:

Jakbym miałam taka podręczną na kółkach to bym brała. Miałam kupić, ale póki co jest masa innych wydatków, a nowe walizki kupimy przed urlopem.

Ja się wybieram na porodówkę z... torbą plażową Mam taką srednią, którą zawsze na basen bierzemy.

http://www.wogibtswas.at/badetasche-...angebot-157254

Takie cuś, z tym że moja kosztowała 1,99

Nocka do biodra mi siadają :/ Piekący ból jest nie do zniesienia
Jest tak szaro buro, że muszę światło w domu świecić
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 09:13   #3825
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Jakbym miałam taka podręczną na kółkach to bym brała. Miałam kupić, ale póki co jest masa innych wydatków, a nowe walizki kupimy przed urlopem.

Ja się wybieram na porodówkę z... torbą plażową Mam taką srednią, którą zawsze na basen bierzemy.

Nocka do biodra mi siadają :/ Piekący ból jest nie do zniesienia
Jest tak szaro buro, że muszę światło w domu świecić
A ja w Hiszpanii kupilam podobna i tam zostawilam, durna baba ze mnie
Stary 2016-10-06, 09:18   #3826
Gosiurek
Wtajemniczenie

Wy tak elegancko o winie, a ja jak mam być szczera to buchnęłabym porządnego mocnego drina (albo i dwa)
I w ogóle do klubu bym poszła, tak na całą noc

A wracając do rzeczywistości, to zabieram się za prasowanie ciuszków i jakiś obiad machnę.
A plan wstępny jest taki że do szpitala pakuję małą walizkę, coś w stylu bagażu podręcznego
Trzymam kciuki za wizytujące!
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 09:31   #3827
ma_i
Zadomowienie

Dzień dobry 😃

Ja też nastrajam się to pakowania torby 😉 Wczoraj zrobiłam szczegółową listę. Może dziś zaczniemy pakować. I też planuję walizkę podręczną. Mam nadzieję że się zmieszczę. A jak nie to wezmę jako drugą torbę plażową 😜

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 09:34   #3828
desire87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
kiedy planujesz zacząć?

te 30 cm wygląda z deczka przerażająco i ta miarka taka kiczowata troszkę bo papierowa - powinna być z plastiku, ale ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, oby mi nie przeszło po pierwszych próbach
jak tylko przyjdzie mi żel więc pewnie jakoś końcem tego tygodnia, ewentualnie początkiem przyszłego

Cytat:
a tak odbiegając od tematu, moja koleżanka urodziła w lutym tego roku. Też udzielała się na jakimś forum dla mam, chyba nie na wizażu.. dzisiaj pisze do mnie, że już 4 dziewczyny z wątku lutowego są znów w ciąży, dzieci 8 miesięcy, niektóre mniej Chyba nie byłabym taka odważna
ja planuję (póki co ) dość szybko.. ale raczej tak ok. roku. Po wakacjach 2017 może zaczniemy działać i zobaczymy jak wyjdzie.
Mojego kolegi żona urodziła jedno dziecko w maju 2015 a drugie w marcu 2016.. nie pytajcie jak

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Doczytalam, ze dziecko w 35 tyg jest wielkosci klebianu katowatego. Extra, nie?
A macica jest juz tysiac razy wieksza niz przed porodem!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
tak właśnie jak patrze na swój brzuch to pierwsze porównanie jakie mi przyszło do głowy odnośnie wielości mojej macicy to klebian katowaty

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
raczej poranny. z późniejszego różne cuda wychodzą
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 09:34   #3829
Anettt87
Zadomowienie

Dzień dobry
Kciuki za dziewczyny wizytujące i szpitalne!

Cytat:
W ogóle Alba dzisiaj wróciła ze szkoły dałam jej obiad a ona przychodzi potem z tabletem i pokazuję mi zdjęcie... Mami,papi mówi że musisz dużo leżeć... Na zdjeciu kanapki dla męża do pracy i ciuchy ściągneła z werandy no zgieło mnie w pół z wrażenia. Bo ona teraz musi mamie pomóc to zrobiła to żeby mami mogła leżeć bo Sofía musisz siedzieć w brzuchu u mami. a ma tylko 7 lat...
Kochana, mądra dziewczynka

Cytat:
Załącznik 6675351 ho ho ho :mikolaj:

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ale cuuuudnie!!!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa, Kubson do mnie przed sekunda: Kocham Cie moj paczusiu!

(swoją drogą zjadłabym pączusia )

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Kupię materac firmy Hevea, jeszcze nie zdecydowałam który. Na all mają sklepy firmowy.
Ja kupiłam hevea od tego sprzedawcy właśnie przed momentem przywiózł go kurier. Ja wzięłam w końcu po wieeeelu rozkminach i rozmowie w sklepie dziecięcym ze sprzedawcą duo activia - piankowy.

Cytat:

Ja biorę małą walizkę na kółkach i drugą torbę - szmaciankę taką, którą nabyłam specjalnie na ten cel w ikei za jakieś 15 zł nie ma usztywnień więc potem po szpitalu bez problemu się upierze. Wydaje się być pojemna, na te wielkie i lekkie opakowania np. podkładów jak znalazł.

Cytat:
I nadchodzi ten moment gdzie przestajesz sie miescic w ciuchy ale zawsze znajdzie sie dziecko ktore Cie pocieszy. Mami, mozesz isc nawet nago, mi to nie przeszkadza
Agentka
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-06, 09:44   #3830
doooti
Zadomowienie

Cytat:

w końcu poród to takie wakacje ;P

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Wy tak elegancko o winie, a ja jak mam być szczera to buchnęłabym porządnego mocnego drina (albo i dwa)
też mówiłam kilka dni temu do TŻ że bym poszła do klubu i się "zeszmaciła", czyli właśnie dała w palnik i tańczyła całą noc

O nie! mam już sny porodowe.. śniło mi się dzisiaj że muszę co chwila coś jeść bo inaczej będę głodna przy porodzie i co chwila coś jadłam całą noc w śnie, a potem byłam w szpitalu, kolejka na kilkanaście osób, miałam już wstawać a panie mówią że najpierw te panie co mają mieć wywoływany poród.. no to czekam i w międzyczasie były takie krzyki rodzących że myślałam że umrę ze strachu albo że one umierają..
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 09:48   #3831
Anettt87
Zadomowienie

Doti, dobry sen
Mi się dziś śnił pierwszy chyba raz nasz synek, miał już ze 2 lata i jeździł na jakimś takim małym rowerku/pojeździe
Stary 2016-10-06, 09:52   #3832
doooti
Zadomowienie

Haha, jakie afro, widziałyście?

http://www.pudelek.pl/artykul/98793/...losow_zdjecia/
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 10:01   #3833
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Widziałam nasz też urodzi się z czupryną, pani doktor na ostatnim badaniu nie mogła się nadziwić, ile włosków mu widać było na głowie. Ale mam jednak nadzieje, że będzie miał mniej, niż ten chłopiec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-06, 10:14   #3834
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Masakra...druga noc z rzędu nieprzespana... mam już dość...do tego dziś jestem obrzeknieta jak nigdy....weszłam na wagę i przez tydzień 2 kg do przodu...dobrze ze dziś wizyta

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Bidulo kurczę dobrze że masz wizytę bo nieciekawe te objawy😕 trzymaj się!

Cytat:
Napisane przez 000Kasia000 Pokaż wiadomość
Ja co noc wstaję obolała, zawsze spałam na brzuchu a teraz dramat, wszystkie kostki czuję 😯

Jestem już po ktg i czekam na wizytę u dr. Nie wiem nic poza tym że wyniki krwi kiepskie i moczu tragiczne😕 pewnie skończę na antybiotyku. ..

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 10:20   #3835
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w Hiszpanii kupilam podobna i tam zostawilam, durna baba ze mnie
Może dorwiesz gdzieś jeszcze na wyprzedażach. Primark też ma zawsze takich toreb od..
Cytat:
w końcu poród to takie wakacje ;P
No ba! urlop jak nic
Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Jestem już po ktg i czekam na wizytę u dr. Nie wiem nic poza tym że wyniki krwi kiepskie i moczu tragiczne😕 pewnie skończę na antybiotyku. ..

Daj koniecznie znać po wizycie!

Ciekawe jak tam nasze szpitalne mamusie

Czy tylko mnie nie pili z pakowaniem torby ?
Podejrzewam, że zacznę się pakować jak będzie trzeba jechać do szpitala 5 min i gotowe

Idę prasować, wyprałam ciuszki 62. Zostało jeszcze kilka, nie zmieściły się do pralki. Wyprałam wózek, muszę go poskładać i huśtawkę.

No i na obiadek krokiety z barszczykiem
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 10:23   #3836
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Tak znów pospałam, że aż wstyd Wstałam pół godziny temu i to tylko dlatego, że mnie budzik obudził. 3 razy mnie budził
Ale.miałam.strasznie zdrętwiałą prawą rękę, jak wstałam a palce straaaasznie.mnie bolały, kiedy je rozprostywałam i nie prostowały się tak płynnie, tylkp na 3 razy pyk pyk pyk

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i te, które dziś idą do szpitala Będzie dobrze dziewuszki

Ja do szpitala mam torbę taką szmacianą sportową i chyba wezmę jeszcze plecak na te bardziej porodowe rzeczy.

A propos wina to ja nie lubię, w ogóle alko nie piję, tylko od czasu do czasu raczyłam się Sheridansem

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
O mamo

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:

Daj potem znać co i jak
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 10:24   #3837
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
Oj zdrówka!

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
A propos wina to ja nie lubię, w ogóle alko nie piję, tylko od czasu do czasu raczyłam się Sheridansem
aaaaaa!
Stary 2016-10-06, 10:24   #3838
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
No i na obiadek krokiety z barszczykiem
Podłaaaaa! Już z rana takiego smaka robić...
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 10:34   #3839
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cześć. Ale pospałam, az do 9.00 z 3 przerwami na siku. Druga noc z z rzedu bez budzenia sie i bezsenności

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Hej,
witam się znowu w tę ciemnicę z wodą z miodkiem i cytryną to teraz moja poranna miłość

dziewczyny jak po nocy?

mam dzis ambitny plan spakowania toreb do szpitala
Własnie pije
A plan mam taki, żeby zrbic lliste co spakować do szpitala :P Zawsze pakuje sie z listą. Jak lista bedzie to chyba łątwiej bedzie mi się spakować? No i chyba dzisiaj pochowam niektore buty, bo jesień nastała chyba juz na stałe i muszę wykopać botki.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
ja tez jak patol i wyrodnialec co chwila pije wino i pale papierosy we snie , erotyk tez czasem sie przysni

kurcze ciezko mi sie bedzie przestawic na jakakolwiek forme antykoncepcji bo od 5 lat nic nie stosowalam

ja stalam na balkonie dzis wariat jestem bo taka spocona tam polazlam a teraz cos mi sie smarka

ja sie kilka razy dowiedzialam jak zaczelam krzyczec pomoz mi to za 1 razem maz myslal ze rodze a za kazdym kolejnym nie wiem po co noge mi do sufitu podnosil, najlepiej palce do kolan przygiac pomaga

powodzenia w pakowaniu ja swoja ogarneam tydzien temu a juz nie wiem gdzie co mam i czy oby na pewno wszystko mam

a po nocy u mnie strasznie, tak sie przejelam tym zatruciem ciazowym ze tez moge to miec ze pol nocy mialam koszmary a pol nocy nie spalam bo czekalam az mala sie ruszy a pozniej przylapalam ja na kopaniu mnie w zoladek ( juz wiem czemu mnie tak boli ) a pozniej od godziny 1 trzymalam mocz o 5 mialam kryzys, w koncu o 6 naszykowalam pakunek maz zawiozl do laba, cisnienie mi zmalalo czyli bedzie dobrze .

i uwaga robi sie mega powaznie zaczynam 37 tydzien
ja sobie tego nie wyobrażam
Ciąża donoszona, nie martw sie tyle

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
dzien dobry ja juz w poradni, czekam na swoja kolej... mam takiego stresa dzisiaj jak nigdy.. przez to spac niemoglam, teraz boli mnie brzuch ze stresu :p
trzymam kciuki za wizyty pozostalych i za te szpitalne tez

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-10-06 o 10:32
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-06, 10:34   #3840
fiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
ja robilam z porannego zeby wynik bardziej wiarygodny byl

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość

A wracając do rzeczywistości, to zabieram się za prasowanie ciuszków i jakiś obiad machnę.
A plan wstępny jest taki że do szpitala pakuję małą walizkę, coś w stylu bagażu podręcznego
Trzymam kciuki za wizytujące!
o totototo klub kilka drinkow potanczyc do rana tylko teraz to chyba nie mialabym sumienia dziecia zostawic i leciec sie bawic moze za rok albo dwa
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości