|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-10-06 o 22:35 |
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie łudzę. Mam masę rozstępów z okresu dojrzewania takze mam predyspozycje genetyczne. Ale smaruje. Cos może pomoże.
|
|
|
|
#4113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No i zaczęło sie u mnie szaleństwo. Dopiero nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
ale i tak oba mniej mi sie podobaja niz Kalina ![]() Cytat:
U mnie to samo, o każdym rożne opinie słyszałam. Dlatego wybrałam takie gdzie jest 3 stopień referencyjności. Cytat:
Cytat:
Ja tez zawsze rozumiałam ze jak poród z mezem to tylko w sali pojedynczej... Nigdy nie słyszałam zeby ktos w wieloosobowej sali rodził z mezem. Nawet ostatnio koleżanka nie załapała sie na jedynkę i musiala rodzic sama w wieloosobowej... |
|||||
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem tylko z keczupem
jak mi kiedys podano placki z cukrem to myślałam, że padne, ale były całkiem niezłe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I trzeba pamiętać, aby tylko smarowac bez dluzszego masowania U nas jest takie cos. Dwa lata temu to było bodajze 50zl/h. Najlepiej zapytaj u gina czy nie zna jakiejs poloznej ktora prowadzi takie zajecia indywidualne w domu. |
||
|
|
|
#4116 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś jeszcze raz wstawić link do tej aukcji? Jakoś teraz nie mogę go odnaleźć :/Cytat:
Ja jestem nauczona, że można je jeść ze wszystkim. I z cukrem; cukrem i śmietaną; sosem mięsnym; serem żółtym Ale tak samo mam z naleśnikami, najbardziej lubię z zszynką i serem, polane ketchupem ![]() Cytat:
A wolisz cesarkę czy sn?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze wieczorem, a jak rano mi się nigdzie nie spieszy, to wtedy też. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
Hej któraś z dziewczyn podawała link do legginsów z Allegro moge prosić jeszcze raz nie moge odnaleźć ☺️
|
|
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. III
Nadrobiłam
ale cytować juz nie bede Ja placki ziemniaczane to np z kapusta kiszona nigdy na słodko albo z kubkiem zimnego mleka chociaż od placków wolę babkę ziemniaczana Smaruje sie tez codziennie ale tylko wieczorem. Jestem zbyt leniwa .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4119 | |
|
Raczkowanie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Ja od wczoraj wiem, że to chłopiec. Imię to prawdopodobnie Tadeusz, ale jeszcze nie potwierdzam. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez ila26 Czas edycji: 2016-10-07 o 07:41 |
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Escoropio ja tak samo, jeden balsam na rok 😁😂
I my w pierwszej ciąży wybraliśmy między Kalina a Antonina, wygrało drugie, bo się bardzo babciom podobało, a nam było obojętnie,oba piękne 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4122 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam jak w poprzedniej ciąży jak byłam, na wątku naszym był na nie szał.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odprowadziłam synka do przedszkola i relaks Do czasu aż się rozglądnę wokół siebie. Wypadało by ogarnąć mieszkanie, syf się zrobił. Ale najpierw kawa.
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 20tc
No to teraz juz "z gorki"... Cytat:
I już mi się ekspresowo odpodobało
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się rzadko smaruję, nie przepadam za tym, tylko brodawki ze 2 razy dziennie czymś pociapie. Boje się, że będą pękać. W poprzedniej ciąży nie miałam rozstępów, różnicy mitonie robi bo mam brzuch poorany rozstępami po leczeniu sterydami(przed ciążą) do tego jedna blizna po cesarce,jedna po wyrostku i kilka mniejszych po wycinaniu woreczka żółciowego. Mogłabym jakiegoś badassa grać w filmie
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zaczynam 6 miesiąc
|
|
|
|
#4126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mi raczej ta faza nie przyjdzie ![]() Cytat:
![]() Wrocilam chyba do stanu sprzed ciazy. Mogłabym rano pospac, zeby w nocy cos porobić, a tu sie nie da, bo każą wstawać... ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Gratuluje ja czekam do poniedziałku
|
||||
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
zabrałam się rano za sprzątanie, mała została w domu, kaszle okropnie, choć ten kaszel nie jest już taki odrywający, mam nadzieję, że jej szybko przejdzie. Czekam do środy, mam nadzieję, że mi potwierdzi płeć z 80 na 100% i będę mogła jeszcze trochę ciuszków kupić bo niby mam, no ale wiecie, trochę wyjściowych kompletów by się przydało aaaa i czapki zimowe ![]() Muszę kupić regał na książki i zabawki do pokoju dzieciaków, jakoś miejsce ogarnąć na dzidziusiowe rzeczy, biorąc pod uwagę, że jestem w 22 tyg to za 15 tyg cc
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a najbardziej lubię ciepłe ciasto i popić sobie mlekiem Ja czekam na takie soczyste pomarańcze chociaż i mandarynka nie pogardze ![]() Co do rozstępów tez ich trochę mam na udach i pośladkach (moje skoki wagowe .) Ale są blade tylko tak jak by głębokie :/ ciekawe co będzie teraz.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4131 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak bedziecie skladac to daj znac czy pod montaz kolek wszystko jest wywiercone, bo to dla mnie istotne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wydawaloby sie, ze w dużym mieście tez to powinna byc norma...Cytat:
ale u mnie tak jedzą. I jeszcze ten skrzypiący cukier miedzy zebami fuuuuj ![]() a to mozna w koncu? ja w gorach sobie odmawialam i moze niepotrzebnieCytat:
nie znosze sie smarowac!Cytat:
Cytat:
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
Ale to leci...Cytat:
![]() No to zdrobnienia są czasem wkurzające. Moją mamę tak babcia odstraszyla od imienia Weronika, bo powiedziala, ze slicznie i ze bedzie Weronka. No i ten ![]() W ogole to dzien dobry
|
|
#4133 |
|
Raczkowanie
|
A i ja dzisiaj zaczelam 21+0
ale to leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziś rano o 7.00 u mnie 0 stopni ![]() brrrrrrrr..... Cytat:
http://allegro.pl/legginsy-getry-oci...669417800.html Cytat:
u mnie znów pewnie będzie szał ![]() A co do relaksu. Daria tez w przedszkolu, a ja mam ciszę , spokój Pomyśl sobie,że za niedługo skończy nam się taki luz i relax jedno dziecko do przedszkola,ale w domu drugie i jeszcze mieszkanie ogarnij, obiad itd a potem po drugie odebrać z przedszkola. Cytat:
![]() Cytat:
już? ale to zleci
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4138 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=27465216 tutaj są wszystkie zestawy tego sprzedawcy, wypiera się z ilu elementów ma być zestaw, ewentualnie jakie łóżeczko. Jezuniu naleśniki ![]() Sama nie wiem jak z tym porodem Jak omawiałyśmy cesarkę, to się bałam bo operacja, bo blizna, bo CEWNIK, bo nie wiadomo jak sobie z dzieckiem potem poradzę... ale oglądałam filmiki, czytałam i jakoś tak się oswoiłam i przyzwyczaiłam do tej myśli w sumie ok pipi po zastanie bez zmian ominie mnie wielogodzinna męczarnia , skurcze i te sprawy, jakoś to będzie a teraz bach, wszytko super ekstra więc wskazań do cesarki jak na razie nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Jestem ciekawa jak to u mnie będzie z tymi rozstępami z okresu dojrzewania nie mam ani jednego , ale nie wiem czy to nie jest spowodowane tym że jestem mała, drobna i dojrzewanie wyglądało na zasadzie " Ooo rosne "... "o przestałam "
|
|||
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Silver 0 stopni?brrrr. U nas 12 stopni, zero wiatru i nawet się przejasnia
Jutro córeczka ma urodziny, więc dziś przytargalam do przedszkola wielki tort, owoce i slodkosci 😊Mam nadzieję, że się super bawi, wczoraj przeżywała cały dzień ☺ No i w związku z urodzinami przychodni do nas rodzina jutro tzn. dziadkowie i nasze rodzeństwo, więc muszę się zabrać za sprzątanie i mam ambitny plan upiec 3 ciasta 😊 a potem jeszcze mamy urodziny dla dzieci i znajomych ,ale to już w bawialni robie. Także busy 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chcę zamontować kółka,ale myślałam że tż będzie musiał je sam wywiercić. Cytat:
nie podoba mi się toCytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-10-07 o 09:51 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Ale tak samo mam z naleśnikami, najbardziej lubię z zszynką i serem, polane ketchupem 

I już mi się ekspresowo odpodobało
ja czekam do poniedziałku
bo niby mam, no ale wiecie, trochę wyjściowych kompletów by się przydało aaaa i czapki zimowe 
już? ale to zleci
z okresu dojrzewania nie mam ani jednego , ale nie wiem czy to nie jest spowodowane tym że jestem mała, drobna i dojrzewanie wyglądało na zasadzie " Ooo rosne