|
|
#751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
Cytat:
zobaczymy jak sie rozwinie to jeszcze...
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się modlę, żeby mój tż nigdy nie był taki jak mój ojciec... bo będę miała bardzo ciężkie życie... a co do tego podobieństwa dziewczyny do matki chłopaka to u mnie się sprawdza... ciągle się łapię na tym, że w jakiejś sytuacji postępuję tak jak ona, albo mówię tak jak ona... ale jakoś mi to nie przeszkadza, przynajmniej mam pewność, że mojemu tżtowi będzie dobrze ze mną w życiu i on też chyba sobie z tego zdaje sprawę
tylko co tu zrobić, żeby on nie stał się taki jak mój ojciec ?
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nie chodzi o to, że on się stanie jak Twój tata. Tylko szukając sobie chłopaka, szukasz podobnego do taty. Nie chodzi o całość, być może tylko konkretną cechę. Np. zwróciłaś uwagę na swojego Tżta, bo puścił Cie pierwszą w drzwiach, a Twój tata jest dżentelmenem i tak robi
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
oj w marzeniach chyba... mój ojciec jest taki, że np na zakupach moja matka albo ja musimy tachać zakupy a on nic :/ idzie sobie zadowolony... w drzwiach nie przepuszcza, o rocznicach/urodzinach/dniach kobiet zupełnie nie pamięta... a to mnie bardzo denerwuje...
chyba u mnie to było tak, że szukałam sobie przeciwieństwa mojego ojca...
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam mała byłam ukochaną córeczką tatusia. Zawsze ja, wszystko dla mnie, wszędzie ze mną.
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
słodko masz
u mnie było nieco inaczej z tatą, ale może to i dobrze... teraz przynajmniej doceniam mojego przewspaniałego tżta
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
dziołszki, ktora umie dobrze obliczyc dni plodne i nieplodne??
|
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak widać, chyba nie ma wielkiej reguły. Najważniejsze, że teraz doceniasz swojego mężczyznę! Kiedy, gdy byłam w poprzednim związku, szczerze mówiąc, nie doceniałam. Później rozstanie, mała depresja... Dopiero teraz wiem jak ważna jest miłość, jak łatwo ja stracić i jak trzeba się starać, na każdym kroku dostrzegać to, co robi TŻ
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
http://28dni.pl/ może Ci się przyda
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym poszukiwaniem TŻ podobnego do własnego ojca to ja też jakoś nie szczególnie... jakos nieszczególnie bym chciała takiego krzykacza, złośnika, olewacza.. :/ ... niby nic nie mam do własnego ojca... ale chciałabym żeby mój przyszły mąż był lepszy.. i żeby był lepszym ojcem...
A ja dzisiaj znowu dorwałam nożyczki... a jak ja już zacznę sobie ciąć włosy to ciężko mi przestać... tak mnie to wciąga.. hehe musze chyba iść do fryzjera żeby mi obciął tak, żebym już ja się na te moje włoski nie brała.. hehe
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
hey
ale jestem zla....pamietacie tego kolesia co ostatnio o nim wspominalam.....no wczoraj spedzilismy czas razem...dzis mial miec jakas impreze w pracy wiec luz...mial mi podrzucic plytke ze zdj ale sie od rana nie odzywa.....wchodze teraz na necik a on jest tutaj....ale tez ani slowem nawet na gg...grrrr
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/fert.html
![]() Albo 11-16 dnia cyklu to dni płodne. Reguła mojej mamy
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje Kochane
Właśnie zwlekłam się z łóżka, bo ile można leżeć. Po zabiegu już całkiem całkiem, nawet zaczynam normalnie jeść- tylko miękkie przekąski Podczas zabiegu było ostro, ale trwał krótko niż poprzedni bo 30 minut (same oceńcie czy długo ) Po zabiegu wszystko było ok. W domu sobie siedziałam, leżałam w łóżku. Na nastepny dzień na kontrole- wszystko wporzo Ale noc była przełomowa ! Pogotowie ! Delirka, drgawki, trzęsłam się jak galareta Przyjechał doktor, dał wielką strzykawą zastrzyk w 4 litery i pojechał, a ja zasnęłam Teraz juz mi tyłek odrzył i już postanowiłam dzisiaj wstać i trochę pochodzić po domu. a w dodatku muszę jechać do szpitala, bo moja chrzesna złamała sobie rękę w dwóch miejscach i trza ją odwiedzić ech
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze już wszystko ok. Biedna chrzesniaczka Kup jej wielką czekolade
|
|
|
|
|
#765 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze tańczyłam tam, gdzie był kamerzysta hehe ![]() Cytat:
Ale już planuje , bo mój tata od dwóch miechów siedzi na chorobowym i nareście od poniedziełku wyjeżdza do roboty, a tż ma na nocke, więc się zabawimy wkońcu i będę mogła wypróbować jego prezent urodzinowy dla mnie : koszulkę z siateczki czerwoną ![]() Cytat:
albo dac mi linka ![]() Cytat:
stąd te plamienia ! albo oporostu jakieś komplikacje czy coś. Lepiej szoruj do gindzia Po drugie ja dopiero będę miała pierwszą próbna maturę w marcu !! Zaje... Nawet nie umieli zrobić nam w listopadzie, to po co teraz w marcu robia, jak już podpisaliśmy deklaracje i już nic nie możemy zmienić, nawet jak próbna nam pójdzie źle ;/ Debile !![]() Cytat:
Już w nadgarstku ma poskładaną, a w poniedziałek w łokciu. miała jechać na pielgrzymkę z drugą chrześnicą ( 10 lat ? ) do Rzymu i tych innych kościołów, ale chyba lipa;/ Może ja pojadę za nią Będę modlić się o moja maturę heheCo do prezentów walentynkowych i walentynek- spędziłam je z łózku, a moj tż koło mnie. hehe Strasznie romantyczne dobrze, że był przy mnie Dostał kubek a ja ramkę. W poniedziałek ma urodziny, więc już mu zakupiłam koszulkę na krótki rękaw na guziki, z kieszonkami koloru khaki powinno mu się spodobać. a na domiar tego wszystkiego, to przyszła do mnie paczka z papierosów Nevada i doałam tż-towi prezent- wielka czerwona kamizelkę puchową hehe. Ucieszył się
|
|
#766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze jest juz dobrze niedałabym sobie zastrzyku zrobic w pupkę :P Cytat:
![]() kobiety ratujcie!! pomozcie mi znalezc ksiązke online hanny krall zdążyć przed panem bogiem bo nie ma nigdzie tego w bibliotekach ;o a nie chce mi sie kupowac help!
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdzie nie mogę znaleźć tej książki... nie wiem... może spróbuj przeczytać jakieś dokładne opracowanie ?
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tymczasem zakówam wos
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia w nauce
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
niestety książki Hanny Krall raczej nie znajdziesz całej. To moja lektura do prezentacji maturalnej ale z tego co wiem to tylko streszczenia w necie. Ale jakby któraś z Was szukała jakiejś lektury np Opowiadań Borowskiego to warto zajrzeć na tę stronę http://www.1lo.bochnia.pl/polski/lektury3/ kiedyś znalazłam ją przypadkiem. Niestety są tu tylko krótkie lektury.
Ale mam dziś doła dziewczyny. Dowiedziałam się że taki znajomy chłopak nie żyje. Wciągnęła go maszyna i pocieła na części. Miał zaledwie 23 lata :/
|
#772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dwa dni temu dowiedzzialam sie ze taka dziewczyna18 lat w internacie sie powiesila przez chlopaka...to tacy mlodzi ludzie,cale zycie przed nimi bylo...az plakac sie chce...
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie jeszcze taka głupia śmierć na dodatek za granicą. Współczuje rodzinie ob musi jechać po zwłoki a ponoć z niego prawie nic nie zostało tylko drobne kawałeczki. Najgosze jest to że tak jak go wcześniej nie pamiętałam dobrze tak dziś cały dzień widze go przed oczami...
Ktoś kto popełnia samobójstwo musi być naprawde odważny...
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie głupie pytania nas wczoraj nachodziły w KFC jak siedziałyśmy, Czy tam straszy? Co czuli,co myśleli Ci ludzie kiedy umierali ból czy może ulge że to już koniec męki.ehhh dzien nostalgi |
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
odwazny na pewno ale tak jak ta dziewczyna moim zdaniem glupia, bo iala zycie przed soba i wielu chlopakow...ale ja uwazam ze skoro tak bylo tzn ze tak musialo byc,ja pamietam jak moj kuzyn wpadl pod tira,urwalo mu nozke cala,przy tym byla jego babcia,ojj ciezko bylo,ale jego mama do tej pory niew ie ze nozki nie mial bo ja przyszyli przed pogrzbe...przykre i smutne sa takie smierci
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam prezentacje maturalną "Różne kreacja Żydów w literaturze polskiej" dlatego ostatniodużo czytam tej tematyki. Ostatnio czytałam "Początek" Szczypiorskiego. Nawet spoko książka.
|
#777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Co to musiała być za maszyna ? ![]() Cytat:
Niewiem cyz bym chciała pojechać do Oświecimia .. Podobno jest jakis blok z okularami i wlosami scietymi [ mama kupę lat temu była] . |
|||
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam "tragedia narodu zydowskiego w literatorze i filmie" i szkalam ksiazek i filmow na tn temat i ksiazek jest od groma i nie umie sie zdecydowac ktoore wybrac;/
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmiczne i niewyobrażalne wrażenie zrobiły na mnie tysiące malutkich śpioszków skarpeteczek i bucików. To robi wrażenie. Mimo upływu tak wielu lat na niektórych można dostrzec ślady krwi... Moja klasa cała co do jednej osoby pod ścianą rozstrzeliwań tez widziała krew wsiąknięta w ziemie. Może coś sobie wkręciliśmy bo nie wiem czy byłoby to możliwe po tylu latach. Ale w sumie zginęło tam dokładnie 1.300 000 osób. Wiadomo większa cześć przez Cyklon B. Niektóre osoby z mojej klasy były poruszone faktem że na parkingu stało moze ja wiem z 2 autokary Polskie 1 Czeski 1 Rosyjski i około 10 niemieckich. Stwierdzili że to chore. Nawiązując do tematu mordów Żydów. Zapytałam dzisiaj dziadków o to. Babcia opowiedziała mi historie jak to kiedyś wracała z grzybów przez las. I zza krzaków zobaczyła jak stoją w rządku ustawione żydkówki i jedna po drugiej zostaja odstrzelane i do rowu.W głowie sie nie mieści
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Włąsnie jestem po obejrzeniu drugi raz filmu " Uciekinier" reżysera Pawłowskiego .
Świetny film, daje do myślenia i potwierdza ' że marzenia w koncu sie spełniają " . Polecam Wam do obejrzenia . Bycie w Oświecimu na pewno wywiera wpływ na psychikę człowieka. Straszne jest to , ze ludzie ludziom zgotowali ten los .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Tu nie chodzi o to, że on się stanie jak Twój tata. Tylko szukając sobie chłopaka, szukasz podobnego do taty. Nie chodzi o całość, być może tylko konkretną cechę. Np. zwróciłaś uwagę na swojego Tżta, bo puścił Cie pierwszą w drzwiach, a Twój tata jest dżentelmenem i tak robi

- Zapuszczam
ale jestem zla....pamietacie tego kolesia co ostatnio o nim wspominalam.....no wczoraj spedzilismy czas razem...dzis mial miec jakas impreze w pracy wiec luz...mial mi podrzucic plytke ze zdj ale sie od rana nie odzywa.....wchodze teraz na necik a on jest tutaj....ale tez ani slowem nawet na gg...grrrr

)... i będzie buuzi i jakieś tulu tulu... i pewnie powspominamy jak to się poznaliśmy... hehe... lubimy to wspominać... 
) i do domku szybko sie szykuje no i ... walę tynki