![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Straszne, co to się dzieje. A wiadomość o śmierci tego przedszkolaka tylko mnie utwierdziła w decyzji o szczepieniu na pneumo i meningo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie czytam co piszecie. Pierwsze slowo i omijam takie posty, bo później tydzień przezywam. Ostatnio kolezanka pracujaca m.in z rodzinami hmm prawie patologicznyni opowiedziala mi pewna rzecz po której chyba 2 tyg się zbieralam.
Oszczegajcie mnie przed takimi postami ![]() ![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam i zapłaciłam za dwa zamówienia ze smyka z tej promocji 50%
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zadomowienie
|
Pytam o ten zestaw ubrań bo bedziemy bez wózka
#1085 |
Zakorzenienie
|
Caryca ja myślę że ok bo w kościele zimno jednak jest.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Rozeznanie
|
Zaliczylismy dziś spacerek ale muszę wymyślić jakieś atrakcje małemu. W gondoli Budka podniesiona, przykrywka założona na nóżki ze stojka, więc nic nie widać i Frankowi się bardzo to nie podobało. Pół spaceru na rączkach, co w deszczu średnio przyjemne, ale bardziej mu się podobało niż lezenie w wozku. Trzeba coś wymyślić
![]() Mam stresa. Jutro zaczynam szkole. Nie wiem jak wytrzymam dwa dni bez Franka. ;( Jutro od 12 do 20 a w niedzielę od 8 do 18. Zobaczymy jak będzie. Czemu takie straszne rzeczy piszecie ;( nie mogę tego czytać. Straszne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
|
Witam,
Staram sie byc na bierzaco, gorzej z pisaniem, jak to ma urlopie. Ja dzis tyle razy zostawialam malego i tylko do domu na karmienie, a tak z tesviami siedzi. Teskni mi sie za nim. A teraz w poczekalni u dentysty jestem i ciekawe jak to zniesie bo u dentysty dlugo sie jest w moim przypadku, a to teraz czas na mycie i karmienie na noc. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Haneczka gratulacje ![]()
#1088 |
Zakorzenienie
|
Jejuu Gabryśka dziś nauczyła się takk głośno krzyczeć (nie w sensie płaczu, tylko 'mówienia), że w całym domu ją słychać.Jestem na drugim piętrze i mama z dołu słyszy. Uszy mi pękają
![]()
![]() |
#1089 | |||
Zakorzenienie
|
Jezu..na dzień dobry czytam takie okropne wiadomości.
Ja jestem żyję, dzieciaki zdrowe. Ostatnio znowu jakos intensywnie, w weekend goscibmamy... moze w następnym tygodniu luzniej. Pogoda masakra od poniedziałku. Nie dość ze deszcz to okropny wiatr. Ja padam ostatnio o 21. Gabi niezle spi, ale synek 1-2 razy w nocy wola ostatnio, wiec troche padnieta kraze miedzy sypialnią a jego pokojem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66113446]7.40 a my w łóżku! Spalabym dalej, ale coś mnie dziablo, normalnie jakby ugryzlo w rękę! Zabolalo jak nie wiem. Patrze, a to młodsza się przysunela i ciumka na cały głos! Nie przeszkadza jej to, że nic nie leci ![]() Starsza pod drugą pachą bo przyszła w nocy ![]() Hahaaa Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1090 |
Rozeznanie
|
Haneczka brawa
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- U nas po kąpieli cycek, zaraz moja mala dziewczynka zasnie a ja sie biore za ogarniecie lazienek i prasowanie, witaj piątkowy wieczorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka dobrze ci napisala z tym klubem. Nie patrz ba innych, i nie mysl że oni patrzą i oceniają ciebie. Do takiegp klubu kazdy chodzi by popracować nad sobą ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Wizaz uzależnia. Fb też. Ale jakieś nalogi trzeba mieć ![]() No i.u mnie niestety życie towarzyskie trochę się sypnelo odkąd mamy dzieci. Znajomi niektórzy też mają, to z nimi jeszcze jako taki kontakt mam. Ale niektórzy nie mają, bo jeszcze nie chcą i mam też tskichr, którzy już baardzo długo się starają i nic z tego nie wychodzi ![]() ![]() I tak piatkowy wieczór spędzam z,wami ![]() ![]() Mam pytanie. Jak wiecie nie cierpię jesieni ![]() Czy bierzecie np wit d w tym beznadziejnym jesiennym okresie? Dzieciom daje, ale sanar nie biore. A może tran? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Justynka- myślałam właśnie o Tobie i patrzę wpis ![]() ![]() Dziękuję za miłe słowa,kochane jesteście! ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Przyjechał siostrzeniec i kaszle... Oby mi Maję nie zarazil.
Gwiazdeczka śpi. Ja czuje się świetnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Ania
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66142026]Straszne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super Ania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wizaz uzależnia. Fb też. Ale jakieś nalogi trzeba mieć ![]() No i.u mnie niestety życie towarzyskie trochę się sypnelo odkąd mamy dzieci. Znajomi niektórzy też mają, to z nimi jeszcze jako taki kontakt mam. Ale niektórzy nie mają, bo jeszcze nie chcą i mam też tskichr, którzy już baardzo długo się starają i nic z tego nie wychodzi ![]() ![]() I tak piatkowy wieczór spędzam z,wami ![]() ![]() Mam pytanie. Jak wiecie nie cierpię jesieni ![]() Czy bierzecie np wit d w tym beznadziejnym jesiennym okresie? Dzieciom daje, ale sanar nie biore. A może tran?[/QUOTE] Mam taką kuzynkę, świetny kontakt wcześniej, ona też długo już się stara.. Nie daje mi jakoś odczuć, że jej żal, ale ja to czuje. Poza tym ciężko mi z nią rozmawiać, i opowiadać o Hani, jak wiem, ze ona by bardzo chciała mieć dziecko.. Moje życie towarzyskie to też w zasadzie wizaż...ale nie narzekam, wręcz przeciwnie! ![]() Z pobudzeniem nie pomogę niestety;/
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie tego: moj maz do starszaka- kiedy bedziesz sobie w koncu sam tylek wycieral!? Starszak z zimna satysfakcja: jak skonczysz 30 lat!! ( tz ma 34... I po zemscie...)
#1097 |
Rozeznanie
|
Dzanet na late mam dobry sposob troche ponad pol szklanki mleka podgrzac (ja podgrzewam w mikrofali bo szybciej do kawy) jak słodzisz to od razu wsyp cukier. Pozniej ubijam trzepaczką taka podlozna (miedzy dlonie i pocierasz) do uzyskania pianki, robisz mocniejsza kawe tylko tyle zeby zamieściła Ci sie do szklanki z mlekiem. Jak wlejesz powoli kawe do mleka to powinnny zrobic sie warstwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66142026]Wizaz uzależnia. Fb też. Ale jakieś nalogi trzeba mieć ![]() [/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Rozeznanie
|
Oj uzależnia! Muszę przynajmniej Was poczytać jeśli nie mam czasu napisać!
Z tą Wit D to dobry pomysł. Warto by się zainteresować czy nie trzeba brać ![]() Kawę pilam tylko rozpuszczalna a to sama chemia więc staram się powstrzymywać. Wiec pobudzenie by się przydało jakieś ![]() Haneczka brawo! Podziwiam Twoje samozaparcie. Niczym się nie przejmuj, na nikogo nie patrz, rob na co masz ochotę! ![]() Mi też by się przydało zgubić co nieco ;( ale coz. Cały dzień sama z małym, jak tz wraca zawsze ma coś do zrobienia. A jak mały daje kilka min wolności to marzę o herbatce lub żeby posiedzieć nic nie robiąc. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mleko można spienic też mikserem jeśli komuś chce się go wyciągać ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Konto usunięte
|
Przepraszam Was za te potworne rzeczy ale jak to przeczytałam to musiałam się tym z kimś podzielić
![]() Byłam dzisiaj na spotkaniu organizacyjnym dla rodziców dzieci pierwszokomunijnych... Bosz ile tematów! Chór czy orkiestra, kwiaty biało- niebieskie czy biało- różowe, jakie różańce, jakie książeczki, jakie obrazki, dokąd pielgrzymka ![]() Dla mnie to mogła by to być zwykła msza, żeby jak najszybciej to odbębnić ![]() A za rok zaś powtórka z rozrywki ![]() Ignaś zasnął ładnie sam przed chwilą. W dzień niestety nie idzie to tak łatwo. Po tej kąpieli on po prostu wie, że czas spać, a w ciągu dnia to niekoniecznie. haneczka też myślę, że nie powinnaś się przejmować ludźmi i po prostu pójść na jakieś zajęcia. Bo dlaczego ktoś miałby coś złego na Twój temat powiedzieć, i co? To, że robisz coś dobrego dla siebie i dla swojego zdrowia. To się podziwia przecież a nie obgaduje ![]() I gratuluję świetnych wyników dietowych ![]() dzanet ja myślę że witamina d jesienią i zimą na pewno nie zaszkodzi. Ja zaczęłam niedawno suplementację tranu i zestawu witamin. PikPik to się Rafkowi nie udała riposta ![]() justyna też o Tobie myślałam dzisiaj. Zastanawiałam się czy się jesce urlopujesz czy już rozpakowujesz walizki ![]() australia powiedz proszę jak szczepisz Marysię? Zaczęłaś już pneumo i meningo? Ja jeszcze nie zaczęłam i nie wiem czy już poczekać do skończenia 6 m-ca żeby było mniej o 1 dawkę czy już się za to zabrać... No i te szczepy meningo? Przeciwko którym szczepisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Można badaniem krwi określić sobie jej poziom, czy potrzebna jest suplementacja. I to chyba nie glupi pomysł. Morfologie mam wzorową, a ewidentnie czegoś mi brakuje w tym ponurym okresie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem załamana! Odebrałam zamówienie że smyka.
Franek bezsmoczkowy, ale na Ząbki chcieliśmy mu kupić taki jakby gryzak w smoczku. Zamowilam. Odebrałam. W domu otwieram paczkę a tam(!) Różowy... ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Rozeznanie
|
Lena przemaluj
![]() Dziekuje dziewczyny ze o mnie pamietacie ![]() ![]() ![]() Ogolnie instytucja BABCIA to za☠☠☠ista rzecz. Potrzebujesz gdzies jechac to nie martwisz sie o dziecko, nie pakujesz w fotelik i nie meczysz go. Skoczy sie gdzies na szybko i spokoj.
#1106 |
Ania
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66145636]Żal mi wszystkich tych, ktorzy chcą mieć dziecko, a nie mogą. My o Zosie staraliśmy się pół roku i już do.głowy dostawałam. Moja siostra stara się już dwa lata..
![]() Dzięki, spróbuje, chocby jutro. Muszę sobie jakoś pomóc Dzięki za przepis. W czwartek ide prywatnie do lekarza z,dziewczynami na bilans dwulatka i kontrol przed pierwszym szczepieniem to zapytam o tą wit d dla dorosłych, jak nie zapomnę ![]() Można badaniem krwi określić sobie jej poziom, czy potrzebna jest suplementacja. I to chyba nie glupi pomysł. Morfologie mam wzorową, a ewidentnie czegoś mi brakuje w tym ponurym okresie[/QUOTE] Tak, mi też szkoda takich par... w momencie, kiedy inne wyrzucają na śmietnik, kolejna się starają latami ![]() No ale nie mamy na to wpływu! Ja się bardzo ostatnio cieszyłam, jak koleżanka mi powiedziała, ze jest z ciąży-ponad 5 lat się starali i w końcu się udało ![]() Ale myślę, że akurat w tym momencie odpuściła, bo zaczęli myśleć o budowie i na tym się skupili i sie akurat udało ![]() A kuzynka mi opowiadała, ze ma znajomych, którzy 10 lat się starali..Pewnego razu poszli na mega zakrapianą imprezę, że nic nie pamięta..i sie wtedy bzyknęli(tego też nie za bardzo pamięta) i akurat wtedy się udało:P Ale to nie tatuś będzie gryzł a Franuś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Konto usunięte
|
Też mam taki przypadek w rodzinie. Młodszy brat mojego taty z żoną, po ponad 10 latach starań w zeszłym roku zostali rodzicami. Właśnie w niedzielę Hania będzie miała roczek.
Takim to sposobem moje dzieci mają roczną ciocię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
U mnie moja siostra 4 lata sie poddala, in vitro nie zadzialalo zaczeli myslec o adopcji i zaskoczylo w koncu. Teraz ma dwie corki
![]() Ktoras pytala o prezent dla kobiety, polecam branzoletke z Pandory. I co jakas okolicznosc to koralika do branzoletki dokupowac. Ja mam i bardzo zadowolona z niej jestem.
#1109 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Łaaaa,ja właśnie gadalam z TŻ o wywołaniu zdjęć,ale u nas więcej wyjdzie,że ślubu nawet jeszcze nie wywołane Cytat:
Cytat:
Aniu,świetne wyniki diety,też bym chciała tyle zrzucić. Tak jak dziewczyny pisały,rób swoje i nie przejmuj się innymi ![]() Cytat:
No ja na meningokoki w styczniu planuję zaszczepić ![]() Cytat:
Fiu,Fiu,to ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to lecę spać,dobrej,spokojnej nocki Kochane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie szczepiłam i dokładnej decyzji nie podjęłam. Jak pójdziemy na następną dawkę 6w1 to się podpytam pediatry. Czytałam, że w Polsce najwięcej zachorowań typu B i C, ale ma typ B nie ma szczepionki... Nie wiem jak to jest. Ale na pewno w tym roku jeszcze nie będziemy na to szczepić, tylko pewnie jakoś zanim rok skończy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.