|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
![]() Ja sie balam w ciemno, bo trudno trafic ostry egzemplarz,ale paczalam pod katem canona. A teraz jestem zmuszona szukac nowe body. Malutka fala na Plazy Przemytnikow zabrala canona,telefon moj i teza ajfona. Kitem stm nacieszylam sie 5 dni. Okazalo sie tez ze w Raju zakup czegos poza spozywka,winem i korkiem graniczy z cudem. Slynnego Indian Guy (hindusa co ma serwis komorek) znalezlismy dopiero pod trzecim adresem i paru godzinach krazenia po Lagosz. Wzial telefon do naprawy i kazal wrocic wieczorem, bo sjesta. W dodatku w jedynym sklepie z komorkami do wyboru byla cegla dla seniorow i malenki lg l3 z ktorego lapiemy kontakt z cywilizacja. Niedogodnosci umilaja nam wycieczki lodka po jaskiniach i plaxach z dostepem tylko od oceanu, seafari z delfinami i wieczory Fado. |
|
|
|
|
#962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znad woreczka po drożdżówce
No nie była jakaś wybitna... ![]() Cytat:
Tzn. mogę sobie wyobrazić i życie z dzieckiem/dziećmi (no dobra, z dziećmi w liczbie mnogiej to jeszcze słabo sobie wyobrażam) i bez dzieci. Ale jednak szkoda by było, gdyby świat nie nosił tego ciekawego osobnika jak mały B Strasznie nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć co z niego wyrośnie ![]() Często jesteś pod kothą (jedną i tą samą zawsze?), więc wnioskuję, że jest większą pieszczochą niż moja. Ja to najwyżej mogę pisać "z obok" kothy, a to tylko jak ma dobry humor Najczęściej jej miłość objawia się tak, że jest w tym samym pomieszczeniu co ja i patrzy. Jak się zapomni i idzie zima to jeszcze próbuje mi spać w nogach. Orientuję się po tym, że jak próbuję się obrócić na drugi bok to słyszę od nóg warczenie ![]() Tego się trzymam ![]() Cytat:
Ode mnie prawie te same zapachy poszły. Na razie mi nie tęskno, oby jak najdłużej. Najgorsze jest to, że mnie się nie chce poznawać nic nowego, jak mi się czegoś zachce to jest to zapach z przeszłości. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki wywnętrzeniu czuję się jakby lepiej
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
To dlaczemu tyle pracujesz?
![]() Oesu, Ty to nawet nie Polska B, ino Zadupie Ż ![]() Cytat:
Dziecko koleżanki kiedyś zjadło kurczaka we knajpie i za parę h rzyg. Koleżanka bulwers, będzie szła do knajpy robić awanturę (była), a za dzień bodajże koleżanka rzyg zaliczyła (kurczaka z knajpy nie jadła) Także wiesz różnie to bywa, czasem się jakieś czynniki złożą na rzyg ![]() Też byłam tu w wakacje Nie zacytowało mi wszystkiego m.in Gryxa odchudzającego się drożdżówkami ![]() To dla Was na pierwsze/drugie śniadanie upiekłam wczoraj chlebek dyniowy z cynamonem, ino nie widać, że dyniowy (wzięłam tyle dyni ile było w przepisie hmm ), ale w smaku Gdyby nie to, że było już wczoraj po 22, to Tż z didką chyba by cały zjedli, ale zakazałam ![]() Jutro przyjeżdżają do nas (z daleka ) znajomi na weekend. Zastanawiam się co im pokazać na moim zadupiu, bo tyle tu jest ciekawych rzeczy, że nie wiem co wybrać Chyba, że będę mieli jakieś życzenia to to wszystko ułatwi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Fogle tydzień temu byłam w Centrum Rzeźby Polskiej i upewniłam się ino, że nie rozumiem sztuki współczesnej
Choć rzeźba z kostek do gry bardzo mi się podobała ![]() Ale całe miejsce fajne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#965 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa wiem to se kup Cytat:
![]() U nas to samo było wczoraj. Na szczęście mam wsiowe (bez urazy dla nikogo, usłyszałam takie określenie na moje kalosze [QUOTE=agnyska81;66058171] A tak poza tym to czuję się dobrze Dziękuję za wysłuchanie ![]() Jak to powiedziała pani dr dermatolog, u której byłam na początku 8 miesiąca (okropnie mnie całe ciało swędziało - miałam podejrzenie cholestazy ciążowej) - "przepiszę Pani taki krem, może trochę pomoże, ale całkowicie to swędzenie przejdzie dopiero jak się dzidziuś urodzi" No tak, a ja się przez 2 miesiące zadrapię Najgorzej było jak się kładłam spać...Także agnysko, jeszcze trochę i wszystko minie ![]() A poważnie pisząc to... ... jeszcze trochę i wszystko minie ![]() Cytat:
Ja tydzień temu na wycieczce rowerowej przeżyłam horror telefonowy... Cytat:
![]() Nasza wczoraj nam dała w kość, dawno tak nie było... Aż jej Tż dał pierwszy raz w życiu klapsa... Nie jestem zwolennikiem takich metod, ale wczoraj jej się ewidentnie należało
||||
|
|
|
#966 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ło rany, ale niefart! |
|
|
|
|
#967 | |||||
|
BAN stały
|
Spomiędzy kotów po mej lewicy i prawicy, oraz znad kawy
Cytat:
Cytat:
Ja po prostu uzupełniam węglowodany z rana, glukoza na dobre myślenie itd. ![]() Cytat:
A jeśli chcesz, żeby ciasto było bardziej żółte, daj szczyptę kurkumy ![]() Cytat:
Cytat:
A ta rzeźba z zębatek (?) przypomniała mi to:![]() Kto zgadnie, z jakiego to filmu? ![]() --- Fruzia śpi na parapecie obok Kajtka, koniec świata!
|
|||||
|
|
|
#968 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Jest sosik, może być. W planach mam pampuchy (koszmarne słowo) dyniowe, z nadzieniem z mięsa, zobaczymy, co to będzie.Villas wielką artystką była, mimo, że przerysowana, to głos miała potężny i przepiękny Za każdym razem, jak mijam Polo, przypominasz mi się Ty właśnie, jako bywalec wytrwały ![]() No ale prawda jest taka, że nic człowieka tak nie przywiązuje do usługodawcy, jak pozytywnie rozpatrzona reklamacja... Nie mogłam się dziś obudzić, gdyby nie Artur, który przyszedł mi zaśpiewać piosenkę, a potem wypacać mi stopy pod kołdrą, chyba bym spała nadal... A tu trzeba siadać do węgierskiego... Zapisz
|
|
#969 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A tyle to sporo, zeby miec, sprobowac etc u mnie to byłoby jakieś 90:10 na nie
|
|
#970 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#971 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Instruktor tańca polecił mi obczaić tego mistrza tanga "zobacz, jak on sie skrada na parkiecie, prawdziwa bestia!"
O bogowie! Koleś jest meeegaaaa! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-10-06 o 13:01 |
|
|
|
#973 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ale skoro wtedy Ci się nie podobały , to nie masz powodu do wyrzutów , chociaż teraz szkoda trudno przechowywać wszystko z racji , że a może mi sie spodoba i przyda , bo trzeba by mieszkać w hali magazynowej ( co nie byłoby takie głupie ze względu na kretyńskie pomysły perfumotfurcuf )Cytat:
a ja uważam że absolutnie nie każdy powinien się rozmnażać, i jeżeli ktoś nie chce bo czuje że nie ogarnie i fogle, to dobrze robi nie rozmnażając się, bo byłaby kupa masakry i co najmniej dwie osoby nieszczęśliwe w tym boguduchawinny did Jakoś nikt nie krzyczy o konieczności żeby wszyscy się na wysokie góry wspinali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
?2.na żywo go nie widziałam, ale to co widziałam mnie ostatecznie odrzuciło , dla mnie to makabryczne ![]() 3.no właśnie - wybrała łatwą drogę kończącą się zjazdem w dół ![]() 4.to takie rzeczy się zdarzają ![]() Cytat:
![]() 2.też przejdzie 3.ależ marudź ile potrzebujesz , od tego Bar Cytat:
w sumie dużo lepsze niż to , c0 Ju pokazuje z CSW i Zachęty .Przestało lać Ale dalej zimno i wrednie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#974 | ||
|
BAN stały
|
Pampuchy, czyli parowańce/kluski na parze/kluchy na łachu/buchty drożdżowe/paruchy (u nas funkcjonuje ta ostatnia nazwa, tradycja wielkopolska zobowiązuje)
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Ogłaszam powrót do długich portek ![]() Banda Trojga
|
||
|
|
|
#975 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#976 | |||
|
BAN stały
|
Poddałem się
Cytat:
Cytat:
Znalazłem ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Rudas wygląda na zadymiarza z ADHD. ![]() Srebrzak - Kajtuś? To maj fejwryt przytulasek słodziaczek. ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#978 | ||
|
Mother of Cats
|
Fajny Namiocik? Cytat:
Cytat:
![]() Zapraszamy do Sanoka Przy okazji zobaczysz największy skansen w PL i zarazem jeden z najpiękniejszych w EU ![]() Zapisz
Zapisz Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-10-06 o 14:40 |
||
|
|
|
#979 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U mnie było 20 za, 80 przeciw, w drugiej cionszy 90 za, 10 przeciw czyli trafiło mnie z wiekiem i doświadczeniem Obecnie jest 100 do zera, ale nie mam zdrowia na kolejne miesiące z bebzonem. A i warunków mieszkaniowych też już nie mam. Z drugiej strony bardzo często rzuciłabym to wszystko w cholerę żeby mieć ciszę i spokój. |
|
|
|
|
#980 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#981 | ||
|
BAN stały
|
One obydwa lubią zadymiać, tylko Fruzia jest aspołeczna (zarówno w stosunku do ludzi, jak i do kotów)
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Najstarszy kot świata, Nutmeg
|
||
|
|
|
#983 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.cholera, na moim kompie w ogóle nie słychać, co oni mówią , ale wierzę na słowo natomiast porzucanie czegokolwiek ze wzgl. finansowych w czasach PRLu wydaje mi się ciut nieprawdopodobne, bo wtedy było mało, ale mieli wszyscy . Studia były bezpłatne , na pewno dostałaby i akademik i stypendium , mogłaby sobie dorabiać śpiewając gdzieś do kotleta , na pogrzebach, ślubach itp jak masa muzyków robiła i dobrze z tego żyła , ale obawiam się bardziej pociągnął ja blichtr i łatwe życie estradowej divy niż ciężka praca śpiewaczki operowej , na dodatek niekoniecznie dająca taką sławę .Ale nie ma co gdybać, stało sie jak sie stało i trudno .3.to ostatnie ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#984 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dlatego te, co nie maja, są poddawane ostracyzmowi tu i tam ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
No, ale mnie to chyba najpierw trzeba byłoby uspić i podstępem, bo swiadomie nie da rady abym sie zdecydowała ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Nie powiem -jak na takiego smarka, jakim wtedy bylam, to podobało mi się
|
|
#985 | ||||
|
BAN stały
|
Na dodatek w buro-deszczowym wydaniu
Trzy mocne kawy wypite... i nic! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, pomocy, co to może być : Gucio ma na obu bokach tułowia i szyi coś jakby ugryzienia komarów, swędzące, bo bokach szyi też, w oczach się to rozwija zajmując coraz większą powierzchnię, takie placki
![]() A jutro ma wycieczkę poza wwę z całą klasą, co robić? Co to może być?
|
#987 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Niech zostanie w domu, bo do 5 dni bedzie jeszcze zarazał
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-10-06 o 19:22 |
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to nie to, widziałam na zdjęciach - u Gucia ugryzienia jakby są większe, identiko jak komary, ale zlewają się w takie jedno jakby ugryzienie bez czerwonych punktów
|
#989 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tak czy siak jutro raczej do lekarza a nie na wycieczke
|
|
#990 |
|
BAN stały
|
Pojęcia nie mam, ale wybrałbym się z samego rana do pediatry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Że wzgardziłam wieloma zapachami, mimo iż były ładne, tylko dlatego, że natenczas "nie moje". Nie poczułam szybszego bicia serca, sprzedałam, wydałam, wymieniałam i teraz masz babo placek.
Botryś i Chergui zostali, ale reszta poszła w eter. Mój minimalizm mnie dopadł. Ciekawe kiedy sprzedana Kashmina odbije mi się czkawką. Już drugi rok i jest spokój, nie brak mi jej. Ale na OI chyba mnie po 4 latach takiej "ciszy" wzięło. Ech. 

Gdyby nie to, że było już wczoraj po 22, to Tż z didką chyba by cały zjedli, ale zakazałam 
Ja po prostu uzupełniam węglowodany z rana, glukoza na dobre myślenie itd. 

u mnie to byłoby jakieś 90:10 na nie 

trudno przechowywać wszystko z racji , że a może mi sie spodoba i przyda , bo trzeba by mieszkać w hali magazynowej 
Nie powiem -jak na takiego smarka, jakim wtedy bylam, to podobało mi się
Trzy mocne kawy wypite... i nic!